Düşün düşün geçmiyo dimi vakit... İstersen akşam kan ver :) nolcak ki sonuçtan kaçış yok kuzumbugün bana geçmek bilmedi ya sizler burda olsaydınız belki vakit geçirirdim wallayanne ZK_ASK @osay3 Nisaberatim ne sıkıcı bi gündü yalnızlıktan ağrıma odaklandım aslında işimde çoktu ama hiç bi halt yapamadım
iyiyim ben canım iyiyim işler yoğun arada giriyom okumaya çalışıom ama bayağı konu olmuş bitirmeye çalışıyom... sağolasın canım benim. sen nasılsın...yanne nerelerdesin? İyisindir inşallah merak ettimmm
Bu sabah kapimi caldi benim kirmizilar canim.
Kızlar....esimin sonuçlarını yollamıştım buraya. Varikosel ameliyat olmuştu 6ay sonra 24milyon olan sayı 16milyona düşmüş demiştim. Bugün ameliyat yapan doktora gitmiş varikosel yok bi sorun görünmüyormuş ilaç vermiş sadece ..
Bu sorun yoksa kendi kendine nasıl düşer bu sayı aklım almıyor artık.....
Ve ben bunu başka kime sorabilirim bana sağlıklı cevabı kim verebilir. Uykularım kaçıyor artık uyuyamiyorum...
Arkadaslar eşimin testini yorumyalabilirmisinizmichie ZK_ASK yanne B Biravucmutluluk ve etiketleyemediklerim
iyiyim ben canım iyiyim işler yoğun arada giriyom okumaya çalışıom ama bayağı konu olmuş bitirmeye çalışıyom... sağolasın canım benim. sen nasılsın...
Bu aradaYaKaMoZz-z canım saat 4 aldın mı sonucu ? İnşallah için ferahlamıştır.
yok ya beklim yarına hastanede çalışıyo olsamda kan veresim gelmiyo inan :)Düşün düşün geçmiyo dimi vakit... İstersen akşam kan ver :) nolcak ki sonuçtan kaçış yok kuzum
canım benim bende cok yoğunum vallahi aslında benimde büyük gün ctesi kalp atışlarına gidecem farksız bi stres içindeyim ama işlere veridm kendimibugün bana geçmek bilmedi ya sizler burda olsaydınız belki vakit geçirirdim wallayanne ZK_ASK @osay3 Nisaberatim ne sıkıcı bi gündü yalnızlıktan ağrıma odaklandım aslında işimde çoktu ama hiç bi halt yapamadım
hayır canım pazartesi görüşücez inşallahBen bu testi bılmıyorum canım ama arkadaslar yardımcı olur doktorun ne dedı görüştünüz mu?
Kızlar....esimin sonuçlarını yollamıştım buraya. Varikosel ameliyat olmuştu 6ay sonra 24milyon olan sayı 16milyona düşmüş demiştim. Bugün ameliyat yapan doktora gitmiş varikosel yok bi sorun görünmüyormuş ilaç vermiş sadece ..
Bu sorun yoksa kendi kendine nasıl düşer bu sayı aklım almıyor artık.....
Arkadaslar eşimin testini yorumyalabilirmisinizmichie ZK_ASK yanne B Biravucmutluluk ve etiketleyemediklerim
Kaç bakalım kaç :))yok ya beklim yarına hastanede çalışıyo olsamda kan veresim gelmiyo inan :)
hislerime bakarsak ben bu akşam olcam gibide bakalım artık ne bilim bugün bana geçmek bilmedi neyse ben eve gidiim bari yemek temizlik vakit geçer nede olsa birazcıkta çiçeklerimi sularım terapi olur bana hepinizi öpüyorum dua edin banacanım benim bende cok yoğunum vallahi aslında benimde büyük gün ctesi kalp atışlarına gidecem farksız bi stres içindeyim ama işlere veridm kendimi
sende inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin beklemek cok zor biliyorum.. allah yardım etsin neyseki bişey kalmadı yarın inş mutlu olursun...
Keçiboynuzu kürleri yap canım her ihtimale karşılık ben eşime yapmıştım aylar once. Allah hayırlı mutlu sonuçlar almanı nasip etsin kuzum dualarımdasın ♡ bizede haber ver mutlakahayır canım pazartesi görüşücez inşallah
veririrm canım allah razı olsunn bir dokotr var diyorlardı mail atıyomuşsun sonucu dönüyormuş onu hatırlıyomusun cnmm murat mıydı ?Keçiboynuzu kürleri yap canım her ihtimale karşılık ben eşime yapmıştım aylar once. Allah hayırlı mutlu sonuçlar almanı nasip etsin kuzum dualarımdasın ♡ bizede haber ver mutlaka
YaKaMoZz-z sonucu bugun mu alacaktı amniyosentez mi yaptırdı o?
Bugündü ama yarın çıkacakmış sinir oldumYaKaMoZz-z sonucu bugun mu alacaktı amniyosentez mi yaptırdı o?
hislerime bakarsak ben bu akşam olcam gibide bakalım artık ne bilim bugün bana geçmek bilmedi neyse ben eve gidiim bari yemek temizlik vakit geçer nede olsa birazcıkta çiçeklerimi sularım terapi olur bana hepinizi öpüyorum dua edin bana
veririrm canım allah razı olsunn bir dokotr var diyorlardı mail atıyomuşsun sonucu dönüyormuş onu hatırlıyomusun cnmm murat mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?