- 16 Mart 2016
- 106
- 243
- 33
- 48
Ya sonradan farkettim ama göndermiş bulundum canımAllah razi olsun canım. Tesadüfen gördüm başına @ koymalısın ismin
Sende helâl et canmCevap için teşekkür ederim canım genetik bende düşündüm ama devlet 3bkürtajdan sonra ilgileniyor özel de fiyatlar yüksek şuan yaptırma imkanım yok ama ben de kan pıhtılaşma olup olmadığına neye göre karar verdi onun bilgisini dahi vermedi aklım almıyp yani hala düşünüyorum hiç bi test dahi istemedi durumumu söylememe dair ama henüz hastalanmadım adet oluyam tekrar bi kadın dr görüncem detaylı olarak hakkımızda hayırlısı tevekkül etmekten başka çaremiz yok kısmetimde varsa rabbim günü geldiğinde sağlıklı bi şekilde nasip edecektir rabnim seni ve senin gibi hamiş arkadaşlarımı sağlıklı bi şekilde kavuştursun mübarek üç ayların hürmetine canım duanda bana da yer verirsen çok sevinirim allaha emanet ol uzun oldu biraz hakkını helal et
Amin canım ben de o zaman bi şansımı deneyeyim ben 3 kürtaj diye bildiğim için ama öyleyse hemen baktırırım ay allah razı olsun içime su serptin hayırlısı ile rabbim en iyisini bilir allaha emanet ol bebişinle hayırlı geceler çok mutlu oldum şuan ya anlatamamSende helâl et canm. Bn 2 dusuk sonrası yaptrdim fakültede şansını dene bir sen yaparlar belki trombofili paneli testi var pıhtılaşma ya bakılıyor onu yaptr k.doguma derdini anlat onlar hematoloji bölümüne yolluyo zatn fakülte de :) Allah ım kimsenin kucağıni boş koymasn inslh sanada sağlıklı br bebek nasip etsin Rabbim
Allah razı olsun canm sende Allah a emanet inslh guzl haberler ver bundan sonraAmin canım ben de o zaman bi şansımı deneyeyim ben 3 kürtaj diye bildiğim için ama öyleyse hemen baktırırım ay allah razı olsun içime su serptin hayırlısı ile rabbim en iyisini bilir allaha emanet ol bebişinle hayırlı geceler çok mutlu oldum şuan ya anlatamam
Klomen bir defa kullandım başarısız oldu o da. İnan hep aklımdasınız merak ediyorum sizleri ama aklımdan atmaya çalışıyorum bebek olurda stresten tutunamaz diye. İçimde çok garip duygular var ne yapsam bilemiyorum içim içime sığmıyor sanki kuzum
Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah canımNe verıyosa sabrıyla versın dıyorum o yüzden. İmtihana tabii tutulmaya geldik kuluz nefesimize yenik düşmemek için dua ediyoruz. Biz bazı şeyler olmuyo diye üzülürken belkide daha güzelini yaşycaz bilemeyiz işte. Bende hemen hepinizin yaşamasını istiyorum nasibinizde vardırda gelir inşallah bol bol peşpeşe hamişlik haberi alalım burdan. Eskisinden daha çok dua edıyorum valla gecem gündüzüm dua
Senin prolaktin değerin mi yüksek çıktı ben prolaktini yüksekken değerinin kaç olduğunu hatırlamıyorum hamile kalan birini duydum burada çok sıkıntı yapmaselam kızlar ,
allah aşkına gerildim sabah sabah.. az önce 182 Den aradılar.
Cuma gününe aldığım Endokronoji randevum hekim çalışma bla bla bla.. iptal edilmiş. Yani randevu tarihim 02 Mayıs
ya bu prolaktin konusunda bana akıl verin ne yapayım. Özele mi gidim?
evet geçen 5 nisan da bi bakalım adetin 3. günü testlerim yapıldı. Diğer hormonlar normal ama prolaktin 136 çıktı.Senin prolaktin değerin mi yüksek çıktı ben prolaktini yüksekken değerinin kaç olduğunu hatırlamıyorum hamile kalan birini duydum burada çok sıkıntı yapma
Anlamadım ama olsunSlm soyle yazarsa
Hmm biraz yüksekmiş tabi ikinci sonuçtan sonra anlaşılır ama stres yapma bildiğim kadarıyla streste yükseltiyor Özele gidip gitmeyeceğine sen karar vermelisin benceevet geçen 5 nisan da bi bakalım adetin 3. günü testlerim yapıldı. Diğer hormonlar normal ama prolaktin 136 çıktı.
