Allah razi olsun canım. Ramazandan önce adet olursam giderim ramazana denk gelirse sonrasına bırakmayı düşünüyorum canım. Hiç kapak açmadığım bir sınav var daha da açacak gibi durmuyorum. Adapte olmaya çalışıyorum sınav için belki kafam dağılır ama zaman az umudum yok. En son iğne ilac kullanmadan 46günde adet olmuştum bu kez bakalım hayırlısı hakkımızda canımAllah yardımcın olsun canım sonuçta büyüklerimizin her türlü yokluğu acı veriyor, kaldıki ölüm cok zor ama rabbim sabrınıda veriyor. mekanı cennet olsun anneannenin.
Böyle acı kayıplarda maalesef yumurtlama adet düzeni şaşıyor cok takılma... ne zaman film çekilmeyi düşünüyorsun.
amin canım herşeyin hayırlısı..
Canım tenezzül meselesi değil de öyle düşünme kimse seni üzmek istemiyordur. İlk gebeliğin mi son adet tarihine göre kaç haftalık ultrasonla arasındaki fark ne. Yani benim öyle olmuştu kötüsünü söylemek istemiyorum ama boş gebelikti inşallah kalp atışı duyar rahatlarsın üzme kendini hakkında hayırlısıAnlaşılan kimse cvp vermeye tenezzül etmiyo
Çok şükür canım. İyi ol. İnsalah sağlıkla kucağa alırsınOlsun canım yine de halimize bin şükür.Allah sağlığımızdan etmesin yeter ki hepsi olur inşallah.benim bulantılar daha yeni yeni hafifledi.dün kontrolüm vardı herşey yolunda görünüyor hamdolsun
ZK_ASK canım tahlil yaptırdın mı? çıktı mı?
hiiiç macera istemiyorum sadece bir ay o stresi yaşadım testi bi yaptım hüngür hüngür ağladım nasıl bi psikolojiyse normalde evet adetim çok düzenli hep gününde oluyorum bazende bir gün önce yarın yapimmi yoksa bekleyeyimmi ona karar veremedim çok düşününce olur olmaz hamilelik belirtileri yaşıyor insan psikolojikmen etkiliyoruz kendimizi sanırım bugün göğüsmerim kızıma halileliğim gibi öyle sızlıyorki normalde adet öncesi bu sızlamayı hiç yaşamam ama kendimide etkiliyor olabilirim
sorumluluğun altına girmezsin canım adet günümde yapsammı birgün daha beklesemmi onu bilemedim sadece :)
631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.
361'e 631
Buda sağlıklı değil sanırım yine kaybedeceğim
İnşallah canım. Benim gerizekali doktorum adam gibi açıklama yapmamıştı eşimde bunlara soralım dedi. Bugun Doktorada sordum acildeki. Geçen ay dış gebelikten kürtaj oldğmu ve kemoterapi iğnesi vurduklarını adet görmeden yine hamile kaldığımı söyledim. Bir zararı varmı öğrenmek istiyorum dedim. Oda ya hep ya hiçtir dedi. Ya hiç bebek olmazdı oluşmaya başladığında düşürürdü yada bebek oluşur ve sağlıklı olur dedi. Biraz rahatlamıştım. Ama değeri görünce korktum yine işte. Neyse hayırlısı dedik. Bakalım. İnşallah dediğin gibidir. Pozitif düşünmeye devam :))Öyle deme kuzu yaa %75 artış olmuş. İlla %100 olması mı gerek sanki. Çok tecrübeli değilim ama kızlar daha yavaş gelişiyor belki kızdır ondandır iyi düşünelim
neredeyse 2 katına çıkmış canım ben tam bu konuya hakim değilim ama iyi değilmi ki bu artış lütfen kötü şeyler düşünme rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah güzel düşünelim olurmu şuan kaç haftalık631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.
361'e 631
eşime en iyisi adet oldum diyeyim oda umutla beklemesin zaten haftasonu eve gelecek hamileysemde sürpriz yaparim bir gün daha bekleyeyim gerekirseBir gün geçsin öyle yap bana kalırsa. Erkenden yapınca hadi gebelik var diyelim adet geçmeden öğrenmekte sıkıntılı iş
İnşallah canım. Benim gerizekali doktorum adam gibi açıklama yapmamıştı eşimde bunlara soralım dedi. Bugun Doktorada sordum acildeki. Geçen ay dış gebelikten kürtaj oldğmu ve kemoterapi iğnesi vurduklarını adet görmeden yine hamile kaldığımı söyledim. Bir zararı varmı öğrenmek istiyorum dedim. Oda ya hep ya hiçtir dedi. Ya hiç bebek olmazdı oluşmaya başladığında düşürürdü yada bebek oluşur ve sağlıklı olur dedi. Biraz rahatlamıştım. Ama değeri görünce korktum yine işte. Neyse hayırlısı dedik. Bakalım. İnşallah dediğin gibidir. Pozitif düşünmeye devam :))
bu arada bende de geç döllenme olmuştu, hiçbir sorun yaratmaz merak etme sadece birazcık dhaaDoktor bunu soylediginden beri eve geldım, ağlıyorum
Canım keşke kan baktırmasan artık, boş yere stres oluyorsun. Artışın tam 2 katı olma zorunluluğu yok, belli bir sayıdan sonra artış tam 2 katı olmayabiliyor canım. Benim artışım ilk 54 sonra 91'di, tam 2 katı değil ama doktor normal olduğunu söyledi. Stresten uzak dur, Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah.631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.
