2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cnm doktor bize gun aşırı önermedi ikigunde bır dedi eşimin sperm harektinde yavaşlama olduğu için hayırlısı bakalım bi riki gun daha takıp edeceğim

Anladım cnm tesekkurler bakalık hayırlısı rabbım sağlık şifa versın hepimize
Amin amin işi başı stres yapmamak ve akışına birakıp düşünmemek ben her ay bi belirti bulup ha hamıleyım dıyordum bu ay rahatım artık belirti aramıyorum olursa olacaktır zaten :) doktorumda dedi stres yapmayın en önemli etkenmiş çünkü

Sabah 7 aksam bes arası stres yapacakzamanım olmuyor çalışıyorum çalışmak iyi geliyor sükür evde bir gun dursam basıyor benı hemen

Sabah 7 aksam bes arası stres yapacakzamanım olmuyor çalışıyorum çalışmak iyi geliyor sükür evde bir gun dursam basıyor benı hemen
Evet insanın meşguliyeti olmayınca daha da çok düşünür sende gece yap hatta bence daha iyi olur ayaklarını diker beklersin sonrada öylece direkt yatarsın enazından akma gibi bi durumu olmaz sıvının

Hanımlar 41 yasın topluyorum aranızda okuyabılecek varmı acaba gır ıkı üç farketmez etrafınızdanda rıca edersenız sevınırım varmı yardımcı olacak nıyetım bebeğim olması içşn ismim elif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…