2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah burçdaş teyzesi :)) bakalım bu tırmanabilecek mi kasıklarım 10 dk da bir batıyo sanki iğneleniyo tırsıyorum
Burçdaş teyzesi yesin onu, ilk hafta normal canım korkma inş bi şey olmayacak benim kasıklarımlarım her ağrıdığında korkardım çok şükür bugünlere geldik bak teyzesi :)

Nasılda denk gelmiş aksi gibi. Eşin yok diye mi sen rahim filmini erteledim? Çektrseydin bu ay yaa hem dinlenirdin sonraki aya bomba gibi girerdin, yine hüzün değmiş yüreğine

Burçdaş teyzesi yesin onu, ilk hafta normal canım korkma inş bi şey olmayacak benim kasıklarımlarım her ağrıdığında korkardım çok şükür bugünlere geldik bak teyzesi :)
Maşallahhh kıyamam ben ona çatır çatır doğurduğun günleride görelim inşallah :))

eşim yazmış ki nöbette suan da yarın sabah yap ya testi bitsin bu zulümm :)))gecıkırse yaparıx bı daha dıye ...
ki normalde acele edıyosun bekleyelım der hep ...

adama da stres basıyor artık , yarın sabah ilk idrarla bulusturayım mı testi 3 gün kalmıs oluyor ??:)

bende balık burcuyum duygusallıgımdan anlasıldıgı gıbı :) ama yükselenım aslannn :) duygusallık dısında tamamen aslanın özelliklerini tasıyorum ZK_ASK

Yaaaa bense baştan ayağa balık balık balık :)) yukseldnimde balık galiba bilmiyorum onu hâlâ. Şurda otur ağla noldu nıye ağlıyon demeden ağlamaya başlarım :))

Yaaaa bense baştan ayağa balık balık balık :)) yukseldnimde balık galiba bilmiyorum onu hâlâ. Şurda otur ağla noldu nıye ağlıyon demeden ağlamaya başlarım :))

dımı :) hele ki ben normalde fevri sinirli bir yapım vardır ama özellikle sevdıgım bırıne kırılınca yada yanlısını gorunce onu ıfade ederken bıle duygularıma hakım olamıyorum gozyaslarım durmuyor sınır oluyorum bu halımeeeee nefret edıyorum yaa ...sınırden bıle aglıyorum yanı

Yaa o bizden de meraklı :)) bilmem ki yapacak gibisn sanki eşin gerçi yaptırır zorla :)) biz bir doğuracaz adamlar bin varya

İnslh canm neyse bn hemen uyuyaym hemende sabah olsun :)))

Konuşmaya anlatmaya çalışırken ağlamak :) çok iyi bilirim tutsan tutulmuyo bıraksan bırakılmıyo. Hele ki aslan gibi lider burç gururlu bi yapı balıkla karışıp ağlak olunca sinir olman normal kendine :)) çakışıyo resmen. Rabbim ağlatmasınnn

Günaydın hamile bayanlar,

Ben bir şey sormak istiyorum aranızda yerleşme kanaması yaşayan oldu mu acaba? ve olduysa kaç gün sonra gebeliğini öğrendi? Benim bat tarihim 30 Nisan daha 15 gün var, ancak sabah uyandığımda çamaşırımda sadece 2 damla kahverengi leke vardı. Adet öncesinde başlayan lekeyi andırıyor, ancak dediğim gibi sadece tek temiz 2 damla ve adetime daha 15 gün var. Acaba olabilir mi yerleşme kanaması gibi bir şey. Bilenler yaşayanlar yardımcı olursa memnun olurum

O yerleşme kanaması değil yumurtan çatlamış sanırım onun lekelenmesidir. Adete 15 gün kala ancak yumurtlama olur.

O yerleşme kanaması değil yumurtan çatlamış sanırım onun lekelenmesidir. Adete 15 gün kala ancak yumurtlama olur.

O halde ilişkiden 7-8 saat sonra yumurta çatlaması oluşmuşsa, bu ay hamilelik için bir şans olur mu? Şimdiye kadar hiç bir zaman yumurtlama dönemimde lekelenme olmamıştı benim.

O halde ilişkiden 7-8 saat sonra yumurta çatlaması oluşmuşsa, bu ay hamilelik için bir şans olur mu? Şimdiye kadar hiç bir zaman yumurtlama dönemimde lekelenme olmamıştı benim.

İki gün önce ilişki olmuş olsa bile şans olur. Hayırlısı bakalım sonrasıda.

Hamileliginizin ilk iki haftasi ne gibi belirtileriniz oldu hamis bacilar ? Ikinci cocuk ama aklimda hic bisey kalmamis daha adetime 4 gun varda merak ediyorum

Casem20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…