2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen öyle valla. Elbet vardır br hayır bundada . Kadınlar öyle evhami seviyor . Bn her kontrolde nasl korkuyla gidiyorum olumsuz birşey diyecek diye

Hayırlısı vallahi bakacaz artık, tuhaf ama Devlet hastenesi işte sebbebin araştırılmasını istiyor sanırım.

Kızçeler yaa 28 nisan bat. 5 mayıs d.günüm acaba rabbim bana hayatımın en büyük hediyesini nasip eder mi bu yıl Hayırlısıyla gelse artık mucizem.. Eskiden beni heycanlandıran hiçbirşey sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanın hayali kadar mutlu etmiyor Gözümde hep üç şeyin hayali; eşime hamile olduğumu söylediğim an, kalp atışlarını duyuduğumuz an ve onu kucağımıza alacağımız an.. Allahım umutla bekleyen hepimize sağlıkla mutlulukla bu anları yaşamayı tez zamanda nasip etsin inşallah not: Bu bir iç dökmedir

Genel olarak okuyan ama yazmayan bir takipçiyim bu formdu. Ama sana yazmak istedim. Ben de seninle aynı hayalleri kuruyorum. Ve bu ay o kdr çok olmasını diledim ki ..
Bugün adet günüm erken gebelik testi yapmıştım 4 gün kala sonuç negatif. Umudum yok gibi ama içimde de bi kıpırtı var . Bilemiyorum adeti bekliyorum birkaç saate gelir gibi ama olmaması için de dua ediyorum

Kuzum İnaşşah allah yüreğinden geçenleri tez zamanda versin. çok güzel olur herşey. Bu arada benimde BAT 28 Nisan.
Yumurtlamanı takip ettin mi?

allah gönlüne göre versin adet olmadığın sürece umut var Adet yerine İnşallah güzel haber alırsın.

sabahtandır bir türlü sayfayı açıp yazamadım bugün bat günümdü sabah dayanamayıp evde varolan predictor early ile test yaptım ve sonuç negatif adet oldum olacam sanırım dayanılamaz bir sancı yaşıyorum kısmetimde bu ay bebek sahibi olmak yokmuş demek

Aynı kaderi paylaşıyoruz demek , benim de bat günüm bugün .. Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Aynı kaderi paylaşıyoruz demek , benim de bat günüm bugün .. Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda
inşallah adeti değilde gebelik testinde çift çizgiyi görürsün sen canım bu arada ovulasyon testi hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl birşeydir kaç adet almam lazım benim eşim şehir dışında çalışyor haftada bir geliyor yumurtlamayı bilirsem ona göre gelmesini isteyebilirim bu şekilde hamile kalanlar varmı cevap verirseniz sipariş verecem netten

ayyynısııııı aynısııı aynısıııı inşallah kırmızılar gelmezde müjdeli haberi alırız canım

Canım hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah.ovulasyon testiyle çok kişi hamile kaldı bende ama benimkiler maalesef kötü sonuçlandı ama cok güzel bir örnek var okeanoss00
Ovulasyon testi şöyle,
Adet döngüne yapmaya başlıyorsun. Testin kullanma talimatında döngüne göre başlayacağın zamanı yazıyor.
Günde 1 de yapabilirsin, sabah akşam şeklinde de yapabilirsin.
Ama tavsiyem hergün aynı saatte sabah saat 10 -11 gibi yapabilirsin. İlk idrarınla yapma kesinlikle. testi yapmadan önce sıvı tüketiminede dikkat etmen gerekiyor.
Eğer akşamda yapacaksan akşam saat:8'den önce yapman gerekiyor.
İnternette 30-50 li paketler var fiyatları uygun. eğer günde iki yapacaksan 30'dan aşağı alma.
yaptıkca burdan paylaşırsan yardımcı oluruz. okeanoss00

yanne sağolsun beni yazmış canım. Ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım. Benim döngüm 30 günde birdir. Genelde 31. gün olurdum. 30 tane aldım ben laboquick marka. Reglim biter bitmez başladım günde 1 tane yaptım, çift çizgiyi görünce günde 2'ye çevirdim silikleşmeyi görene kadar. Sabahları ikinci idrarla ve o saate kadar hiçbir şey içmeden saat 11 de yaptım. Muvaffak oldum çok şükür. İnşallah sana da nasip olur. Testlerinin resmini buraya atarsan yorum yapmak adına biz yardımcı oluruz. yanne

walla kafam karıştı ilişkiye neye göre giriliyor onuda anlarsam süper olcak :) ikinci idrarla ilk idrar arası hiç sıvı tüketmeyecekmiyim aklımda deli sorular sancı çok adet olamadım sarı akıntı geldi ki adet öncesi hiç olmazdı

O umut kırmızıları görene kadar hiç bitmiyor zaten :) inşallah gönlündeki olur hayırlısıyla da adet gelmez

Kuzum İnaşşah allah yüreğinden geçenleri tez zamanda versin. çok güzel olur herşey. Bu arada benimde BAT 28 Nisan.
Yumurtlamanı takip ettin mi?
Canım elimden geldiğince ettim akıntı durumuna ve telefondaki uygulmama göre :) Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay. Bazı aylar daha umutlu oluyorum bu da onlardan biri ol desin ki oluversin

İnşallah adet olmazsın iki kişi gidip 3 kişi olarak dönersiniz, hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederim canim. Malesef almanyaya ayak bastim regl belirtisi geldi akıntı olarak. Bugün yarın söker. Olsun bakalım.
Canım nasılsın bat ne zamandı senin
Canım bat perşembe bekliyorum ama bugunden akinti degisti yarına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…