- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Tmm canm inslh güzel haberlerle gelirim dua et bna çok endisrliymEvet saklamıştı sıpaaaçok özleniyor valla benim bi hafta geçti günler hemen geçsin istiyorum, gidip gelince haber ver durumunu miniğin:)
hahaha çok komik bilmiyorum salı günü akıntım geldi ama bilmiyorum durumlar ne?
dün cok moralim bozuldu sorma AMH sonucum cıkmış 0,76 yumurta rezervini gösteriyormuş normali 2-4 arasıymış.
Endişelerini çokk iyi anlıyorum canım ben de her kontrole gitmeden aklıma saçma sapan her şey geliyor ama sürekli dua ediyorum bütün hamilelerin bebişi de benim de Allaha emanet olsun, içini ferah tut bebişin iyidir inş ,biz şimdiden anne moduna girdik nasıl nasıl diyeTmm canm inslh güzel haberlerle gelirim dua et bna çok endisrliym
Gittim cnm tahminde bulunmadı doktor ama bence erkek haftasına göre gelişimi iyi kızlar biraz daha küçük oluyor galibaBizimki de 11. Haftada erkek gibi demişti bugün hiçççç oynamadı uyuyordu sıpa ,öğrenemedik sonuç olarak :)
Hiç deme canm ya aynen öyle oldu valla inslh herşey güzel olrEndişelerini çokk iyi anlıyorum canım ben de her kontrole gitmeden aklıma saçma sapan her şey geliyor ama sürekli dua ediyorum bütün hamilelerin bebişi de benim de Allaha emanet olsun, içini ferah tut bebişin iyidir inş ,biz şimdiden anne moduna girdik nasıl nasıl diye
Bi dahakine öğrenirsin inş :) gelişim konusunda çok da bilgiye sahip değilim canım yaGittim cnm tahminde bulunmadı doktor ama bence erkek haftasına göre gelişimi iyi kızlar biraz daha küçük oluyor galiba
canm naslsn :)Kız sen hormonlara geçen baktırmadın mı? moralini boşuna bozma bence. O dediklerin ne bilmiyorum ama doktorunla görüşmedin mi ne dıyor
canım sana katılıyorum kürtaj 15 martta oldu benimde ne zamana adet gelecek diye bekliyonum
Maşallah size :) cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ve ilk ne zaman hissettin onu canım ,çok merak ettiğim iki soru :))Kizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
Gunler cok yogun geciyor netle baglantm koptu.
İs guc derkencok yoruluyorm evle ugrasmasam ya yazili okuyorm ya ders nptu hazrliyorm. Vaktim varsa uyuyorm :) 20hafta doldu hamilelign yarisi btti ben ne takip edemiyorm artk
Oglusum tekmeliyor masallahi var. Sizler ne durumdasinzNisaberatim S selifor okeanoss00 yanne
Beni sormamissinKizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
İs guc derkencok yoruluyorm evle ugrasmasam ya yazili okuyorm ya ders nptu hazrliyorm. Vaktim varsa uyuyorm :) 20hafta doldu hamilelign yarisi btti ben ne takip edemiyorm artk
Oglusum tekmeliyor masallahi var. Sizler ne durumdasinzNisaberatim S selifor okeanoss00 yanne
ben hala aynı yerde sayıklıyorum bi değişim yok aman fazlada yorma kendını yarısı bıttı artık yanı coğu gectı azı kaldıKizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
biz unutmadıkta sen unuttun kuzum gırmıysn hiç anlaşılan bu senekı bebekler sızı hep yoruyorBeni unuttunuz küstüm size
Amin Allah kolaylik versin sanada hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbimÇok yoruyor yatip kalkarken canımı cart diye acıtıyor gündüz iyi gece kıpır kıpır uyutmuyo datası sen ve senin gibilere
Selam canım ben cinaiyetini 12. Haffada öğrendim ve 18. Haftada bebeği hissrttimMaşallah size :) cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ve ilk ne zaman hissettin onu canım ,çok merak ettiğim iki soru :))
Merhaba canım nasılsın uzun zamandır yoktun merak ettik seni bende iyiyim canım şükür tekmeler çok güzel herşey yolunda şükür benimde 2. Oğlum olacakKizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?