2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlarrr yenice fırsat buldum çok şükür bir sıkıntı yokmuş :) herşey yolunda. Cinsiyetimiz %70 erkekms tam emin olamadı nedense :)
Zanamm174 ZK_ASK
Maşallah canım gözün aydın bence de erkek
Öyle hissediyorum
Ayrıntılı ultrasona kadar yüzde ile konuşurlar
En net detaylıda görünüyor çünkü

Kızlarrr yenice fırsat buldum çok şükür bir sıkıntı yokmuş :) herşey yolunda. Cinsiyetimiz %70 erkekms tam emin olamadı nedense :)
Zanamm174 ZK_ASK
Yaaa içimize doğan buydu işte ondan duramıyodum kaç gündür :)) maşallah. Sonradan değişeceğini sanmıyorum. Sağlığınızda Rabbim daim ettirsinnnnnn kaç haftalık oldunz bakm ♡

Yaaa içimize doğan buydu işte ondan duramıyodum kaç gündür :)) maşallah. Sonradan değişeceğini sanmıyorum. Sağlığınızda Rabbim daim ettirsinnnnnn kaç haftalık oldunz bakm ♡
Suan tam 15 haftalk canm. :) Evet ya bnm içime doğan çıkmadı :) sevindim erkek demesine ya ilk çocuk erkek iyidir Rabbim uzun ömürler versn inslh oğluma brde eşim arkadaşının adını koymak için erkek çok istiyordu oda sevndi :)

Bu arada igne kullandığım için normal doğum tehlikeliymis büyük ihtimal sezeryan yaparz dedi doktorum :)

Evet canm çok şükür iyiymis . Hareketliydi zaten bnde çikolata yedim brde hc durmadı doktor amcasını çok zorladı :)
Ben de üç hafta sonra gidecem bu sefer tok ve çikolata yiyip gidecem bi de 19. Haftada olurum cinsiyetini öğrenirim inş :)o hareketlerini yesinler

Ben de üç hafta sonra gidecem bu sefer tok ve çikolata yiyip gidecem bi de 19. Haftada olurum cinsiyetini öğrenirim inş :)o hareketlerini yesinler
İnslh canm. Ayrıntılı ultrasona girersin 19da onda kesin öğrenirsin hem bnde onu bekliyorum valla hala erkk kesin diyemiyorum :)

Yaa dimi sen o iğneyi 9 ay yapacaktın. Hayırlıca al da kucağına inşallah. Rabbim yardım eder. Millet 13.haftada net öğreniyoda seninki niye tereddütte kalmış anlamadım :)) adı bile şimdiden hazır :)) doğsun adıyla yaşasın oğluşşşş

Kızlar birde ayrıntılaya giderken çikolata yemeyin bebeğin sakin olması gerekiyor benim oğlum uyuyordu yarın saat rahat rahat incelemişti kıpır kıpır olunca zor oluyor

Zanamm174 ZK_ASK

canımmm hayırlı olsunnn erkek dedıyse erkektır kızlarda kesınlık olmuyor genelde ...hadı bakalımm erkek anası senı :)
saglıkla al kucagına ınssss,eltıcagızına haber verdın mı

adete kaldı 3 ben sabah test yaptımmm koyucana tek cızgı cıktı.. gecen hafta salıydı yumurtlamam ayın 4 u yanı 5.ınde dollenme olsa bugun 10.gun yanııııı kızlarr sılıkte olsa cıkardı dıye dusunuyorumm ne bıleyım hıc umudum yoktu ıyıce söndü adetı beklıcemmm mucıze olması lazım

Kizlar bisy sorcm ayrintili ultrosn devlette yapiliyo mu bu konuda bilgisj olan var mi acaba

Hamileliginizin ilk iki haftasi ne gibi belirtileriniz oldu hamis bacilar ? Ikinci cocuk ama aklimda hic bisey kalmamis daha adetime 4 gun varda merak ediyorum
canim benim ilk hamileligim ama bende cok belirti vardi ozellikle bir hafta kala cok fazla rengi kahvye calan akintim olmustu uc gun surdu adete girecegim gun sabahtan aksama kadar midem bulandi ve sadece bir iki gun surdu mide bukantisi ve adetimdn bira hafta sonra testle hamile oldugumu anladim ve 6 hafta kadar hic bisy hissetmedim sonra kokuya falan hassasiyetm basladi

canımmm hayırlı olsunnn erkek dedıyse erkektır kızlarda kesınlık olmuyor genelde ...hadı bakalımm erkek anası senı :)
saglıkla al kucagına ınssss,eltıcagızına haber verdın mı
ben bile unuttum kız onu maşallah aklından çıkmamış. Sormadi daha ya sorarsa derim artk

Valla bilmiyorum bn çok net bir pipi görmedim tabi kız olma ihtimali az ama . :) erkek olmasına sevindim Allahima şükür gönlüme Gore verdi sanırım sükurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…