2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bugündü ama yarın çıkacakmış sinir oldum
Yok canım amniyosentez değil kan alıp yurtdışına gönderiyorlar
Bende kaç gündür araştırıyordum ay neler okudum milletin hamileliğini zehretmiş böyle doktorlar ama hepsi de tosunları doğurmuş Allahın izniyle sağlıklı bebişler. Yanılma payı çok yüksekmiş yaşanmış olaylar sonuçta. Bence senin durumdan da yani sanmıyorum, dilerim ki üzüldüğün yanına kâr kalsın

Amin canım inşallah

Allah razi olsun.ben şimdi saracoglunun videolarını izledim içime şu serpti resmen Allah ondan da razi olsun.eolsun.e vitamini , L.arginin ve tabiki keciboynuzu öneriyor onları kullanıcaz INSALLAH Rabbim kimseyi boş çevirmez

Açıkçası alındım yazdiklarina biraz ağır olmuş ben sadece ameliyattan sonra düşmesini beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım.ve bugüne kadar da hep Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat istedim ama işte bazen insan kendisine mani olamıyor işler neden yolunda gitmiyor diye hüzünleniyor..vermese de verse de O'nun takdiri.
Ama insan tabiki endişeleniyor acaba ameliyat mi ters tepti acaba yanlış bisi mi uygulandı.buna cevap bulamıyordum esim uzulmesin diye onla konuşamıyordum kimseye aileme bile anlatamadığım şeylerdi.bu yüzden uykum kaciyordu. Paylaşacak kimseyi bulamadigimdan buraya yazdım ama bunlar ağır yazılar ve bundan sonra buraya da yazmıcam.Allaha emanet olunuz..

tamam ozaman sakinlediysen super... Canım gerçekten cok stres yapma ZK_ASK arkadaşımın dediği gibi stres bizim hormonlarımı alt üst ediyor. Bak bende stres oldum dr. istemediği halde eşime testler yaptırdım zorladım felan gecen nisan ayında bi test yaptık prolaktin 136 çıktı bununla hamile kalınmaz felan saşırdım felan yapcak bişey yok 2 Mayıs dr. randevum vardıki 26 Nisanda gece olduğumu öğrendim. Bu prolaktine rağmen hamile kaldım niye biliyormusun cunku olmayacağını düşündüğüm için cocuk için sevişmedim... stres yapmadım.. Allah nasip ederse c.tesi bebeğimin kalp atışlarını duyacağım... biraz sakin ol tevekkül gerçekten Allaha sığın canım...
arkadaşım seni teselli etmeye çalıştı canım yapma ama...

canım arkadaşımın seni üzmek istediğini düşünmüyorum. Oda kendince seni sakinlemek stresten uzaklaşman için yazdı bunları.. yoksa hepimiz inançlı tevekkül eden insanlarsız... lütfen bak daha dün kardeşin için hep beraber burada dualar ediyorduk.. baştada ZK_ASK arkadaşım sen bizi merak etimiyorsan biz seni ederiz yine yaz olur mu?

egul1989 cnm burda bı arkadaş vardı, bu konuda çok iyi olan doktorun mail adresine sonuçları gönderip yorum yapıyordu. Ama bilemedim şimdi kimdi o, kızlar belki bilir?

egul1989 cnm burda bı arkadaş vardı, bu konuda çok iyi olan doktorun mail adresine sonuçları gönderip yorum yapıyordu. Ama bilemedim şimdi kimdi o, kızlar belki bilir?
canım o kişi friendlyfriendly arkadaşımızdı bahsettiği doktor yanlış hatırlamıyorsam Kaan Aydos diye biriydi.

Arkadaşlar birşey sorucam benim 3 gündür ateşim 36.9 37 gibi değerlerde çıkıyor bata 9 gün var hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı ?

Arkadaşlar birşey sorucam benim 3 gündür ateşim 36.9 37 gibi değerlerde çıkıyor bata 9 gün var hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı ?
vallahi seni heveslendimek istemem ama ovulasyon zamanı ölçüm yaptın mı? çünkü normal zamana göre 1 veya yarım derece yumurtlamada artıyor. yumurtlama süresinden sonra düşüp gebelik oluşursa tekrar artıyor. öncesinde ölçüm yaptıysan hastalıkda yoksa gebelik olabilir gibi...

Ah canım ovu. Zamanı ölçmedim hiç maalesef ama genelde 36.5 36.3 civarlarda olurdu daha önce normal günde ölçtüğüm zamanlar.. 3 gün önce avuç içlerim yanmaya başlayınca birde eşimin de dikkatini çekmişti yanıyosun demişti ve 3 gündür de yanmalarım devam ediyor bende o yüzden ölçtüm kendımde sıcaklık hissedince bi bakayım dedim

canım benimde öyle oldu inşallah umut ettiğin gibi sonuçlanır... Adete 1 hafta kala benimde ateşim yükseldi kısmet hadi canım bekleyelim görelim ...

Kuzum aynı sorunu bizde yaşadı bana eşinin sonuçlarini atarmisn ozelden hem önce hem sonraki

kız ben sana kötü birşey demedim ki? Kendi kendini strese sokup üzüyorsun ben sana kıyamadığım için bunları söylemeyi kendime hak gördüm özür dilerim kırdıysam. Canını yakıp alınman için söylenmiş cümleler değil onlar kesinlikle.. Benim söylemek istediğim şey bir sorun var diye kendini yiyip bitirme, belki şuan öyle olması gerektiği içim öyledir belki akışına bırakman lazım ve belkide o sırada gelecek bebeğin yanne nin dediği gibi prolaktinle gebe kalamazsın denmesine rağmen iyi bir doktor araştırırken randevu almaya çalışırken hamile kalmış haberi yok. Senin bu durumunu ben iki ay once yaşadım ve malesef ki yaşadığım için konusuyorum öyle uzaktan davulun sesi hoş gelmiyo çok acı geliyo bana anlıyomusun. Dış gebeliğin sebeplerini araştırdığımda pko, sigara hafif çaptada olsa tıkalı tüpler yazısını okudum dünyam tersine döndü. Ve ben dış gebeliği yaşayınca burda da yazdım, bebek çalışmasına başladığımda kesinlikle rahim filmi çektrcem çünkü belli ki benim tüpte sorun var dedim. Zaten pko korkulu Rüyam o sıra. Yumurtlama yok bişy yok ama Allah verdimi veriyo hiç sana bana sormuyo. Bişeyleri yaşayacağız ki ulaşacağız hedefimize diye düşünüyorum. Bu tür ameliyattan sonra sonuç hemen lak diye tavan yapmaz diye biliyorum, kendini toparlayıp sonrası zamanla yükselecek diye okumuştum yine burada. Senin üzülmeni hele ki benim yüzümden burdan gitmeni falan ben kaldıramam beni de üzmek istiyosan git bi daha gelme zaten acaip duygusalım sana gene iyi konuşmuşum evdeki kuşla koca elimden ne çekiyo bi bilsen ama niyetim seni üzmek değildi kalp kırmak Kâbe yıkmaya benzermiş Allah vermesin. Küssende konuşmasanda hep aklımda ve duamdasın

canım benimde öyle oldu inşallah umut ettiğin gibi sonuçlanır... Adete 1 hafta kala benimde ateşim yükseldi kısmet hadi canım bekleyelim görelim ...
Aynen canım bende umutlanmıyorum zaten sadece dikkatimi çekti öyle bi sorayım dedim. :)

Çok üzüldüm şimdi alınacağını bilsem ağzımı açmazdım ben ya susmam hepinizin yararına sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…