2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yok 9 ay kustum da ilk 6 ay günde 20 yi geçtiği oluyordu 6 aydan sonra günde 4-5 defa :) şaka gibi demi görmeyen anlayamıyor halimi :)

İnanırım canım benim yengemde öyle bı hamilelik geçirdim, hata en son serum vermişlerdi vücut susuz kaldı diye. Ayy Allah yardımcı olsun öyle gebelere zor bı durum

İnanırım canım benim yengemde öyle bı hamilelik geçirdim, hata en son serum vermişlerdi vücut susuz kaldı diye. Ayy Allah yardımcı olsun öyle gebelere zor bı durum
haftada bi serum alıyordum ama rabbim öyle bir sevgi veriyorki herşeyi göze alabiliyorsun arkadaşlarım ve ailem sen 2. çocuğu düşünmezsin kesin diyorlardı :) ama bak merakla bekliyorum rabbim kimseye kapı kapı aratmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar,

13 haftam bitti. 14 ten gidiyorum ama hala iştahım açılmış değil. elevit ve gyno ferro sanol kullandığım halde. halsiz ve bitkinim. siz neler yapıyorsunuz? haricen kullandığınız ilaç takviyesi var mı ? iştahlar nasıl? bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı ?

elevittense dacavit tavsiye ederim calciyum c ve magvital de kullanmıştım ilk hamileliğimde ayrıca d vitamini ve b vitamini
takviyesi :)
bacakta kasılmalar olabilir magnezyum eksikliğinde günde bir maden suyu ve muz tüket

elevittense dacavit tavsiye ederim calciyum c ve magvital de kullanmıştım ilk hamileliğimde ayrıca d vitamini ve b vitamini
takviyesi :)
bacakta kasılmalar olabilir magnezyum eksikliğinde günde bir maden suyu ve muz tüket
doktorum direkt bunları yazdı. hiç değerlerime bakmadı bile. herkese standart ilaç yazıp gönderiyorlar bence.
halsizlik ve iştahsızlığım hiç geçmeyecek sanki.

doktorum direkt bunları yazdı. hiç değerlerime bakmadı bile. herkese standart ilaç yazıp gönderiyorlar bence.
halsizlik ve iştahsızlığım hiç geçmeyecek sanki.
banada hep elevit verdi ama içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim aylarca içtikten sonra bıraktım decavit yazmasını söylersin bir dahaki sefere hatta bulantıların geçerse düzenli beslenirsen vitamin almana gerekte yok hamilelikte d vitamini ve b vitamini takviyesi kan değerlerine göre verebilir vücudunda kasılmalar çok olursa magnezyum gerekir.cevizi,muz yiyebilirsen kırmızı et, balık yiyemezsen semizotu ,yeşil mercimek tüket canım maden suyuda günde bir tane iç

önerilerini uygulamaya çalışacağım. bulantım yok ama iştahımda yok ceviz ve muz bile yazınca bi tiksindim.
demir hapı zorunlu mu ? gece yatarken almama rağmen sabah midem bulanıyor. ayrıca ishal gibi oluyorum.

Hayırlısı olsun baslarsin inş. Canım benim

bana vermişti ama ben içmedim zaten midem çok sıkıntılıydı değerlerine bak sınır değerden çok düşük değilse içme bulantıların bitince içersin eskiden annelerimiz hiçbir ilacı içmemiş hepimizde çok şükür sağlıklıyız doktorlarda biraz abartıyor sanki sonuçta ilaçlar bir fayda veriyorsa başka birşeyi yok edebiliyor iştahın açılnca düzenli beslenirsen hiçbir ilaca ihtiyacın olmaz zaten ceviz badem fındık ihmal etme ben hiç yiyememiştim günlük bir yumurta ve süt önemli mesela

Hayirli olsun cnm sagliklaa kucagina alirsin insAllah. Bat gecmissmiydi testi yaptiginda. Bide belirtilerrin nelerdi:)
Sagolasin cnm amin insallah. Evet bat 3 gündür gectiginde test yaptim.Benim ikinci hamileligim.Ilk hamileligimde de bunda da en büyük belirti gögüs hassasiyetiydi :) Ama bu sefer kasik agrisi da ekstra oldu.Günüm de gecince test yaptim.Sonuc Allaha bin sükürler olsun. ♡

Bulantı iyidir bebeğin iyi olduğunu gösteriyor derlerrr. Olsun ama hafif olsun bana hiç bunları yaşamycam gbi geliyo
Öyle bir şey yok canım bulantıyı iyi göstermenin halk arasındaki kılıfı o :) Midesi bulanmayıp turp gibi çocuk doğuran bir sürü insan var. Yaşama inşallah öyle hafif hafif olmuyor çünkü :)

Çalışınca da zor canım eve gitsem de yatsam diye bekliyorsun tüm gün. Benim bugün bile bulanıyor az hafifledi şimdi. Tamamen ne zaman kesilecek acaba diye bekliyorum

Yaa ne bilimmm merakkk işte :)) saat 3te kan vereceğim dua et teyzoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…