Anlamadım ama olsun
Aynen öyle valla. Elbet vardır br hayır bundada . Kadınlar öyle evhami seviyor . Bn her kontrolde nasl korkuyla gidiyorum olumsuz birşey diyecek diyeAy yazdığını şimdi gördüm bildirim gelmemiş. Doğru söylüyosun ben ne şaştım onuda anlamadım :) gayet iyiyim nefsine insanın yenilmesi 5 saniye varya hemen beynime kan gitmemeye başlıyo :) son iki ayımı sende biliyorsun korunup dikkat etmeme rağmen hamile kaldıysam vardır Rabbimin bir bildiği. Ona bıraktım tamamen. O hepimizin yazısını çoktaaannn yazdı :)
Stres yapıp iyice zıplatma prolaktini kuzum. Hayırlara çıksın inşallah belki önümüzdeki ay gerek bile kalmaz onu ölçtürmeye. İnşallah kalmaz ya. Ama doktorunu anlayamadım neden baska yere yönlendirip bekletiyo. Benim arkadaşın prolaktin 58 çıktı hemen dostinex yazdı kız onu kullandı sonraki ay 18 çıktı. Senin çıkan sonuca neden bişy yapmadı anlamadım. Özele gitsen adetin 3.günü gel demez mi sana? Beklycen sanırım o zamanda yine
Kızçeler yaa 28 nisan bat. 5 mayıs d.günüm acaba rabbim bana hayatımın en büyük hediyesini nasip eder mi bu yıl Hayırlısıyla gelse artık mucizem.. Eskiden beni heycanlandıran hiçbirşey sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanın hayali kadar mutlu etmiyorGözümde hep üç şeyin hayali; eşime hamile olduğumu söylediğim an, kalp atışlarını duyuduğumuz an ve onu kucağımıza alacağımız an.. Allahım umutla bekleyen hepimize sağlıkla mutlulukla bu anları yaşamayı tez zamanda nasip etsin inşallah not: Bu bir iç dökmedir
Kızçeler yaa 28 nisan bat. 5 mayıs d.günüm acaba rabbim bana hayatımın en büyük hediyesini nasip eder mi bu yılHayırlısıyla gelse artık mucizem.. Eskiden beni heycanlandıran hiçbirşey sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanın hayali kadar mutlu etmiyor Gözümde hep üç şeyin hayali; eşime hamile olduğumu söylediğim an, kalp atışlarını duyuduğumuz an ve onu kucağımıza alacağımız an.. Allahım umutla bekleyen hepimize sağlıkla mutlulukla bu anları yaşamayı tez zamanda nasip etsin inşallah not: Bu bir iç dökmedir
Genel olarak okuyan ama yazmayan bir takipçiyim bu formdu. Ama sana yazmak istedim. Ben de seninle aynı hayalleri kuruyorum. Ve bu ay o kdr çok olmasını diledim ki ..
Bugün adet günüm erken gebelik testi yapmıştım 4 gün kala sonuç negatif. Umudum yok gibi ama içimde de bi kıpırtı var . Bilemiyorum adeti bekliyorum birkaç saate gelir gibi ama olmaması için de dua ediyorum
merhaba kızlar 3 gndür işlerim çok yoğun giremiyorum kusura bakmayın nasılsınız nler yapıyorsunuz
Sağ ol canım aydınlatma içinNisaberatim i merak etmişte yazarsa slm söyleyin diyor :) açıklık getireyim dedim :))
sabahtandır bir türlü sayfayı açıp yazamadım bugün bat günümdü sabah dayanamayıp evde varolan predictor early ile test yaptım ve sonuç negatif adet oldum olacam sanırım dayanılamaz bir sancı yaşıyorum kısmetimde bu ay bebek sahibi olmak yokmuş demek
inşallah adeti değilde gebelik testinde çift çizgiyi görürsün sen canım bu arada ovulasyon testi hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl birşeydir kaç adet almam lazım benim eşim şehir dışında çalışyor haftada bir geliyor yumurtlamayı bilirsem ona göre gelmesini isteyebilirim bu şekilde hamile kalanlar varmı cevap verirseniz sipariş verecem nettenAynı kaderi paylaşıyoruz demek , benim de bat günüm bugün .. Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Genel olarak okuyan ama yazmayan bir takipçiyim bu formdu. Ama sana yazmak istedim. Ben de seninle aynı hayalleri kuruyorum. Ve bu ay o kdr çok olmasını diledim ki ..
