2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Düşün düşün geçmiyo dimi vakit... İstersen akşam kan ver :) nolcak ki sonuçtan kaçış yok kuzum

yanne nerelerdesin? İyisindir inşallah merak ettimmm
iyiyim ben canım iyiyim işler yoğun arada giriyom okumaya çalışıom ama bayağı konu olmuş bitirmeye çalışıyom... sağolasın canım benim. sen nasılsın...
Bu arada @YaKaMoZz-z canım saat 4 aldın mı sonucu ? İnşallah için ferahlamıştır.

Ve ben bunu başka kime sorabilirim bana sağlıklı cevabı kim verebilir. Uykularım kaçıyor artık uyuyamiyorum...

Bu stresle senin de sağlığın iyice bozulur. Neden stres yapıyosun bu kadar? Doktor bir sorun görse söylerdi önemli bir sorun olsa yani.... Burda kadın pko olup kocası varikosel olupta doğal yolla hamile kalan kaç kişiyi okudum ben burda.... Stres gebelik öncesi ve gebelikte en büyük düşman. Geceleri uyuyamayacak kadar neyi takıyosun kafaya taktıkça sorunlar ortadan kalkmaz aksine üstüne sorun eklenir. Allaha tevekkül et hayırlısını dile bu ısrarlarına karşılık Allah bir gebelik nasip etse Allah göstermesin sıkıntılı geçse yada kaybetsen daha mı iyi olacak. Ben yaşadım aldım payımı çünkü. Senin için, sana hazırladığı nasibi bekle derim ben. Herkesin bir nasibi var. Allah her iki durumda da sabır versin dua oku gönlün ferahlar, hiç bir sorun olmamasına rağmen bebeği olmayan insanlar var bunu nasıl çözeriz diye düşüne düşüne kendini yedin bitirdin eşinin spermleri en üst seviyede kaliteli olsa yine bebek olmasa o zaman napacaksın? Neyi çok istersek onunla sınanıyoruz unutma, duanı et Allaha bırak.

@YaKaMoZz-z sonucu bugun mu alacaktı amniyosentez mi yaptırdı o?

canım benim bende cok yoğunum vallahi aslında benimde büyük gün ctesi kalp atışlarına gidecem farksız bi stres içindeyim ama işlere veridm kendimi
sende inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin beklemek cok zor biliyorum.. allah yardım etsin neyseki bişey kalmadı yarın inş mutlu olursun...

merakını söyle gidermeye çalışım... Erkeklerde sperm sayısı eğer varikosel sıkıntınızı ameliyatla giderildi ise çok şey etkiler. Ortalama bir spermin gelişmesi 70 gün. Yani eşinin şuan verdiği sperm 70 gün öncesinin. Hastalık yeme içme ilaç vs. çok şey etkiliyebilir. üzme kendini azlık sıkıntı değil sağlıklı sperm önemli.. bence sende sıkıntı yoksa eşinin sıkıntıları da en kısa süredece geçecektir. Biraz besin takviyesi ile hem hareketli hem sağlıklı spermlerini artırırsanız bile yeter... üzme kendini inşallah herşey gönlünce olacak Allah yüzünüzü güldürecek canım...

Arkadaslar eşimin testini yorumyalabilirmisiniz michie ZK_ASK yanne B Biravucmutluluk ve etiketleyemediklerim

canım kendi adıma çok yorum yapamayacağım bende cok uzman değilim ama gördüğüm kadarıyla bazı istenilen referansların altında. Dr. gösterdin mi en doğru açıklamayı onlar yapacaktır. tedaviyide tabi.. İnşallah en kısa zamanda dermenını bulursunuz güzel sonuçlar alırsınız.

hislerime bakarsak ben bu akşam olcam gibide bakalım artık ne bilim bugün bana geçmek bilmedi neyse ben eve gidiim bari yemek temizlik vakit geçer nede olsa birazcıkta çiçeklerimi sularım terapi olur bana hepinizi öpüyorum dua edin bana

Keçiboynuzu kürleri yap canım her ihtimale karşılık ben eşime yapmıştım aylar once. Allah hayırlı mutlu sonuçlar almanı nasip etsin kuzum dualarımdasın ♡ bizede haber ver mutlaka
veririrm canım allah razı olsunn bir dokotr var diyorlardı mail atıyomuşsun sonucu dönüyormuş onu hatırlıyomusun cnmm murat mıydı ?

tamam canım biraz terapi yap yarın sabaha kadar olmazsan test yaparsın.. İnşallah hayırlısı olur muradına eresein canım...

veririrm canım allah razı olsunn bir dokotr var diyorlardı mail atıyomuşsun sonucu dönüyormuş onu hatırlıyomusun cnmm murat mıydı ?

Ay hiç bilmiyorum okumadım öyle bişy. Bildiğim bi tek Nisaberatim mail atıyo bişy yapıyo doktoruyla

Netten baktın mı kulüpte malum ne ararsan daha once hepsinin konusu açılmış yani avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…