2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

adete son 4 gün bu ay cok tedırgınım her zaman hemen test yapıyım modundaydım sımdı elım gıtmıyor karsılasmamak ıcın...esım bugun aldı suan gozumun onunde ama cok korkuyorumm hayal kırıklıgındann...

sımdı gırdım yazdıklarınızı okudum ne guzel dualar dılekler var sagolun arkadaslar ...
bebısını tasıyanlara da Allahım saglık sıhhat versın ınss..
pazar gunu yapacagım sanırım test idrarda sılıkte olsa cıkar belkı adet salı gunu gelmesı lazım dua edın kardeslerım bana

İnşallah burçdaş teyzesi :)) bakalım bu tırmanabilecek mi kasıklarım 10 dk da bir batıyo sanki iğneleniyo tırsıyorum

zehra ıcımde sana karsı cok guzel duygular var cnm gebelıgın cok saglıklı gececek ve tutunacak ptpıtları duyarız yakındaa sakın uzulme takılmaaa mıllet bılmeden neler yapıyor ...:) ki ilacı atmısındır coktan vucudundan ole duusunuyorum ..

beta takıbın ne zaman artıyor dımı :)

Hiç kötüye yorma Rabbm hayırlara çıkarsın onların hepsi bizm için imtihandı Allah bundan sonra güldürsün hepimizin yüzünü. Hayırlı haberle bekliyoruz o zaman seni bebişi gör gel anlat bizee :))

Çok mu çok tatlısın sen ya :) Allah razı olsun neka güzel kalplisin inşallah dediğin gibi olurrr. Beta takip etmiyorum en son 88 çıktı ayın 11inde. Pazartesi vereceğim kan. Bayağı bi yüksek çıkması lazm korkuyorum bi yandan ama yapacak bişy yok sabır ve dua Allah yardm etsin... İlacı attığımı bende düşünüyorum yani insallah atmışımdır kanım tertemiz olsun inşallah

Cnm ben de yay burcuyum :) Neşeli şeker sempatik ve patavatsız oluyoru az biraz
Kesinlikle çok doğrusun :) patavatsızlık konusunda da şöyle diyelim çok açık sözlü aklındaki neyse dilindeki o hatta patavatsızlık derecesine kadar tutamıyo dilini :)) kız çok kafa dengi aslnda erkeğinden zamanında çok çektim şimdi nifrit idiyirim

Canim adetimiz cok yakın... Bende çarşamba bekliyorum ayni durumdayım senle hic icimden test yapmak falan gelmiyor. Duygular sıfır...

Dualarımdasın canım benim Allahm inşallah gebeliği bu ay nasip etmiştir hayırlıca sağlığıyla gelsin yavrun, daha çok bekletmesin aratmasın Rabbim hiç birimizin kucağını boş koymasın ne verıyosa verme diyemeyiz sabıyla versin yarabbim

Canim adetimiz cok yakın... Bende çarşamba bekliyorum ayni durumdayım senle hic icimden test yapmak falan gelmiyor. Duygular sıfır...

aynen ole kader arkadasım bu ay nıye boyle olduk dıye sorasım gelıyor ama cevap bellı benım 4.ayım gecen 3 aydır hüsran smdı negatıfı gormekten nasıl korkuyorum yazarken bıle gozlerım doluyor ...bu ay bır de memlekete gıdıyorum bende ınsanlarla yuzlesmekten acıklama yapmaktan korkuyorumm ...

ıkımızınde gelmese keske ama nasıp tabı ..

sk sk ılıskı klomen preseed kullandım bu ay ama olmazsada ALLAHIN takdırı ...tsh ımda dustu tek acıklama stres benımkı ..napım gıdıp gelırım kafamı dagıtırım bıraz belkı sonrasında olur ..

benım goguslerım basladı dolmaya sende varmı degısıklıkler bır de belım sızlıyor ?

