Gebelik belirtisini boşver hiç belirti de olmayabiliyor. Bak benim göğüs ağrım martın 28inde başladı. Dedim oh adetim gelecek. Bekliyorum yok. Nisanın 2sinde kan verdim <2.0 çıktı. Gebelikte yok niye olamadım diyorum sürekli. Sonra akıntım çoğalmaya başladı. Ayın 7sinde kan verdim 12 değerle başladık işte. Göğüs ağrım hâlâ geçmedi :) bak negatifti 5 gün içinde olmuş olanlar. Bakalım senin durum n'olacak? Birde adetin hep düzenli mi senin? Daha once hiç böyle oldunmu?inş canım hiç gelicek gibi durmuyo yani hiç bi belirti yok gögüslerim hr adetimde hassaslaşıp büyürdü şimdi normal zamandaki gibi adet günü adet ağrısı yaşadım gelmedi sadece su gibi akıntı var zehramokeanoss00 dua edin güzel sonuçlar alayım siz hamişsniz bu mübarek günlerde kabul olur inş
işte hiç böyle olmadım en son 4 sene önce evlendiğimde böyle olmuştum oda adet geciktirici ve elle kullanmıştım o yüzden olmuş sonrası günü gününe gelirdi şaşkınım çok Allahımın vardır bi hikmeti beklicez yani benim adet öncesi sivilce çıkardı bu ay çıkmadı oda yumurtlama günlerini değerlendirdik sonra akışına bıraktık acaba o zaman mı oldu düşünüyorum bulamıyorumGebelik belirtisini boşver hiç belirti de olmayabiliyor. Bak benim göğüs ağrım martın 28inde başladı. Dedim oh adetim gelecek. Bekliyorum yok. Nisanın 2sinde kan verdim <2.0 çıktı. Gebelikte yok niye olamadım diyorum sürekli. Sonra akıntım çoğalmaya başladı. Ayın 7sinde kan verdim 12 değerle başladık işte. Göğüs ağrım hâlâ geçmedi :) bak negatifti 5 gün içinde olmuş olanlar. Bakalım senin durum n'olacak? Birde adetin hep düzenli mi senin? Daha once hiç böyle oldunmu?
İyi yapmışsın canım, hayırlı uğurlu olsun inş :)Hee yap dediler yaptık bakalımsonumuz hayrolsun
Selam arkadaslar yazdiklarinizi bir süredir okuyup takip ediyordum öncelikle hamile olan anne adaylarina Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin bende iki bucuk yildir Anne olmaya can atanlardanim evliligimin birinci senesinde bir kimyalsal gebelik yasadim tüm tahliler temiz ciknasina Rahmen malesef olmuyor Ben artik daha birseyin yokmu sorusundan biktim her ay hüsran yasamaktan pisikoloji olarak yiprandim gecenlerde gorumcem dogum yapti kaynanasi bana dönüp seninle ayni zamanlarda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak diye sordu icimden seninle ayni zamanlarda doganlar öldüler sen ne zaman ölecen diyesim geldi Regl günüme iki gün var bir umuttur bekliyorum Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de kimyasal gebelik yaşadım bir buçuk Yılımız bittikten sonra ,iki gün bile hamile olduğunu bilmek çok güzeldi sonra kimyasal olunca dünya başıma yıkıldı sonra çok istedim tam 14 ay sonra hamile kaldım ,şuan o saçma sapan konuşanlara hamile olduğumu doğru düzgün söylemedim ,aklıma geliyor arada ama boşveriyorum ki ben zamanında cevaplarını da verdim herkese , sen de ümitsizliğe kapılma bak hamile kalabiliyorum de ,senin de olacak inş hiç kendini üzmeSelam arkadaslar yazdiklarinizi bir süredir okuyup takip ediyordum öncelikle hamile olan anne adaylarina Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin bende iki bucuk yildir Anne olmaya can atanlardanim evliligimin birinci senesinde bir kimyalsal gebelik yasadim tüm tahliler temiz ciknasina Rahmen malesef olmuyor Ben artik daha birseyin yokmu sorusundan biktim her ay hüsran yasamaktan pisikoloji olarak yiprandim gecenlerde gorumcem dogum yapti kaynanasi bana dönüp seninle ayni zamanlarda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak diye sordu icimden seninle ayni zamanlarda doganlar öldüler sen ne zaman ölecen diyesim geldi Regl günüme iki gün var bir umuttur bekliyorum Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin
aay kızlar ben duygusala bağladım tam 2 yıl önce bugün gebe olduğumu öğrenmiştim. maalesef 10 haftasında kürtaj olmuştum. şimdi yine BAT bekliyorum 27 Nisan içim bi buruk bi hevesli ay yedim mi ben kafayı nerden geldi aklıma bir anda...
