2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gayet güzel ovulasyon testini uygulamışsın... Canım tüm belirtilerin yumurtanın bu sıra çatladığını gösteriyor... anladığım kadarıyla 3 gün üst üste ilişkide olmuş... Oh gerisini allaha bırak canım inşallah bebeğine vesile olacaktır...
Burada çok arkadaş bu test ile hamile kaldı, tabi pko olanlar ve dr. takibinde iğne ilaç kullananalar dışında normal şartlarda coğunda işe yaradı. Hadi bakalım testlerini devam ettir eğer varsa elinde... çünkü ilk kez yapıyorsun devam edersen bir daha o koyulukta olup olmadığını görürsün...

bu arada ben uzun süre denemiş biri olarak her ay bile aynı sonuçları almadım. Bir ay ikisi birbirine yakınken bir ay ikinci çizgi ilkine göre daha açık olduğu oldu. Ama takvim ve akıntı ile takip edince yumurtladığım aşikardı...

Ne kadar umut verici pozitif yazmışsınız teşekkür ederim
Evet haklısınız bu saatten sonra bat gününü beklemek olacaktır.. inşallah güzel haberleri de buraya yazarım

Yani tamamen o koyuluklar kişisel bi durum anladım. Sizde mi testi takip ederek hamile kaldiniz

Yani tamamen o koyuluklar kişisel bi durum anladım. Sizde mi testi takip ederek hamile kaldiniz
canım evet test ile hamile kaldım ancak maalesef kalp atışları durduğu için kürtaj oldum iki yıl önce... şimdi tekrar hamileyim 6 hafta oldu... kısmet artık bu sefer... sende güzel haberlerini buradan verirsin inşallah ...

Ay ne güzel Allah sağlıklı bi hamilelik ve Doğum nasip etsin inşallah
İnşallah umarım birşey daha sorabilir miyim. Bugün sağ kasıgım çekiliyor belime ve ayağıma vuruyor az önce ayakta durmakta zorlandım sizce yumurtamın çatlaması bitmedi mi ki daha ?

canım şu dakikadan sonra kendini pek dinleme tabi ciddi sıkıntı olmadığınca... Sonuçta yumurtlama sırasında tüpler ve rahimde hareketler oluyor bu nedenle ağrı normal.. yumurta çatlar tüplere geçer onu takiben döllenme süreci hepsi aynı süreçte ağrı normal... yumurtlama ağrıları...

Allah kolaylık versin canım şifanı versin .

Anladım teşekkür ediyorum cevaplar için

merhabalar işlerden dolayı çok sık giremiyorum ve tabi hamileliği çok kafaya takıp abuk subuk belirti hayallerine düşmemek için :) sizler neler yapıyorsunuz yanne @Zehra ungrms okeanoss00 hamilelik nasıl gidiyor keyifler nasıl bulantı falan başladımı sizlerde bende 5-6. hafta bi bakladı 6 aya kadar yataktan çıkamadım serumla yaşadım öyleki su içemedim 9 aya kadarda kusmuştum nete girebildiğinize göre inşallah sizlerde o denli bir bulantı yoktur beslenmenize dikkat ediyormusunuz ne zaman ultrason fotosu paylaşcaksnız bakiim

sağolasın canım şimdilik iyiyim ben 6 hafta içine girdim. Kısmetse bu hafta Dr. randevum var kalp atışları ve bebeği görmek için gideceğim. beklemdeyim anlayacağın.. Miğde bulantılarım ilk zamanlarda sanki daha fazlaydı şimdi son haftada pek yok tabi zamanında yiyip içersem... aslında cok durağan haldeyim bu beni korkutuyor yine bir aksilik olacak mı diye?
her sabah bir yumurta yiyorum, öğle yemeğinde corba tarzı şeyler içiyorum yemek kaldırmıyor pek miğdem... Ama akşam dünyayı yiyecek gibiyim... İşte program yaptık annem bir gün kırmızı bir gün beyaz et şeklinde yanında muhakkak sebzeli bişeyler... extradan ceviz ve meyve yiyorum.. Folic asit devam..

Bugün hala olmadım ama kandan önce bi idrar testi yapayım dedim çıkmadı napsam bilmiyorum..

canım idrar testi yanıltabilir... bekle biraz sabrın var ise.. yok cok sabırsızım diyorsan kanda baktır.. Bazen olumsuz sonuc cok yıpratıcı oluyor ama bazende rahatlıyorsun o bekleme sürecinin stresi geçince ..

Merhaba canım :) Benim mide bulantılarım bitti artık çok şükür. 14. haftadan beri iyiyim. Yediklerime de elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum. Sen nasılsın?

Maşallah sana ve oğluşuna ya... ne kadar hızlı geçiyor zaman... iyi olmana cok sevindim...
Midem iyi de başka sorunlar çıkıyor canım. Şimdi de kasık da değil de böyle alt karın bölgemde ağrı var. 1 haftadır bu nedenle progestan içiyorum ama geçmedi. Yarın kontrolüm var. Yürümemi dahi etkileyen bir ağrı. Umarım kötü bir şey yoktur.

eti ihmal etme et yiyemediğim zamanlarda semizotu ve yeşil mercimek tüket muz ve günde 1 adet maden suyuda mineral ihtiyacın için iyi gelir ne güzel durağan haldesin yaaa ben öyle olsaydım şuan 3. çocuk için çalışıyo olurdum :)
Merhaba canım :) Benim mide bulantılarım bitti artık çok şükür. 14. haftadan beri iyiyim. Yediklerime de elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum. Sen nasılsın?
oh iyi bitmiş şükür benimde 17 si bat düşünmemeye çalışıyrum güya ama hiç aklımdan çıkmıyor :) yine hayali belirtiler yaşıyorum sanırım göğüs şişmesi ağrısı kasık ağrısı ve halsizlik ama içimden hiç hamileymişim gelmiyor hiç ama hiç geçen ay çok heveslenmiştim heves elde kalınca bu defa zaptediyorum kendimi çocuk düşünmeye başladığmdandır hiç kasık ağrım bitmedi düşün geçen ay full ağrıdı bu ayda öyle bu insan psikolojisi ne farklı bişey düşünce gücüyle hamiş olcam sanırım

Yok canım estağfirullah sen iyi ol bebeğimiz iyi olsun yeter. Bende hsg çekildim bu ay normal bekliyoruz gelecek ay kısmet bakalım artık. Allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…