2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razı olsun canım. Saat 4e doğru gelişmeyi veririm artk. 700 lere tırmanabilmişizdir inşallah

şekerim bişey diyecem sen teste neden devam ediyorsun? Dr mu istiyor yoksa sen mi merak eidyorsun.
Çünkü ilk 3 testinde uyumlu artış var artık bekle zamanını kese için dr. gitcen zaten.

şekerim bişey diyecem sen teste neden devam ediyorsun? Dr mu istiyor yoksa sen mi merak eidyorsun.
Çünkü ilk 3 testinde uyumlu artış var artık bekle zamanını kese için dr. gitcen zaten.
Valla doktor kan verme haftaya gel demişti geçen hafta. Ben ona güvenmiyorum. Bide kanımı merak ediyorum çokkkk. Geçen aydan kalma sanırım bu korku zaten bugunde inşallah değer artmış olursa bi kaç güne alttan ultrasonla bakılınca görülür kese. 500 mü yoksa 1500 mü olması gerekiyodu vajinal ultrason için. Dr geçen ay demişti ben hatrlamıyorum

tahmin ettim senin kuruntun olduğunu canım ne diyim için böyle rahat etcekse yaptır ama bence de gerek yok.
1000 üstü görünüyor ama benimki çok küçüktü cok zorlanmıştı dr. :) zaten bu testişn 700 ler olursa 2 sonra 1400 olur görünür diye düşünüyorum. allah en güzelini versin canım hadi öncekini unut o ayrı bir gebelikti... geçti gitti bu bambaşka...

Aslında adeti geçtikten sonra yapılması en doğrusu ama adetin düzenliyse canım bugün de yapabilirsin( eğer macare istiyorsan )
hiiiç macera istemiyorum sadece bir ay o stresi yaşadım testi bi yaptım hüngür hüngür ağladım nasıl bi psikolojiyse normalde evet adetim çok düzenli hep gününde oluyorum bazende bir gün önce yarın yapimmi yoksa bekleyeyimmi ona karar veremedim çok düşününce olur olmaz hamilelik belirtileri yaşıyor insan psikolojikmen etkiliyoruz kendimizi sanırım bugün göğüsmerim kızıma halileliğim gibi öyle sızlıyorki normalde adet öncesi bu sızlamayı hiç yaşamam ama kendimide etkiliyor olabilirim
Hiç bilmiyorum :) o sorumluluğun altına giremem bence bekle kuzu
sorumluluğun altına girmezsin canım adet günümde yapsammı birgün daha beklesemmi onu bilemedim sadece :)

canım maalesef hamilelik isteği yoğun olunca belirtilerede takılıyorsun sonuç olumlu olursa sıkıntı yokta olumsuz olunca cok yıpratıcı. benimde göğüslerim adet öncesi ağrı yapmaz gebelik öncesi şişiyor ağrıyordu... allah yardımcın olsun... İnşallah gönlündeki olur canım..idrar testi yapacaksın sanırım ilk idrarınla yap muhakkak. bence adetin düzenli ise zaten adet olmazsan ertesi günde yapabilirsin...

aslında hastanede çalışıyorum şimdi yukarı çıkıp kanda verebilirimde olumsuz sonuç alırım diye geriliyorum

ooo ohoooo sende yap kuzum ya kanda yapacakmıssın çıkar varsa... ha yoksa evet üzüleceksin ama sonuçta gerçek bu..
ben olsam yapmıştım.... gaza getirmek gibi olmasında da...
Çünkü kimyasal gebelik gibi birşey var lanet ben yaşadığım için biliyorum. Erken test yapmasam belki adet gecikmesi sanacağın bişey...
canım huzursuz hisetmiyorsan kendini bekliyebiliyorsan bekle... ama yok dayanamıyorsan stres olacağına yaptır sonuçla yüzleş...

yarın ilk idrarla bakim bi ona göre hastanede kan veririm bakalım ya yapacam deyince bile omuzlarım kasıldı resmen yapasım yok sanırım

Döndüm memleketten canım. Sağ ol. Toparlanmaya çalışıyorum. Bebek işine gelince Bu ay film çekilecektim kaldı ilaç iğne falan da kullanmadım sat 1nisan yumurtlamaya dair bir belirtim de yok hayırlısı vesselam ne diyeyim. Hayırlısı olur İnşallah hepimiz için
Htckbrysl canım senin durumlar ne? döndün mü?

elk-elkt mühendisiyim ( ne alaka dediğini duyar gibiyim heheheh )

yok kuzum hastane sonuçta komlike bir yer sana da ihtiyaç vardır profilinde mühendis yazıyordu ama merak ettim ...
çok güzel mesleğin vallahi yeniden okul okusam mühendislik okurdum yada biyoloji...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…