Aminn hepimiz ins canim cok saolAllah yardimcin olsun canim benim tez zamanda iyilesip bebek sahibi olursun insallah
Yok buldum artik gitmem telefon sorunum duzeldi artikCnm su down testi olan test demi bu? Çok duyduk bu testin guvenilir olmadığına ve sonradan bebeği sağlıklı doğan birçok örnek var. Sen içini yine ferah tutmaya bak olumlu düşün cnm, inşallah güzel haberler alırsın. Ne kadar sürüyor sonucu?
Anladım cnm daha detaylı gorebilmeleri için bakacaklar degilmi? İnsAllah böylelikle doğru bı tedavi şekli seçerler ve sende bebisine kavuşursunuz insAllah
Evet canım çok şükür iyiz tek tük bulantı halsizlik dışında:)) bu ara nezle oldum üç gündür hapşırma rekoru kiriyorum:)) insAllah gebelik nezlesi degildirde bı kaç güne duzelirim insAllah
Evet cnm tanıdık görünce dahada bı farklı oluyor, arasıra uğra unutma burayı:)))
Allah razı olsun canım şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum Ne zor geride kalanlar için allah sabır versin ailelerine ne sıkıntıda olan insanlar var halimize şükürler olsunYa kuzum benim inan dualarımdasınız hep ben bilmiyodum okumadım da denk gelmemişim sanırım. Rabbim sonuçlarını iyi etsin inşallah O ol deyipte olmayacak hiç bişy yok. Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Rabbim yardım etsin. Geçen yıl anneler gününde 3 arkadaşımızı şehit vermiştik karısı 8 aylık hamileydi. Oğlunu doğurdu benim kapı Komşum yalnız yaşıyor. Şehidin bugun mevlüdü var. Anneler gününde öyle güzel hediye vermişti ki annesine ve karısına. Hazırlanıp karşıya geçeceğiz birazdan. İnan orda da dualarımda olacaksın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Evet canım o test biliyorum yanılan da oluyor zaten bu teşhis koymuyor tarama testi sadece ama ihtimal de var allah korusunCnm su down testi olan test demi bu? Çok duyduk bu testin guvenilir olmadığına ve sonradan bebeği sağlıklı doğan birçok örnek var. Sen içini yine ferah tutmaya bak olumlu düşün cnm, inşallah güzel haberler alırsın. Ne kadar sürüyor sonucu?
Anladım cnm daha detaylı gorebilmeleri için bakacaklar degilmi? İnsAllah böylelikle doğru bı tedavi şekli seçerler ve sende bebisine kavuşursunuz insAllah
Evet canım çok şükür iyiz tek tük bulantı halsizlik dışında:)) bu ara nezle oldum üç gündür hapşırma rekoru kiriyorum:)) insAllah gebelik nezlesi degildirde bı kaç güne duzelirim insAllah
Evet cnm tanıdık görünce dahada bı farklı oluyor, arasıra uğra unutma burayı:)))
Tam pik olmamis bencede devam et.bata 14 gun kala yum olur ortalama.o tarihe dikkat et.bide eczanelerde 5 liraya ates olcer satiliyor her sabah ayni saatte olcup atesin yukseldiginde ordanda anlayabilirsin yum olup olmadigini daha kesin oluyorKasık agrılarım var 3-4 gündür bugünde su gibi akıntı geliyor arada takvime görede baktığımda bugün yumurtlama günüm diye gösteriyor bilemedim şimditesti yapmaya devam mı edeyim ?
Teşekkürler cevap için:) Bugün tam 14. Günüm 30 Nisanda oldum enson regl buda bugünkü testle beraber son haliTam pik olmamis bencede devam et.bata 14 gun kala yum olur ortalama.o tarihe dikkat et.bide eczanelerde 5 liraya ates olcer satiliyor her sabah ayni saatte olcup atesin yukseldiginde ordanda anlayabilirsin yum olup olmadigini daha kesin oluyor
Ben de yaklaşık 2 aydır folik asit içiyorum hamilelik öncesi bende hiç böyle bişey olmadı sanmıyorum ondan olacağını bence ayrıca vücudun kendini hazırlaması için vitMin öneriyor diye bılıyorum yinede doktorunuza danışın derım cunku myomunuz varmış o yüzden kesin bişey diyememKızlar 8 haftalık hamileyim 5.haftadaöğrendim hamile olduğumu ve folikasit kullanmaya başladım 1 haftadır elevit kullanıyorum aşırı kabızlık yaptı ve idrarım siyah gelince çok korktum bıraktım kullanmayı sizde Durumlar nedir ilk 3 ayda vitamin kullanmak zararlı diye bişey okudum ama doktorum da iyi yine de kafam karıştıbir de 6cm miyonum var dolayısıyla düşük tehlikem var progestan kullanıyorum vajinal ama çok zorlanıyorum bu şekilde kullanan var mı
Yanma veya kasıntıda var mı belki mikrop kapmış olabilirsinizBat bgn dü ama olmadi yrn teste gidicem umarım bu anneler gününde bende yalnız değilimdir..
Bu arada tuvaletimi tutamıyorum yarım saat geçmiyor napcami şaşırdım 2 gündür.?
Hayir hiç yok sadece bi bardak su içsem gidiyorYanma veya kasıntıda var mı belki mikrop kapmış olabilirsiniz
Hamilelik testı yaptınız mı inşallah bebiş vardır :)Hayir hiç yok sadece bi bardak su içsem gidiyor
Normalde yumurtlama gününüz belli mi ne zaman oluyor ?Hanımlar üstteki dun yaptığım ovulasyon test belli belirsiz gördüyseniz alttaki de bugun yaptığım test benım anlamadığım dun silik olan bugun nasıl koyu oluyor ayın 12 sınde açık pembe idi dun herhalde bıttı buay yumurtlamam olmayacak dedim bugun ağrım çok oldu yapayım dedim ve açık pembe çıktı saçma değil mi
Normalde yumurtlama gününüz belli mi ne zaman oluyor ?
Teste devam o zaman belkide Yeni koyulaşmaya başlayacaktır benimde 11 inde koyulaşmıştı bugün agrım ve akıntım arttı test silik çıktı ama yinede değerlendirdim nasip bakalımİlk defa buay takip ediyorum cnm pkosluyum yumurtlamam olur omuyor çaylamıyor yanı olacak mı diye buay takıp edeyım dedim ama dediğim gibi ayın 12 dınde açık pembe idi dün yok denecek kadar bugunde gene belli etmeye başladı ufaktan bunu anlamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?