Nasılsın canım eşim akşama 9-10gibi evde çok şükürİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun mujdele bizi inşallah
pko mu var sende canım ? rabbim çift çizgiyi görmeyi tez zamanda nasip etsin inşallah canım bu arada eşin ne iş yapyor?İnşaallah pozitifi görürsün bende 1.5yılı aşkındır çift çizgiyi göremedim bu ay çatlatma iğnesi oldum ertesi gün test yaptım bi kere bari göreyim diye
Yok canım bu ayki ultrasona kadar hiçbirşey yoktu bu ay sağ tarafta 4tane küçük kist(pko başlangıcı) dedi sol yumurtalıkta çikolata kisti gördüpko mu var sende canım ? rabbim çift çizgiyi görmeyi tez zamanda nasip etsin inşallah canım bu arada eşin ne iş yapyor?
bende eşi yanında olmayanlardanım senn kadar uzun olmasada evlendiğimdendir sadece haftada 1 gün evde şükür rabbime bi kızım var nasip etti bize şimdi 2. çocuğu istiyorum ama denk getiremiyoruz mu ne bakalım bu ay daha kesinleşmedi güzel düşünelim güzel olsun . doktor öyle diyorlar mani değildir demek ama daha zamanı gelmemiş demek bebeğin canım rabbim bütün isteyenlere nasip eder inşallahYok canım bu ayki ultrasona kadar hiçbirşey yoktu bu ay sağ tarafta 4tane küçük kist(pko başlangıcı) dedi sol yumurtalıkta çikolata kisti gördü
Haşimato hipotroidi var bende başkada bi problem Yok olarak gözüküyor daha ne olacak diyeceksin belki
Aslında doktorların yalancısıyım bu 4.doktorum ve bunlar engel değil diyor hepsi onların yalancısıyımolsa bu kadar zamndr olurdu
Eşimde denizci asker bide onunda etkisi var tabi kaç ayımız boş geçti o yüzden
Amin inşaallah Allah kızını size bağışlasın inşaallah bu ay hamileler kervanına katılırızbende eşi yanında olmayanlardanım senn kadar uzun olmasada evlendiğimdendir sadece haftada 1 gün evde şükür rabbime bi kızım var nasip etti bize şimdi 2. çocuğu istiyorum ama denk getiremiyoruz mu ne bakalım bu ay daha kesinleşmedi güzel düşünelim güzel olsun . doktor öyle diyorlar mani değildir demek ama daha zamanı gelmemiş demek bebeğin canım rabbim bütün isteyenlere nasip eder inşallah
selam canm nasılsın agrılar bebişindr umarım kuzumGunaydin kizlarr nasilsiniz bugun bende suan biraz kasik agrisi var ara ara gidip geliyor iste boyle
hani gebelikte olabılır zehranın agrılarını hatrla adet olcm olcm dıyodu hadı guzel hberler verkızlar kasık ağrım çoook kötü belime ve bacağıma atıyor
Insalalh canim benim bebis olsun da agriya rağziyim aliskinim oglumdanselam canm nasılsın agrılar bebişindr umarım kuzum
Sen nasilsin ?selam canm nasılsın agrılar bebişindr umarım kuzum
hayırlısı olsun canım yaaa psikolojik mi ne sürekli bi ıslaklık hisseder oldum paranoyak gibi zaten soğu algınlıığıda var öksürük halsizlik kulak ağrısı bulantı hepsi birbirine girdihani gebelikte olabılır zehranın agrılarını hatrla adet olcm olcm dıyodu hadı guzel hberler ver
Merhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.
Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.
Ayyy şükür kavuşturana :) ben bildğn gbi ,yerdemiyim gökte mi bilmiyorumNasılsın canım eşim akşama 9-10gibi evde çok şükür
geçmiş olsun canm bnm sıtres yapma dıcem zor kelın ilacı olsa kendı başına surer :))hayırlısı olsun canım yaaa psikolojik mi ne sürekli bi ıslaklık hisseder oldum paranoyak gibi zaten soğu algınlıığıda var öksürük halsizlik kulak ağrısı bulantı hepsi birbirine girdi
bn ıyıyım canm catladım catlıcam gıbı en gec yarına cıtırdarım iniallah ya Allah BısmillahSen nasilsin ?
SAĞOL canım ikimizde inşallah o çift çizgiyi görürüz geçen aya göre daha sakin gibiyim dayanamamış bat gelmeden test yapmıştm geçen ay bak bu ay 2 gün üzerine ekledim :) herşeyin allahtan geldiğini bilince aslında rahatlıyor insan olmuyorsada vardır bi bildiği diyorum yapacak bişi yok :) rabbim bizlere sağlık sıhhat versin gerisi bomboşşşgeçmiş olsun canm bnm sıtres yapma dıcem zor kelın ilacı olsa kendı başına surer :))
ama az kaldı sabaha testınde cıft cızgı gorurum inşallah
haydi bismillah çatlasında bi güzel döllensinler inşallahbn ıyıyım canm catladım catlıcam gıbı en gec yarına cıtırdarım iniallah ya Allah Bısmillah
Hayirlisi olsun insalah canimbn ıyıyım canm catladım catlıcam gıbı en gec yarına cıtırdarım iniallah ya Allah Bısmillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?