2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anlaştık dört duvar arasında yalnızlık bana iyi gelirdi ama şu sıralar pek iyi gelmiyo sanırım. Dediklerinin doğrultusunda ilerleyecektimde işte biraz dengem şaştı :) haftasonuna girmeden kese için giderim doktora zaten gerisi Allaha kalmış zamanla görcem tahmin işi değil bu. Hafif açık yeşil akıntı gelmiş netten baktım hamilelikte olur diyo yinede doktora gidin diyo ben bugun az su içmiştim ondan da yoğun akıntı oldu yogurt yiyin yazıyodu ayran yaptım onu yudumluyorum şmdi :) Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin ama hastalık başa gelirsede doktorsuz bırakmasın inşallah.

Akıllandım ben tamam vurmayın daha :))

Kızlar nasılsınız bende işte tuhaf duygulardayım dün eşim bi aile dostumuzla mesajlaşıyordu Yen'i bebekleri oldu babalık duygusu nasıl diye sormuş o kadar üzüldümki kahroldum resmen
Okadar iyi anlıyorum ki. Çocuğu olan arkadaş vardı eşiyle kahvaltıya çağırdılar gitmiştik geçen hafta. Anam masanın başında başladı anlatmaya. karısının doğum yaptıktan sonra bebekle beraber uyuyuş şeklinden girdi bebeğin kokusundan çıktı. Aman kucağına aldığında ki hisleri bilmem neyi. Gülerek ""ayy ne guzel yaa gerçekten mii"" diyodum elim çenemde.
Bi baktım eşim yere bakıyo yalandan gülümsüyo ama suratı düşmüş. Okadar kötü oldum ki. İki duygu aynı anda. Onlar adına sevinip kendi adına üzülüyosun. Çok zor. İnsan kendini geçiyo kocasına dayanamıyo erkekler bizm gibi değil

Çok sıkıntı veriyor rakip edemiyom sen nasılsın ninemin bir arkadaşa oğlan demişti doktor sıkıntı demişti keseyemi neydi ne oldu o arkadaş bilginiz varmi
İyiym şükür. Neneni de unutmadım. Allah nenene sağlık sıhhat nasip etsin.

Bilmiyorum o arkadaşın ismini yazarsan bi yorumum olabilir.

Yaptım işte kendime yenildim sebebini bilmiyorum ama şuan iyiym hatta içime dert bile oldu. İmtihan okadar küçük bi çizgide ki. Ayy Allahım hayırla sağlıkla yaşatsın bu dönemi hepimize. Ne diyeyim haklısın %60 normalmiş okeanosun dediği ve senin dediğinden sonra netten baktım öyle yazmışlar.varmış yani böyle bişy.ben ne bilim %100 şart sanıyodum :) . Stres yokkk bittii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…