2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razi olsun canım. Ramazandan önce adet olursam giderim ramazana denk gelirse sonrasına bırakmayı düşünüyorum canım. Hiç kapak açmadığım bir sınav var daha da açacak gibi durmuyorum. Adapte olmaya çalışıyorum sınav için belki kafam dağılır ama zaman az umudum yok. En son iğne ilac kullanmadan 46günde adet olmuştum bu kez bakalım hayırlısı hakkımızda canım

Anlaşılan kimse cvp vermeye tenezzül etmiyo
Canım tenezzül meselesi değil de öyle düşünme kimse seni üzmek istemiyordur. İlk gebeliğin mi son adet tarihine göre kaç haftalık ultrasonla arasındaki fark ne. Yani benim öyle olmuştu kötüsünü söylemek istemiyorum ama boş gebelikti inşallah kalp atışı duyar rahatlarsın üzme kendini hakkında hayırlısı

Olsun canım yine de halimize bin şükür.Allah sağlığımızdan etmesin yeter ki hepsi olur inşallah.benim bulantılar daha yeni yeni hafifledi.dün kontrolüm vardı herşey yolunda görünüyor hamdolsun
Çok şükür canım. İyi ol. İnsalah sağlıkla kucağa alırsın

Bir gün geçsin öyle yap bana kalırsa. Erkenden yapınca hadi gebelik var diyelim adet geçmeden öğrenmekte sıkıntılı iş

631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.

361'e 631

Buda sağlıklı değil sanırım yine kaybedeceğim

Öyle deme kuzu yaa %75 artış olmuş. İlla %100 olması mı gerek sanki. Çok tecrübeli değilim ama kızlar daha yavaş gelişiyor belki kızdır ondandır iyi düşünelim

Öyle deme kuzu yaa %75 artış olmuş. İlla %100 olması mı gerek sanki. Çok tecrübeli değilim ama kızlar daha yavaş gelişiyor belki kızdır ondandır iyi düşünelim
İnşallah canım. Benim gerizekali doktorum adam gibi açıklama yapmamıştı eşimde bunlara soralım dedi. Bugun Doktorada sordum acildeki. Geçen ay dış gebelikten kürtaj oldğmu ve kemoterapi iğnesi vurduklarını adet görmeden yine hamile kaldığımı söyledim. Bir zararı varmı öğrenmek istiyorum dedim. Oda ya hep ya hiçtir dedi. Ya hiç bebek olmazdı oluşmaya başladığında düşürürdü yada bebek oluşur ve sağlıklı olur dedi. Biraz rahatlamıştım. Ama değeri görünce korktum yine işte. Neyse hayırlısı dedik. Bakalım. İnşallah dediğin gibidir. Pozitif düşünmeye devam :))

361'e 631

neredeyse 2 katına çıkmış canım ben tam bu konuya hakim değilim ama iyi değilmi ki bu artış lütfen kötü şeyler düşünme rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah güzel düşünelim olurmu şuan kaç haftalık

@Yalnizkus05 dediği gib canım sakın gereksiz strese sokma kendini. Artışın normal görünüyor bence de.
hadi hayırlısı beklemekten başka care yok o keseciği görene kadar dış gebelik ihtimeli herkes için var ama boş yere strese sokma kendini. İnşallah güzel güzel devam edecek...

Doktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
bu arada bende de geç döllenme olmuştu, hiçbir sorun yaratmaz merak etme sadece birazcık dhaa

361'e 631

Canım keşke kan baktırmasan artık, boş yere stres oluyorsun. Artışın tam 2 katı olma zorunluluğu yok, belli bir sayıdan sonra artış tam 2 katı olmayabiliyor canım. Benim artışım ilk 54 sonra 91'di, tam 2 katı değil ama doktor normal olduğunu söyledi. Stresten uzak dur, Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah.

Hiç bilmiyorum kaç haftalıksa. 6 martta kürtaj 22 martta yumurtlama oldu ama ben korundum bi kaç gün sonra o yumurta çoktan ölmüştür canlılık süresi 1 günya hani öyle düşündüm nasılsa tutmaz diye korunmadım o sıra tutmuş heralde bilmiyorum 7 nisanda beta 12 çıktı sonra 39 sonra 88 sonra 361 şuan 631 işte.

Karışık kuruşuk iş benimkisi ya

Çalışınca da zor canım eve gitsem de yatsam diye bekliyorsun tüm gün. Benim bugün bile bulanıyor az hafifledi şimdi. Tamamen ne zaman kesilecek acaba diye bekliyorum
Allah kolaylık versin cnmm, inşallah tez zamanda biter hamileliğin tadını çıkarırız:))

361'e 631

Ooohh Ne güzel Canım, bencede değerin iyi bosyere üzme kendini

neden böyle sık kan tahlili yapyorsun canım bu seni sadece daha çok strese sokuyor lütfen vesvese yapma kendini tut inş. bir daha ki sefere kalp atışlarınıda duyarsın geçmişe değil artık geleceğe bak kendine yazık ediyorsun bak

Sağolasın canım. Galiba bu gidişle keseyi göremeyeceğim. Kendimi incitmiyordum hiç gebeliği öğrendiğimden beri. Halbuki öğrenmeden yarım saat öncesine kadar ne ağır sporlar koşular atlamalar yapmıştım. Kendini korumak gerçekten yaramıyo sakınan göze çöp batıyo. Ayağımın altında yastık yatıyorum neden gerizekalıyım Evim pislik içinde yarın temizliğin dibine vuracağım iyice sinirlerim gerildi. Kan man yok artk

Zehracım bi tık az iki katından
Bence sorunlu olsaydı bariz bi fark olurdu arada çok az az yükselirdi yaşadın biliyorsun bak bi türlü düzelmemişti değerin bu değerlerin normal gidiyor canım cuma günü doktora git daha da kan verme doktora bugünkü değerini söyle direkt ultrasonla bakar kese görünür

Sencede kan vermeyeyim mi artk? Ya değer düşüşe geçer de haberim olmazsa? Ben bilmiyorum değer düşmeye başladığında kanama mı başlıyo ordan mı anlaşılıyo

Zehra doktorlar %60 artışı normal kabul ediyorlar. İstersen internete de yaz aynı şeyi okuyacaksın. Temizlik yapmak gibi bir aptallık yapma düşürürsün çocuğu. İnsanoğlu bilip bilmeden ne çabuk kendini kaybediyor ya. Çok kızıyorum temizliğin dibine vuracakmış. Yaşınızın küçük olduğu nasıl da belli.

İnşallah canım evet malesef değer en son 70 e dayanabilmişti yazık. Mecbur bekleyeceğim. Cuma doktora gidecem nasılsa. Perşembe kan versem mi diyorum ama çok korkuyorum. Vermesem bu sefer benim doktor uğrastıracak kan ver diye. Özel zaten 2 aydır benm gebelik masrafım aldı yürüdü. Nasipte ne varsa onu yaşycam bakalım kendime de dert etmycem artk sakınan göze çöp batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…