- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Ayy sağol canm. O limon konusunuda eltm eşimin yanında demisti eritiyormus diye sacmalama dedim. Ama bna limon yedrmediler sonra eltm gitti yedim eşim kızıyor ya sen manyak mısın dedim limondan çocuk mu erir akılı ol dedim doktora gidince sordm sırf kendi bni rahat bıraksın da limonumu yiyim diye doktor güldü baya br eşim kıpkırmızı oldu. :)Bana çok saçma geldi ya. Gebelikte Limonlu su içmek diye bişy okudum onda da kızın biri limon yemek bebeği eritirmiş yazmış millet yorumda kopmuş bende okurken koptum arkadasım elma yer gbi limon yedi bide. Aynı bu konuda ona dönmüş. Sapır saçma konuşup milleti korkutuyorlar bebek okadar emanet mi duruyo sonuçta kulak çöpünü kanırtmamışsındır korkma hiç bence
Aynen öyle canım umudumuz hep olacak artık sadece birazcık düşünmemek iyidir sen daha kısa süredir uğraşıyorsun benim iki yıl olmak üzeresagol canm cevap verdiğin için inan kendımı o kadar kotu hıssettım kı ama internettede arastrdm bilmediğin ve emın oldugun için gunahı yokmuş kı bn 1 gunde bekledım yanı
ama hala devam edıyor ılk defa 6. gunde reglım devam edıyor ve hiç şeyım yok bıtsınde calışmalara başlım hevesım yok hatım nıyetım var bıtsınde hatme başlım dıye heveslenıyrum hiç aklıma gelmıyor bebek mevsuzu bu ay kafam komple hatımde ve paspas yapmaya bailadım onda olcak bebiş tutarsa olur tutmazsada yaşadığımız surece umut vardr
Ayy sağol canm. O limon konusunuda eltm eşimin yanında demisti eritiyormus diye sacmalama dedim. Ama bna limon yedrmediler sonra eltm gitti yedim eşim kızıyor ya sen manyak mısın dedim limondan çocuk mu erir akılı ol dedim doktora gidince sordm sırf kendi bni rahat bıraksın da limonumu yiyim diye doktor güldü baya br eşim kıpkırmızı oldu. :)
:)) deli bu milletttAyy sağol canm. O limon konusunuda eltm eşimin yanında demisti eritiyormus diye sacmalama dedim. Ama bna limon yedrmediler sonra eltm gitti yedim eşim kızıyor ya sen manyak mısın dedim limondan çocuk mu erir akılı ol dedim doktora gidince sordm sırf kendi bni rahat bıraksın da limonumu yiyim diye doktor güldü baya br eşim kıpkırmızı oldu. :)
Hayır bidaha oyle uğraşma cımbızla yavaşça çeker alırsın bişy oldğndaKarnımı yagliyordum biraz karartı gorunce onu alaym dedm sanırm pamuktu elimle dahada içine kacirdim bnde kulak çöpü ile aldm
Tövbe zaten artk brsey olmamıştır inslhHayır bidaha oyle uğraşma cımbızla yavaşça çeker alırsın bişy oldğnda
Bi şey olmamıştır inş canım zaten göbek normalde de dokunduğunda sıkıntılı yani ağrı yaparTövbe zaten artk brsey olmamıştır inslh
Kısmet bakalmBi şey olmamıştır inş canım zaten göbek normalde de dokunduğunda sıkıntılı yani ağrı yapar
Hayır ya Allahın izniyle hiç bişeycikler olmadıııııTövbe zaten artk brsey olmamıştır inslh
Mrb canım bildiğin gibi. sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız?
Sen nasılsın kuzum?Hayır ya Allahın izniyle hiç bişeycikler olmadııııı
Sen nasılsın kuzum?
Bu arada tartildim suan itibari ile 14.haftayi bitirmiş ama 1 kilo almamisim 45ile hamile kaldım suan 45.8 , 800 gr nedir arkadaş hc mi yememisim :)
ben de iyiyim adet bekliyorum canım :) adete 10 var kasık ağrım var midem bulanıyor adet öncesi yaşananlar yanıııMrb canım bildiğin gibi. sen nasılsın
Çok şükür canm daha ne mekikler dokuyacan geçen gece 3 kere kalktmHa maşallah 45 kilo :)) benm arkadaş 47 ile kaldı şuan 8.ayında 60 kilo. Ağrısı var oda demin diyo aldığım kiloyu geri vercem heralde diyo çok ağırlık var ustunde bu 9 aylık süreç ağrıyla geçiyo sanırımönümüzdeki ayda sen kilo almaya başlarsın 16.haftadan sonra aldım diyo ark.
Aman bebiş alsın kiloyu hem yavruşşş :))
Ben ağrıdan kalkamıyorum rahmime bıçaklar saplanıyo göğsüm iyice ağırlaştı tuvalet ve kanepe arası mekik dokuyorum :)) iyiym şükür :)
Çok şükür canm daha ne mekikler dokuyacan geçen gece 3 kere kalktmağrılar hc geçmiyor kuzum ya hep br tarafn agriyo. Bende 4.aydan sonra alırım sanırım dediğin gbi iyi valla arkadaşın 12 13 kilo ile doğuracak
Kız 10 gun kala bu ne belirti öyle :))ben de iyiyim adet bekliyorum canım :) adete 10 var kasık ağrım var midem bulanıyor adet öncesi yaşananlar yanııı
Canim gebelige zarari olmaz temizlemenin.ama temizlerken tahris olusursa iltihap yapabilir enfeksiyon riski var.nazikce batikonla silip at kulak pamugunu.cok fazla zorlamaCanm sn bilirsin gebelikte göbek deligini temizlemek sakıncalı mı bn kulak çöpü ile temizledm ve agridi hatta kizardi sonra biri dedi ki bebek emzik ten düşebilir faln korktum açıkçası öylede agriyinca bir bilgin varmı ?
Babies16 sende bilirsin kuzu ya
adet belirtisi canım:)Kız 10 gun kala bu ne belirti öyle :))
Adetin zor geçiyo heralde :) çok mu sancılı oluyo ne? Göğüs ağrın başladı mıadet belirtisi canım:)
benim hep böyle oluor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?