2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hiç hatırlamıyorum ama bize bişy söyleselerdi hatrlardım arkadasım kan grubu negatif kocası pozitif 8 aylık hamile 3 kez uyuşmazlık iğnesi vurundu onlara zamanında söylemişler mesela uyuşmazlık var diye. Benm koca ne şaştı anlamıyorum dertsiz başına dert arıyo. Onunda cevabını verdim susturdum :)) beni strese sokma dedm :)

yok öyle bişey canım. uyşmalıkta nikah için yapılan sağlık raporu teslerinde bişey denmiyor.Sadece hamile kaldığın dr. göz önünde bulundurması gereken bilgi zamanı gelince iğne yapıyor gebelikte. Kan uyuşmalığı o kadar abartılcak bişey değil. Kese bozulup cocuğun kanı bir şekilde annae kanına karışmadığı sürece sıkıntı yok.

Benim de gelmedi canım dayanamadım yarım saat önce kan verdim bakalım sonuç için bekliyorum , hayırlısı..
Dakikalar geçtikçe ümitleniyorum yoksa da öğreneyim olmadığını ümidimi keseyim

benimde 1.20< çıktı canım ama gelmedi gelicek gibide durmuyor umarım geç döllenmedirde meleklerimiz bize gelir

Burda okuduklarım gibiydi. Sanırım bol su içince geliyo. Düzenli. Bilmiyorum. Yumurtanın akı gibi şeffaf yoğun ve uzayan bi akıntı kuzum

İşte bende öyle uzayan akıntı en son üniversite yıllarında olmuştu galiba çook uzun zamandır sadece genital bölgenin daha ıslak olması şeklinde geçiyor.. Bat a 1 hafta kaldı, şuan şifayı kapmış moddayım baharın dengesiz havalarından :/ ilaç da kullanamıyorum ya gebelik varsa diye ama umudum da azalıyor zaten

Bir an sen de hamilesin sandım heycanlandım ama hasretlebeklenenmelek in mesajının alıntısıymış galiba Hadi sen de gebe kal da umut ol bana durumumuz çok benziyor kuzum

inşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallah
nasılsın canm gıremıyorum pk ama arada takıp edyrm sızlerı sıkıntı yok umarım
B Biravucmutluluk okeanoss00 yanne diğer kızlar hepınız aklımda dualarımdasınız hepinizi özlyrm

kuzum bizde seni özlüyoruz bizim minik telaşlı meleğimiz. şimdi durumlar ne? korunuyor musun? takip var mı?
hangi dönemdesin?

Bende de var epeydir ya havalardan yada totemimden bende de ıslaklık oluyodu eskiden aslında o dönemlerde yumurtlama gunu kısaca. hayırlısı bakalım inşallah adetin gelmez :)

Totemin neydi kuzu?
Bata yakın hastalanmak gebelik belirtisi çevremdeki bi çok hamile hastayken öğrendi. Burda yazdm bi kaç hamişte doğrulamıştı. Onlarda hastayken öğrenmiş. Vücudun direnci kırılıyor sanrm ondan ilk zamnlar. Ben günlerdir şu şekildeyim

hatta ben internette bir yazı okumuştum. aynı senin dediğin gibi acıklıyordu ve hatta Dr. diyorduki gebeliğin başındaki gripin anne adayının hastalığa ilgisinin odaklanmasına bu sebeple döllenme sürecinde annenin psikolojik olarak konudan uzaklamasına fayda sağladığını gibi bişey :)

Aa doğru bak annenin haberi bile olmuyo bebişten. Arkadaşım hastalandı halsizdi yattı oylece adetide ondan gecikti sanmış beekledi gelen giden yok doktora gitti direkt bebeğin kalp atışını duydular :) ne guzel en iyisi valla stressiz mis gibi :))

aay kızlar ben duygusala bağladım tam 2 yıl önce bugün gebe olduğumu öğrenmiştim. maalesef 10 haftasında kürtaj olmuştum. şimdi yine BAT bekliyorum 27 Nisan içim bi buruk bi hevesli ay yedim mi ben kafayı nerden geldi aklıma bir anda...

İnşallah gelmez adetinnnnnn bebiş gelsinnnn

inş canım hiç gelicek gibi durmuyo yani hiç bi belirti yok gögüslerim hr adetimde hassaslaşıp büyürdü şimdi normal zamandaki gibi adet günü adet ağrısı yaşadım gelmedi sadece su gibi akıntı var zehram okeanoss00 dua edin güzel sonuçlar alayım siz hamişsniz bu mübarek günlerde kabul olur inş

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Farkındayım pek yoksun buralarda ama iyi yapıyorsun
El işleri yapıyormuşsun bunlarla meşgul olman daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…