- 16 Mart 2016
- 106
- 243
- 33
- 48
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum ben kürtaj olduktan sonra dr.dediki tekrar hamile kalman durumunda hemen kan sulandırıcılarunı başlaman gerekiyor dedi ama bebim akloma takılan hiç bi test yapmadan naasıl bu şekilde bişey söyleyebilir gerçekten kullanmam gerekirmi yada bu neye göre karrar veriliyor kafam aĺak bullak kızlat kusura bakmayın ben daha kendime gelemedi yeni hamiş annelerimiz varsa da hayırlı olsun mübarek aylardayız rabbim sağlıkla gelişip kucaklarına almayı nasip etsin biz naçizane kullarınada dualarında yer verirseniz ne nutlu bize uzun oldu hakkınızı helal edin
Pihtilasma sorunu varsa zaten hamile kalmadan bellidir kullanmanda bi sak8nca yok benceMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum ben kürtaj olduktan sonra dr.dediki tekrar hamile kalman durumunda hemen kan sulandırıcılarunı başlaman gerekiyor dedi ama bebim akloma takılan hiç bi test yapmadan naasıl bu şekilde bişey söyleyebilir gerçekten kullanmam gerekirmi yada bu neye göre karrar veriliyor kafam aĺak bullak kızlat kusura bakmayın ben daha kendime gelemedi yeni hamiş annelerimiz varsa da hayırlı olsun mübarek aylardayız rabbim sağlıkla gelişip kucaklarına almayı nasip etsin biz naçizane kullarınada dualarında yer verirseniz ne nutlu bize uzun oldu hakkınızı helal edin
hadi insallah hamissindir canim test yapmayacakmisin benimde bat yarin kasik agrim hic bitmiyor gogsum sizliyor ama psikolojik olma ihtimali yuksek cunku cok istiyoruz hep dusunuyoruzKIZLARR bugun 30.günüm genelde 29 30 da adet olurum henuz gelmedı ama ara ara belıme kasıgıma agrı gırıyor ıste geldı dedıgım bı ıkı sncı oldu cok sıddetlı ama hala kırmızıları gormedım ıns da görmem ...
klomen bazen adetı gecıktırıyor doye okumustum ama bu ay coraspınde kulllandım ben onu kullanıpta adetini söktüren yada CORASPIN adetı gunu gunune getırır söktürme özelliği var diyen var mı ??
ümitlenmeye baslayayım mıııı?? belıme de cok agrı gırıyor
ve gulmeyın ama :)sankı ıcten ıce mıdeden bi hazımsızlık yutkunma isteği gelıyor psıkolojıkte olabılır tabı de duurmlar boyle
Canım çok saol ama benim 2.kürtajım dr.bu şekilde söyleyince kafam karıştı benim ki geç döllenme oldu ve gelişemediğinden ve kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım 6 ay arayla hakkımızda hayırlısı canımcevaın içinde allah razı olsun içim rn azından rahatladı rabbim ben ve benim gibi anneliği isteyen herkese sağlıklı bi şekilde mübarek ayların hürmetine nasip etsin canımcanımm bende ekımde dusuk yaptım sonrasında hamıle kalamıyorum 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay klomenın yanında coraspın verdı bana da doktor ...sanırım bı zararı yok bebek olusması sırasında pıhtılasma sorunu varsa sayet onu engellemk ıcın verdı kan sulandırıcı ..desteklemek adına diye düşünüyorumm bence korkma stres yapma ınss guzel haberler alırız..
bende tam onunla ılgılı soru soracaktım arkadaslara
Canım ama hiç bi test yapmadı 8 haftama kadar sonra bebek 5 haftalık ded gelişememiş ben her jafta konyrole gitti durumumu bundan öncede kürtaj olduğumu belirttim yinede bi test istemedi yani rastgele afedersin dedi hamile kalırsan kullanman gerekir diye ondan sordum en azından bi test yapsaydı belki bebeğim şuan yaşayacaktıPihtilasma sorunu varsa zaten hamile kalmadan bellidir kullanmanda bi sak8nca yok bence
hadi insallah hamissindir canim test yapmayacakmisin benimde bat yarin kasik agrim hic bitmiyor gogsum sizliyor ama psikolojik olma ihtimali yuksek cunku cok istiyoruz hep dusunuyoruz
Canım çok saol ama benim 2.kürtajım dr.bu şekilde söyleyince kafam karıştı benim ki geç döllenme oldu ve gelişemediğinden ve kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım 6 ay arayla hakkımızda hayırlısı canımcevaın içinde allah razı olsun içim rn azından rahatladı rabbim ben ve benim gibi anneliği isteyen herkese sağlıklı bi şekilde mübarek ayların hürmetine nasip etsin canımcanımm bende ekımde dusuk yaptım sonrasında hamıle kalamıyorum 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay klomenın yanında coraspın verdı bana da doktor ...sanırım bı zararı yok bebek olusması sırasında pıhtılasma sorunu varsa sayet onu engellemk ıcın verdı kan sulandırıcı ..desteklemek adına diye düşünüyorumm bence korkma stres yapma ınss guzel haberler alırız..