işin tuhafı daha önceden yapılmıştı normaldi şaşırdık doğrusu. birde bende hiç belirti yok.. Dr. da ani bir yükseliş olabilir ilaç vermeyim, endokronojiye görün oradaki sonuca göre haereket ederiz dedi zar zor işte bir randevu buldum 3 haftadır bekliyorum şimdi iptal. yine 2 hafta bekliyecem.
bu arada 28 nisan gibi adet olacağım eğer hala yüksek ise birdahaki ayı da kacırcam.
prolaktin yüksekken hamile kalan 2 günde düşen var bende duyuyorum ama benim değer biraz yüksek gibi ya
Hmm biraz yüksekmiş tabi ikinci sonuçtan sonra anlaşılır ama stres yapma bildiğim kadarıyla streste yükseltiyor Özele gidip gitmeyeceğine sen karar vermelisin bence
Saol canım inş.hepimiz birbirirmizin sevinçlerine hep ortak olalım allaha emanet olasınAllah razı olsun canm sende Allah a emanet inslh guzl haberler ver bundan sonra
Sağol canım :)Normal çıkmış canım gözün aydın.
En iyisini yapmışsın canım sonuçtan bizleride haberdar et..Ahhh şu özel hastaneler hele ki olduğun yerde bitane varsa nasıl beter bişey oluyorlar Allah ım dermansız dert vermesin onların eline düşürmesin bizlerisağol canım, şimdi cumartesiye özel bir haftaneden aldım randevu olmadı 2 Mayısta da devlete giderim.
aslında devlette yaptırmak istememin sebi onlar düzgün takip ediyor ve özel hastenelerin ticari bakış acısı rahatsız ediyor beni. Yoksa para konusu değil. Özel Sağlık sigortamda var. para ödemiyorum.
ilk gebeliğimde özel hastaneye gidiyordum randuvu saatime rağmen saatlerce bekliyordum birde özel sağlık sigortan olunca deli gibi tahlil yapğıyorlar gereksede gerekmesede...
Canım bence de özele git duruma göre devletteki randevuna da gidersin. Bir ayı daha boş geçirme. Kendini de üzme stresten yükseliyor o hormon biliyorsun.sağol canım, şimdi cumartesiye özel bir haftaneden aldım randevu olmadı 2 Mayısta da devlete giderim.
aslında devlette yaptırmak istememin sebi onlar düzgün takip ediyor ve özel hastenelerin ticari bakış acısı rahatsız ediyor beni. Yoksa para konusu değil. Özel Sağlık sigortamda var. para ödemiyorum.
ilk gebeliğimde özel hastaneye gidiyordum randuvu saatime rağmen saatlerce bekliyordum birde özel sağlık sigortan olunca deli gibi tahlil yapğıyorlar gereksede gerekmesede...
Çok sevindim cnm saol doktoru aradım oda soylediNormal çıkmış bende riskli cktiydi su aldıracak karşı aldırmadan 3 de güzel çıktı 20 haftada 4 li taramada güzel çıktı cuma günü şeker yüklemesi ne gittim doktorların semineri varmış yapmadılar
sağol canım bakalım gelişmeleri yazarım hakkımızda hayırlısı :)Canım bence de özele git duruma göre devletteki randevuna da gidersin. Bir ayı daha boş geçirme. Kendini de üzme stresten yükseliyor o hormon biliyorsun.
evet geçen 5 nisan da bi bakalım adetin 3. günü testlerim yapıldı. Diğer hormonlar normal ama prolaktin 136 çıktı.
işin tuhafı daha önceden yapılmıştı normaldi şaşırdık doğrusu. birde bende hiç belirti yok.. Dr. da ani bir yükseliş olabilir ilaç vermeyim, endokronojiye görün oradaki sonuca göre haereket ederiz dedi zar zor işte bir randevu buldum 3 haftadır bekliyorum şimdi iptal. yine 2 hafta bekliyecem.
bu arada 28 nisan gibi adet olacağım eğer hala yüksek ise birdahaki ayı da kacırcam.
prolaktin yüksekken hamile kalan 2 günde düşen var bende duyuyorum ama benim değer biraz yüksek gibi ya
Zehracmmm nasılsın?? Degern iyi artmış bence geçen sna demistm %77 üzeri guzl sonuç demk diye kendini neden böyle harap ettn sn inslh brsey olmayacak merk etme.
Sen o kanı versende vermesende düşecek bebeği kimse senin karnında tutamaz hc bir doktor buna engel olamaz bol dua et bnde yasadm aynı şeyleri korkumda hala var inan ama çok stres iyi değil daha sakin olmaya çalış. :)
ZK_ASK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?