- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aynen canım 16. Haftada net belli oluyor ondan önceki yorumlar net olmuyor ama kız görünüyorsa ilk haftalarda genelde yanılma çok olmuyor erkek bebekte ilk aylarda yanılma oluyor kordonla karıştırılabiliyorEvet canim erkek dedi. Ama kesin degil. 16. Haftada net soyleriz dedi. Ilk baslarda bende de gaz gobegi vardi gecti o. Kendin icin mi kiz hissediyorsun benim icin mi?
16. Haftada kesin ogrenecegiz canım :) Bakalim. Cok hareketli benim bidik kizlar o kadar hareketli olur mu bilmiyorum. Ne olursa olsun kabulum :)Aynen canım 16. Haftada net belli oluyor ondan önceki yorumlar net olmuyor ama kız görünüyorsa ilk haftalarda genelde yanılma çok olmuyor erkek bebekte ilk aylarda yanılma oluyor kordonla karıştırılabiliyor
Senin için kız hissediyorum :)
Maşallah canım güzel heyecanlar bunlar allah herkese yaşamayı nasip etsinKızlar cvplamis bile cnm :))) bide telefona indirebilecegin app var gebelik takibi diye yazdinmi birsuru seçenek cikiyor, gözüne kestirdigini indir bitane. Ordada verileri girdinmi hem kaç haftalık olduğunu hemde bebeğinin o günkü halini takip edebilirsin. Çok güzel oluyor ben hergun bakıyorum findikkurduma:)))
İnsAllah cnm :)) geçen ay kimyasal olmasaydı aynı olacaktık seninle :))) Allah şükür iyiz cnm son bı haftadır bulantim yoğunlaşmıştı oyle bı iyi bı kötü devam ediyoruz işte:)) 1mayista tekrar ultrasona gitcez, geçen cumartesi derinde görmüştük kalp atışını bu sefer sesli sesli duyarız insAllah
Ne kızlar var bi bilsen16. Haftada kesin ogrenecegiz canım :) Bakalim. Cok hareketli benim bidik kizlar o kadar hareketli olur mu bilmiyorum. Ne olursa olsun kabulum :)
Gerçekten biraz olsun rahatladım. Umarım sizinki ile aynı olur onunda. İnşallah değeri yükselir. Sizin 1 çocuğunuz mu var?
Sonuç ne?
yok canım hıc cocugum yok :) 1 düşüğüm var sımdı tekrar hamıleyım :)
Belirtileri var mı peki kasık göğüs ağrısıNegatif dedi ama gelen giden yok .
Çok moralim bozuldu. Adetlerimin ortalama saatleri bile nettir . Bu ay ne oldu bilmiyorum, yaptığım stres her ayki kadar. Hormonal bozukluk yok . 3 gün önce kadın Doğuma muayene oldum rahmin yumurtalıkların temiz sıkıntı yok dedi.
Adetim 1 gün geçti acaba yine de bir ihtimal olabilir mi çıkmamış olma ihtimali var mı bilmiyorum .Mantıksız geliyor bana da ama durumuma anlam veremiyorum .
Burda okuduklarım gibiydi. Sanırım bol su içince geliyo. Düzenli. Bilmiyorum. Yumurtanın akı gibi şeffaf yoğun ve uzayan bi akıntı kuzumZehracım hani diyorsun ya ilk kez yumurtlama akıntım oldu diye nasıl bir akıntıydı canım? Benim de pek akıntım olmuyor da çatlamıyor mu yumurtalar acaba diyorum
Sol kasığım iki gündür ağrıyor . Göğüslerimde de acıma var. Her zamanki adet belirtilerim. Tek sıkıntı ağrı olur ve 1 saat içinde adetim başlardı bu iki gündür gelen giden yok.Belirtileri var mı peki kasık göğüs ağrısı
Çok zor o ağrı ben ramazanda az su içmiştm hem sıcak hem su yok böbrekten bi kum döktüm taşlarda vardı iki kez basıma geldi ama Allahım kimsenin basına vermesin o ağrı bile beni yerlerde süründürüyodu. Bende polikistikte anne karnında başlayıp ölene kadar gdiyor. Seninkide değişikmiş. O kistleri eritemez miyiz acaba? İlk defa duydum yahuu brokoli kaynatıp suyunu iç bence :))Aynen öyle oluyor. Tek farkı böbrek kistinin tedavisi yok ve genetik genelde anneden çocuğa geçiyor. Yıllar geçtikçe kistler büyüyor ve çoğalıyor. Bol su içtiğin zaman sıkıntı çıkarmıyor ama biraz az içsen hemen yanlardan ağrı yapıyor. Bende şuan sol böbrekte 7-8 adet sağ böbrekte 5-6 adet var. İşin son raddesi böbrek yetmezliği, böbrekte büyüme felan ama ona ömür yeter mi bilmiyorum zaten. Annem 50 küsür yaşında sayılamayacak kadar var ancak böbrek yetmezliği gibi bir durum yok çok şükür. Öldürmüyor biraz uğraştırıyor sadece :)
Aynı bende öyleydim canım. Kan sonucunun kaç çıktığını söylemediler mi?Sol kasığım iki gündür ağrıyor . Göğüslerimde de acıma var. Her zamanki adet belirtilerim. Tek sıkıntı ağrı olur ve 1 saat içinde adetim başlardı bu iki gündür gelen giden yok.
2 sen düşük negatif dedi sadeceAynı bende öyleydim canım. Kan sonucunun kaç çıktığını söylemediler mi?
hasretlebeklenenmelek
of olmaz mı 3 aydır tsh ı dengelemkle ıgrasıyroduk doktora gıt gel 6 cıvarıydı snr bır dustu en son 0.9 idi ama bu degerle hamıle kalmısım dusuk degerle kalınıyormus demek kı ve sanırım ılk 3 ay yukselıyormus ...ama zamanı varmıs cok streslı 4 ay gecırdım cok sukur dunu yasadım yaaa dua ede ede uyuyamadım ...mucızem benım
sızlerden duamı hıc kesermıyım catır catır dogurucaz pespese burda guzel haberlerı beklıyorum sızden de :)allahım bu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kucaklarımızı bos bırakmasın
Amin kuzum inşaallah banada nasip olur 1.5yılı geçti bu ay benimde tsh fazla düştü inşaallah vesilem olmuştur
Allah'ın izniyle meleğin sapasağlam olacak kötüyü çağırma canım dua edeceğim inşaallah güzel haberler vereceksin bizeben doktora kızdım bıle canım ılacı bıraktımm ama o degrle bıle kalınıyormus adam dedı bız dusukle hamıle kalmanızı ısterız falan dıyede benım aklıma yatmayınca...ıns sanada sebep olur tsh cnm ınnsss alırız guzel haberını
yarın doktora gıdıyorummm ıns kese gorurum sorunsuzdur cok korkuyorum ılkı duusk olunca ınsan panık oluyor
Maşallah canım güzel heyecanlar bunlar allah herkese yaşamayı nasip etsin
kısmet canım bak aramız çok açılmadı Zehra sen ben aynı dönemdik bak bu ay nasipmiş ikinize
Bi daha ki ayNisaberatim osay3 Htckbrysl
yanne hatırlayamadım diğer arkadaşlarım inşallah hepsinden çoook güzel haberler alcaz
Gözün aydın canm çok sevindim :) Rabbim in mucizesi hosgelmisBen naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
Sağolasın kuzucummmm :)Gözün aydın canm çok sevindim :) Rabbim in mucizesi hosgelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?