İyiyim canım şükür. Gezmedeydikk :) Sen nasılsın :)ZK_ASK canım iyimisin
Anlaştık dört duvar arasında yalnızlık bana iyi gelirdi ama şu sıralar pek iyi gelmiyo sanırım. Dediklerinin doğrultusunda ilerleyecektimde işte biraz dengem şaştı :) haftasonuna girmeden kese için giderim doktora zaten gerisi Allaha kalmış zamanla görcem tahmin işi değil bu. Hafif açık yeşil akıntı gelmiş netten baktım hamilelikte olur diyo yinede doktora gidin diyo ben bugun az su içmiştim ondan da yoğun akıntı oldu yogurt yiyin yazıyodu ayran yaptım onu yudumluyorum şmdi :) Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin ama hastalık başa gelirsede doktorsuz bırakmasın inşallah.canım allah aşkına bırak kanda verme dr. nezaman gel dedi kese için? ozaman git en kötü ben senin yerinde olsam 3 gün sonra felan dr. gider ultrasona baktırırım.
1 .adet gecikmesi idrar testi- Pozitif mi
2- Kan testi - pozitif mi
3- 2. gün sonra artış kontrolü için kan testi - artış normal mi
4- 1 hafta-10 gün sonra ultrason muayenesi - kese göründü şekli düzgün mü
5-2 hafta sonra kalp atışı için ultrason muayenesi
sıra bu şekilde lütfen bu sıraya uy canım. Eğer bi sıkıntı varsa zaten bi şekilde heber veriyor. kanaman olmadığı veya kendinde ciddi olduğunu düşündüğün farklı bişey olmadığı sürece hastaneden uzak dur.
canım Kanama için kan değerinin bi önemi yok. kanama olunca oluyor. Yüksekken de kanama olur.
hadi artık biraz sakinle, kendini çok yorma, iş yap tabi ama yıpratma hem kafan dağılır, sakin sakin hafif işler..
anlaştık mı?
Yo unutulmadın , oğluş nasıl?Artık bu sayfada ben unutulmuştur size iyi akşamlar artık girmycm
Çok sıkıntı veriyor rakip edemiyom sen nasılsın ninemin bir arkadaşa oğlan demişti doktor sıkıntı demişti keseyemi neydi ne oldu o arkadaş bilginiz varmiYo unutulmadın , oğluş nasıl?
Allah razi olsun canım. Tesadüfen gördüm başına @ koymalısın isminHtckbrysl canım başın sağolsun aĺah rahmet eylesin mekanı cennet bahçelerinden olsun rabbim sizlere de sabırlar versin umarım doğru etiketlemişimdir
Ne oldu hayirdirAllah razi olsun canım. Tesadüfen gördüm başına @ koymalısın ismin
Kızlar nasılsınız bende işte tuhaf duygulardayım dün eşim bi aile dostumuzla mesajlaşıyordu Yen'i bebekleri oldu babalık duygusu nasıl diye sormuş o kadar üzüldümki kahroldum resmen
Anne annem vefat etti canım ona baş sağlığı diledi arkadaş etiketle me yi doğru yapmış mıyım dedi de ona yazdım. Nasıl gidiyor hamilelik gerek yolundadır insalahNe oldu hayirdir
Başın sağolsun sıkıntı köy işleri yoruyor kasiklarim belim agriyoAnne annem vefat etti canım ona baş sağlığı diledi arkadaş etiketle me yi doğru yapmış mıyım dedi de ona yazdım. Nasıl gidiyor hamilelik gerek yolundadır insalah
İyiym şükür. Neneni de unutmadım. Allah nenene sağlık sıhhat nasip etsin.Çok sıkıntı veriyor rakip edemiyom sen nasılsın ninemin bir arkadaşa oğlan demişti doktor sıkıntı demişti keseyemi neydi ne oldu o arkadaş bilginiz varmi
Unuttum nisaberin vardı bide tam biçimi yazamadım o nasıl hamilemiİyiym şükür. Neneni de unutmadım. Allah nenene sağlık sıhhat nasip etsin.
Bilmiyorum o arkadaşın ismini yazarsan bi yorumum olabilir.
canım değerin gerçekten iyi, ben seni anlıyorum ben de kürtaj oldum şu an sürekli stres altındayım bu bebeğime de bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Ama inan üzülecek bir durumun yok, kanaman yok, kahve akıntın yok, kıvrandıracak bir kasık ağrın da yok. Değerin de %60 artmış.Bu dönemde daha ne olsun:) Değerin düşüşe geçmiş olsaydı mutlaka kanama olurdu. Ayrıca hamilelikte daha kese var, kalp atışı var, down sendromlu testi var, erken doğum riski var. Hep böyle kötüyü getirme aklına. Sen şimdi iki üç güne bebeğimin kesesini göreceğim diye heyecanlan bence, böyle imkansız olmaz dediğin bir dönemde hamile kalmışken mutlaka bir hayır vardır bu işte.
Unuttum nisaberin vardı bide tam biçimi yazamadım o nasıl hamilemi
Allah razi olsun canım. Allah kolaylık versin. Evet işler zordur eminim. Sağlıklı gebelik olur inşallah hareket iyidir hamilelikte aşırıya kaçmadan tabiBaşın sağolsun sıkıntı köy işleri yoruyor kasiklarim belim agriyo
Al Şule yazarsaNisaberatim :) inşallah oda hamiş kalacak şu sıra kafa dinliyo en iyisini yapıyo
Slm soyle yazarsaAllah razi olsun canım. Allah kolaylık versin. Evet işler zordur eminim. Sağlıklı gebelik olur inşallah hareket iyidir hamilelikte aşırıya kaçmadan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?