2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet aynen öyle: (( ondan mi çok ağlıyor garibim :/ süt gelmeye başlayınca. Bu arada manuel olan süt pompaları nasıl. Onlar iyi değil mi
Canım ben manuel aldım ilk ama resmen çin işkencesi ve zaman kaybı gittim üstüne ikinci gün elektirikli aldım

B Bebe58 canim senle ayni gun asilama yaptirmisdik varmi belirtn benim dun cok adet agrim oldu ama allahdan gecdi cok korkuyorm adetm gelicek diye. Birazda goguslerim sizliyo sanirim adet olcam bu gidisle
Cnm bnde goguslerim hassaslasti diye seviniodum hamilemiyim diye ama jel kullaniomusun onun yan etkisiymis .ben bugun idrar testi yaptim negatif. testi ne zamn yaptircaksn cnm sen

Kullsndigimiz ilaçlar yapiyo cnm adet olcak hissi var bnde de

Gunaydin kizlarr nasilsiniz bugun bende suan biraz kasik agrisi var ara ara gidip geliyor iste boyle

Ins bizde bi gun anne oluruz sen de cok istiyrsun bnm gibi cnm rabbim herkese nasip etsin ins isteyen.asilama yaptirdim bnde dayanamadim test yaptim 9.gun negatif
Erken yapmışsın canım testi.. Ben de ramazandan sonra yaptircam asilama canim sen bize umut ol insallah tutar insallah yaaa

Sabahtan beri 3 kez çişini yaptı. Yeterlimidir
3 bez dolu doluysa yeterlidir . emzirirken sağ memeden emzirdiysen sonrakide solla ver ona dikkat et göğsün boşanmasını sormuşsun bazıları emzirdikten sonra sağabiliyor üretim artsın diye ben hiç sağmadım zaten çok sık emiyordu kızım bende göğüs dolunca sütüm akıyordu o yüzden dolduğunda çok şükür sancı çok çekmedim.ev hanımı isen zaten sık sık emzirirsin muhtemelen pompaya ihtiyaç duymayabilirsinde pompa kaç yıldır var öyle düşün bugüne kadar yoktu fuzuli masraf gibi ha çalışıyorsan ve 2 yaşından öönce işe başlayacaksan zaruri bir ihtiyac tabiki.

O ilk başta benden de gelmişti yoğun kıvamlı :) hayatmda ilk kez tabii durumlar neee? Akıntı nasıl
walla davul gibi şiştim ha geldi ha gelecek gibi ama bişi yok şimdilik kızımm sabah yatakta kolunu mememe koydu çığlık attım ağrıdan hayırlısı olsun bakalım ama adet geliyo gibi bana sorsan

canım senin adına çooook sevindim dün aklımdan hiç çıkmadın magnezyumu kasılmalar için veriyorlar bende kullandım içemezsen yerine her gün muzda yiyebilirsin bir tanede maden suyu günlük.bol bol dinlen oğlışun sağlıkla gelecek inşallah.

Sağol canım benim allah razı olsun inşallah güzel şeyler duyarım yarın
inşallah güzel haberler alırsın canım ki zaten o testlerin doğruluğuda tartışılır zaten o yüzden kendine stres yapma herşeyi bilen gören rabbim .

Allah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsak
canım benim lütfen kendini hırpalama evet seni çok iyi anlayamayabilirim evet söylediklerim sana çok boş gelebilir ama allahıma sığın olmuyorsada vardır bunda bir hayr en doğru zamanını bekliyordur inşallah gelecek o yavru göbişine

bende burdayım kızlar mrb bende 16+6 hamişim ekim 27 gibi dogum zamanım herkese rabbimm hayırlı ewlatlar nasip etsin dogumu yaklasanlarada güzel dogumlar nadip etsin inşallah

Cnm bnde goguslerim hassaslasti diye seviniodum hamilemiyim diye ama jel kullaniomusun onun yan etkisiymis .ben bugun idrar testi yaptim negatif. testi ne zamn yaptircaksn cnm sen
Idrar testi benimde negatifdi atmadm testi dun aksam yapmisdm bu sabah bakdm pozitif olmus ama gecersizdir cunku 10 dk gecince yanlis sonuc veriyomus. Ben ayin 25inde kan tahlili vermeyi dusunuyorm adet olacakmis gibi kasigm agriyo bide akintim hic yok sanirim o jelden

Gelmedi dimi gecikmesi normal mi yoksa sevinmeye başlayalım mı :)

Gelmedi dimi gecikmesi normal mi yoksa sevinmeye başlayalım mı :)
normalde gecikmem olmaz ama strese bağlı olabilir diye düşünüyorum habire reglim geldi gibi bi his oluyo kontrol etmekten sıkıldım sanki bugün olcam yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam bat dündü hayırlısı olsun baakalım

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun mujdele bizi inşallah

Benimde bi kere 3gün geçmişti aynı senin gibi ihtiyaçtan değil meraktan gidiyordum gerçi adete Birgün kala ve adet günü sökülenene kadar umut ediyorum inşaallah bu ay güzel haberlerle geliriz

Benimde bi kere 3gün geçmişti aynı senin gibi ihtiyaçtan değil meraktan gidiyordum gerçi adete Birgün kala ve adet günü sökülenene kadar umut ediyorum inşaallah bu ay güzel haberlerle geliriz
inşallah canım ya sabah test yapsammı dedim sonra vazgeçtim testte negatif görsem gün boyu moralsiz olcaktım çokta işim var yarın nede olsa tatil evde rahat rahat yaparım dedim

inşallah canım ya sabah test yapsammı dedim sonra vazgeçtim testte negatif görsem gün boyu moralsiz olcaktım çokta işim var yarın nede olsa tatil evde rahat rahat yaparım dedim
İnşaallah pozitifi görürsün bende 1.5yılı aşkındır çift çizgiyi göremedim bu ay çatlatma iğnesi oldum ertesi gün test yaptım bi kere bari göreyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…