Selam arkadaslar yazdiklarinizi bir süredir okuyup takip ediyordum öncelikle hamile olan anne adaylarina Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin bende iki bucuk yildir Anne olmaya can atanlardanim evliligimin birinci senesinde bir kimyalsal gebelik yasadim tüm tahliler temiz ciknasina Rahmen malesef olmuyor Ben artik daha birseyin yokmu sorusundan biktim her ay hüsran yasamaktan pisikoloji olarak yiprandim gecenlerde gorumcem dogum yapti kaynanasi bana dönüp seninle ayni zamanlarda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak diye sordu icimden seninle ayni zamanlarda doganlar öldüler sen ne zaman ölecen diyesim geldi Regl günüme iki gün var bir umuttur bekliyorum Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin
Ahh canim yaainsAllah bu seferde hamile olduğunu öğrenirsin
Merhaba cnm, hiç başıma gelmedi ama böyle şeyleri okuyunca çok sinirleniyorum.. cahil insanlarla uğraşmak gibi zor birşey yok bence! ya sınırını hoplatirlar yada edebini bozarlar. Olabildigince görmezden duymazdan gel hiç yoklarmis gibi
Bu arada merak ettim hiç ovi testleri denedinmi?
işte hiç böyle olmadım en son 4 sene önce evlendiğimde böyle olmuştum oda adet geciktirici ve elle kullanmıştım o yüzden olmuş sonrası günü gününe gelirdi şaşkınım çok Allahımın vardır bi hikmeti beklicez yani benim adet öncesi sivilce çıkardı bu ay çıkmadı oda yumurtlama günlerini değerlendirdik sonra akışına bıraktık acaba o zaman mı oldu düşünüyorum bulamıyorum
Herseyi yaptim denemedigim yol kalmadi doktorlarin bekle demeleri beni caresiz kalmisim gibi hayalet gibi doladisiyorum kimseye varligimi hisetirmek istemiyorum kimseleri görmek istemiyorum bu sabah uyuyan esime bakip bir Saat agladim ona baba olacaksin dememi nasip et diye agladim öyle zor kiAhh canim yaainsAllah bu seferde hamile olduğunu öğrenirsin
Merhaba cnm, hiç başıma gelmedi ama böyle şeyleri okuyunca çok sinirleniyorum.. cahil insanlarla uğraşmak gibi zor birşey yok bence! ya sınırını hoplatirlar yada edebini bozarlar. Olabildigince görmezden duymazdan gel hiç yoklarmis gibi
Bu arada merak ettim hiç ovi testleri denedinmi?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Uzun süre bir bekleyisin sonunda kisa süren sevincin acisi gercekten zor oluyor Ben hamileyim demeyi bir melegin varligini icimde hisetmeyi o kadar istiyorum ki Allahim benim gibi bebis icin dua eden herkesin kucagini doldursunSeni o kadar iyi anlıyorum ki ben de kimyasal gebelik yaşadım bir buçuk Yılımız bittikten sonra ,iki gün bile hamile olduğunu bilmek çok güzeldi sonra kimyasal olunca dünya başıma yıkıldı sonra çok istedim tam 14 ay sonra hamile kaldım ,şuan o saçma sapan konuşanlara hamile olduğumu doğru düzgün söylemedim ,aklıma geliyor arada ama boşveriyorum ki ben zamanında cevaplarını da verdim herkese , sen de ümitsizliğe kapılma bak hamile kalabiliyorum de ,senin de olacak inş hiç kendini üzme
Ayyhh Zehra yaa totemin totemim olsunBata yakın hastalanmak gebelik belirtisiçevremdeki bi çok hamile hastayken öğrendi. Burda yazdm bi kaç hamişte doğrulamıştı. Onlarda hastayken öğrenmiş. Vücudun direnci kırılıyor sanrm ondan ilk zamnlar. Ben günlerdir şu şekildeyim
