2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bıraktığın gibiyiz walla bir çoğumuz gebe kaldı benim gibi olmayanlar da çok tabi. Sen nasılsin? Var mi değişiklik hayatında?
Bende de yok canim artik bir sene oldu diye doktora gittim bnde bu ay klomen kullandim tam bitti ignem yapilacak esimle bir kavga ettik kaldi benim tedavi yarim. Yani gecen pazar kavga ettik dun sabah baristik anca. Igne olmasa da dun sabahi degerlendirdik bugunu de degerlendirmeye calisacagim bakalm ama gec kalmis miyim bilemem artik bat zamani gorecegiz
iyiyim bnde canim. Konuyu bulamadim baska konularda takiliyodum ama tanidiklarinla konusmak gibisi yok tabi bi msjla hemen cevap geliyor ne guzel

Canim benim tam anlamadim ne oldu ama sen yine de kesin gozuyle bakma arastir bulundugun yerdeki iyi olan baska doktorlara da muayene ol gerekirse butun muayeneyi bastan tekrar yaptir onemli konular bunlar sonucta. Rabbim sifani versin tez zamanda sakin uzme kendini seni seviyoruz unutma dualarimiz seninle olacak

Canım bu arada geçmiş olsun film çektirmişsin
Bi süre korunmak gerekiyor dimi rahim filminden sonra
Allah yavrunu inşallah daha fazla bekletmeden kardeş nasip etsin
Allah razi olsun canım. İnsalah nasip olur. İlaç iğne kullanıyordum bu ay yok dedi doktor zaten kullanmadan da ihtimal vermiyorum kendime. Hayırlısı vesselam sende üzülme canım Rabbim büyük. Ben neler yaşadım hamilelikte normal şartlarda yataklara düşmem lazımdı dertten ama çocuğumu düşündüm bir gram üzüntüyü yasak ettim kendime. Çünkü o içeride ne kadar rahatsa hayatta o kadar iyi olacak dedim şükür hepsi geldi geçti. Testler normal çıkmıştı bende ama 3yırtık 3delik vardı kalbinde sonraki ay benden ona giden damar tıkalı dedi doktor olabilecek ne dedim söylemek istemedi zorladım söyleyin bilmek hakkım dedim şimdilik normal görünüyor ama ileriki süreç önemli zeka ya da beden engeli olabilir dedi ilaca başladık ona dayandım 7. Ay bende iltihap vardı hazırlıklı ol erken doğum olabilir dedi her sancı beni hastaneye taşıdı olur ki anlamam olur ki oğluma birşey olur diye böyle böyle şükür 9 ay bitti. Doğdu sağlıkla. Ama gerçekten şimdi eline diken batsa içim kanıyor ama o zaman çok sabır gösterdim şimdi bile anlatırken şaşırıyorum. Biz ne hissedersek onlar da hisseder dedim benim gibi dirensin üzülüp pes etmesin dedim kendimi öyle teskin ettim. Çok konuştum yaa sıkma canını olur mu onlar en Emin e emanet ler.

Hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah güzel netice alırsın

Canım benim ne zor şeyler yaşamışsın inşallah bende senşn gibi güçlü dururum bazen iyiyim bazen aklıma gelince duygularımı engelleyemeyiyorum ama haklısın
Çok şükür yavruna sağ salim kavuşmuşsun darısı başıma inşallah

Üzme kendini sonuçta bi çaresi var, en azından farkedilmiş yani nerde ne hata yapıldığı.. Boşa vakit kaybetmemiş olursun hem biran önce yaptır canım Allahm hakkında hayırlısını versın

Kız ben dünü pazar dıye yaşamışım bugunu pazartesi sanıyodum resmen hayal kırıklığna uğradım. Nasip olursa yarın alacağız sonucu :) evet tüm sorun sıkıntı ağrı sızı biz çekiyoruz canım ama anne olmak kolay değil işte :) ben kendimi ne yalan söyleyim hamile gibi hissetmiyorum

Canım benim ayy çok duygulandım çok hislendim şükür oğlunu sağlıkla doğurmuşsun hepsi gelmiş geçmiş tecrübe olarak kalmış sende. Rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah

Allah razi olsun canim.tam olarak soyle.ben hsg cektrdim hsg de cok zorlandik.radyoloji uzmani sikintiliydi dedi rapordada oyle yazdi.ama kadin dogumcu bana sen ona bakma sivi gecti bem gordum dedi 3 ay dene dedi tamam dedim bekledim.3 aydr olmayinca bu ay ovitrelle denerim diye dr a gittim hsg filmimi gosterdim ben sana tedavi yapamam senin tupler sikintili gozukuyr dedi.muayene parami bile geri verdi.sonra baska bi uzman dr a sordum oda aynisini dedi.sonra kardesim uludagda okuyor orda bi prof a gosterdik film sonuclarini.oda kesinlikle sikintili laparoskopi sart dedi.sikintinin ne oldugunu anlamak icin.yarin gorscez nezaman olacagini fln ins lap. Sirasinda duzeltilir var olan sorunlar

