Benim bir arkadaş öyleydi de canım onlara hani böyle bir durum var ileride çocuğunuz için risk olabilir yine evlenmek isterseniz birşey diyemem demişler de bende o nedenle öyle demiştim kulaktan dolma bilgiler hep sağlıklı olmuyor malesef direk bilgi sahibi değilim doğrudur dediğin
:) sanırım hâlâ inanamıyo odaİyi demissin canım tadını çıkarın bu günlerin herşey güzel olacak inşallah böyle giderse esin senden önce doğuracak
Senin batada az kalmış regl değilde bebek haberi ver bize insallah. Üzme kendni hepmzn kayıpları var Rabbim bidaha yaşatmasın acılaraay kızlar ben duygusala bağladım tam 2 yıl önce bugün gebe olduğumu öğrenmiştim. maalesef 10 haftasında kürtaj olmuştum. şimdi yine BAT bekliyorum 27 Nisan içim bi buruk bi hevesli ay yedim mi ben kafayı nerden geldi aklıma bir anda...
Senin batada az kalmış regl değilde bebek haberi ver bize insallah. Üzme kendni hepmzn kayıpları var Rabbim bidaha yaşatmasın acılar
Çok zor o ağrı ben ramazanda az su içmiştm hem sıcak hem su yok böbrekten bi kum döktüm taşlarda vardı iki kez basıma geldi ama Allahım kimsenin basına vermesin o ağrı bile beni yerlerde süründürüyodu. Bende polikistikte anne karnında başlayıp ölene kadar gdiyor. Seninkide değişikmiş. O kistleri eritemez miyiz acaba? İlk defa duydum yahuu brokoli kaynatıp suyunu iç bence :))
hadi allah hayırlara vesile etsin canım ama idrar testi için çok erken. Adete 10 gün var demek senin yumurtan daha döllenme sürecinde rahime bile ulaşmamış. cok cok erken hatta canım. Nacizane tavsiyem adet günü idrar testi yapman.
Yok ben cok sabırsızım olumlu olumsuz sonuca katlanırım diyorsan idrarda bakılan erken gebelik testi var adete 6 gün önce tespit ediyor. Ama onda negatif olması yine adetin gecikince testi tekrarlaman gerekli. cok garanti sonuç istiyorum dersen adete 4 gün kala kan testi yapabilirsin.
Biraz sabır gerekiyor hüsrana uğramak istemiyorsan idrar testini adet günü veya 1 gün geçtikten sonra yapman.
Yok yok sabredicem bir kere yaptım yetti :) İnşallah rüyam hayırlara vesiledir teşekkür ederim güzel dileklerin için. Biraz adet sancısı gibi hafif ağrım da oluyor ama o hamilelerde de oluyor sanırım hala pozitif düşünmeye çalışıyorum :)
Canım yarın doktora gidecektin değil mi sen? Mutlaka haberdar et beni de. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canını sıkma.ya sorma az kaldı zaten bütün kafayı yemelerim ondan. Ne diyim çok güzel dileklerde bulunmuşsun canım İnşallah demekten başka bişey bulamıyorum. İçim biraz buruk normal şartlarda heveslenirdim ama maalesef bu prolaktin yüksek çıktı moralim cok bozuk hiç umudum kalmıyor bunu düşününce. Hakkımızda hayırlısı...
Neyse burada herkes birer birer muradına eriyor sonuçta bende ererim ya rabbim ....
Doğrudur canım. Hayırlısı Hakk tanvallahi bizde de var kadın doğuma gebelik düşündüğümü söylediğimde benim negatif diye eşiminde kanını sordu ve uyuşmazlık var dedi ve bilgi verdi.
Çok normal canım ben içimde tekmeler hissederken inanmamıştım doğdu hâlâ inanmadım benden mi çıktı bu diye büyüyor şükür hala inanmak güç geliyor Rabbim in mucizesi şükür veren e:) sanırım hâlâ inanamıyo oda
Canım yarın doktora gidecektin değil mi sen? Mutlaka haberdar et beni de. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canını sıkma.
canım takıp yok korunmada yok ilişkiyi kafamıza gore yaşadık bu ay kafam cok meşguldu komple farklı seylerle ılgılenyrm ve cok cabuk gun bıtıyr ılk defa bu kadar cabuk zaman gectı sadece gecen aylardakı ovı. testlerınden oturu yum. belirtilerımı bılıyordum adetın 11. gunu şiddetle yaşaynca elimde bır test vardı oylesıne yaptm 11. gun pozıtıf cıktı sasırdım hiç panıkte olmadım zaten o gun ilişkide olmadı ama tek bıldgm erkn yum. oldukuzum bizde seni özlüyoruz bizim minik telaşlı meleğimiz. şimdi durumlar ne? korunuyor musun? takip var mı?
hangi dönemdesin?
yok canm arada sızlere bakıp cıkıyrm bu ay cok cabuk zaman gecyr farklı şeylere kafa verdım bı an bile aklıma hamılelık bebek gelmyr sız gelıyrsunz sadeceCanm bz iyiyz çok şükür. Sn artk pek girmiyorsn sanırım ?
ben canım bu ay hatım başladım artı diğer hatımlerdende cuz aldımCanım görünmüyorsun hiç özledik seni. Neler yapıyorsun?
ayyy canm bnm bnde ozluyrm inan bu ara telaşım cook fazla bırazda bebek mevzusundan uzak durmak ıyı geldı rahatladım zaman su gıbı akıp gecyr suan ama donucam merak etme
canım takıp yok korunmada yok ilişkiyi kafamıza gore yaşadık bu ay kafam cok meşguldu komple farklı seylerle ılgılenyrm ve cok cabuk gun bıtıyr ılk defa bu kadar cabuk zaman gectı sadece gecen aylardakı ovı. testlerınden oturu yum. belirtilerımı bılıyordum adetın 11. gunu şiddetle yaşaynca elimde bır test vardı oylesıne yaptm 11. gun pozıtıf cıktı sasırdım hiç panıkte olmadım zaten o gun ilişkide olmadı ama tek bıldgm erkn yum. oldu
inşallah sende canmhayırlısı olsun canım, inşaah güzel haberlerle gelirsin... düşünme en iyisi vallahi..
Amin Allah bekleyen herkese sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım surat asmak yok ,bi anda geliverir inş mucizen :)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Uzun süre bir bekleyisin sonunda kisa süren sevincin acisi gercekten zor oluyor Ben hamileyim demeyi bir melegin varligini icimde hisetmeyi o kadar istiyorum ki Allahim benim gibi bebis icin dua eden herkesin kucagini doldursun
Stresten arındrdim kendimi diyorsun inslh faydası olur sna.:) Sendende guzl haberler alacağız inanıyorumyok canm arada sızlere bakıp cıkıyrm bu ay cok cabuk zaman gecyr farklı şeylere kafa verdım bı an bile aklıma hamılelık bebek gelmyr sız gelıyrsunz sadece
inşallah sende canm
sen napyrsun suan bat ne zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?