Bu yazdığının ekran resmni çektim arada açar okurum hüzünkenirsem kendime gelrm artk :) çok mutlu oldum ya ben Allah razı olsunnnn

hıc akıntı falanda yok hee nazlı nazlı arada sarımsı gelıyor ....hamıs duası kabul olurmusss bol bol dua edın bakalım bızeeee

Bu yazdığının ekran resmni çektim arada açar okurum hüzünkenirsem kendime gelrm artk :) çok mutlu oldum ya ben Allah razı olsunnnn

ol tabı kuzum ben sana hep yazarımmm sen yeterkı ıstee ...nasıl bı sınavdan gectın onu dusunmen yeterlı bence ama sen 9dusuk yap kurtaj ol o kadar acıyı cek pesıneeee beta yukselsın nerde boyle bolluk sansss he sorarım sana :))))
.
sen ısyan etmedın pasa pasa mukafatını aldın o göbiş büyüyecek inş :)

seni gordugume sevindim bebisi buyutmussun ben 4 aydir girmiyorcum son girdigimde hamile oldugunu yeni ogrenmistin .rabnim ssglikla oglunu kucagina almayi nadip eysin ins

sen leke hic yokken gusul almissin bu haram falan olmaz canim.

Yaaa yay erkeğini hiiç sevmem ama kadınını severim bi kaç arkdsm yay. Muhabbeti konuşmayı çok seven çok meraklı özgür ruhlu sosyal bi burç :))
benim esim yay abim yay huy olarak abime hayranim bende yay burcuyum cocugum kizda olsa erkekte olsa yay olsun isterdim

hıc akıntı falanda yok hee nazlı nazlı arada sarımsı gelıyor ....hamıs duası kabul olurmusss bol bol dua edın bakalım bızeeee
Benimde öyleydi hâlâ öyle beyaz geliyo iç çamaşıra sarı geçiyo su gibi gelmesine artk dayanamadım günlük ped kullanıyorum hayatmda ilk kez. Onda da rengi beyaz. Umudunu hiç bi zaman kaybetme canım benimmmmmm doğurmak üzere iki hamiş arkadaşım var biri şuan yanımda yatıyo dua ettirdim onada söyledim :)))

Oh maşallah size :) yay ailesi :) ben balık burcuyum yay erkeği balığa kesinlikle ters burç. Kızlar olur ama anlaşırım :))

tesekkur edıyorum o zaman sızlere :) Allah tek avazda kurtarsın inşş bende ona dua edeyım

Nasıl isyan edeyim verirken 'iyi güzel verdin' aldığında nasıl 'niye aldın' diyebilirim. Tek tesellim neydi biliyomusun kucağıma almadan kokusunu duymadan gitti. O durum kat kat kat daha zor. Evladı gözü önünde ölen tanıdıklarım geldi gözümün önüne. Kaybetmek. Şükrettim halime kısaca. Hem onu yaşamasaydım belki bunu yaşayamayacaktım :) Rabbm neylerse güzel eyler gercekten. 6 martta sönen ışık 7 nisanda yanmaya başladı. Allahm tamamına erdirsin inşallah hepimize burda hamişliği sağlıkla yaşatsın siz bana uğurlu geldiniz inşallah hepinizin gönlünden geçene hayırlıca kavuştursun Rabbim

Htckbrysl sen napıosn nasılsın bakimmm???
Çok şükür Canım Sen nasılsin? Bu aralar okuyucu modundayım varlığım belli olsun diye beğeni yağdırıyor um. Hayat biz plan yaparken yaşadıklarımız olduğunu yeniden öğrendiğim günler yaşıyorum. Rabbim hayr etsin. Bu ay film kaldı adetin 15. Günü eşim yok yumurtlamaya dair belirtim hiç olmadı zaten olsa da ayrı şehirler ayrı kafalar çocuk fikrinden uzağım. Film için üzüldüm sadece gelecek aya kaldı sonrası ramazan olacak. Hayırlısı ne diyeyim. Bana bir dokun bin ah işit tuşu takılı kalmış. Seni takip ediyorm diğer arkadaşları da tabi hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…