- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Olur böyle şeyler ben sana kiyamadigimdan kızdım artık. Seni seviyorum ve artık uzulmeni istemiyorum. Gerekirse kızarım da hepinize bebislerinizi gereksiz yere uzerseniz. Karamsarlığı çıkaracağız artık hayatımızdan bizler anne olacağız ve o masumlarin anne karnı olmak üzere ömür boyu bize ihtiyacı var. Güçlü olmak zorundayız. Kirilmadim ben sana sen de bana kırılma. Her şey güzel olacak dua edip tevekkule devam. Mucizen karnında seni bırakmaya hiç de niyeti yok sen de onu artık uzme annesiBenokeanoss00 'a kırılmadım ne niyetle söylediğini biliyorum. Ne halin varsa gör demek yerine beni kendime getirmek için uğraştı bende tüm suç. Aptal gibi neyin tribine giriyorum kaç gündür hiç iyi değilim valla geceleri sürekli uyanıyorum saat başı farklı rüyaya uyanıyorum gebelikte bu normalmiş ama içime attığım ne varsa kabus olarak dönüyo bana epey bi yıprandım rüyayı gerçekmiş gibi yaşayıp ya eşimi sayıklayarak yada nefes nefese uyanıyorum etkisinden çıkmak çok zor oluyo. Ne güzel 600 üzeri çıkmış öpte tepene koysana ama yok sen neyi beğenmiyosun neyin peşindesin dimi.... Kendime çok kızıyorum yaptıklarımı sindiremiyorum .. En başından beri söylüyorum benim minnak ailem diye. Her zaman ballım güllüm olmaz sonuçta. Kafama vura vura söyleyin gerçekleri... Bazen benm bu kafa almıyo kan gitmiyo. okeanoss00 gereksiz alınganlık yaptım kırdıysam özür dilerim fevri hareketimi yaşıma değil yapıma ver olur mu kusura bakma. Bende seni çok seviyorum :)♡
Bi gün ortadan ikiye ayrılacam amahoşbulduum canımcım napıosnn
Neler oluyor ben yokken anlatirmisinizOlur böyle şeyler ben sana kiyamadigimdan kızdım artık. Seni seviyorum ve artık uzulmeni istemiyorum. Gerekirse kızarım da hepinize bebislerinizi gereksiz yere uzerseniz. Karamsarlığı çıkaracağız artık hayatımızdan bizler anne olacağız ve o masumlarin anne karnı olmak üzere ömür boyu bize ihtiyacı var. Güçlü olmak zorundayız. Kirilmadim ben sana sen de bana kırılma. Her şey güzel olacak dua edip tevekkule devam. Mucizen karnında seni bırakmaya hiç de niyeti yok sen de onu artık uzme annesi
Geçmiş olsun canm. Doktorunu dinleme canm önce sen br genetik Araştırma yaptr sonra gerekirse iğne verilir. Hadi pıhtılaşma yoksa o iğneler o kadr da masum dgil. Kemik erimesi yapıyor . Ayrıca kan fazla sivilasmis olursa rahimde veya migdede faln kanama olabiliyor. Sn önce testini yaptr .Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum ben kürtaj olduktan sonra dr.dediki tekrar hamile kalman durumunda hemen kan sulandırıcılarunı başlaman gerekiyor dedi ama bebim akloma takılan hiç bi test yapmadan naasıl bu şekilde bişey söyleyebilir gerçekten kullanmam gerekirmi yada bu neye göre karrar veriliyor kafam aĺak bullak kızlat kusura bakmayın ben daha kendime gelemedi yeni hamiş annelerimiz varsa da hayırlı olsun mübarek aylardayız rabbim sağlıkla gelişip kucaklarına almayı nasip etsin biz naçizane kullarınada dualarında yer verirseniz ne nutlu bize uzun oldu hakkınızı helal edin
Olur böyle şeyler ben sana kiyamadigimdan kızdım artık. Seni seviyorum ve artık uzulmeni istemiyorum. Gerekirse kızarım da hepinize bebislerinizi gereksiz yere uzerseniz. Karamsarlığı çıkaracağız artık hayatımızdan bizler anne olacağız ve o masumlarin anne karnı olmak üzere ömür boyu bize ihtiyacı var. Güçlü olmak zorundayız. Kirilmadim ben sana sen de bana kırılma. Her şey güzel olacak dua edip tevekkule devam. Mucizen karnında seni bırakmaya hiç de niyeti yok sen de onu artık uzme annesi
İnsan üzülüyor kendini suçlu hissediyor o mesajı okudum uzun süre uyuyamadım mideme kramplar girdi tuhaf oldum o kadar iyi yürekli ki bana çoğu zaman hissettirmedi bunu eğer bınları yaşıyorsak vardır bi sebebi elbet şükürler olsun Sen artık hamişlere özenle bakmayacaksın eşin yere bakmayacak Çok şükür artık minik bi meleğin var seninle kuzum darısı bizlere olsunOkadar iyi anlıyorum ki. Çocuğu olan arkadaş vardı eşiyle kahvaltıya çağırdılar gitmiştik geçen hafta. Anam masanın başında başladı anlatmaya. karısının doğum yaptıktan sonra bebekle beraber uyuyuş şeklinden girdi bebeğin kokusundan çıktı. Aman kucağına aldığında ki hisleri bilmem neyi. Gülerek ""ayy ne guzel yaa gerçekten mii"" diyodum elim çenemde.
