2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

vallahi bizde de var kadın doğuma gebelik düşündüğümü söylediğimde benim negatif diye eşiminde kanını sordu ve uyuşmazlık var dedi ve bilgi verdi.

Senin batada az kalmış regl değilde bebek haberi ver bize insallah. Üzme kendni hepmzn kayıpları var Rabbim bidaha yaşatmasın acılar

Senin batada az kalmış regl değilde bebek haberi ver bize insallah. Üzme kendni hepmzn kayıpları var Rabbim bidaha yaşatmasın acılar

ya sorma az kaldı zaten bütün kafayı yemelerim ondan. Ne diyim çok güzel dileklerde bulunmuşsun canım İnşallah demekten başka bişey bulamıyorum. İçim biraz buruk normal şartlarda heveslenirdim ama maalesef bu prolaktin yüksek çıktı moralim cok bozuk hiç umudum kalmıyor bunu düşününce. Hakkımızda hayırlısı...
Neyse burada herkes birer birer muradına eriyor sonuçta bende ererim ya rabbim ....

Vallahi ben kaynatır içerim de eğer erirse tıp tarihine adını yazdırmış oluruz Bilim adamları hala uğraşıyor çünkü tedavi için :)

Yok yok sabredicem bir kere yaptım yetti :) İnşallah rüyam hayırlara vesiledir teşekkür ederim güzel dileklerin için. Biraz adet sancısı gibi hafif ağrım da oluyor ama o hamilelerde de oluyor sanırım hala pozitif düşünmeye çalışıyorum :)

tabi canım pozitif düşün, içindeki umut hep olsun. Sabır versin allahım bize İnşallah muratlarımıza ereceğiz.
hakkımızda hayırlısı, sonucu paylaş merakta bırakma...

Canım yarın doktora gidecektin değil mi sen? Mutlaka haberdar et beni de. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canını sıkma.

Canım yarın doktora gidecektin değil mi sen? Mutlaka haberdar et beni de. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canını sıkma.

sağol canım ama söylemeyi atladım sanırım ben ya özelden randevu almıştım ama iptal ettim.
Eşimle konuştuk biraz sakinleşmem için 2 mayıs da devlet hastanesine gideceğim. 27-28 nisan bat adet olucam ya 3 günü 2 mayısa gelme ihtimali var. eğer denk gelmezse 3. özelde testi yaptıracağım.

kuzum bizde seni özlüyoruz bizim minik telaşlı meleğimiz. şimdi durumlar ne? korunuyor musun? takip var mı?
hangi dönemdesin?
canım takıp yok korunmada yok ilişkiyi kafamıza gore yaşadık bu ay kafam cok meşguldu komple farklı seylerle ılgılenyrm ve cok cabuk gun bıtıyr ılk defa bu kadar cabuk zaman gectı sadece gecen aylardakı ovı. testlerınden oturu yum. belirtilerımı bılıyordum adetın 11. gunu şiddetle yaşaynca elimde bır test vardı oylesıne yaptm 11. gun pozıtıf cıktı sasırdım hiç panıkte olmadım zaten o gun ilişkide olmadı ama tek bıldgm erkn yum. oldu

Canm bz iyiyz çok şükür. Sn artk pek girmiyorsn sanırım ?
yok canm arada sızlere bakıp cıkıyrm bu ay cok cabuk zaman gecyr farklı şeylere kafa verdım bı an bile aklıma hamılelık bebek gelmyr sız gelıyrsunz sadece

Canım görünmüyorsun hiç özledik seni. Neler yapıyorsun?
ben canım bu ay hatım başladım artı diğer hatımlerdende cuz aldım
pınponlu paspas yapmaya başladım
kaynatam rahatszdı onunla ilgilendım falan oyle kafayı farklı şeylere verdım akıntıyı falan umursamadım hıç
tam adetın 11. gunu yum. belirtikerını hafsafada yasadım umyrsamadım sadece 1 dene test vardı yaptm baktım pozıtıf bayagı pozıtıftı şaşırdm 11. gun olunca o gunde ilişki olmadı yanı ılla ilişki olsun telaşına gırmedım bu ay bıraz sallıyorum canm hayırlısı olursa ne ala olmazsada nasıpdır...
bnde ozledım sızı arada grp bakıyrm sızlere cıkıyrm

Nisaberatim grubun neşe kaynağı nerdesin yaa özlüyoruzz çok uzak kalma
ayyy canm bnm bnde ozluyrm inan bu ara telaşım cook fazla bırazda bebek mevzusundan uzak durmak ıyı geldı rahatladım zaman su gıbı akıp gecyr suan ama donucam merak etme

hayırlısı olsun canım, inşaah güzel haberlerle gelirsin... düşünme en iyisi vallahi..

Amin Allah bekleyen herkese sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım surat asmak yok ,bi anda geliverir inş mucizen :)

yok canm arada sızlere bakıp cıkıyrm bu ay cok cabuk zaman gecyr farklı şeylere kafa verdım bı an bile aklıma hamılelık bebek gelmyr sız gelıyrsunz sadece
Stresten arındrdim kendimi diyorsun inslh faydası olur sna.:) Sendende guzl haberler alacağız inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…