Canım niye öyle düşünüyorsun kötüyü düşünme ne olur güzel olacak değer iyi bence631 çıktı canım. Net sonuç elde etmek için aynı saatte verdim hatta.
361'e 631
Buda sağlıklı değil sanırım yine kaybedeceğim
Zehra doktorlar %60 artışı normal kabul ediyorlar. İstersen internete de yaz aynı şeyi okuyacaksın. Temizlik yapmak gibi bir aptallık yapma düşürürsün çocuğu. İnsanoğlu bilip bilmeden ne çabuk kendini kaybediyor ya. Çok kızıyorum temizliğin dibine vuracakmış. Yaşınızın küçük olduğu nasıl da belli.
Niye kan verdirsin kesen görünür o zaman zaten göründükten sonra tekrar kan takibi olmuyor kese takibi oluyorİnşallah canım evet malesef değer en son 70 e dayanabilmişti yazık. Mecbur bekleyeceğim. Cuma doktora gidecem nasılsa. Perşembe kan versem mi diyorum ama çok korkuyorum. Vermesem bu sefer benim doktor uğrastıracak kan ver diye. Özel zaten 2 aydır benm gebelik masrafım aldı yürüdü. Nasipte ne varsa onu yaşycam bakalım kendime de dert etmycem artk sakınan göze çöp batıyo
Niye kan verdirsin kesen görünür o zaman zaten göründükten sonra tekrar kan takibi olmuyor kese takibi oluyor
Canım bak daha bugün salı ikiye katlamıyor olsa bile ki küçük fark var cuma günü bini geçer bence de artık kanla yıpratma kendini çünkü iyi arttı şükür değer kontrole git öyle ya da böyle birşey görünecek cuma günü sen gönlünü ferah tut ve dinlenmeye devamBen kendimi şimdi değil geçen ay kaybettim. Hâlâ da bulmuş değilim. Beni anlamanız sadece empati yeteneğiyle olsun yaşayarak öğrenmenizi o şekilde hak vermenizi kesinlikle istemem. Benim kastettiğim şey günlerdir yatıyorum kendimi incitmiyorum dikkat ediyorum ama bu hayatta neyin üzerine titresek böyle oluyo. Bende bu sefer takmazsam günlük ne yapıyosam onu yapmaya kendimi verirsem belki o zaman yolunda gider çünkü stres oluyo aksi şekilde ve stres zaten zarar şuanda olduğu gibi. İki ayda iki kez kürtaj yada kayıp korkusu çok zor. Kusura bakmayın darladım sizide. Ama yapım bu. Keseyi görürsem haftasonu müjdeyi veririm . Nasip.
Allah size iyilik sağlık versin.
Benim hamileliğim çok mu iyi geçiyor sanıyorsun? Kusura bakma ben yaşça senden büyüğüm ve karnındaki bebeği ve seni düşündüğüm için gerçekleri söylüyorum. Sürekli pohpohlayarak olmaz. Ben de radyasyon aldım değil mi bebeğimin zihinsel ya da fiziksel engelli olma ihtimali var. Ama bir gün olsun temizlik yapacağım deli gibi demedim. Seni sevdiğim için seni silkelemek adına yazıyorum. Senin bana kırılıp darılmaya hakkın yok. Bu şekilde davranarak karnındaki günahsızı strese sokuyorsun. Verdin kaç kez kan daha verme. Bu gebelik sağlıklı, sen de kendine dikkat etmeye devam et. Bir kez oldu diye her şey kötü olacak diye bir şey yok. Kimyasal ya da dış gebelik olsa değerin bu kadar yükselmezdi. Değerlerin istikrarla artıyor. Küsersen de küs ben senin ablan yaşındayım üzme artık karnındakini.Ben kendimi şimdi değil geçen ay kaybettim. Hâlâ da bulmuş değilim. Beni anlamanız sadece empati yeteneğiyle olsun yaşayarak öğrenmenizi o şekilde hak vermenizi kesinlikle istemem. Benim kastettiğim şey günlerdir yatıyorum kendimi incitmiyorum dikkat ediyorum ama bu hayatta neyin üzerine titresek böyle oluyo. Bende bu sefer takmazsam günlük ne yapıyosam onu yapmaya kendimi verirsem belki o zaman yolunda gider çünkü stres oluyo aksi şekilde ve stres zaten zarar şuanda olduğu gibi. İki ayda iki kez kürtaj yada kayıp korkusu çok zor. Kusura bakmayın darladım sizide. Ama yapım bu. Keseyi görürsem haftasonu müjdeyi veririm . Nasip.
