2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canim erkek dedi. Ama kesin degil. 16. Haftada net soyleriz dedi. Ilk baslarda bende de gaz gobegi vardi gecti o. Kendin icin mi kiz hissediyorsun benim icin mi?
Aynen canım 16. Haftada net belli oluyor ondan önceki yorumlar net olmuyor ama kız görünüyorsa ilk haftalarda genelde yanılma çok olmuyor erkek bebekte ilk aylarda yanılma oluyor kordonla karıştırılabiliyor
Senin için kız hissediyorum :)

16. Haftada kesin ogrenecegiz canım :) Bakalim. Cok hareketli benim bidik kizlar o kadar hareketli olur mu bilmiyorum. Ne olursa olsun kabulum :)

Maşallah canım güzel heyecanlar bunlar allah herkese yaşamayı nasip etsin
kısmet canım bak aramız çok açılmadı Zehra sen ben aynı dönemdik bak bu ay nasipmiş ikinize
Bi daha ki ay Nisaberatim osay3 Htckbrysl
yanne hatırlayamadım diğer arkadaşlarım inşallah hepsinden çoook güzel haberler alcaz

Negatif dedi ama gelen giden yok .
Çok moralim bozuldu. Adetlerimin ortalama saatleri bile nettir . Bu ay ne oldu bilmiyorum, yaptığım stres her ayki kadar. Hormonal bozukluk yok . 3 gün önce kadın Doğuma muayene oldum rahmin yumurtalıkların temiz sıkıntı yok dedi.

Adetim 1 gün geçti acaba yine de bir ihtimal olabilir mi çıkmamış olma ihtimali var mı bilmiyorum .Mantıksız geliyor bana da ama durumuma anlam veremiyorum .

Belirtileri var mı peki kasık göğüs ağrısı

kızlar bu arada ben sıze sabah yazmayı unuttum ...
zaten gebelıgımı ogrenmeden oncede son 2 gundur derın derın nefes alma yutkunma hıssı olusmustu bu sabahta sabah yataktan kalktım öğürmeyle kac kezz ama mıdem dolu olsa cıkarmıstım ....

cok erken degıl mı ?zor mu gececek acaba 4+3

Zehracım hani diyorsun ya ilk kez yumurtlama akıntım oldu diye nasıl bir akıntıydı canım? Benim de pek akıntım olmuyor da çatlamıyor mu yumurtalar acaba diyorum
Burda okuduklarım gibiydi. Sanırım bol su içince geliyo. Düzenli. Bilmiyorum. Yumurtanın akı gibi şeffaf yoğun ve uzayan bi akıntı kuzum

Çok zor o ağrı ben ramazanda az su içmiştm hem sıcak hem su yok böbrekten bi kum döktüm taşlarda vardı iki kez basıma geldi ama Allahım kimsenin basına vermesin o ağrı bile beni yerlerde süründürüyodu. Bende polikistikte anne karnında başlayıp ölene kadar gdiyor. Seninkide değişikmiş. O kistleri eritemez miyiz acaba? İlk defa duydum yahuu brokoli kaynatıp suyunu iç bence :))

hasretlebeklenenmelek
of olmaz mı 3 aydır tsh ı dengelemkle ıgrasıyroduk doktora gıt gel 6 cıvarıydı snr bır dustu en son 0.9 idi ama bu degerle hamıle kalmısım dusuk degerle kalınıyormus demek kı ve sanırım ılk 3 ay yukselıyormus ...ama zamanı varmıs cok streslı 4 ay gecırdım cok sukur dunu yasadım yaaa dua ede ede uyuyamadım ...mucızem benım
sızlerden duamı hıc kesermıyım catır catır dogurucaz pespese burda guzel haberlerı beklıyorum sızden de :)allahım bu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kucaklarımızı bos bırakmasın
Amin kuzum inşaallah banada nasip olur 1.5yılı geçti bu ay benimde tsh fazla düştü inşaallah vesilem olmuştur

ben doktora kızdım bıle canım ılacı bıraktımm ama o degrle bıle kalınıyormus adam dedı bız dusukle hamıle kalmanızı ısterız falan dıyede benım aklıma yatmayınca...ıns sanada sebep olur tsh cnm ınnsss alırız guzel haberını

yarın doktora gıdıyorummm ıns kese gorurum sorunsuzdur cok korkuyorum ılkı duusk olunca ınsan panık oluyor

Allah'ın izniyle meleğin sapasağlam olacak kötüyü çağırma canım dua edeceğim inşaallah güzel haberler vereceksin bize

Evet canım aynen öyle ya :))) insAllah tez zamanda güzel haberi paylaşırlar bizimle

Gözün aydın canm çok sevindim :) Rabbim in mucizesi hosgelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…