2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşaallah pozitifi görürsün bende 1.5yılı aşkındır çift çizgiyi göremedim bu ay çatlatma iğnesi oldum ertesi gün test yaptım bi kere bari göreyim diye
pko mu var sende canım ? rabbim çift çizgiyi görmeyi tez zamanda nasip etsin inşallah canım bu arada eşin ne iş yapyor?

pko mu var sende canım ? rabbim çift çizgiyi görmeyi tez zamanda nasip etsin inşallah canım bu arada eşin ne iş yapyor?
Yok canım bu ayki ultrasona kadar hiçbirşey yoktu bu ay sağ tarafta 4tane küçük kist(pko başlangıcı) dedi sol yumurtalıkta çikolata kisti gördü
Haşimato hipotroidi var bende başkada bi problem Yok olarak gözüküyor daha ne olacak diyeceksin belki
Aslında doktorların yalancısıyım bu 4.doktorum ve bunlar engel değil diyor hepsi onların yalancısıyım olsa bu kadar zamndr olurdu
Eşimde denizci asker bide onunda etkisi var tabi kaç ayımız boş geçti o yüzden

bende eşi yanında olmayanlardanım senn kadar uzun olmasada evlendiğimdendir sadece haftada 1 gün evde şükür rabbime bi kızım var nasip etti bize şimdi 2. çocuğu istiyorum ama denk getiremiyoruz mu ne bakalım bu ay daha kesinleşmedi güzel düşünelim güzel olsun . doktor öyle diyorlar mani değildir demek ama daha zamanı gelmemiş demek bebeğin canım rabbim bütün isteyenlere nasip eder inşallah

Amin inşaallah Allah kızını size bağışlasın inşaallah bu ay hamileler kervanına katılırız

hani gebelikte olabılır zehranın agrılarını hatrla adet olcm olcm dıyodu hadı guzel hberler ver
hayırlısı olsun canım yaaa psikolojik mi ne sürekli bi ıslaklık hisseder oldum paranoyak gibi zaten soğu algınlıığıda var öksürük halsizlik kulak ağrısı bulantı hepsi birbirine girdi

İçin rahatladıysa super... vallahi cok geçmiş olsun canım inşallah haklı çıkar dr. da böyle dinlenerek ilaçla atlat canım... Allah kötülerinden saklasın... sana evladını bağışlasın sağ sağlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
vallahi dr. çok önemli özellikle bu durumlarda en azından sıkıntın olduğunda gideceğin güvenilir bir dr. bulmanada sevindim..

hayırlısı olsun canım yaaa psikolojik mi ne sürekli bi ıslaklık hisseder oldum paranoyak gibi zaten soğu algınlıığıda var öksürük halsizlik kulak ağrısı bulantı hepsi birbirine girdi
geçmiş olsun canm bnm sıtres yapma dıcem zor kelın ilacı olsa kendı başına surer :))
ama az kaldı sabaha testınde cıft cızgı gorurum inşallah

geçmiş olsun canm bnm sıtres yapma dıcem zor kelın ilacı olsa kendı başına surer :))
ama az kaldı sabaha testınde cıft cızgı gorurum inşallah
SAĞOL canım ikimizde inşallah o çift çizgiyi görürüz geçen aya göre daha sakin gibiyim dayanamamış bat gelmeden test yapmıştm geçen ay bak bu ay 2 gün üzerine ekledim :) herşeyin allahtan geldiğini bilince aslında rahatlıyor insan olmuyorsada vardır bi bildiği diyorum yapacak bişi yok :) rabbim bizlere sağlık sıhhat versin gerisi bomboşşş

bn ıyıyım canm catladım catlıcam gıbı en gec yarına cıtırdarım iniallah ya Allah Bısmillah
haydi bismillah çatlasında bi güzel döllensinler inşallah

Kızlar....esimin sonuçlarını yollamıştım buraya. Varikosel ameliyat olmuştu 6ay sonra 24milyon olan sayı 16milyona düşmüş demiştim. Bugün ameliyat yapan doktora gitmiş varikosel yok bi sorun görünmüyormuş ilaç vermiş sadece ..
Bu sorun yoksa kendi kendine nasıl düşer bu sayı aklım almıyor artık.....

Ve ben bunu başka kime sorabilirim bana sağlıklı cevabı kim verebilir. Uykularım kaçıyor artık uyuyamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…