Canım görünmüyorsun hiç özledik seni. Neler yapıyorsun?inşallah canım Rabbım hayırlısıysa verır inşallah
nasılsın canm gıremıyorum pk ama arada takıp edyrm sızlerı sıkıntı yok umarım
@Biravucmutlulukokeanoss00 yanne diğer kızlar hepınız aklımda dualarımdasınız hepinizi özlyrm
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir.inş canım hiç gelicek gibi durmuyo yani hiç bi belirti yok gögüslerim hr adetimde hassaslaşıp büyürdü şimdi normal zamandaki gibi adet günü adet ağrısı yaşadım gelmedi sadece su gibi akıntı var zehramokeanoss00 dua edin güzel sonuçlar alayım siz hamişsniz bu mübarek günlerde kabul olur inş
Herseyi yaptim denemedigim yol kalmadi doktorlarin bekle demeleri beni caresiz kalmisim gibi hayalet gibi doladisiyorum kimseye varligimi hisetirmek istemiyorum kimseleri görmek istemiyorum bu sabah uyuyan esime bakip bir Saat agladim ona baba olacaksin dememi nasip et diye agladim öyle zor kiAllah kimseyi caresiz birakmasin canim
Ben yutdisinda yasiyorum doktorum Regl zamanim bitince 13 gün sonra kontrol icin cagiriyor cok ilgileniyor yumurtlama takipi yapiyor catlamada sorun olmadigi icin birsey vermiyor sadece folik asit kulaniyorum iki senedir olmuyor olmuyor Ben kendime üzülmekten vazgectim esim cok istiyor ben hastalaninca bana sarilip üzülme nasip demesi onun icindeki aciyi hisediyorum ve bu benim icimi acitiyor su an gene regl olacakmisim gibi geliyor bu ayda olmadiAmin canım üzme kendini. kısmet demekten öteye bişey yok ama yaş kaç canım 2,5 yıldır korunmuyorsanız sonucta bir şekilde araştırılması gerekirdi. madem bişey yok yumurtlama takibi ile başlasaydınız hiç dr. gittin mi?
İyi demissin canım tadını çıkarın bu günlerin herşey güzel olacak inşallah böyle giderse esin senden önce doğuracakHiç hatırlamıyorum ama bize bişy söyleselerdi hatrlardım arkadasım kan grubu negatif kocası pozitif 8 aylık hamile 3 kez uyuşmazlık iğnesi vurundu onlara zamanında söylemişler mesela uyuşmazlık var diye. Benm koca ne şaştı anlamıyorum dertsiz başına dert arıyo. Onunda cevabını verdim susturdum :)) beni strese sokma dedm :)
Benim bir arkadaş öyleydi de canım onlara hani böyle bir durum var ileride çocuğunuz için risk olabilir yine evlenmek isterseniz birşey diyemem demişler de bende o nedenle öyle demiştim kulaktan dolma bilgiler hep sağlıklı olmuyor malesef direk bilgi sahibi değilim doğrudur dediğinyok öyle bişey canım. uyşmalıkta nikah için yapılan sağlık raporu teslerinde bişey denmiyor.Sadece hamile kaldığın dr. göz önünde bulundurması gereken bilgi zamanı gelince iğne yapıyor gebelikte. Kan uyuşmalığı o kadar abartılcak bişey değil. Kese bozulup cocuğun kanı bir şekilde annae kanına karışmadığı sürece sıkıntı yok.
Ben yutdisinda yasiyorum doktorum Regl zamanim bitince 13 gün sonra kontrol icin cagiriyor cok ilgileniyor yumurtlama takipi yapiyor catlamada sorun olmadigi icin birsey vermiyor sadece folik asit kulaniyorum iki senedir olmuyor olmuyor Ben kendime üzülmekten vazgectim esim cok istiyor ben hastalaninca bana sarilip üzülme nasip demesi onun icindeki aciyi hisediyorum ve bu benim icimi acitiyor su an gene regl olacakmisim gibi geliyor bu ayda olmadiAllah büyüktür Buda benim sinavim sabir etmekten baska birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?