2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim ayy çok duygulandım çok hislendim şükür oğlunu sağlıkla doğurmuşsun hepsi gelmiş geçmiş tecrübe olarak kalmış sende. Rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah
Amin canım Amin. Sağlıklı gebelik sağlıklı doğum olur inşallah herşey imtihan ne yapalım. Sabredenlerden oluruz inşallah. Yarin sonuca etiketle beni olur mu her mesajı okumaya çalışıyorum ama kaçan oluyor arada hayırlı haberler inşllah

Kizlar regle 2 gun kaldı ve ara ara cok bulantim oluyor. Resmen agizima geliyor geliyor gidiyir. Bugun araba kullanirken nerdeyse kusuyordum zor durdum. Regl öncesi bulantısı olan var mı..?

Bugun patates aliyordum ve toprakliydi. Toprak kokusunu cok severim ama tiksindim. Amaaan denk geldi sanırım hic biseye yormiyim ben.
İnşallah bunlar bi belirtidir ama yinede bencede sımdılık birşeye yormayın sonucu görene kadar ben her ay bi belirtiyi hamileliğe yora yora psıkolojıkmen daha da belirti çıkıyormuş gibi beni yanıltıyordu tabi bizi etkiliyor bu da bi nevi hAmile kalmaya engel bi durum

Aynen canim ben 3 buçuk yildir ayni durumu yasiyorum. Zaten bu ay olursa çok gülerim çünkü piskolojimi kendi kendime cok bozuyorum diye yaklasik 3 aydir ne takvim takip ediyorum ne hamilelik icin uğraşıyorum böylelikle adetimi beklerken gebelik degilde sadece gercekten regl bekliyorum ve kafam rahat oluyor. Bu ay hamile kalmak istemedim hatta ilk kez. Hic yatmadim iliskiden sonra hic önemli günlere denk getirmedim sanırım.
Bebege yormasakta bulantilar hic hoş değil simdi uyandim sabah sabah bögggg midemi usuttum.

Bende okurum canım Allah niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı bi bebiş nasip etsin ♡

Aynen en iyisini yapmışsın :) yinede isteyeceğin zaman gün planını yaparsın sonrasında akışına birakırsın

gelmucizegel nasılsin canım? Nasıl gidiyor hamilelik? İnsalah herşey yolundadır
canım merhaba kusura bakma uzun zamandır girmiyorum yeni gördüm mesajını.çok şükür iyiyim canım zorlu zamanları biraz atlattım mide bulantılarım geçti.sen nasılsın keyfin nasıl tedavin nasıl gidiyor ?

Umarım yaklaşık 5-6 aydır denıyoruz ilk kez ovulasyon testıne başladım napacagımı bilemedim şimdi

canım öncelikle panik yok...
Ovulayon testini ilk kulladığın ay biraz kafan karışır sıkıntı yok...
İlk başta benim gördüğüm kadarıyla 11 gün pik yapmış ve 12. gün silikleşmiş bu yumurtanın piktten sonra 1 gün içinde çatladığını gösterir.
Ama şunu unutma herkesin farklı bu ovulasyın testlerinde tam doğru zamanda ve sıvı alımına dikkat ederek yaparsan testi genelde doğru çıkar. Ovulasyon testine ilave olarak akıntını veya ateşini de takip edersen en doğru sonucu öğrenirsin.

Teşekkür ederim cevap için öncelikle. Evet kafamın karışması su yüzden kimi arkadaşların pik yapmısş kimisinin de tam koyulaşmamış demesi.. sıvı alımına çok dikkat ettim sabah 7-8 gibi ilk idrarimi yaptım sonrasında hiç bişey içmeden 11-12 civarları yaptım testleri.. kasık agrılarım yaklaşık 4-5 gündür devam edıyor ufak ufak,akıntıya gelecek olursak dün fazlalastıgını gördüm su gibiydi bende o yüzden dünü de degerlendirdim ateşimi ölçmedim hiç,birde bugün Hale'n hafiften agrım devam ediyor özellikle sağ tarafım ayağıma da vuruyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…