Allah size iyilik sağlık versin.
canım değerin gerçekten iyi, ben seni anlıyorum ben de kürtaj oldum şu an sürekli stres altındayım bu bebeğime de bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Ama inan üzülecek bir durumun yok, kanaman yok, kahve akıntın yok, kıvrandıracak bir kasık ağrın da yok. Değerin de %60 artmış.Bu dönemde daha ne olsun:) Değerin düşüşe geçmiş olsaydı mutlaka kanama olurdu. Ayrıca hamilelikte daha kese var, kalp atışı var, down sendromlu testi var, erken doğum riski var. Hep böyle kötüyü getirme aklına. Sen şimdi iki üç güne bebeğimin kesesini göreceğim diye heyecanlan bence, böyle imkansız olmaz dediğin bir dönemde hamile kalmışken mutlaka bir hayır vardır bu işte.Sağolasın canım. Galiba bu gidişle keseyi göremeyeceğim. Kendimi incitmiyordum hiç gebeliği öğrendiğimden beri. Halbuki öğrenmeden yarım saat öncesine kadar ne ağır sporlar koşular atlamalar yapmıştım. Kendini korumak gerçekten yaramıyo sakınan göze çöp batıyo. Ayağımın altında yastık yatıyorum neden gerizekalıyım Evim pislik içinde yarın temizliğin dibine vuracağım iyice sinirlerim gerildi. Kan man yok artk
Kız olurmu öyle şey niye sinir olalım Burda amacımız ne birbirimize yardım edebilmekBi kaç güne herşey netleşecek Allah hayırlı olanı yaşatsın laftan anlamaz çocuk gibi oldum sanırım kusura bakmayın sizide sinir ettim :)
Sencede kan vermeyeyim mi artk? Ya değer düşüşe geçer de haberim olmazsa? Ben bilmiyorum değer düşmeye başladığında kanama mı başlıyo ordan mı anlaşılıyo
Zehra'yi seviyorum ve inanın kendime çok benzitiyorum. Kendini bos yere harap etmesine dayanamadım artık. Kırmak gibi bir niyetim olabilir mi hiç.okeanoss00 ZK_ASK hormonların etkisiyle gerilmek yok kızlarr sakin
okeanoss00 kötü birşey demek istemedi tatlı bir kızmayla kendine getirmek istedi ZK_ASK de azıcık alıngan olabilir şuan ona da anlayış
Ben de seni öpüyorum canım ❤okeanoss00 ve ZK_ASK iyi bi abla kardeş dostluk kurdunuz burada her zaman yazamasamda duamdasınız sadece ahh bu hormonlar diyorum ve sizi öpüyorum
Canım bende aynı durumu yaşadım ama seninki geç döllenmeden kaynaklı olabilir belki hemen kötü düşünme rabbim inş.sağlıklı bi şekilde kalp stışını duymayı nasip etsinGelişimi olmamış demesi nedir böyle bişeyle karsilasan varmıdir 4 yada 5 haftalik görünüyo dedi
Dediklerine birebir katiliyorum canim surec ilk haftalarda olusan dusukler kromozom anomaliklerinden oluyor rabbimin bir bildigi var saglikli olmayan hamilelimler dusukle sonuclaniyor herkesin basina gelebilecek birsey bir defa olmasi hep olacagi anlamina gelmiyor lutfen kendinizi bebeginizi uzmeyin ilk hamileligim cok stresli gecti o stresin sonucunu suan kizimda yasiyorum lutfen aninizin tadini cikartin elinizden geleni yapin gerisi allahtancanım allah aşkına bırak kanda verme dr. nezaman gel dedi kese için? ozaman git en kötü ben senin yerinde olsam 3 gün sonra felan dr. gider ultrasona baktırırım.
1 .adet gecikmesi idrar testi- Pozitif mi
2- Kan testi - pozitif mi
3- 2. gün sonra artış kontrolü için kan testi - artış normal mi
4- 1 hafta-10 gün sonra ultrason muayenesi - kese göründü şekli düzgün mü
5-2 hafta sonra kalp atışı için ultrason muayenesi
sıra bu şekilde lütfen bu sıraya uy canım. Eğer bi sıkıntı varsa zaten bi şekilde heber veriyor. kanaman olmadığı veya kendinde ciddi olduğunu düşündüğün farklı bişey olmadığı sürece hastaneden uzak dur.
canım Kanama için kan değerinin bi önemi yok. kanama olunca oluyor. Yüksekken de kanama olur.
hadi artık biraz sakinle, kendini çok yorma, iş yap tabi ama yıpratma hem kafan dağılır, sakin sakin hafif işler..
anlaştık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?