361'e 631
Hiç bilmiyorum kaç haftalıksa. 6 martta kürtaj 22 martta yumurtlama oldu ama ben korundum bi kaç gün sonra o yumurta çoktan ölmüştür canlılık süresi 1 günya hani öyle düşündüm nasılsa tutmaz diye korunmadım o sıra tutmuş heralde bilmiyorum 7 nisanda beta 12 çıktı sonra 39 sonra 88 sonra 361 şuan 631 işte.neredeyse 2 katına çıkmış canım ben tam bu konuya hakim değilim ama iyi değilmi ki bu artış lütfen kötü şeyler düşünme rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah güzel düşünelim olurmu şuan kaç haftalık
Allah kolaylık versin cnmm, inşallah tez zamanda biter hamileliğin tadını çıkarırız:))Çalışınca da zor canım eve gitsem de yatsam diye bekliyorsun tüm gün. Benim bugün bile bulanıyor az hafifledi şimdi. Tamamen ne zaman kesilecek acaba diye bekliyorum
Ooohh Ne güzel Canım, bencede değerin iyi bosyere üzme kendini631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.
361'e 631
neden böyle sık kan tahlili yapyorsun canım bu seni sadece daha çok strese sokuyor lütfen vesvese yapma kendini tut inş. bir daha ki sefere kalp atışlarınıda duyarsın geçmişe değil artık geleceğe bak kendine yazık ediyorsun bakHiç bilmiyorum kaç haftalıksa. 6 martta kürtaj 22 martta yumurtlama oldu ama ben korundum bi kaç gün sonra o yumurta çoktan ölmüştür canlılık süresi 1 günya hani öyle düşündüm nasılsa tutmaz diye korunmadım o sıra tutmuş heralde bilmiyorum 7 nisanda beta 12 çıktı sonra 39 sonra 88 sonra 361 şuan 631 işte.
Karışık kuruşuk iş benimkisi ya
bu arada bende de geç döllenme olmuştu, hiçbir sorun yaratmaz merak etme sadece birazcık dhaa
Canım keşke kan baktırmasan artık, boş yere stres oluyorsun. Artışın tam 2 katı olma zorunluluğu yok, belli bir sayıdan sonra artış tam 2 katı olmayabiliyor canım. Benim artışım ilk 54 sonra 91'di, tam 2 katı değil ama doktor normal olduğunu söyledi. Stresten uzak dur, Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah.
Sencede kan vermeyeyim mi artk? Ya değer düşüşe geçer de haberim olmazsa? Ben bilmiyorum değer düşmeye başladığında kanama mı başlıyo ordan mı anlaşılıyoYalnizkus05 dediği gib canım sakın gereksiz strese sokma kendini. Artışın normal görünüyor bence de.
hadi hayırlısı beklemekten başka care yok o keseciği görene kadar dış gebelik ihtimeli herkes için var ama boş yere strese sokma kendini. İnşallah güzel güzel devam edecek...
Zehra doktorlar %60 artışı normal kabul ediyorlar. İstersen internete de yaz aynı şeyi okuyacaksın. Temizlik yapmak gibi bir aptallık yapma düşürürsün çocuğu. İnsanoğlu bilip bilmeden ne çabuk kendini kaybediyor ya. Çok kızıyorum temizliğin dibine vuracakmış. Yaşınızın küçük olduğu nasıl da belli.Sağolasın canım. Galiba bu gidişle keseyi göremeyeceğim. Kendimi incitmiyordum hiç gebeliği öğrendiğimden beri. Halbuki öğrenmeden yarım saat öncesine kadar ne ağır sporlar koşular atlamalar yapmıştım. Kendini korumak gerçekten yaramıyo sakınan göze çöp batıyo. Ayağımın altında yastık yatıyorum neden gerizekalıyım Evim pislik içinde yarın temizliğin dibine vuracağım iyice sinirlerim gerildi. Kan man yok artk
Zehracım bi tık az iki katından
Bence sorunlu olsaydı bariz bi fark olurdu arada çok az az yükselirdi yaşadın biliyorsun bak bi türlü düzelmemişti değerin bu değerlerin normal gidiyor canım cuma günü doktora git daha da kan verme doktora bugünkü değerini söyle direkt ultrasonla bakar kese görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?