Midem iyi de başka sorunlar çıkıyor canım. Şimdi de kasık da değil de böyle alt karın bölgemde ağrı var. 1 haftadır bu nedenle progestan içiyorum ama geçmedi. Yarın kontrolüm var. Yürümemi dahi etkileyen bir ağrı. Umarım kötü bir şey yoktur.
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir de bu ay hamile kalırsın. Ben de hep kasık ağrısı yaşıyordum. Hamile kaldığım ay da yaşadım :)eti ihmal etme et yiyemediğim zamanlarda semizotu ve yeşil mercimek tüket muz ve günde 1 adet maden suyuda mineral ihtiyacın için iyi gelir ne güzel durağan haldesin yaaa ben öyle olsaydım şuan 3. çocuk için çalışıyo olurdum :)
oh iyi bitmiş şükür benimde 17 si bat düşünmemeye çalışıyrum güya ama hiç aklımdan çıkmıyor :) yine hayali belirtiler yaşıyorum sanırım göğüs şişmesi ağrısı kasık ağrısı ve halsizlik ama içimden hiç hamileymişim gelmiyor hiç ama hiç geçen ay çok heveslenmiştim heves elde kalıncabu defa zaptediyorum kendimi çocuk düşünmeye başladığmdandır hiç kasık ağrım bitmedi düşün geçen ay full ağrıdı bu ayda öyle bu insan psikolojisi ne farklı bişey düşünce gücüyle hamiş olcam sanırım
Yarın hepsini soracağım canım doktoruma. İdrar yollarından olabilir mi ya da magnezyum eksikliğinden olabilir mi diye. Ayakta duramıyorum 1 saat yürüyeyim bayılacak kadar ağrı yapıyor ayakta duramıyorum. İnsanlar bu tarz şikayeti son aylarında yaşıyorlar. neden böyle oldu anlamadım ben de.Allah allah canım ya İnşallah ciddi bişey değildir... Üzme kendini yarın İnşallah bir cözüm bulur dr.
acaba üşütme tarzı ne bilim idrar yolların ile ilgili bişey olabilir mi? gebe olunca hep bebeğe yoruyoruz ama...
Artık sabrımız var mecburen 20.ayım bu..ama geçen hafta 9.9 du kanda hcg yükselse bugüne kadar çıkardı idrar kitinde diye düşünüyorum ve bekliyorum..biraz umutlu biraz umutsuz..canım idrar testi yanıltabilir... bekle biraz sabrın var ise.. yok cok sabırsızım diyorsan kanda baktır.. Bazen olumsuz sonuc cok yıpratıcı oluyor ama bazende rahatlıyorsun o bekleme sürecinin stresi geçince ..
Yarın hepsini soracağım canım doktoruma. İdrar yollarından olabilir mi ya da magnezyum eksikliğinden olabilir mi diye. Ayakta duramıyorum 1 saat yürüyeyim bayılacak kadar ağrı yapıyor ayakta duramıyorum. İnsanlar bu tarz şikayeti son aylarında yaşıyorlar. neden böyle oldu anlamadım ben de.
Benim 27Kizlarr bat 29 olan var mi ??
Bazen hemen çıkmayabiliyormuş teste ama tabi olumsuz da olabilir belki mevsimsel bi gecıkmedir bekleyebilirsen 1-2 gün daha bekle benceBugün hala olmadım ama kandan önce bi idrar testi yapayım dedim çıkmadı napsam bilmiyorum..
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırımYaKaMoZz-z Canım yazılanları yeni okuyabildim. Canını sıkma diyeceğim sıkacaksın biliyorum. Risk analizi olduğundan dalayı doğru çıkmama ihtimali çok çok yüksek. Zaten kan göndermişsiniz inşallah güzel haberlerini alacağız.
bakalım çarşamba regl günüm hep sapmaz benimki çarşamba olmazsam ve sabredebilirsem perşembe bi test yapabilirim hayırlısı olsun bakalımHakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir de bu ay hamile kalırsın. Ben de hep kasık ağrısı yaşıyordum. Hamile kaldığım ay da yaşadım :)
soğuk algınlığı yapabilir bence canım inşallah birşey yoktur ama doktora gidersinde için rahatlar şöyle düşün rabbimin izniyle karnında bir can var kendine yer açıyor büyüyor ortama alışıyor o ağrılar hep olacak tabi çok fazlaysa doktor en doğrusunu söyle güzel haberlerle gel inş.Yarın hepsini soracağım canım doktoruma. İdrar yollarından olabilir mi ya da magnezyum eksikliğinden olabilir mi diye. Ayakta duramıyorum 1 saat yürüyeyim bayılacak kadar ağrı yapıyor ayakta duramıyorum. İnsanlar bu tarz şikayeti son aylarında yaşıyorlar. neden böyle oldu anlamadım ben de.
ya öyle deme canım benim testim okadar silikti ki burda paylaşmıştım canım kanda gittim 111 çıktı. yani idrar testi biraz muamma bence... İnşallah gönlünce olur sonuç istediğin gibi.. ama içinde bir his varsa o his boş yere değildir.Artık sabrımız var mecburen 20.ayım bu..ama geçen hafta 9.9 du kanda hcg yükselse bugüne kadar çıkardı idrar kitinde diye düşünüyorum ve bekliyorum..biraz umutlu biraz umutsuz..
