Çok sağol canım , o zaman hissetmeme az kaldı desene ayy o günü iple çekiyorum :)Selam canım ben cinaiyetini 12. Haffada öğrendim ve 18. Haftada bebeği hissrttim
HamilesinBenim adetim 13 geçti 3 gün önce kan verdim 108.39 çıktı bugün yine verdim kan int sonuca baktım 330.39 heralde bebek vardır inş bekliyorum. Yarini
Merhabalar bende kan verdim adetim 13 gün geçti 3gun önce kan verdim 108.39 çıktı doktor var gebelik ama yeni başlangıç dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı bugün kan verdim yarın yine gidicem ama ben dayanamadım eve gelince int baktım sonuca 330.39 çıktı bilmiyorum nediycek inş bebek vardir
Çok şükür iyiym. Sen nasılsın kaçak :) nasıl ihtiyacımız var nasıl özledikkk hele ki bennn :)))canm naslsn :)
Kizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
Gunler cok yogun geciyor netle baglantm koptu.
İs guc derkencok yoruluyorm evle ugrasmasam ya yazili okuyorm ya ders nptu hazrliyorm. Vaktim varsa uyuyorm :) 20hafta doldu hamilelign yarisi btti ben ne takip edemiyorm artk
Oglusum tekmeliyor masallahi var. Sizler ne durumdasinzNisaberatim S selifor okeanoss00 yanne
Teşekkür ederim saol inş yarın doktorda güzel bişey soylerCanim gec dollenme olmus ama kan degerin iki gunde bir iki kati artmis masallah cok guzel. Saglikla rabbim devamini nasip etsin. Gozunaydin :)
Canım sonuçta sen leke görmeyip gusül almışsın balım ve haram olacağını zannetmiyorum gönlünü ferah tutdunden berı elim kur'ana gıdıyrdu ama nasıp olmadı okuyamadım yanı Allah nasıp etmedı ıyıkı hep mazeret cıktı beyaz çamasırvgydım tek bı leke dahıl yoktu
ufffffff
Kizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
İs guc derkencok yoruluyorm evle ugrasmasam ya yazili okuyorm ya ders nptu hazrliyorm. Vaktim varsa uyuyorm :) 20hafta doldu hamilelign yarisi btti ben ne takip edemiyorm artk
Oglusum tekmeliyor masallahi var. Sizler ne durumdasinzNisaberatim S selifor okeanoss00 yanne
Canım günaydın hoş geldin :) Biz de seni çok özledik. İyi olmana çok sevindim çok güzel haberlerle gelmişsin. Ben de iyiyim çok şükür bulantılarım azaldı. Cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz artık :)Kizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
Günaydınnnn ♡♡♡♡Günaydın kızlar :)
Canm sn bilirsin gebelikte göbek deligini temizlemek sakıncalı mı bn kulak çöpü ile temizledm ve agridi hatta kizardi sonra biri dedi ki bebek emzik ten düşebilir faln korktum açıkçası öylede agriyinca bir bilgin varmı ?Kizlar nasilsnz ya sizleri cok ozledm.
Canm sn bilirsin gebelikte göbek deligini temizlemek sakıncalı mı bn kulak çöpü ile temizledm ve agridi hatta kizardi sonra biri dedi ki bebek emzik ten düşebilir faln korktum açıkçası öylede agriyinca bir bilgin varmı ?
Babies16 sende bilirsin kuzu ya
sagol canm cevap verdiğin için inan kendımı o kadar kotu hıssettım kı ama internettede arastrdm bilmediğin ve emın oldugun için gunahı yokmuş kı bn 1 gunde bekledım yanıCanım sonuçta sen leke görmeyip gusül almışsın balım ve haram olacağını zannetmiyorum gönlünü ferah tut
Bencede bi sıkıntı olmaz sonuçta senin adetin çok kısa sürüyo yine kısa sürdü sanmışsın doğal olarak temizlenmiş öyle ilişki olmuş. Bilerek yapmamışsın hiç bişeyi. Hatiminde su gibi aksın gitsin inşallah canım Rabbim şimdiden kabul etsin dualarınıdasagol canm cevap verdiğin için inan kendımı o kadar kotu hıssettım kı ama internettede arastrdm bilmediğin ve emın oldugun için gunahı yokmuş kı bn 1 gunde bekledım yanı
ama hala devam edıyor ılk defa 6. gunde reglım devam edıyor ve hiç şeyım yok bıtsınde calışmalara başlım hevesım yok hatım nıyetım var bıtsınde hatme başlım dıye heveslenıyrum hiç aklıma gelmıyor bebek mevsuzu bu ay kafam komple hatımde ve paspas yapmaya bailadım onda olcak bebiş tutarsa olur tutmazsada yaşadığımız surece umut vardr
Canm sn bilirsin gebelikte göbek deligini temizlemek sakıncalı mı bn kulak çöpü ile temizledm ve agridi hatta kizardi sonra biri dedi ki bebek emzik ten düşebilir faln korktum açıkçası öylede agriyinca bir bilgin varmı ?
Babies16 sende bilirsin kuzu ya
Karnımı yagliyordum biraz karartı gorunce onu alaym dedm sanırm pamuktu elimle dahada içine kacirdim bnde kulak çöpü ile aldmKulak çöpüne niye ihtiyaç duydunki? Duştayken parmağınla yıka yeterli bence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?