2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gebelik belirtisini boşver hiç belirti de olmayabiliyor. Bak benim göğüs ağrım martın 28inde başladı. Dedim oh adetim gelecek. Bekliyorum yok. Nisanın 2sinde kan verdim <2.0 çıktı. Gebelikte yok niye olamadım diyorum sürekli. Sonra akıntım çoğalmaya başladı. Ayın 7sinde kan verdim 12 değerle başladık işte. Göğüs ağrım hâlâ geçmedi :) bak negatifti 5 gün içinde olmuş olanlar. Bakalım senin durum n'olacak? Birde adetin hep düzenli mi senin? Daha once hiç böyle oldunmu?

işte hiç böyle olmadım en son 4 sene önce evlendiğimde böyle olmuştum oda adet geciktirici ve elle kullanmıştım o yüzden olmuş sonrası günü gününe gelirdi şaşkınım çok Allahımın vardır bi hikmeti beklicez yani benim adet öncesi sivilce çıkardı bu ay çıkmadı oda yumurtlama günlerini değerlendirdik sonra akışına bıraktık acaba o zaman mı oldu düşünüyorum bulamıyorum

Selam arkadaslar yazdiklarinizi bir süredir okuyup takip ediyordum öncelikle hamile olan anne adaylarina Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin bende iki bucuk yildir Anne olmaya can atanlardanim evliligimin birinci senesinde bir kimyalsal gebelik yasadim tüm tahliler temiz ciknasina Rahmen malesef olmuyor Ben artik daha birseyin yokmu sorusundan biktim her ay hüsran yasamaktan pisikoloji olarak yiprandim gecenlerde gorumcem dogum yapti kaynanasi bana dönüp seninle ayni zamanlarda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak diye sordu icimden seninle ayni zamanlarda doganlar öldüler sen ne zaman ölecen diyesim geldi Regl günüme iki gün var bir umuttur bekliyorum Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin

Amin canım üzme kendini. kısmet demekten öteye bişey yok ama yaş kaç canım 2,5 yıldır korunmuyorsanız sonucta bir şekilde araştırılması gerekirdi. madem bişey yok yumurtlama takibi ile başlasaydınız hiç dr. gittin mi?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de kimyasal gebelik yaşadım bir buçuk Yılımız bittikten sonra ,iki gün bile hamile olduğunu bilmek çok güzeldi sonra kimyasal olunca dünya başıma yıkıldı sonra çok istedim tam 14 ay sonra hamile kaldım ,şuan o saçma sapan konuşanlara hamile olduğumu doğru düzgün söylemedim ,aklıma geliyor arada ama boşveriyorum ki ben zamanında cevaplarını da verdim herkese , sen de ümitsizliğe kapılma bak hamile kalabiliyorum de ,senin de olacak inş hiç kendini üzme

Ahh canim yaa insAllah bu seferde hamile olduğunu öğrenirsin

Merhaba cnm, hiç başıma gelmedi ama böyle şeyleri okuyunca çok sinirleniyorum.. cahil insanlarla uğraşmak gibi zor birşey yok bence! ya sınırını hoplatirlar yada edebini bozarlar. Olabildigince görmezden duymazdan gel hiç yoklarmis gibi
Bu arada merak ettim hiç ovi testleri denedinmi?

amin canım inşallah..

Bir iki gun daha bekle bakalım kuzum

Herseyi yaptim denemedigim yol kalmadi doktorlarin bekle demeleri beni caresiz kalmisim gibi hayalet gibi doladisiyorum kimseye varligimi hisetirmek istemiyorum kimseleri görmek istemiyorum bu sabah uyuyan esime bakip bir Saat agladim ona baba olacaksin dememi nasip et diye agladim öyle zor ki Allah kimseyi caresiz birakmasin canim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Uzun süre bir bekleyisin sonunda kisa süren sevincin acisi gercekten zor oluyor Ben hamileyim demeyi bir melegin varligini icimde hisetmeyi o kadar istiyorum ki Allahim benim gibi bebis icin dua eden herkesin kucagini doldursun

Ayyhh Zehra yaa totemin totemim olsun
Benim de ondan olsa ya burnum akarak gezmeye razıyım

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir.

Çaresiz degilsin canım, ölümden başka herşeye çare var evelallah. belkide öyle düşündüğün için olmuyordur, dini açıdan baktın mı herşey bizim için, herşeyi bir sinav gibi görmek lazım ve Rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yuklemez. Sen metanetli ol sırtını Allah yasla bol dua et insAllah tez zamanda o mutlu haberi paylasirsin. Burda okadar çok örnekler varki yıllardır bebek bekleyenler ama sonunda Rabbim onların kucaklarinida boş bırakmadığını goruyoruz

Ben yutdisinda yasiyorum doktorum Regl zamanim bitince 13 gün sonra kontrol icin cagiriyor cok ilgileniyor yumurtlama takipi yapiyor catlamada sorun olmadigi icin birsey vermiyor sadece folik asit kulaniyorum iki senedir olmuyor olmuyor Ben kendime üzülmekten vazgectim esim cok istiyor ben hastalaninca bana sarilip üzülme nasip demesi onun icindeki aciyi hisediyorum ve bu benim icimi acitiyor su an gene regl olacakmisim gibi geliyor bu ayda olmadi Allah büyüktür Buda benim sinavim sabir etmekten baska birsey yok

İyi demissin canım tadını çıkarın bu günlerin herşey güzel olacak inşallah böyle giderse esin senden önce doğuracak

Benim bir arkadaş öyleydi de canım onlara hani böyle bir durum var ileride çocuğunuz için risk olabilir yine evlenmek isterseniz birşey diyemem demişler de bende o nedenle öyle demiştim kulaktan dolma bilgiler hep sağlıklı olmuyor malesef direk bilgi sahibi değilim doğrudur dediğin

Hormonlarına da baktirdinmi cnm? Yada eşin sperm testi verdimi? Doğal kürler var onları denedinizmi? İnsAllah regl olmazsın tatlım, sen umutlu ol insAllah Birgün olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…