Evlenmeden önce test yaptırmış olmalısınız Canım öyle bir risk olsa size zaten nikah için bir daha düşünün derler. Benim bildiğim yani. Bilirkişi olmasam da kulaktan dolma yorumum. Sıkmayın canınızı bu günlerin tadını çıkarın
Evlenmeden önce test yaptırmış olmalısınız Canım öyle bir risk olsa size zaten nikah için bir daha düşünün derler. Benim bildiğim yani. Bilirkişi olmasam da kulaktan dolma yorumum. Sıkmayın canınızı bu günlerin tadını çıkarın
canım benim iyi ki sende varsın.Sensin benim canım :) İyi ki varsın
Benim de gelmedi canım dayanamadım yarım saat önce kan verdim bakalım sonuç için bekliyorum , hayırlısı..
Dakikalar geçtikçe ümitleniyorum yoksa da öğreneyim olmadığını ümidimi keseyim
Burda okuduklarım gibiydi. Sanırım bol su içince geliyo. Düzenli. Bilmiyorum. Yumurtanın akı gibi şeffaf yoğun ve uzayan bi akıntı kuzum
hasretlebeklenenmelek
of olmaz mı 3 aydır tsh ı dengelemkle ıgrasıyroduk doktora gıt gel 6 cıvarıydı snr bır dustu en son 0.9 idi ama bu degerle hamıle kalmısım dusuk degerle kalınıyormus demek kı ve sanırım ılk 3 ay yukselıyormus ...ama zamanı varmıs cok streslı 4 ay gecırdım cok sukur dunu yasadım yaaa dua ede ede uyuyamadım ...mucızem benım
sızlerden duamı hıc kesermıyım catır catır dogurucaz pespese burda guzel haberlerı beklıyorum sızden de :)allahım bu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kucaklarımızı bos bırakmasın
Amin kuzum inşaallah banada nasip olur 1.5yılı geçti bu ay benimde tsh fazla düştü inşaallah vesilem olmuştur
inşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallahMaşallah canım güzel heyecanlar bunlar allah herkese yaşamayı nasip etsin
kısmet canım bak aramız çok açılmadı Zehra sen ben aynı dönemdik bak bu ay nasipmiş ikinize
Bi daha ki ayNisaberatim @osay3 @Htckbrysl
yanne hatırlayamadım diğer arkadaşlarım inşallah hepsinden çoook güzel haberler alcaz
inşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallah
nasılsın canm gıremıyorum pk ama arada takıp edyrm sızlerı sıkıntı yok umarım
B Biravucmutlulukokeanoss00 yanne diğer kızlar hepınız aklımda dualarımdasınız hepinizi özlyrm
Bende de var epeydir ya havalardan yada totemimdenİşte bende öyle uzayan akıntı en son üniversite yıllarında olmuştu galiba çook uzun zamandır sadece genital bölgenin daha ıslak olması şeklinde geçiyor.. Bat a 1 hafta kaldı, şuan şifayı kapmış moddayım baharın dengesiz havalarından :/ ilaç da kullanamıyorum ya gebelik varsa diye ama umudum da azalıyor zaten
Totemin neydi kuzu?Bende de var epeydir ya havalardan yada totemimdenbende de ıslaklık oluyodu eskiden aslında o dönemlerde yumurtlama gunu kısaca. hayırlısı bakalım inşallah adetin gelmez :)
Bata yakın hastalanmak gebelik belirtisiTotemin neydi kuzu?
Bata yakın hastalanmak gebelik belirtisiçevremdeki bi çok hamile hastayken öğrendi. Burda yazdm bi kaç hamişte doğrulamıştı. Onlarda hastayken öğrenmiş. Vücudun direnci kırılıyor sanrm ondan ilk zamnlar. Ben günlerdir şu şekildeyim
İnşallah gelmez adetinnnnnn bebiş gelsinnnnbenimde 1.20< çıktı canım ama gelmedi gelicek gibide durmuyor umarım geç döllenmedirde meleklerimiz bize gelir
Aa doğru bak annenin haberi bile olmuyo bebişten. Arkadaşım hastalandı halsizdi yattı oylece adetide ondan gecikti sanmış beekledi gelen giden yok doktora gitti direkt bebeğin kalp atışını duydular :) ne guzel en iyisi valla stressiz mis gibi :))hatta ben internette bir yazı okumuştum. aynı senin dediğin gibi acıklıyordu ve hatta Dr. diyorduki gebeliğin başındaki gripin anne adayının hastalığa ilgisinin odaklanmasına bu sebeple döllenme sürecinde annenin psikolojik olarak konudan uzaklamasına fayda sağladığını gibi bişey :)
Canm bz iyiyz çok şükür. Sn artk pek girmiyorsn sanırım ?inşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallah
B Biravucmutlulukokeanoss00 yanne diğer kızlar hepınız aklımda dualarımdasınız hepinizi özlyrm
İnşallah gelmez adetinnnnnn bebiş gelsinnnn
Yaylar iyidir iyi :)) takvimini sevsinler :)Bayanları severim sıkıntı yok
Allah nasip ederse doğum yaparsam oda yay olacak kuvvetle ihtimalZanamm174 :))
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıninşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallah
Yaylar iyidir iyi :)) takvimini sevsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?