Çok sevindim canım gözünaydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
Biraz once testimi yaptim MUCIZEM benimleymis teyzeleri haberim yokmus ....
HAMILEYIMMMMMMM ....
Çok sevindim canım gözünaydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Gozunaydin canimmmcook sevindim. O kadar yazmistin ki duygularini buraya daraldigin anda yetisti rabbim sana. Allahim saglikli hamilelikler nasip etsin
Aaaa gerçekten mi atsana testiniHemde nasill ....mucize gibi en cok bu ay bu kadar bunaldim ...ne zormus canimmm
Yasamadan bilinmiyor..
Cok tesekkur ederimm arkadasim sagolasin.yoldas oldunuz bana
Tebrik ederim canımm Allah kucagına almayı da nasip etsin. Benimkide yeni daha zaten isteyen herkese nasip etsin Allah. Gercekten her aşaması zormuş ya ben tam sevindim guatr cıktı filan şimdi o niye o nolcak diye onu takıyorumBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Canim cooook sevindim ay walla super bi bebis daha katildi aramiza rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallahBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Ay canım çok sevindim gözün aydın olsun hayırlısı ile sağlıkla kavuşursun bebişine ay inan bugünün en güzel haberi ya çok sevindim inan canım yaBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Aaaa gerçekten mi atsana testini
Çok sevindim yA
Tebrik ederim canımm Allah kucagına almayı da nasip etsin. Benimkide yeni daha zaten isteyen herkese nasip etsin Allah. Gercekten her aşaması zormuş ya ben tam sevindim guatr cıktı filan şimdi o niye o nolcak diye onu takıyorum
Canim cooook sevindim ay walla super bi bebis daha katildi aramiza rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Ay canım çok sevindim gözün aydın olsun hayırlısı ile sağlıkla kavuşursun bebişine ay inan bugünün en güzel haberi ya çok sevindim inan canım ya
Maşallah Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin ❤❤bırazdan atıyorum kuzummm :)sız de degerlendırın bakalımmm sevınmek ne demek benı gorun avare gıbıyım :)
allah razı olsun canım arkadasımmm sakın uzulme tsh ı stres cok tetıklıyor ben 3 aydır nasıl panık yaptım doktora gıt gel stres canım cıktı ama ılacla 15 gunde dustu dedım ya sende de ole olacak sakın bosuna stres yapma olurmu ...tedavısı olan bıseymıs bak benım dustu ve hamıle kaldım
amın kuzummm tesekkur ederımmm ,tek temennım o ılkım dusuktuya korkumda var bıraz ama ıns saglıklı olur baska hıcbırsey dusunmuyorum
evetttt bugunun surprızı benden oldu dımı wcye gırıp testı yapmamak ıcın cok ugrastım cok korktum yıne negatıfı gorucem dıye ama bugun bızı sevındırcekmısss melegımm
kız kocada bende soktayızz cok komıgızz ...wcnın onunde beklıyordu agzım kulaklarımda actım kapıyı hamıleyım dıyorum terlık gıy ayagına cabuk cık dıyor :)bızımkı cok panıktır hemen yumrta hasladı onu falan yedkkk :):)
rahat rahat yazarım sıze anlatıırm herseyı dedımmmm
goruyomusun zehra yaaa ALLAH ım ne kadar buyukkkkkk
coklu alıntı yaptım umarım dogru yapmısımdır kızlarr olur bılmıyorum cunku ...cvp vermedıgım kımse kalmasın ıstedım
Tebrik ederim canım çok sevindimBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Test mest yaptin mi canim kacirdim benCanlarim bugun 31.gunum aksam oldu ve hala adetim gelmedi sabah dusa girdim sonra carsiya ciktik aksama kadar yruudum hala yokk....yorumlar nedir basliyim mi.hrveslenmeye
Ayyyy canimmmn coooook sevindim. Neden bilmiyorum ilk defa bi hamilelik haberini burda okuyunca sevinçten gozlerim doldu. Tebrikkkk ederimmmBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Ay maşallah Ne güzel ikinci çizgi bu böyleCanlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...
Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
.Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
HAMILEYIMMMMMMM ....
Ayyyy maşallah ne güzel bi çift çizgidir o Allahım kucağına almayıda nasip etsin canımmm çok sevindimCanlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...
Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?