2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Htckbrysl selam canım nasılsın.uzun zaman oldu mide bulantılarından kafamı kaldırıp yazamadım ama hep aklımdaydın.nasılsın varmı güzel haberler ?
Allah razi olsun canım Yok ya henüz bir gelişme bıraktığın gibiyim. Daha iyi olmana sevindim nasıl hamilelik inşallah güzel günler olur canım

Gelişimi olmamış demesi nedir böyle bişeyle karsilasan varmıdir 4 yada 5 haftalik görünüyo dedi

Allah yardımcın olsun canım sonuçta büyüklerimizin her türlü yokluğu acı veriyor, kaldıki ölüm cok zor ama rabbim sabrınıda veriyor. mekanı cennet olsun anneannenin.
Böyle acı kayıplarda maalesef yumurtlama adet düzeni şaşıyor cok takılma... ne zaman film çekilmeyi düşünüyorsun.
amin canım herşeyin hayırlısı..

yok kuzum hastane sonuçta komlike bir yer sana da ihtiyaç vardır profilinde mühendis yazıyordu ama merak ettim ...
çok güzel mesleğin vallahi yeniden okul okusam mühendislik okurdum yada biyoloji...
yok canım iyiki mühendis olmamışsın bende öğretmen olmadığıma pişmanım valla paşalar gibi tatilin maaşın ohhhhh

Doktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
Canım üzme kendini Allah büyüktür, doktorlar her zaman en kötüsünü söyleyip hep can sıkıyorlar..
Kesen oluşmuş sonuçta, geç döllenme olduğu için Son adet tarihi ile uyuşmuyor olabilir. Son adet tarihine göre kese küçük gelmiş olabilir, belki ondan bahsediyordur. İçini ferah tut bence 10 gün sonra duyacaksın kalp atışını.

bugün 7+4 olman gerekiyor normalde, bu nedenle gelişimi olmamış demiştir.
Ama bazı yumurtaların gelişmesi geç olabiliyor, döllenme geç olabiliyor aslında normal ama bunu ultrason görüntüsü ile dr. daha iyi anlar. takiplerini yap umarım herşey yolunda gider sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
burada yaşayan bazı arkadaşlar var ve gayet sağlıklı şimdi.
aslında buarada önemli olan ilk ultrasonun mu bu?

Allah razi olsun canım Yok ya henüz bir gelişme bıraktığın gibiyim. Daha iyi olmana sevindim nasıl hamilelik inşallah güzel günler olur canım
Olsun canım yine de halimize bin şükür.Allah sağlığımızdan etmesin yeter ki hepsi olur inşallah.benim bulantılar daha yeni yeni hafifledi.dün kontrolüm vardı herşey yolunda görünüyor hamdolsun

Doktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
normalde kaç haftalık bebek şöyle düşün bebeğin gelişiminin 1 hafta ileri yada geri olması normal geç döllenme olmuş olabilir sakın doktorun her dediğine kafanı takma çünkü çok düşüncesiz ve robot gibiler ilk hamileliğimde paranoyak olmuştum her doktor çıkışı iki göz iki çeşme üstüne internette araştırınca herkesin abartılı yorumları falan denge falan kalmamıştı her söylenene kafanı takma rabbine güven dua et

kuzu o anlattığın öğretmenlik eski de kaldı be canım. şimdi ne kadar derse giriyorsan okadar maaş alıyorlar.
çocuğunla daha fazla vakit geçiriyorsun o bile herşeye bedel be canım bugünümüze şükür işimiz gücümüz var.ama çalışan annelik çok yordu beni 2 yaşında minicik bebeğini kreşe vermek varya aylarca iki göz iki çeşme ağladım şuan 3.5 yaaşında hala vicdan azabından ölüyorum

Anlaşılan kimse cvp vermeye tenezzül etmiyo

canım durumunu anlamaya calışıyorum ona göre yazayım istedim. Niye böyle alınganlık yaptın bakim...
hadi üzme kendini yazdığım gibi geç döllenmelerde yumurta gelişimi geriden gelir ve cok kısa sürede o açığı kapatır.
ilk ultrasonunmuş bir sonrakinde daha iyi görüncektir.
bu arada beslenmene dikkat et, moralini bozma, stres yapma sonuçta hamilesin artık dikkat et...

bak o dediğin doğru, maalesef hem çalışmak hem cocuk her anlamda yıpratıcı... ama yapcak bişey yok düzen böyle bir tek sen değilsin sonda değilsin... bu zamanlarda geçecek..

yanne şuan o bir kaç dk lık gecikme bile ona çok uzun gelmiştir o doktor öyle doldurmuşturki onu ruh halini çok iyi anlıyorum benimde bi gidiyordum bi böbreği diğerinden büyük diyordu bi gidiyordum serviks uzunluğun az diyordu netten bi bakıyordum düşük olabilir yazıyor alınganlık hassasiyet çok olabiliyor o dönemlerde

Tahmin edebiliyorum bu nedenle cevap yazmaya calıştımda arkadaşı takip etmedim bilmiyorum durumunu yanıltmak yanlış bişey yazmamak için durumunu anlamaya çalışırken bu çıkışı üzüldüğünü düşündüğüm için üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…