Bugün doktora gittim ultrasona girdim kese göründü ama doktor gelişimi çok iyi olmamış dedi 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dediCanim gec dollenme olmus ama kan degerin iki gunde bir iki kati artmis masallah cok guzel. Saglikla rabbim devamini nasip etsin. Gozunaydin :)
Allah razi olsun canım Yok ya henüz bir gelişme bıraktığın gibiyim. Daha iyi olmana sevindim nasıl hamilelik inşallah güzel günler olur canımHtckbrysl selam canım nasılsın.uzun zaman oldu mide bulantılarından kafamı kaldırıp yazamadım ama hep aklımdaydın.nasılsın varmı güzel haberler ?
Döndüm memleketten canım. Sağ ol. Toparlanmaya çalışıyorum. Bebek işine gelince Bu ay film çekilecektim kaldı ilaç iğne falan da kullanmadım sat 1nisan yumurtlamaya dair bir belirtim de yok hayırlısı vesselam ne diyeyim. Hayırlısı olur İnşallah hepimiz için
Gelişimi olmamış demesi nedir böyle bişeyle karsilasan varmıdir 4 yada 5 haftalik görünüyo dedi
yok canım iyiki mühendis olmamışsın bende öğretmen olmadığıma pişmanım valla paşalar gibi tatilin maaşın ohhhhhyok kuzum hastane sonuçta komlike bir yer sana da ihtiyaç vardır profilinde mühendis yazıyordu ama merak ettim ...
çok güzel mesleğin vallahi yeniden okul okusam mühendislik okurdum yada biyoloji...
Doktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum26 subat
Anlaşılan kimse cvp vermeye tenezzül etmiyoBugün doktora gittim ultrasona girdim kese göründü ama doktor gelişimi çok iyi olmamış dedi 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi
Canım üzme kendini Allah büyüktür, doktorlar her zaman en kötüsünü söyleyip hep can sıkıyorlar..Doktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
26 subat
Olsun canım yine de halimize bin şükür.Allah sağlığımızdan etmesin yeter ki hepsi olur inşallah.benim bulantılar daha yeni yeni hafifledi.dün kontrolüm vardı herşey yolunda görünüyor hamdolsunAllah razi olsun canım Yok ya henüz bir gelişme bıraktığın gibiyim. Daha iyi olmana sevindim nasıl hamilelik inşallah güzel günler olur canım
yok canım iyiki mühendis olmamışsın bende öğretmen olmadığıma pişmanım valla paşalar gibi tatilin maaşın ohhhhh
normalde kaç haftalık bebek şöyle düşün bebeğin gelişiminin 1 hafta ileri yada geri olması normal geç döllenme olmuş olabilir sakın doktorun her dediğine kafanı takma çünkü çok düşüncesiz ve robot gibiler ilk hamileliğimde paranoyak olmuştum her doktor çıkışı iki göz iki çeşme üstüne internette araştırınca herkesin abartılı yorumları falan denge falan kalmamıştı her söylenene kafanı takma rabbine güven dua etDoktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
çocuğunla daha fazla vakit geçiriyorsun o bile herşeye bedel be canım bugünümüze şükür işimiz gücümüz var.ama çalışan annelik çok yordu beni 2 yaşında minicik bebeğini kreşe vermek varya aylarca iki göz iki çeşme ağladım şuan 3.5 yaaşında hala vicdan azabından ölüyorumkuzu o anlattığın öğretmenlik eski de kaldı be canım. şimdi ne kadar derse giriyorsan okadar maaş alıyorlar.
Anlaşılan kimse cvp vermeye tenezzül etmiyo
çocuğunla daha fazla vakit geçiriyorsun o bile herşeye bedel be canım bugünümüze şükür işimiz gücümüz var.ama çalışan annelik çok yordu beni 2 yaşında minicik bebeğini kreşe vermek varya aylarca iki göz iki çeşme ağladım şuan 3.5 yaaşında hala vicdan azabından ölüyorum
yanne şuan o bir kaç dk lık gecikme bile ona çok uzun gelmiştir o doktor öyle doldurmuşturki onu ruh halini çok iyi anlıyorum benimde bi gidiyordum bi böbreği diğerinden büyük diyordu bi gidiyordum serviks uzunluğun az diyordu netten bi bakıyordum düşük olabilir yazıyor alınganlık hassasiyet çok olabiliyor o dönemlerdecanım durumunu anlamaya calışıyorum ona göre yazayım istedim. Niye böyle alınganlık yaptın bakim...
hadi üzme kendini yazdığım gibi geç döllenmelerde yumurta gelişimi geriden gelir ve cok kısa sürede o açığı kapatır.
ilk ultrasonunmuş bir sonrakinde daha iyi görüncektir.
bu arada beslenmene dikkat et, moralini bozma, stres yapma sonuçta hamilesin artık dikkat et...
yanne şuan o bir kaç dk lık gecikme bile ona çok uzun gelmiştir o doktor öyle doldurmuşturki onu ruh halini çok iyi anlıyorum benimde bi gidiyordum bi böbreği diğerinden büyük diyordu bi gidiyordum serviks uzunluğun az diyordu netten bi bakıyordum düşük olabilir yazıyor alınganlık hassasiyet çok olabiliyor o dönemlerde
Zaten çok az koyuluyor canım yemediğimiz için sıkıntı yok sadece aroması olsun diye ama yinede endişe duyan yapmasın tabiHamileler için nane sakıncalı yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?