- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Ben çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım. Gece yatarken en son su içip öğlene doğru 11'de testimi yaptıktan sonra sıvı tükettim.walla kafam karıştı ilişkiye neye göre giriliyor onuda anlarsam süper olcak :) ikinci idrarla ilk idrar arası hiç sıvı tüketmeyecekmiyim aklımda deli sorular sancı çok adet olamadım sarı akıntı geldi ki adet öncesi hiç olmazdı
ben bi adet olayım testimi isteyeyim ondan sonra başınızı ağrıtabilirim biraz canım da öyle 3 gün arka arkaya ohooooooo o bize hiç uymuyor ki arada bi gün çağırayım dicemde 3 gün şehirdışından akşamları gelemez benim iş yaş bence hiç umut vaad etmiyoruzBen çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım. Gece yatarken en son su içip öğlene doğru 11'de testimi yaptıktan sonra sıvı tükettim.
Çizginin silikleştiği gün çağırırsın sen de yumurtladığın gün yani o zaman zaten tutma ihtimali en yüksek zaman :)ben bi adet olayım testimi isteyeyim ondan sonra başınızı ağrıtabilirim biraz canım da öyle 3 gün arka arkaya ohooooooo o bize hiç uymuyor ki arada bi gün çağırayım dicemde 3 gün şehirdışından akşamları gelemez benim iş yaş bence hiç umut vaad etmiyoruz
Çizginin silikleştiği gün çağırırsın sen de yumurtladığın gün yani o zaman zaten tutma ihtimali en yüksek zaman :)
Çift çizgi olduğu zaman en yakın sürede yumurtlamanın gerçekleşeceğini haber veriyor. Yumurtlamanın habercisi Lh hormonunun tavan yaptığını söylüyor yani. Çift çizgiyi gördükten sonraki silik çizgi ise yumurtanın çatladığını haber veriyor. Çift çizgiyi gördükten yaklaşık olarak 24-36 saat sonrası çatlama oluyor genelde.okeanoss00 canım çift çizgi koyulaşınca yumurtlama olmuyormu kafa uçtu essahtan ya :) prospektüsü oluyormu bunların hoş anlarsam tabiki :)
Çok doğru canım :) Hadi hayırlısı olsun.anladığımı anlatim adet bitince başlıyoruz silik tek çizgi yumurtlamaya kadar koyulaşıyor ve çift çizgi oluyor o gün dahil sonraki 2 günüde iyi değerlendirirsen ihtimal artıyor koyulaşıp silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış demek ve o an ilişkidde direk döllenme olabilir :) evet kocayı bulursam hayırısı olsun artıkın
Çok doğru canım :) Hadi hayırlısı olsun.
sabah erken gebelik testi negatifti canım zaten bir ayda toplasan 3 defa ilişki oldu ve yumurtlama dönemine denk gelmedi muhtemelen tahmini yumurtlama günümde eşime söyledim işim çok yoğun dedi gelmedi napim kikalplerasi canım sağolsun cok güzel anlattı arkadaşım aynen doğru anladın sende.
Testlerin için kullanım talimatı var. sıkıntı etme o kadar zor değil kafan karştığında etiketle bizi paylaş yardımcı olmaya çalışırız.
Sonuçta tam çatlamayı tespit etmek zor. Testler pik gösteriyor ve çatlama 12-36 saat arasında da olabilir.
ama sonuçta o çift kırmızıyı gördükten sonra 24 saat içinde bir tane bile ilişki olsa tutacaktır.
bu arada tabi bu ay daha adet olmadın umarım tüm bu konuştuklarımıza gerek kalmaz...
Unuttum nisaberin vardı bide tam biçimi yazamadım o nasıl hamilemi
beklıyorum canım bıraz el işlerine verdım kafayı hiç aklıma gelmıyor bu ay nasıbı ne zamansa gelir inşallah sen nasılsın canmUnuttum nisaberin vardı bide tam biçimi yazamadım o nasıl hamilemi
hiç bu ay aklımda da yok demekkı kafayı bışeylere vermk iyi geliymş canmNisaberatim :) inşallah oda hamiş kalacak şu sıra kafa dinliyo en iyisini yapıyo
sagolasın canm bnmSlm soyle yazarsa
ohh ohh kıpır kıpır yaramaz olcakUyamadm ya kıpır kıpır uyutmuyo
Normalde kaç günde adet oluyorsunCanlarim bugun 31.gunum aksam oldu ve hala adetim gelmedi sabah dusa girdim sonra carsiya ciktik aksama kadar yruudum hala yokk....yorumlar nedir basliyim mi.hrveslenmeye
Test yapmadın dimi ? :)Canlarim bugun 31.gunum aksam oldu ve hala adetim gelmedi sabah dusa girdim sonra carsiya ciktik aksama kadar yruudum hala yokk....yorumlar nedir basliyim mi.hrveslenmeye
Test yapmadın dimi ? :)
Normalde kaç günde adet oluyorsun
Kızlar meraba ben tüp bebekle hamile kaldım 5 haftalık hamileyim. Bugün tsh değerine baktılar 3.61 cıkmıs ve doktor triod yüksek düşük ihtimali olabilir dedi bu konuda bana bi akıl verin yaa hevesim kursagımda kaldı(
İnşallah canım yaa tam sevinmiştim doktorda pat diye düşük olabilir filan dedi bide netten arastırdım hep kötü seyler yazıyo tsh yüksekliği içinCanim ben hamile degilim ama 3 aydir istiyoruz ve 3 aydir tsh sorunuyla.ugrasiyorum sans eseri ogrendik 6 ya yakindi baya yuksekti ve o.yuzden kalamiyormusum snr endokrin uzmanina.gittim (isin ehli o cunku)ilac k7llandim 15 gunde dustu ....simdide.cok dustu tabi cok hizli calisiyor.ama demek istedigim ilacla hemen dusuyor sknti yapma hemen doktora gorun dengeler ...
Hamilelikte normalde de arttigi icin dusuk degerle gebelige baslanilmasi isteniyor yani ideali 1ile 2.5 arasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?