2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy sağol canm. O limon konusunuda eltm eşimin yanında demisti eritiyormus diye sacmalama dedim. Ama bna limon yedrmediler sonra eltm gitti yedim eşim kızıyor ya sen manyak mısın dedim limondan çocuk mu erir akılı ol dedim doktora gidince sordm sırf kendi bni rahat bıraksın da limonumu yiyim diye doktor güldü baya br eşim kıpkırmızı oldu. :)

Aynen öyle canım umudumuz hep olacak artık sadece birazcık düşünmemek iyidir sen daha kısa süredir uğraşıyorsun benim iki yıl olmak üzere

:)) deli bu millettt

Sen nasılsın kuzum?

Bu arada tartildim suan itibari ile 14.haftayi bitirmiş ama 1 kilo almamisim 45ile hamile kaldım suan 45.8 , 800 gr nedir arkadaş hc mi yememisim :)

Ha maşallah 45 kilo :)) benm arkadaş 47 ile kaldı şuan 8.ayında 60 kilo. Ağrısı var oda demin diyo aldığım kiloyu geri vercem heralde diyo çok ağırlık var ustunde bu 9 aylık süreç ağrıyla geçiyo sanırım önümüzdeki ayda sen kilo almaya başlarsın 16.haftadan sonra aldım diyo ark.

Aman bebiş alsın kiloyu hem yavruşşş :))

Ben ağrıdan kalkamıyorum rahmime bıçaklar saplanıyo göğsüm iyice ağırlaştı tuvalet ve kanepe arası mekik dokuyorum :)) iyiym şükür :)

Çok şükür canm daha ne mekikler dokuyacan geçen gece 3 kere kalktm ağrılar hc geçmiyor kuzum ya hep br tarafn agriyo. Bende 4.aydan sonra alırım sanırım dediğin gbi iyi valla arkadaşın 12 13 kilo ile doğuracak

Sağlıklı olsun benimle kalsında ağrıya razıyım valla :) Rabbm sizlerin doğum yaptığı günleride nasip etsin zaman hızla akıp gidiyo valla. Kontrolün ne zaman kız ben çok merak ediyorum cinsiyeti :))

Canim gebelige zarari olmaz temizlemenin.ama temizlerken tahris olusursa iltihap yapabilir enfeksiyon riski var.nazikce batikonla silip at kulak pamugunu.cok fazla zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…