bende tam onunla ılgılı soru soracaktım arkadaslara
Pihtilasma sorunu varsa zaten hamile kalmadan bellidir kullanmanda bi sak8nca yok bence
hadi insallah hamissindir canim test yapmayacakmisin benimde bat yarin kasik agrim hic bitmiyor gogsum sizliyor ama psikolojik olma ihtimali yuksek cunku cok istiyoruz hep dusunuyoruz
Canım inş.hamilesindir rabbim gönlüne göre versinCumartesı günü idrarda baktım hıcbır sey cıkmadı cnaım ya yumurtlamadan sonrakı 10. gündü simdi tekrar
yapmaya korkuyorum ..... yarın da olmazsam ümitlenirim sanırım iyice ..
beımde göğüslerim baya hassas ,belım agrıyor 2 3 gündür dünden beride alt taraflara agrı giriyor aksamustu bırden sancı gırdı tatlı tatlı esıme dedım kesın geldii ama bi baktım ki yıne yokkkk ıcten ıce neler kuruyorum bır bılsen ...
umarım sende olmazsın yarınnn ,haber verırım ben mutlaka kırmııları görürsem ...
öyle birşey ki ılk gebelıkte uçağa binicektım ole ağrım vardı ki agrı kesıcıyı suyumu cantama attım kı bayılıp kalmıyım adet olursam havada diye :) ama gelmedııı yanı belırtıler aynı olunca yorum yapmada skntı oluyor
Canım çok saol ama benim 2.kürtajım dr.bu şekilde söyleyince kafam karıştı benim ki geç döllenme oldu ve gelişemediğinden ve kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım 6 ay arayla hakkımızda hayırlısı canımcevaın içinde allah razı olsun içim rn azından rahatladı rabbim ben ve benim gibi anneliği isteyen herkese sağlıklı bi şekilde mübarek ayların hürmetine nasip etsin canım
Canım inş.hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
kirmizilarin degil bebisin haberini verirsin insallah tatlim rabbim hakkimizda hayirlusini nasip etsinCumartesı günü idrarda baktım hıcbır sey cıkmadı cnaım ya yumurtlamadan sonrakı 10. gündü simdi tekrar
yapmaya korkuyorum ..... yarın da olmazsam ümitlenirim sanırım iyice ..
beımde göğüslerim baya hassas ,belım agrıyor 2 3 gündür dünden beride alt taraflara agrı giriyor aksamustu bırden sancı gırdı tatlı tatlı esıme dedım kesın geldii ama bi baktım ki yıne yokkkk ıcten ıce neler kuruyorum bır bılsen ...
umarım sende olmazsın yarınnn ,haber verırım ben mutlaka kırmııları görürsem ...
öyle birşey ki ılk gebelıkte uçağa binicektım ole ağrım vardı ki agrı kesıcıyı suyumu cantama attım kı bayılıp kalmıyım adet olursam havada diye :) ama gelmedııı yanı belırtıler aynı olunca yorum yapmada skntı oluyor
Biliyorum tatlım iyi niyetinizden hiç şüphem yok zaten o da düşününce anlayacakZehra'yi seviyorum ve inanın kendime çok benzitiyorum. Kendini bos yere harap etmesine dayanamadım artık. Kırmak gibi bir niyetim olabilir mi hiç.
❤❤❤❤Biliyorum tatlım iyi niyetinizden hiç şüphem yok zaten o da düşününce anlayacak
Normal çıkmış canım gözün aydın.Kızlar iyi akşamlar ikili testin sonucu çıkmış sonuç şu yorumlayabilecek var mı?
Down Sendromu (İkili Test) NEGATİF TARAMA Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değeriniN altındadır ve bu değer risksiz bölgede bulunmaktadır
Normal çıkmış bende riskli cktiydi su aldıracak karşı aldırmadan 3 de güzel çıktı 20 haftada 4 li taramada güzel çıktı cuma günü şeker yüklemesi ne gittim doktorların semineri varmış yapmadılarKızlar iyi akşamlar ikili testin sonucu çıkmış sonuç şu yorumlayabilecek var mı?
Down Sendromu (İkili Test) NEGATİF TARAMA Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değeriniN altındadır ve bu değer risksiz bölgede bulunmaktadır
okeanoss00 ZK_ASK hormonların etkisiyle gerilmek yok kızlarr sakin
okeanoss00 kötü birşey demek istemedi tatlı bir kızmayla kendine getirmek istedi ZK_ASK de azıcık alıngan olabilir şuan ona da anlayış
zehraaaa öyle değer yükselmişşşş öp basına koy kuzummmmm bana gondersene değerini nolurrrrrr
yalvarıyorum sana :))):):)
bence gayette güzel bi değer bu desen ki 60 70 hala sorun olabılır de 600lerde yani 1000 den sonra falan kese görünüyor diye biliyorum zaten...
otur yay popişi keyfine bak yaaa :)ZK_ASK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?