2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sende helâl et canm . Bn 2 dusuk sonrası yaptrdim fakültede şansını dene bir sen yaparlar belki trombofili paneli testi var pıhtılaşma ya bakılıyor onu yaptr k.doguma derdini anlat onlar hematoloji bölümüne yolluyo zatn fakülte de :) Allah ım kimsenin kucağıni boş koymasn inslh sanada sağlıklı br bebek nasip etsin Rabbim

Amin canım ben de o zaman bi şansımı deneyeyim ben 3 kürtaj diye bildiğim için ama öyleyse hemen baktırırım ay allah razı olsun içime su serptin hayırlısı ile rabbim en iyisini bilir allaha emanet ol bebişinle hayırlı geceler çok mutlu oldum şuan ya anlatamam

Allah razı olsun canm sende Allah a emanet inslh guzl haberler ver bundan sonra

Sabır ve dua canım benm baska hiç bişy yapamayız biz kullar. Vakti vardır hâlâ. Ama ben az kaldığını düşünüyorum. Kendını strese hiç sokma. Ne kadar stres okadar zarar. Ne veriyosa sabrıyla hayırlıca sağlığıyla versin. Burda hepimiz aylarca uğraşıyoruz çok zor o yzden seni iyi anlıyorum... Kendinle başbaşa kalma kendini yiyip bitirme evde. Ya kendine uğraş bul vakit geçsin. Eşin muayene oldu mu?

selam kızlar ,

allah aşkına gerildim sabah sabah.. az önce 182 Den aradılar.
Cuma gününe aldığım Endokronoji randevum hekim çalışma bla bla bla.. iptal edilmiş. Yani randevu tarihim 02 Mayıs
ya bu prolaktin konusunda bana akıl verin ne yapayım. Özele mi gidim?

Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah canım

Senin prolaktin değerin mi yüksek çıktı ben prolaktini yüksekken değerinin kaç olduğunu hatırlamıyorum hamile kalan birini duydum burada çok sıkıntı yapma

Senin prolaktin değerin mi yüksek çıktı ben prolaktini yüksekken değerinin kaç olduğunu hatırlamıyorum hamile kalan birini duydum burada çok sıkıntı yapma
evet geçen 5 nisan da bi bakalım adetin 3. günü testlerim yapıldı. Diğer hormonlar normal ama prolaktin 136 çıktı.
işin tuhafı daha önceden yapılmıştı normaldi şaşırdık doğrusu. birde bende hiç belirti yok.. Dr. da ani bir yükseliş olabilir ilaç vermeyim, endokronojiye görün oradaki sonuca göre haereket ederiz dedi zar zor işte bir randevu buldum 3 haftadır bekliyorum şimdi iptal. yine 2 hafta bekliyecem.
bu arada 28 nisan gibi adet olacağım eğer hala yüksek ise birdahaki ayı da kacırcam.
prolaktin yüksekken hamile kalan 2 günde düşen var bende duyuyorum ama benim değer biraz yüksek gibi ya

Hmm biraz yüksekmiş tabi ikinci sonuçtan sonra anlaşılır ama stres yapma bildiğim kadarıyla streste yükseltiyor Özele gidip gitmeyeceğine sen karar vermelisin bence

Hmm biraz yüksekmiş tabi ikinci sonuçtan sonra anlaşılır ama stres yapma bildiğim kadarıyla streste yükseltiyor Özele gidip gitmeyeceğine sen karar vermelisin bence

sağol canım, şimdi cumartesiye özel bir haftaneden aldım randevu olmadı 2 Mayısta da devlete giderim.
aslında devlette yaptırmak istememin sebi onlar düzgün takip ediyor ve özel hastenelerin ticari bakış acısı rahatsız ediyor beni. Yoksa para konusu değil. Özel Sağlık sigortamda var. para ödemiyorum.
ilk gebeliğimde özel hastaneye gidiyordum randuvu saatime rağmen saatlerce bekliyordum birde özel sağlık sigortan olunca deli gibi tahlil yapğıyorlar gereksede gerekmesede...

En iyisini yapmışsın canım sonuçtan bizleride haberdar et..Ahhh şu özel hastaneler hele ki olduğun yerde bitane varsa nasıl beter bişey oluyorlar Allah ım dermansız dert vermesin onların eline düşürmesin bizleri

Canım bence de özele git duruma göre devletteki randevuna da gidersin. Bir ayı daha boş geçirme. Kendini de üzme stresten yükseliyor o hormon biliyorsun.

Çok sevindim cnm saol doktoru aradım oda soyledi

Stres yapıp iyice zıplatma prolaktini kuzum. Hayırlara çıksın inşallah belki önümüzdeki ay gerek bile kalmaz onu ölçtürmeye. İnşallah kalmaz ya. Ama doktorunu anlayamadım neden baska yere yönlendirip bekletiyo. Benim arkadaşın prolaktin 58 çıktı hemen dostinex yazdı kız onu kullandı sonraki ay 18 çıktı. Senin çıkan sonuca neden bişy yapmadı anlamadım. Özele gitsen adetin 3.günü gel demez mi sana? Beklycen sanırım o zamanda yine

Ay yazdığını şimdi gördüm bildirim gelmemiş. Doğru söylüyosun ben ne şaştım onuda anlamadım :) gayet iyiyim nefsine insanın yenilmesi 5 saniye varya hemen beynime kan gitmemeye başlıyo :) son iki ayımı sende biliyorsun korunup dikkat etmeme rağmen hamile kaldıysam vardır Rabbimin bir bildiği. Ona bıraktım tamamen. O hepimizin yazısını çoktaaannn yazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…