- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Yarn canm. Ben iyimi diye kendimi yiyorum cinsiyet çok çok arka planda kalıyor suan inslh iyidir :) haber veririm yarnSağlıklı olsun benimle kalsında ağrıya razıyım valla :) Rabbm sizlerin doğum yaptığı günleride nasip etsin zaman hızla akıp gidiyo valla. Kontrolün ne zaman kız ben çok merak ediyorum cinsiyeti :))
çok fazla sancılı geçmiyor canım daha göğüs ağrısı yok .. sadece kasık ve mide bulantısı.Adetin zor geçiyo heralde :) çok mu sancılı oluyo ne? Göğüs ağrın başladı mı
Tamam canm valla içimi rahatlattin senden duymak daha iyi geldi . Yapmam bundan sonra sanırım bn pamuğu içine iyice kaçırınca fazla zorladm ondan agridi .Canim gebelige zarari olmaz temizlemenin.ama temizlerken tahris olusursa iltihap yapabilir enfeksiyon riski var.nazikce batikonla silip at kulak pamugunu.cok fazla zorlama
Allahın izniyle iyi kuzum iyi olun hep ♡♡♡Yarn canm. Ben iyimi diye kendimi yiyorum cinsiyet çok çok arka planda kalıyor suan inslh iyidir :) haber veririm yarn
Yolunuz açık olsunCanlar... Bir kac güne uzun bir yolculuğa çıkıyorum bi 15 gün ortada olmam burayı da pek takip edemem sanırım.
2 gun arabayla yol gidicem regl de tam o tarihe denk geliyor insallah kolay geçer.
Bu zaman içersinde bekleyenler insallah guzel haber alır. Hamileler insallah sağlıkla devam eder...kendinize iyi bakın allaha emanet olsun ve hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun.....
İnslh canm smdi senin bebis aralık doğumlu mu olacak ? :)Allahın izniyle iyi kuzum iyi olun hep ♡♡♡
:)) ayyyyy yaaa Allah izin verirse evet öyle olacak inşallahhhh :) yay burçluuu :))İnslh canm smdi senin bebis aralık doğumlu mu olacak ? :)
Helal olsun canım hayırlı yolculuklar güzel haberlerle gel inşallahCanlar... Bir kac güne uzun bir yolculuğa çıkıyorum bi 15 gün ortada olmam burayı da pek takip edemem sanırım.
2 gun arabayla yol gidicem regl de tam o tarihe denk geliyor insallah kolay geçer.
Bu zaman içersinde bekleyenler insallah guzel haber alır. Hamileler insallah sağlıkla devam eder...kendinize iyi bakın allaha emanet olsun ve hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun.....
sağol inşallah Allah razı olsun canmBencede bi sıkıntı olmaz sonuçta senin adetin çok kısa sürüyo yine kısa sürdü sanmışsın doğal olarak temizlenmiş öyle ilişki olmuş. Bilerek yapmamışsın hiç bişeyi. Hatiminde su gibi aksın gitsin inşallah canım Rabbim şimdiden kabul etsin dualarınıda
Ben yay burçluyum :))):)) ayyyyy yaaa Allah izin verirse evet öyle olacak inşallahhhh :) yay burçluuu :))
İnsalh canm. Ya musavvir (el musavvir de diyebilirsin) çek surekli. Elini karnına koy ayetel kursi oku Rabbim korusun inslh.:)) ayyyyy yaaa Allah izin verirse evet öyle olacak inşallahhhh :) yay burçluuu :))
Amin canim cok sağolHelal olsun canım hayırlı yolculuklar güzel haberlerle gel inşallah
El musavvir geçen ay okadar çok çektm ki uyurken rüyama bile girmişti :) şimdi de aynen ayetel kürsi okuyorum dualar edıyorum burdaki kızlar sizler dahil sağ baştan sayıyorum :)) inşallah korusun canım garip garip ruyalar görüyorum bi kaç gecedir. Psikolojim pert :))İnsalh canm. Ya musavvir (el musavvir de diyebilirsin) çek surekli. Elini karnına koy ayetel kursi oku Rabbim korusun inslh.
Yaaa yay erkeğini hiiç sevmem ama kadınını severim bi kaç arkdsm yay. Muhabbeti konuşmayı çok seven çok meraklı özgür ruhlu sosyal bi burç :))Ben yay burçluyum :)))
Cnm ben de yay burcuyum :) Neşeli şeker sempatik ve patavatsız oluyoru az birazYaaa yay erkeğini hiiç sevmem ama kadınını severim bi kaç arkdsm yay. Muhabbeti konuşmayı çok seven çok meraklı özgür ruhlu sosyal bi burç :))
O rüyalari bende görüyorum sanırım daha önceki yaşadığımız acilardan hatta geçen gün rüyamdan ağlayarak uyandm ve bebegime birşey oldu diye akşama kadr boğazım düğümlü dolandm neyse ki kısmet herşey dedm sonrasında dualar kuran faln derken rahatladm hala o rüyadan dolayı çok tedirginim inslh yarn bebeğimi sağlıkli görürmde rahatlarm:) çok sağol Allah razı olsun snde hatta sizlerde benm duamdasiniz heleEl musavvir geçen ay okadar çok çektm ki uyurken rüyama bile girmişti :) şimdi de aynen ayetel kürsi okuyorum dualar edıyorum burdaki kızlar sizler dahil sağ baştan sayıyorum :)) inşallah korusun canım garip garip ruyalar görüyorum bi kaç gecedir. Psikolojim pert :))
Çok tatlıyızzzz çok :) hele senin bebişte yay burcu ise tam tatlıyızYaaa yay erkeğini hiiç sevmem ama kadınını severim bi kaç arkdsm yay. Muhabbeti konuşmayı çok seven çok meraklı özgür ruhlu sosyal bi burç :))
İnşallah burçdaş teyzesi :)) bakalım bu tırmanabilecek mi kasıklarım 10 dk da bir batıyo sanki iğneleniyo tırsıyorumÇok tatlıyızzzz çok :) hele senin bebişte yay burcu ise tam tatlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?