2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde kasık ağrım olurdu yarım saate kalmaz adet olurdum. Ağrı girip çıksın ama o kırmızılar hiç gelmesin inşallah canım. Bu ay klomen kullanmadın mı

Benimde kasık ağrım olurdu yarım saate kalmaz adet olurdum. Ağrı girip çıksın ama o kırmızılar hiç gelmesin inşallah canım. Bu ay klomen kullanmadın mı

Evet kullandim zehracim omu yapiyor diye dusunuyorum iste de bakalim wc de kaldim vala...bugun 30.gun oldu ve genelde 29 30 da olurum belim cok agriyor ozel bolgenin hemen ustu varya hani bi doluluk var adet gelcek diyorum gecikincede umit alip basini gidiyor:)

Nasil icten istiyorum anlatamam dunyalar benim olur dunyalar daha ne isterim ki oyle adaklarim var kii ...

Dua et canim kirmizilar gelmesin..
Sen nasilsin agrilarin ne durumda ayni adet gibi dimi?
Cok guzel artiyor degerin keseyi gorup kalp atislarinida duyucaksin eminim ben

Klomende yumoşlar büyüdükten sonra çatlatma iğnesi vurundun mu kuzum? Aah ah ben o klomenı 3 kez kullandım. İki kez çatlatma iğnesi oldm. Klomen insanın hormonlarını vücudunu sinir sistemini mahvedıyo resmen. Allahm inşallah sen hamilesindir bidaha kullanmak zorunda kalmazsn kırmızılar sana iki tane pozitif çizgi olarak gelsin inşallah. Hepinize hepimize ediyorum ama Bu gece sana dua ederek uyuyacağım çok hüzünlendim

Allah razı olsn bende inşallah bu süreci sağlıkla ilerlerim. Aynen rahmin orası göbeğin en altı ağrıyo geliyo gidiyo ağrı artk neler oluyo bilmiyorum adet olcam sanıyorum korku sarıyo ister istemez ama alıştm :) yarın ki sonucumu mutlulukla paylaşırım inşallah burada kuzum bize dua et

Hepimjzin hakkinda hayrlisi olsunn kuzum yaaa inss...

Gecen ay catlatma 8gnesi yazmisti doktor verimli zamanlari kacirmamam icin mi bilmiyorum ama bu ay ki doktor yazmadi kendi catliyorsa gerek yok dedi ...kullanmadim yani kuzum ...ama preesed jel varya onu kullandik etkisi olurmu bilmiuorm hergunde iliski oldu ...

12.gun kontrole gittigimde bi yumurtam 14.8 digeri 13.8 ikinciside catlamistir diye dusunuyorum.hersey olumluydu ama 10.gun yumurtlamadan sonra idrara baktik kocaman tek cizgi :)

Durum bundan ibaret iste

Ama ne zaman çatladığını bilemezsin ki :) bakalım preesed in yardımı olmuştur düzenli de ilişki olduysa. Hayrlısı artk. İki gün daha olmazsan umutlanma modumuz açılır :)

Evet cnm bende okudum ama denemedim bakalım inşallah faydası olur. Gün boyu mide bulantısıda kötü oluyormuş ama yolun sonunda ulaşacağım bebeğim için değer :)) annelik böyle birşey herhalde

allah yardımcın olsun canım hersey yolunda olsunda miğde bulantısı çekilir :) al canım al dene bitki çayları biri muhakkak fayda edecektir.

Bulantı iyidir bebeğin iyi olduğunu gösteriyor derlerrr. Olsun ama hafif olsun bana hiç bunları yaşamycam gbi geliyo

hayırlı sabahlar, inşallah güzel haberler alırsınız
çok teşekkürler

Bulantı iyidir bebeğin iyi olduğunu gösteriyor derlerrr. Olsun ama hafif olsun bana hiç bunları yaşamycam gbi geliyo
daha güzel şeyler iste bacım 6 ay yataktan çıkamadım su içemedim mutfağın kapısının önüne bile gidemedim bulantı deyip geçme hayat enerjim gitmişti walla o korkuyla 2. yi düşünemiyordum

Koparırızzz :))
inşallah canım sende bundan sonra hiç ama hiçbirşeyi dert etme kafana takma vesvese bebiş için iyi değil o ağrılarla varlığını hissettiriyor her dönemde farklı belirtileri olacak mercimeğin :)

Gözümü korkutamazsınız kusmak istiyorummmmm diyomuşum

Sağolasın canımcımmm arada kendni hissettiyo iyidir inşallah :)) bence sen bu hamişlikte fazla yıpranmazsın ♡ Rabbim nasip etmiştir inşallah bu ay

Darısı başıma aminnn :))
Sonra pişman olma bak demedi deme

İlklerde bende o düşüncedeyedim 5haftaliken ariyodum hani bulantilarim nerdeler diye:))) dediğin gibi o kadar etkiliyoki hiç bişe yapasim gelmiyor goresim gelmiyor. özelikle evdeysen ve bı uğraşın olmayınca daha fazla etkiliyor sanki, banami öyle geliyor bilemedim

allah yardımcın olsun canım hersey yolunda olsunda miğde bulantısı çekilir :) al canım al dene bitki çayları biri muhakkak fayda edecektir.
Çok sağol cancazim, işin ucunda evlat olunca çekiliyormus. Darısı sana ve bekleyenlere insAllah:)))

hayır varsa rabbim nasip etmiştir inşallah hastanede çalışıyorum bebek görünce kanım kaynıyor resmen vakti gelmiş zaar

evde oturmayla uğraş olmamasıyla alakalı değil çalışıyordum ve ilk 5 ayı rapor ve izinle geçirdim iş yerime gidene kadar yolda 3-4 defa istifra ediyordum 6 ayı -13 kiloyla kapattım ha sonradan çok hızlı bir şekilde fazlasını aldığım doğrudur :)

Anladım canım, 13 kilo da baya vermişsin. 6aydan sonrami geçti? Normalde 3aydan sonra geçiyor demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…