konuyu tam bilmiyorum ama kanımca 2 li yada 3 lü taramayla alakalı bir sıkıntı var gibi rabbim hiçbirimizi evladıyla sınaamasın ama velhaslı kelam evladımızda bir problem olsa yine bizim evladımız canımız ne ne halde durumda olursa olsun bu dünya bir sınav rabbimizden gelmişse bir bildiği vardır her zaman güzel düşünelim inşallah annem 41 yaşında hamile kaldı herkes çocuk geri zekalı olcak diyordu testlerde sıkıntılıydı kardeşim süper zeki bir çocuk lise bitene kadar özel okullarda burslu okudu şimdide tıp okuyorTeşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım
Biliyorum sadece tarama bazen böyle rahatlıyorum bazen de yA o 1 bensem diyorum
Bir an önce çıksa güzel şeyler duysam inanılmaz rahatlıcam bir haftadır ben ben değilim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ihtimali bile öyle sarsıyor ki insanı
Çok sağol canım benim hayırlısı inşallah. Yarın iyi haberler almayı ve bu ağrıların dinmesini umut ediyorum.canım benim allah yardımcın olsun.. Sor sor aklında ne varsa sor dr. İnşallah bi cözüm bulabilir... Canım senin ilk gebeliğin sonucta herkezin ki farklı Allahtan ciddi bişey olmaması için dua edelim... canım benim ya...
Allah'ın izniyle çok güzel bir sonuç çıkacak kötüyü çağırma. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Kaç çıktı risk oranı?Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım
Bir an önce çıksa güzel şeyler duysam inanılmaz rahatlıcam bir haftadır ben ben değilim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ihtimali bile öyle sarsıyor ki insanı
bakalım çarşamba regl günüm hep sapmaz benimki çarşamba olmazsam ve sabredebilirsem perşembe bi test yapabilirim hayırlısı olsun bakalım
soğuk algınlığı yapabilir bence canım inşallah birşey yoktur ama doktora gidersinde için rahatlar şöyle düşün rabbimin izniyle karnında bir can var kendine yer açıyor büyüyor ortama alışıyor o ağrılar hep olacak tabi çok fazlaysa doktor en doğrusunu söyle güzel haberlerle gel inş.
Biyokimyasal risk 1:35Çok sağol canım benim hayırlısı inşallah. Yarın iyi haberler almayı ve bu ağrıların dinmesini umut ediyorum.
Allah'ın izniyle çok güzel bir sonuç çıkacak kötüyü çağırma. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Kaç çıktı risk oranı?
Umarım bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği için olan ağrılardır canım. Yarın doktorum söyler diye düşünüyorum kontrolüm var.
Ben olsam yapmıştım simdiye testi ben çok sabırsızım :)
yok ben dayanacam adet olmazsam çarşamba yaparım bi ara kaza olmuştu o ay varya geçmek bilmedi 5 gü önce yapmıştım geçen ay adet sabahı yaptım bu defa bir gün dayanmayı umuyorum :) ilerleme gösteriyorum bakÇok sağol canım benim hayırlısı inşallah. Yarın iyi haberler almayı ve bu ağrıların dinmesini umut ediyorum.
Allah'ın izniyle çok güzel bir sonuç çıkacak kötüyü çağırma. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Kaç çıktı risk oranı?
Umarım bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği için olan ağrılardır canım. Yarın doktorum söyler diye düşünüyorum kontrolüm var.
Ben olsam yapmıştım simdiye testi ben çok sabırsızım :)
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım
Maşallah Allah daha fazla aratmasın :) İnşallah bu ay hayırlı haberlerle gel canım.yok ben dayanacam adet olmazsam çarşamba yaparım bi ara kaza olmuştu o ay varya geçmek bilmedi 5 gü önce yapmıştım geçen ay adet sabahı yaptım bu defa bir gün dayanmayı umuyorum :) ilerleme gösteriyorum bak
Yakinmis beraber bekleyelim mi ? Cok uzun zaman varmis gibi geliyor zaman hic gecmiyo gibi icim kotu oluyoBenim 27
Mrb canım kafaya takmamak için en iyisini yapıyorsun uzak kalınca insan biraz olsa unutur çünkü buradaki konu belli. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlığıyla nasip etsin inşallah...merhabalar işlerden dolayı çok sık giremiyorum ve tabi hamileliği çok kafaya takıp abuk subuk belirti hayallerine düşmemek için :) sizler neler yapıyorsunuzyanne ZK_ASK okeanoss00 hamilelik nasıl gidiyor keyifler nasıl bulantı falan başladımı sizlerde bende 5-6. hafta bi bakladı 6 aya kadar yataktan çıkamadım serumla yaşadım öyleki su içemedim 9 aya kadarda kusmuştum nete girebildiğinize göre inşallah sizlerde o denli bir bulantı yoktur beslenmenize dikkat ediyormusunuz ne zaman ultrason fotosu paylaşcaksnız bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?