Bugün adet günüm erken gebelik testi yapmıştım 4 gün kala sonuç negatif. Umudum yok gibi ama içimde de bi kıpırtı var . Bilemiyorum adeti bekliyorum birkaç saate gelir gibi ama olmaması için de dua ediyorum
inşallah adeti değilde gebelik testinde çift çizgiyi görürsün sen canım bu arada ovulasyon testi hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl birşeydir kaç adet almam lazım benim eşim şehir dışında çalışyor haftada bir geliyor yumurtlamayı bilirsem ona göre gelmesini isteyebilirim bu şekilde hamile kalanlar varmı cevap verirseniz sipariş verecem netten
inşallah adeti değilde gebelik testinde çift çizgiyi görürsün sen canım bu arada ovulasyon testi hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl birşeydir kaç adet almam lazım benim eşim şehir dışında çalışyor haftada bir geliyor yumurtlamayı bilirsem ona göre gelmesini isteyebilirim bu şekilde hamile kalanlar varmı cevap verirseniz sipariş verecem netten
yanne sağolsun beni yazmış canım. Ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım. Benim döngüm 30 günde birdir. Genelde 31. gün olurdum. 30 tane aldım ben laboquick marka. Reglim biter bitmez başladım günde 1 tane yaptım, çift çizgiyi görünce günde 2'ye çevirdim silikleşmeyi görene kadar. Sabahları ikinci idrarla ve o saate kadar hiçbir şey içmeden saat 11 de yaptım. Muvaffak oldum çok şükür. İnşallah sana da nasip olur. Testlerinin resmini buraya atarsan yorum yapmak adına biz yardımcı oluruz. yanne
walla kafam karıştı ilişkiye neye göre giriliyor onuda anlarsam süper olcak :) ikinci idrarla ilk idrar arası hiç sıvı tüketmeyecekmiyim aklımda deli sorular sancı çok adet olamadım sarı akıntı geldi ki adet öncesi hiç olmazdıCanım hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah.ovulasyon testiyle çok kişi hamile kaldı bendeama benimkiler maalesef kötü sonuçlandı ama cok güzel bir örnek var okeanoss00
Ovulasyon testi şöyle,
Adet döngüne yapmaya başlıyorsun. Testin kullanma talimatında döngüne göre başlayacağın zamanı yazıyor.
Günde 1 de yapabilirsin, sabah akşam şeklinde de yapabilirsin.
Ama tavsiyem hergün aynı saatte sabah saat 10 -11 gibi yapabilirsin. İlk idrarınla yapma kesinlikle. testi yapmadan önce sıvı tüketiminede dikkat etmen gerekiyor.
Eğer akşamda yapacaksan akşam saat:8'den önce yapman gerekiyor.
İnternette 30-50 li paketler var fiyatları uygun. eğer günde iki yapacaksan 30'dan aşağı alma.
yaptıkca burdan paylaşırsan yardımcı oluruz.okeanoss00
O umut kırmızıları görene kadar hiç bitmiyor zaten :) inşallah gönlündeki olur hayırlısıyla da adet gelmezGenel olarak okuyan ama yazmayan bir takipçiyim bu formdu. Ama sana yazmak istedim. Ben de seninle aynı hayalleri kuruyorum. Ve bu ay o kdr çok olmasını diledim ki ..
Canım elimden geldiğince ettim akıntı durumuna ve telefondaki uygulmama göre :) Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay. Bazı aylar daha umutlu oluyorum bu da onlardan biri ol desin ki oluversinKuzum İnaşşah allah yüreğinden geçenleri tez zamanda versin. çok güzel olur herşey. Bu arada benimde BAT 28 Nisan.
Yumurtlamanı takip ettin mi?
Teşekkür ederim canim. Malesef almanyaya ayak bastim regl belirtisi geldi akıntı olarak. Bugün yarın söker. Olsun bakalım.İnşallah adet olmazsın iki kişi gidip 3 kişi olarak dönersiniz, hayırlı yolculuklar
Canım bat perşembe bekliyorum ama bugunden akinti degisti yarına gelir.Canım nasılsın bat ne zamandı senin
Iyi yolculuklarr canim.kazasiz belasiz gidin inss cok uzun yolll:) allah razi olsun canim sag saglim geldik 2 gun yoldan sonra.
Belirtileri ayniya insan ne dusuncegini bilemiyor ,benim de yarin mutlaka olmam lazim bugun sabahtan beri bekliyorum ama tik yok cok siddetli bel agrim var da bakal8m...
Normalde benim agrim gelir snr adetim gelir pesine,gecen ay klomenden sanirim ayni bole agrilarim basladi bi iki gun once sonra adet geldi simdide ole olacak sanirim ...yinrde kirmizilari gorene kadar umitleniyor insan kuzum ya mucizemi yasat bana Allahim diyorum....sevinsek ya hepimizzz n3 guzel olur...
Sanada o tatil ne guzel gecer dimi hamis hamissss ins canim uc aylarin hurmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?