Ya ben geçen hafta yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı kanda baktırdım 9.9 hcg adete 5 vardı işte Dr çok erken oldu adeti bekleyelim dedi bugündü ama olmadım..2 gündür de böyleyim..Hamilelik testı yaptınız mı inşallah bebiş vardır :)
İnşallah vardır yrn olmazsam tekrar kan baktiricamYa ben geçen hafta yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı kanda baktırdım 9.9 hcg adete 5 vardı işte Dr çok erken oldu adeti bekleyelim dedi bugündü ama olmadım..2 gündür de böyleyim..
Olabilir neden olmasın yumurtlama günüm belli olmuyor demiştin çünkü.. yinede bende tam bu konularda tecrübeli değilim bende denıyorum ve sadece fikrimi söylüyorum canım gün aşırıda değerlendir derim ben olsam öyle yapardımBugun15. Gunum cnm sence mumkunmu ?
İnşallah vardır yrn olmazsam tekrar kan baktiricam
Sanki koyulaşacak gibi ilerleyen günlerde
Olabilir neden olmasın yumurtlama günüm belli olmuyor demiştin çünkü.. yinede bende tam bu konularda tecrübeli değilim bende denıyorum ve sadece fikrimi söylüyorum canım gün aşırıda değerlendir derim ben olsam öyle yapardım
Ay hadi inşallah doktor öyle dediyse vardır bi düşüncesi umarım güzel haber alırsınİnşallah vardır yrn olmazsam tekrar kan baktiricam
Sanki koyulaşacak gibi ilerleyen günlerde
Gün aşırı derken bende bı boş bı dolu demek istedimCnm doktor bize gun aşırı önermedi ikigunde bır dedi eşimin sperm harektinde yavaşlama olduğu için hayırlısı bakalım bi riki gun daha takıp edeceğim
Benimde öyle oldu ilk kez ayın 8.inde yaptım ertesi gün ki testim daha açık kaldı ilkine göre ayın 10undan itibaren koyulaşmaya başladıAma dşyorum ya koyulaşacağına ertesi gun açıklaştı yok oldu bugun tekrar belirlenmeye başladı obenım acayıbıme gitti
Benimde öyle oldu ilk kez ayın 8.inde yaptım ertesi gün ki testim daha açık kaldı ilkine göre ayın 10undan itibaren koyulaşmaya başladı
Gün aşırı derken bende bı boş bı dolu demek istedimet et tabi
Amin amin işi başı stres yapmamak ve akışına birakıp düşünmemek ben her ay bi belirti bulup ha hamıleyım dıyordum bu ay rahatım artık belirti aramıyorum olursa olacaktır zaten :) doktorumda dedi stres yapmayın en önemli etkenmiş çünküAnladım cnm tesekkurler bakalık hayırlısı rabbım sağlık şifa versın hepimize
Sabah 7 aksam bes arası stres yapacakzamanım olmuyor çalışıyorum çalışmak iyi geliyor sükür evde bir gun dursam basıyor benı hemenAmin amin işi başı stres yapmamak ve akışına birakıp düşünmemek ben her ay bi belirti bulup ha hamıleyım dıyordum bu ay rahatım artık belirti aramıyorum olursa olacaktır zaten :) doktorumda dedi stres yapmayın en önemli etkenmiş çünkü
Evet insanın meşguliyeti olmayınca daha da çok düşünür sende gece yap hatta bence daha iyi olur ayaklarını diker beklersin sonrada öylece direkt yatarsın enazından akma gibi bi durumu olmaz sıvınınSabah 7 aksam bes arası stres yapacakzamanım olmuyor çalışıyorum çalışmak iyi geliyor sükür evde bir gun dursam basıyor benı hemen
Evet insanın meşguliyeti olmayınca daha da çok düşünür sende gece yap hatta bence daha iyi olur ayaklarını diker beklersin sonrada öylece direkt yatarsın enazından akma gibi bi durumu olmaz sıvının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?