- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
yok 9 ay kustum da ilk 6 ay günde 20 yi geçtiği oluyordu 6 aydan sonra günde 4-5 defa :) şaka gibi demi görmeyen anlayamıyor halimi :)Anladım canım, 13 kilo da baya vermişsin. 6aydan sonrami geçti? Normalde 3aydan sonra geçiyor demi?
yok 9 ay kustum da ilk 6 ay günde 20 yi geçtiği oluyordu 6 aydan sonra günde 4-5 defa :) şaka gibi demi görmeyen anlayamıyor halimi :)
haftada bi serum alıyordum ama rabbim öyle bir sevgi veriyorki herşeyi göze alabiliyorsun arkadaşlarım ve ailem sen 2. çocuğu düşünmezsin kesin diyorlardı :) ama bak merakla bekliyorum rabbim kimseye kapı kapı aratmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnanırım canım benim yengemde öyle bı hamilelik geçirdim, hata en son serum vermişlerdi vücut susuz kaldı diye. Ayy Allah yardımcı olsun öyle gebelere zor bı durum
elevittense dacavit tavsiye ederim calciyum c ve magvital de kullanmıştım ilk hamileliğimde ayrıca d vitamini ve b vitaminimerhaba arkadaşlar,
13 haftam bitti. 14 ten gidiyorum ama hala iştahım açılmış değil. elevit ve gyno ferro sanol kullandığım halde. halsiz ve bitkinim. siz neler yapıyorsunuz? haricen kullandığınız ilaç takviyesi var mı ? iştahlar nasıl? bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı ?
doktorum direkt bunları yazdı. hiç değerlerime bakmadı bile. herkese standart ilaç yazıp gönderiyorlar bence.elevittense dacavit tavsiye ederim calciyum c ve magvital de kullanmıştım ilk hamileliğimde ayrıca d vitamini ve b vitamini
takviyesi :)
bacakta kasılmalar olabilir magnezyum eksikliğinde günde bir maden suyu ve muz tüket
banada hep elevit verdi ama içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim aylarca içtikten sonra bıraktım decavit yazmasını söylersin bir dahaki sefere hatta bulantıların geçerse düzenli beslenirsen vitamin almana gerekte yok hamilelikte d vitamini ve b vitamini takviyesi kan değerlerine göre verebilir vücudunda kasılmalar çok olursa magnezyum gerekir.cevizi,muz yiyebilirsen kırmızı et, balık yiyemezsen semizotu ,yeşil mercimek tüket canım maden suyuda günde bir tane içdoktorum direkt bunları yazdı. hiç değerlerime bakmadı bile. herkese standart ilaç yazıp gönderiyorlar bence.
halsizlik ve iştahsızlığım hiç geçmeyecek sanki.
Yanlış hatirlamisim canım kusura bakma uzun ömür versin Allah annene :))Allah razi olsun canım. Anne annemi kaybettim annem şükür başımda Rabbim hayırlı ömür versin sağ ol
önerilerini uygulamaya çalışacağım. bulantım yok ama iştahımda yok ceviz ve muz bile yazınca bi tiksindim.banada hep elevit verdi ama içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim aylarca içtikten sonra bıraktım decavit yazmasını söylersin bir dahaki sefere hatta bulantıların geçerse düzenli beslenirsen vitamin almana gerekte yok hamilelikte d vitamini ve b vitamini takviyesi kan değerlerine göre verebilir vücudunda kasılmalar çok olursa magnezyum gerekir.cevizi,muz yiyebilirsen kırmızı et, balık yiyemezsen semizotu ,yeşil mercimek tüket canım maden suyuda günde bir tane iç
Hayırlısı olsun baslarsin inş. Canım benimşuan bende korunuyorum inan öyle rahat ki gebemiyimdir düşüncesi hiç yok. bende o yönden rahatım arslanpençesi içeceğim bende bakalım korunma olmasa acaba varmıdır deyip içemezdim
bende yeniden çalışmalara başlamak istiyorum canım ondan
bana vermişti ama ben içmedim zaten midem çok sıkıntılıydı değerlerine bak sınır değerden çok düşük değilse içme bulantıların bitince içersin eskiden annelerimiz hiçbir ilacı içmemiş hepimizde çok şükür sağlıklıyız doktorlarda biraz abartıyor sanki sonuçta ilaçlar bir fayda veriyorsa başka birşeyi yok edebiliyor iştahın açılnca düzenli beslenirsen hiçbir ilaca ihtiyacın olmaz zaten ceviz badem fındık ihmal etme ben hiç yiyememiştim günlük bir yumurta ve süt önemli meselaönerilerini uygulamaya çalışacağım. bulantım yok ama iştahımda yok ceviz ve muz bile yazınca bi tiksindim.
demir hapı zorunlu mu ? gece yatarken almama rağmen sabah midem bulanıyor. ayrıca ishal gibi oluyorum.
Sagolasin cnm amin insallah. Evet bat 3 gündür gectiginde test yaptim.Benim ikinci hamileligim.Ilk hamileligimde de bunda da en büyük belirti gögüs hassasiyetiydi :) Ama bu sefer kasik agrisi da ekstra oldu.Günüm de gecince test yaptim.Sonuc Allaha bin sükürler olsun. ♡Hayirli olsun cnm sagliklaa kucagina alirsin insAllah. Bat gecmissmiydi testi yaptiginda. Bide belirtilerrin nelerdi:)
Amin insallah cnm sagolasingözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Tesekkür ederim cnm.Amin insallah ♡Hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Öyle bir şey yok canım bulantıyı iyi göstermenin halk arasındaki kılıfı o :) Midesi bulanmayıp turp gibi çocuk doğuran bir sürü insan var. Yaşama inşallah öyle hafif hafif olmuyor çünkü :)Bulantı iyidir bebeğin iyi olduğunu gösteriyor derlerrr. Olsun ama hafif olsun bana hiç bunları yaşamycam gbi geliyo
Çalışınca da zor canım eve gitsem de yatsam diye bekliyorsun tüm gün. Benim bugün bile bulanıyor az hafifledi şimdi. Tamamen ne zaman kesilecek acaba diye bekliyorumSonra pişman olma bak demedi deme
İlklerde bende o düşüncedeyedim 5haftaliken ariyodum hani bulantilarim nerdeler diye:))) dediğin gibi o kadar etkiliyoki hiç bişe yapasim gelmiyor goresim gelmiyor. özelikle evdeysen ve bı uğraşın olmayınca daha fazla etkiliyor sanki, banami öyle geliyor bilemedim
Çok sağol cancazim, işin ucunda evlat olunca çekiliyormus. Darısı sana ve bekleyenlere insAllah:)))
Yaa ne bilimmm merakkk işte :)) saat 3te kan vereceğim dua et teyzoşÖyle bir şey yok canım bulantıyı iyi göstermenin halk arasındaki kılıfı o :) Midesi bulanmayıp turp gibi çocuk doğuran bir sürü insan var. Yaşama inşallah öyle hafif hafif olmuyor çünkü :)
Hadi bakalım yaz mutlaka hayırlı haberlerini canım.Yaa ne bilimmm merakkk işte :)) saat 3te kan vereceğim dua et teyzoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?