Bi baktım eşim yere bakıyo yalandan gülümsüyo ama suratı düşmüş. Okadar kötü oldum ki. İki duygu aynı anda. Onlar adına sevinip kendi adına üzülüyosun. Çok zor. İnsan kendini geçiyo kocasına dayanamıyo erkekler bizm gibi değil
Maşallah ne tatlıUyamadm ya kıpır kıpır uyutmuyo
Ay inşallah yarın adet olmasında sonucunda gebeliği öğrenelim. Sıcak basması oluyo bende arada ama bulantı yok ama geçen gün yediğim şeyin suyu geldi ağzıma midem ekşimiş heralde bu bana hiç olmazdı bende bol bol akıntı var. göğüslerim 10 kilo oldu sanırım onlar iyice şişti içinde sert kütleler var gibi. Kasık ağrısı kaçınılmaz zaten. Bide acaip iştahım açıldı önüme kuzuyu koy yerim. Bidaha yen mi Zehra desen bi 5 dk dinlenir onuda yerim :) başkada yok geçen ay ki gebelikte kalça ve bacak ağrısından yürüyemiyodum işte. Kısaca bir sürü belirtisi var ve bunun bi kaçını yaşıyoruz sanırımVala erkenden yataga girdim aklim seyimde :):):) sabah olsada hala olmamis olsam diye dua ediyorum agrim suan tamamen gitti arada yine vuruyor degisigim tatlim .
sende bulanti falan var mi zehra ?
Bende 2 gundur bole bi sicak basmasi midemde hazimsizlik yutkunma.hissi ama bu bende adetliykende olurdu bazen bebise yormak idtemiyorum tabi de merakta ediyorum
İnsan üzülüyor kendini suçlu hissediyor o mesajı okudum uzun süre uyuyamadım mideme kramplar girdi tuhaf oldum o kadar iyi yürekli ki bana çoğu zaman hissettirmedi bunu eğer bınları yaşıyorsak vardır bi sebebi elbet şükürler olsun Sen artık hamişlere özenle bakmayacaksın eşin yere bakmayacak Çok şükür artık minik bi meleğin var seninle kuzum darısı bizlere olsun
Sakın bak böyle şeyler düşünme her ay biraz daha yaklaştığını düşün. Regl mi oldun sen7.deneme sonucu da maalesef negatif bu ay da olmadı ama yumurtlama gününde ve sonraki gün ilişki olmamıştı umutlu değildim ama tutarsa diye beklemiştim. Sanki hiç anne olamayacağım gibi çok kötü hissediyorum bende artık anne olmak istiyorum
Evet canım şimdi oldum çok kötü hissediyorum. Eşim gece çalıştığı için ilişki olmuyor çok henüz bir tedavi de görmedim ama etrafımdakiler istedikleri gibi hamile kalıp bununla övünüyor deli oluyorumSakın bak böyle şeyler düşünme her ay biraz daha yaklaştığını düşün. Regl mi oldun sen
Sen o kadar güzel bi teslimiyet içindeydinki geçen ay Rabbim karanlıkların arkasından seni aydınlığa kavuşturdu Allah'ın izniyle sağsalim doğuracaksın sonra bunları meleğine bir bir anlatıp güleceksin....hamdolsun ne kadar büyük olduğunu bizlere ve sana ne güzel gösterdi bende biliyorum elbette nasip olacak Rabbim yaşatmayacağı hiçbirşeyin hayalini kurdurmaz eğer benim bu hayalleri kurmama izin veriyorsa elbette ki yaşatacağı günüde bilir sadece tez vakitte yaşamak istiyorumBen o günde hamileydim yeni öğrenmiştik canım. Ama onlar bilmiyodu henüz. Geçen ay 7.6 olan kan değerime sevinçten göbek atan sürekli gülümseyen lekelenmem var kmseye söyleme daha belli değil bişy dememe rağmen tatlı alıp iş yerini müjdeleyen eşim bu ay değerlere bakıp hayırlısı diyo. Hâlâ kimse bilmiyo tek tük kişiler hariç. Sende mi baba olacan lan diyorum kendime diyo. Sevinmek istemiyorum kendime vurasım geliyo diyo bana dün. Yani bi kayıp olduktan sonra hele ki yeniyken insan sevinemiyo bile. Ben geçen ay lekelenmeye kanamaya ve düşük değere rağmen bebiş pandufu almıştım :) sevinçten :) smdi arkadaşlarımla konuştuğumuzda nasip olurda keseyi görürsek. Bakalım belli olmaz. Bilmiyorum ki görür müyüm o günleri. Bişy tavsiye ediyolar Nasip olurda bebek doğarsa öyle yaparım inşallah diyebiliyorum. Ve bu hiç değişmycek sanrm. Kalp atışı sağlığı büyümesi normal olduktan sonra heralde düzeliriz :)
Sende şöyle düşün, Rabbim acıyla yoğuruyo. Hazırlıyo bizi vereceği nimete....
