2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yarn canm. Ben iyimi diye kendimi yiyorum cinsiyet çok çok arka planda kalıyor suan inslh iyidir :) haber veririm yarn

Canim gebelige zarari olmaz temizlemenin.ama temizlerken tahris olusursa iltihap yapabilir enfeksiyon riski var.nazikce batikonla silip at kulak pamugunu.cok fazla zorlama
Tamam canm valla içimi rahatlattin senden duymak daha iyi geldi . Yapmam bundan sonra sanırım bn pamuğu içine iyice kaçırınca fazla zorladm ondan agridi .

Canlar... Bir kac güne uzun bir yolculuğa çıkıyorum bi 15 gün ortada olmam burayı da pek takip edemem sanırım.
2 gun arabayla yol gidicem regl de tam o tarihe denk geliyor insallah kolay geçer.
Bu zaman içersinde bekleyenler insallah guzel haber alır. Hamileler insallah sağlıkla devam eder...kendinize iyi bakın allaha emanet olsun ve hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun.....

Yolunuz açık olsun

Helal olsun canım hayırlı yolculuklar güzel haberlerle gel inşallah

sağol inşallah Allah razı olsun canm

Iyi aksamlar kizlar bugun doktordaydim bu seferde kiz benziyo dedi..bu belirtisizlik bitse bi an once..erkek istiyoduk ama nasip tabi saglimiz cok iyi ama kesemiz asagida ilk erken dogumdu buda olabilir dedi..sizde cinsiyet nasil..sizce erkenmi daha

İnsalh canm. Ya musavvir (el musavvir de diyebilirsin) çek surekli. Elini karnına koy ayetel kursi oku Rabbim korusun inslh.
El musavvir geçen ay okadar çok çektm ki uyurken rüyama bile girmişti :) şimdi de aynen ayetel kürsi okuyorum dualar edıyorum burdaki kızlar sizler dahil sağ baştan sayıyorum :)) inşallah korusun canım garip garip ruyalar görüyorum bi kaç gecedir. Psikolojim pert :))

O rüyalari bende görüyorum sanırım daha önceki yaşadığımız acilardan hatta geçen gün rüyamdan ağlayarak uyandm ve bebegime birşey oldu diye akşama kadr boğazım düğümlü dolandm neyse ki kısmet herşey dedm sonrasında dualar kuran faln derken rahatladm hala o rüyadan dolayı çok tedirginim inslh yarn bebeğimi sağlıkli görürmde rahatlarm:) çok sağol Allah razı olsun snde hatta sizlerde benm duamdasiniz hele Nisaberatim i hiç unutmuyorum Allah ım hayirlisindan evlatlar nasip etsn hepimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…