2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim gec dollenme olmus ama kan degerin iki gunde bir iki kati artmis masallah cok guzel. Saglikla rabbim devamini nasip etsin. Gozunaydin :)

Oyyy maşallahhh sizeee toparlandın mı bulantıların halsizliğin vs çok oluyodu. 5 ayı yaladın yuttun darısı başımıza:))

kızlar ya ben bu ay ne guzel adetımı oldum dun bıttı hanı temızlenıp beyaz akıntıda gelınce gusul adım 1 gunde bekleyıp ertesı gun yanı bugun ılışkıye gırdım ama adetım bitmişti yanı ilşki de 3 saat sonra yıne geldı
bu gubah dımı şimdi halada gelıyor dun sabah bıtmıştı beyaz akıntım varsı leke dahıl yoktu şimdi gine oluncaharammı yanı offf

dunden berı elim kur'ana gıdıyrdu ama nasıp olmadı okuyamadım yanı Allah nasıp etmedı ıyıkı hep mazeret cıktı beyaz çamasırvgydım tek bı leke dahıl yoktu
ufffffff

dunden berı elim kur'ana gıdıyrdu ama nasıp olmadı okuyamadım yanı Allah nasıp etmedı ıyıkı hep mazeret cıktı beyaz çamasırvgydım tek bı leke dahıl yoktu
ufffffff
Canım sonuçta sen leke görmeyip gusül almışsın balım ve haram olacağını zannetmiyorum gönlünü ferah tut

Canım benim cok mutlu oldum iyi olmana ve oğlunun tekmelerine ne güzel haberlerla geldin.
olsun arada böyle yaz haberlerini alalım...Allah yardımcın olsun canım.
Bende durumlar aynı bişey yok dr. kontrollerimizi yapıyoruz karı koca... bıraktığın gibiyim anlayacağın.
Kendine ve oğluşuna çok iyi bak canım...

Canım günaydın hoş geldin :) Biz de seni çok özledik. İyi olmana çok sevindim çok güzel haberlerle gelmişsin. Ben de iyiyim çok şükür bulantılarım azaldı. Cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz artık :)

Canm sn bilirsin gebelikte göbek deligini temizlemek sakıncalı mı bn kulak çöpü ile temizledm ve agridi hatta kizardi sonra biri dedi ki bebek emzik ten düşebilir faln korktum açıkçası öylede agriyinca bir bilgin varmı ?
Babies16 sende bilirsin kuzu ya

Kulak çöpüne niye ihtiyaç duydunki? Duştayken parmağınla yıka yeterli bence?

Canım sonuçta sen leke görmeyip gusül almışsın balım ve haram olacağını zannetmiyorum gönlünü ferah tut
sagol canm cevap verdiğin için inan kendımı o kadar kotu hıssettım kı ama internettede arastrdm bilmediğin ve emın oldugun için gunahı yokmuş kı bn 1 gunde bekledım yanı
ama hala devam edıyor ılk defa 6. gunde reglım devam edıyor ve hiç şeyım yok bıtsınde calışmalara başlım hevesım yok hatım nıyetım var bıtsınde hatme başlım dıye heveslenıyrum hiç aklıma gelmıyor bebek mevsuzu bu ay kafam komple hatımde ve paspas yapmaya bailadım onda olcak bebiş tutarsa olur tutmazsada yaşadığımız surece umut vardr

Bencede bi sıkıntı olmaz sonuçta senin adetin çok kısa sürüyo yine kısa sürdü sanmışsın doğal olarak temizlenmiş öyle ilişki olmuş. Bilerek yapmamışsın hiç bişeyi. Hatiminde su gibi aksın gitsin inşallah canım Rabbim şimdiden kabul etsin dualarınıda

Bana çok saçma geldi ya. Gebelikte Limonlu su içmek diye bişy okudum onda da kızın biri limon yemek bebeği eritirmiş yazmış millet yorumda kopmuş bende okurken koptum arkadasım elma yer gbi limon yedi bide. Aynı bu konuda ona dönmüş. Sapır saçma konuşup milleti korkutuyorlar bebek okadar emanet mi duruyo sonuçta kulak çöpünü kanırtmamışsındır korkma hiç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…