2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canm ne zaman netlesti ya gozun aydn cok sevndm valla.
Ne zaman gttn doktora of her seyi kaciriyorm ya

Bi gittin tam gittin bu ikinci gebeliğim. Geçen ay dış gebelikten kürtaj oldum adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim bugun keseyi gördük 4+2 ymişiz. İki hafta sonra kalp atışı için gdcm bende durumlar buu...

Sen nasılsın?

aayen heyecanli zamanlari ben de 6+3 de duymstm minnagn guzel kalbini.
İnsallah en kisa zamanda duyarsn dunyanin en guzel sesi.
Dis gebelk meselesine cok uzldm eminm zor olmstr. Gecms olsn canm. K.bakma haklsn bi gttm adeta yok oldm.
Am gebelgn zor gecmesi, ev, is yeri beni mahvetti.
Bir de eve gel isin btsn bi isim de yok, yazili hazrla sinav oku.
Not hazrla sunum hazlra derken evdeki vaktm de ise gidiyor. Ben yazn rahatlycam insallah o zamana kadar bu telas devam eder.
21+3deyz Sadece 1bck kilo almsm dusun

Haklısın öğretmenlikte gebelik hayli zor eve iş götürüyosn resmen. Yol yarılanmış bi 20 hafta kalmış zaten siz bebişle iyi olun gerisi mühim değil kilo almaya önümüzdeki aya başlarsın Allah kolaylık versin canım Allaha emanet olun

Son düzenleme:
Kızlar bişy sorcm eşim kafamı karıstırıyor bi konuda. Benm kan grubum 0 rh pozitif. Eşimde AB rh pozitif. Diyor Ki uyuşmazlık var. Hayır dıyorum anne negatif olunca uyuşmazlık oluyo diyorum. Bu benm dediğim ondan değil diyo. Bişeyler zırvaladı. bende madem oyle bişy var yarın doktora gider sorarız söyleriz dedım. Sizin bi fikriniz var mı acaba :/ karı koca sıyırdık kabul edıyorum :)

okeanoss00 yanne Htckbrysl

Uyuşmazlık olması için bir tarafın negatif olması gerekiyor. Sizde yok uyuşmazlık canım.

hadi allah hayırlara vesile etsin canım ama idrar testi için çok erken. Adete 10 gün var demek senin yumurtan daha döllenme sürecinde rahime bile ulaşmamış. cok cok erken hatta canım. Nacizane tavsiyem adet günü idrar testi yapman.
Yok ben cok sabırsızım olumlu olumsuz sonuca katlanırım diyorsan idrarda bakılan erken gebelik testi var adete 6 gün önce tespit ediyor. Ama onda negatif olması yine adetin gecikince testi tekrarlaman gerekli. cok garanti sonuç istiyorum dersen adete 4 gün kala kan testi yapabilirsin.
Biraz sabır gerekiyor hüsrana uğramak istemiyorsan idrar testini adet günü veya 1 gün geçtikten sonra yapman.

canım benim hepsine amin amin... sen biraz sakin olda bizimde yüzümüzü güldürecek rabbim inşallah.
Bu kan uyşmazlık konusunu eşin mi söylüyor canım ya... anlamadım. Uyuşmazlık konusu şu eğer annenin kanı negatif ve babanın kanı pozitif ise cocuğun kanının pozitif olma durumu var demek. Eğer cocuğun kanı pozitif olursa anne kanı negatif olduğu için eğer gebelik sırasında aksi bi durum da ve doğum sırasında anne vucudu bünyeye ait olmayan bir yapı olduğunu hissedip gebelikle savaşmasına sebep oluyor. buda düşüklere sebep oluyor. vs...
anladığım kadarıyla sizin ikise pozitif kendinize dert aramayın canım keyfini sür gebeliğin kasım kasım geril eşine... hayaller kurun kalp atışını ölçümlerini yaptığınız cinsiyetini öğrendiğiniz zamanın onları konusun bari de güzel düşünceler güzel sonuçlar inşallah...

Allah razi olsun canım inşallah çok güzel hayırlı haberler alırız

Aynını akşam söyledim çünkü araştırmıştım önceden. Stres yapmıyorum rahatım Allaha şükür. Eşimde öyle. Bakalım zaman neler gösterecek :)

Evlenmeden önce test yaptırmış olmalısınız Canım öyle bir risk olsa size zaten nikah için bir daha düşünün derler. Benim bildiğim yani. Bilirkişi olmasam da kulaktan dolma yorumum. Sıkmayın canınızı bu günlerin tadını çıkarın

allah razı olsun tüm dualerınız için İnşallah isteyen herkese nasip etsin allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…