2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......

Biraz once testimi yaptim MUCIZEM benimleymis teyzeleri haberim yokmus ....

HAMILEYIMMMMMMM ....
Çok sevindim canım gözünaydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Çok sevindim canım gözünaydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Simdiden iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun ...

B3nim skntimi cekip cocuk askiyla avuclarini acip dua edenlere Allahm tez vakitte bu duyguyu yasatsinnnn ...Allahm aratmasin kimseye 4.ayimda kaldimmm cok zormus bu bil3 yetti

Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......

HAMILEYIMMMMMMM ....

Gozunaydin canimmmcook sevindim. O kadar yazmistin ki duygularini buraya daraldigin anda yetisti rabbim sana. Allahim saglikli hamilelikler nasip etsin

Gozunaydin canimmmcook sevindim. O kadar yazmistin ki duygularini buraya daraldigin anda yetisti rabbim sana. Allahim saglikli hamilelikler nasip etsin

Hemde nasill ....mucize gibi en cok bu ay bu kadar bunaldim ...ne zormus canimmm

Yasamadan bilinmiyor..

Cok tesekkur ederimm arkadasim sagolasin.yoldas oldunuz bana

HAMILEYIMMMMMMM ....
Tebrik ederim canımm Allah kucagına almayı da nasip etsin. Benimkide yeni daha zaten isteyen herkese nasip etsin Allah. Gercekten her aşaması zormuş ya ben tam sevindim guatr cıktı filan şimdi o niye o nolcak diye onu takıyorum

HAMILEYIMMMMMMM ....
Canim cooook sevindim ay walla super bi bebis daha katildi aramiza rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

HAMILEYIMMMMMMM ....

Arkadaşa TSH ile ilgili yazdğn yazıda hamile değilim yazmışsın 1 saat sonra hamileyim :))) işte bunun adı mucize. Çokkk sevindim. Testi yaptın mı diye bakmaya geldim müjde verilmiş bile :)) çok şükür canım benim sağlıkla ilerleyin inşallah yaaa sende vardı zatiii bi haller :)) gözümüz aydın

HAMILEYIMMMMMMM ....
Ay canım çok sevindim gözün aydın olsun hayırlısı ile sağlıkla kavuşursun bebişine ay inan bugünün en güzel haberi ya çok sevindim inan canım ya

Aaaa gerçekten mi atsana testini
Çok sevindim yA

bırazdan atıyorum kuzummm :)sız de degerlendırın bakalımmm sevınmek ne demek benı gorun avare gıbıyım :)

allah razı olsun canım arkadasımmm sakın uzulme tsh ı stres cok tetıklıyor ben 3 aydır nasıl panık yaptım doktora gıt gel stres canım cıktı ama ılacla 15 gunde dustu dedım ya sende de ole olacak sakın bosuna stres yapma olurmu ...tedavısı olan bıseymıs bak benım dustu ve hamıle kaldım

Canim cooook sevindim ay walla super bi bebis daha katildi aramiza rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

amın kuzummm tesekkur ederımmm ,tek temennım o ılkım dusuktuya korkumda var bıraz ama ıns saglıklı olur baska hıcbırsey dusunmuyorum

Ay canım çok sevindim gözün aydın olsun hayırlısı ile sağlıkla kavuşursun bebişine ay inan bugünün en güzel haberi ya çok sevindim inan canım ya

evetttt bugunun surprızı benden oldu dımı wcye gırıp testı yapmamak ıcın cok ugrastım cok korktum yıne negatıfı gorucem dıye ama bugun bızı sevındırcekmısss melegımm

Kocişle kutlama mı yapıyosunuz kız :)) hasretlebeklenenmelek hasretle beklenen melek geldiiii :))

kız kocada bende soktayızz cok komıgızz ...wcnın onunde beklıyordu agzım kulaklarımda actım kapıyı hamıleyım dıyorum terlık gıy ayagına cabuk cık dıyor :)bızımkı cok panıktır hemen yumrta hasladı onu falan yedkkk :):)
rahat rahat yazarım sıze anlatıırm herseyı dedımmmm

goruyomusun zehra yaaa ALLAH ım ne kadar buyukkkkkk

coklu alıntı yaptım umarım dogru yapmısımdır kızlarr olur bılmıyorum cunku ...cvp vermedıgım kımse kalmasın ıstedım

Maşallah Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin ❤❤

HAMILEYIMMMMMMM ....
Ayyyy canimmmn coooook sevindim. Neden bilmiyorum ilk defa bi hamilelik haberini burda okuyunca sevinçten gozlerim doldu. Tebrikkkk ederimmm

MrB kızlar bende 1 buçuk yıllık evliyim çocuğum olmuyordu ameliyat oldum mart ayında evlenmeden önce apandis ameliyati olmuştum parçaları tüplerime yapışmış ve çocuğum o yüzden olmuyormuş ve kistim vardı onuda aldı ameliyatta tuplerim tıkalı ve alınacak diye girdim çok şükür sadece parçalar yapışmış ve doktor müjdeli haber ı verdi 3 aya kadar normal yollarla hamile kalırsin dedi dua edin banada çok istiyorum

Canlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...

Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
Ay maşallah Ne güzel ikinci çizgi bu böyle
Tebrik ederim canım benim hayırlısıyla sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin rabbim sana
Bekleyen bütün arkadaşlarımdan aynı güzel haberleri almakta ennnn kısa zamanda nasip olur inşallah

HAMILEYIMMMMMMM ....
.
Gözünüz aydın tatlim Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

Canlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...

Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
Ayyyy maşallah ne güzel bi çift çizgidir o Allahım kucağına almayıda nasip etsin canımmm çok sevindim darısı bizlere inşaallah ismen dua isterim ona göre
Canım seninde tiroidle ilgili bi sorunun vardı sanki demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…