Ahhh kuzum üzülme ben istediği an hamile kalanlara ne sağlam motor var Maşallah diyorum bizde döllenme zamanı marş basmıyor herhalde canım sabret inşaallah olacak bizlerindeEvet canım şimdi oldum çok kötü hissediyorum. Eşim gece çalıştığı için ilişki olmuyor çok henüz bir tedavi de görmedim ama etrafımdakiler istedikleri gibi hamile kalıp bununla övünüyor deli oluyorum
Ne verıyosa sabrıyla versın dıyorum o yüzden. İmtihana tabii tutulmaya geldik kuluz nefesimize yenik düşmemek için dua ediyoruz. Biz bazı şeyler olmuyo diye üzülürken belkide daha güzelini yaşycaz bilemeyiz işte. Bende hemen hepinizin yaşamasını istiyorum nasibinizde vardırda gelir inşallah bol bol peşpeşe hamişlik haberi alalım burdan. Eskisinden daha çok dua edıyorum valla gecem gündüzüm duaSen o kadar güzel bi teslimiyet içindeydinki geçen ay Rabbim karanlıkların arkasından seni aydınlığa kavuşturdu Allah'ın izniyle sağsalim doğuracaksın sonra bunları meleğine bir bir anlatıp güleceksin....hamdolsun ne kadar büyük olduğunu bizlere ve sana ne güzel gösterdi bende biliyorum elbette nasip olacak Rabbim yaşatmayacağı hiçbirşeyin hayalini kurdurmaz eğer benim bu hayalleri kurmama izin veriyorsa elbette ki yaşatacağı günüde bilir sadece tez vakitte yaşamak istiyorum
Onlar bunu yaşayıp taşıyabilecek kadar güçlü değiller demekki? sabrınla sınanıyosun onlar istediği zaman hamile kalıyo diye bşy yok. Övünüyolarsa bu onların insafsızlığı.... Aydan aya girme şuraya. Gel burda dök içini. Aldrma insanlara. Klomen artık kullanmıyor musun? Daha gtmedın mı doktora hiçEvet canım şimdi oldum çok kötü hissediyorum. Eşim gece çalıştığı için ilişki olmuyor çok henüz bir tedavi de görmedim ama etrafımdakiler istedikleri gibi hamile kalıp bununla övünüyor deli oluyorum
Klomen bir defa kullandım başarısız oldu o da. İnan hep aklımdasınız merak ediyorum sizleri ama aklımdan atmaya çalışıyorum bebek olurda stresten tutunamaz diye. İçimde çok garip duygular var ne yapsam bilemiyorum içim içime sığmıyor sanki kuzumOnlar bunu yaşayıp taşıyabilecek kadar güçlü değiller demekki? sabrınla sınanıyosun onlar istediği zaman hamile kalıyo diye bşy yok. Övünüyolarsa bu onların insafsızlığı.... Aydan aya girme şuraya. Gel burda dök içini. Aldrma insanlara. Klomen artık kullanmıyor musun? Daha gtmedın mı doktora hiç
Cevap için teşekkür ederim canım genetik bende düşündüm ama devlet 3bkürtajdan sonra ilgileniyor özel de fiyatlar yüksek şuan yaptırma imkanım yok ama ben de kan pıhtılaşma olup olmadığına neye göre karar verdi onun bilgisini dahi vermedi aklım almıyp yani hala düşünüyorum hiç bi test dahi istemedi durumumu söylememe dair ama henüz hastalanmadım adet oluyam tekrar bi kadın dr görüncem detaylı olarak hakkımızda hayırlısı tevekkül etmekten başka çaremiz yok kısmetimde varsa rabbim günü geldiğinde sağlıklı bi şekilde nasip edecektir rabnim seni ve senin gibi hamiş arkadaşlarımı sağlıklı bi şekilde kavuştursun mübarek üç ayların hürmetine canım duanda bana da yer verirsen çok sevinirim allaha emanet ol uzun oldu biraz hakkını helal etGeçmiş olsun canm. Doktorunu dinleme canm önce sen br genetik Araştırma yaptr sonra gerekirse iğne verilir. Hadi pıhtılaşma yoksa o iğneler o kadr da masum dgil. Kemik erimesi yapıyor . Ayrıca kan fazla sivilasmis olursa rahimde veya migdede faln kanama olabiliyor. Sn önce testini yaptr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?