Üzme kendini sonuçta bi çaresi var, en azından farkedilmiş yani nerde ne hata yapıldığı.. Boşa vakit kaybetmemiş olursun hem biran önce yaptır canım Allahm hakkında hayırlısını versın
Ya oylede laparoskopu tani amacli kamerayla rahime giriyorlar.ufak tefek sorunlari duzeltiyorlar duzelirse.ama duzeltilememe ihtimalide var ondan korkuyrm

:) bende de bazen öyle oluyor
Bu dönemde hamile gibi hissedeceğin bi durum yok zaten genelde sık sık kasık ağrısı olur herkesin belirtileriyle kendini kıyaslama canım İnan ki herkeste faklı oluyor
Bu benim ikinci hamileliğim ama İnan ikisi bile birbirinden çok çok farklı o yüzden hiç bu tarz düşüncelerle aklını bulandırma bak yavrunun kalbini de görmüşsün bu dönemde ileri geri günler çok önemli olmuyor zamanla yakalıyor satı

İkili testim yüksek risk çıktı canım DNA ya bakılması için yurt dışına kan gönderdik bende onun sonucunu bekliyorum dua edin olurmu

Ya kuzum benim inan dualarımdasınız hep ben bilmiyodum okumadım da denk gelmemişim sanırım. Rabbim sonuçlarını iyi etsin inşallah O ol deyipte olmayacak hiç bişy yok. Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Rabbim yardım etsin. Geçen yıl anneler gününde 3 arkadaşımızı şehit vermiştik karısı 8 aylık hamileydi. Oğlunu doğurdu benim kapı Komşum yalnız yaşıyor. Şehidin bugun mevlüdü var. Anneler gününde öyle güzel hediye vermişti ki annesine ve karısına. Hazırlanıp karşıya geçeceğiz birazdan. İnan orda da dualarımda olacaksın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Benim satım olaydı iyiydi ama yok kürtajım var :) bunları yaşıyosak, yaşıyosam vardır Rabbimin bildiği. Önceki gebelikte bulantı vardı bacak ağrısı çok aşırıydı bunda hiç bi yerim ağrımıyo göğüslerim hariç :) bulantı falan aramıyorum ama insan merak ediyodu işte :) o sağlıklı olsun da aman öğürmeyivereyim bende :)) güzel sonuçlar almak duasıyla inşallah kuzum hepimiz için

Ya oylede laparoskopu tani amacli kamerayla rahime giriyorlar.ufak tefek sorunlari duzeltiyorlar duzelirse.ama duzeltilememe ihtimalide var ondan korkuyrm
Korkunun ecele faydası yok ki onun sonucunda çok başarıya ulaşan var ben netten baktığımda karından giriliyor diye biliyorum sana nasıl bir yöntem uygulanır bilemem kızın birinin 8 cm kistini almışlar da sende ne gibi bişy çıkabilir ki temizlenecek işte tüpler rahim mis gibi olacak neden strese soktun kendini şimdiden. Önüne bu engel çıktıysa vardır bi hayır dua et tasalanma kuzu

Allah yardimcin olsun canim benim tez zamanda iyilesip bebek sahibi olursun insallah

İyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralar
İkili testim yüksek risk çıktı
Kan verdim Çarşamba yurt dışına gönderdik
Sonucu bekliyorum bi kaç güne çıkar ama boşluktayım
Cnm su down testi olan test demi bu? Çok duyduk bu testin guvenilir olmadığına ve sonradan bebeği sağlıklı doğan birçok örnek var. Sen içini yine ferah tutmaya bak olumlu düşün cnm, inşallah güzel haberler alırsın. Ne kadar sürüyor sonucu?

Saolasim canmRahim filmimde tesbih tanesi gibi bogumlar var.bunlarin yapisikliktan kaynakli oldugunu dusundurler ve laparoskopi onerdiler.duruma gore acmaya caliscaklar

Anladım cnm daha detaylı gorebilmeleri için bakacaklar degilmi? İnsAllah böylelikle doğru bı tedavi şekli seçerler ve sende bebisine kavuşursunuz insAllah

Sen nasılsın canım sıkıntımı anlatmaktan sormayı unutmuşum :)
Maşallah 10 haftalık olmuşsunuz sağlıkla devam etsin inşallah
Evet canım çok şükür iyiz tek tük bulantı halsizlik dışında:)) bu ara nezle oldum üç gündür hapşırma rekoru kiriyorum:)) insAllah gebelik nezlesi degildirde bı kaç güne duzelirim insAllah

Evet cnm tanıdık görünce dahada bı farklı oluyor, arasıra uğra unutma burayı:)))

Cok saol canm aynen 1 karin 2 gane kasik 3 yerden giriliyor ..Ben herzamanki gibi en kotuyu dusunuyrm.bi komusmuzun lapr. De duzelmedi sorunlari dr sadece tup bebek sansn var senin dedi.kac oldu onu deniyolar oda tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…