Bende kaç gündür araştırıyordum ay neler okudum milletin hamileliğini zehretmiş böyle doktorlar ama hepsi de tosunları doğurmuş Allahın izniyle sağlıklı bebişler. Yanılma payı çok yüksekmiş yaşanmış olaylar sonuçta. Bence senin durumdan da yani sanmıyorum, dilerim ki üzüldüğün yanına kâr kalsınBugündü ama yarın çıkacakmış sinir oldum
Yok canım amniyosentez değil kan alıp yurtdışına gönderiyorlar
Amin canım inşallahBende kaç gündür araştırıyordum ay neler okudum milletin hamileliğini zehretmiş böyle doktorlar ama hepsi de tosunları doğurmuş Allahın izniyle sağlıklı bebişler. Yanılma payı çok yüksekmiş yaşanmış olaylar sonuçta. Bence senin durumdan da yani sanmıyorum, dilerim ki üzüldüğün yanına kâr kalsın
Allah razi olsun.ben şimdi saracoglunun videolarını izledim içime şu serpti resmen Allah ondan da razi olsun.eolsun.e vitamini , L.arginin ve tabiki keciboynuzu öneriyor onları kullanıcaz INSALLAH Rabbim kimseyi boş çevirmezmerakını söyle gidermeye çalışım... Erkeklerde sperm sayısı eğer varikosel sıkıntınızı ameliyatla giderildi ise çok şey etkiler. Ortalama bir spermin gelişmesi 70 gün. Yani eşinin şuan verdiği sperm 70 gün öncesinin. Hastalık yeme içme ilaç vs. çok şey etkiliyebilir. üzme kendini azlık sıkıntı değil sağlıklı sperm önemli.. bence sende sıkıntı yoksa eşinin sıkıntıları da en kısa süredece geçecektir. Biraz besin takviyesi ile hem hareketli hem sağlıklı spermlerini artırırsanız bile yeter... üzme kendini inşallah herşey gönlünce olacak Allah yüzünüzü güldürecek canım...
hadi İnşallah tez zamanda bilgi versinler ve sonuç senin yüzünü güldürecek şekilde olsun canım...Amin canım inşallah
Açıkçası alındım yazdiklarina biraz ağır olmuş ben sadece ameliyattan sonra düşmesini beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım.ve bugüne kadar da hep Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat istedim ama işte bazen insan kendisine mani olamıyor işler neden yolunda gitmiyor diye hüzünleniyor..vermese de verse de O'nun takdiri.Bu stresle senin de sağlığın iyice bozulur. Neden stres yapıyosun bu kadar? Doktor bir sorun görse söylerdi önemli bir sorun olsa yani.... Burda kadın pko olup kocası varikosel olupta doğal yolla hamile kalan kaç kişiyi okudum ben burda.... Stres gebelik öncesi ve gebelikte en büyük düşman. Geceleri uyuyamayacak kadar neyi takıyosun kafaya taktıkça sorunlar ortadan kalkmaz aksine üstüne sorun eklenir. Allaha tevekkül et hayırlısını dile bu ısrarlarına karşılık Allah bir gebelik nasip etse Allah göstermesin sıkıntılı geçse yada kaybetsen daha mı iyi olacak. Ben yaşadım aldım payımı çünkü. Senin için, sana hazırladığı nasibi bekle derim ben. Herkesin bir nasibi var. Allah her iki durumda da sabır versin dua oku gönlün ferahlar, hiç bir sorun olmamasına rağmen bebeği olmayan insanlar var bunu nasıl çözeriz diye düşüne düşüne kendini yedin bitirdin eşinin spermleri en üst seviyede kaliteli olsa yine bebek olmasa o zaman napacaksın? Neyi çok istersek onunla sınanıyoruz unutma, duanı et Allaha bırak.
Allah razi olsun.ben şimdi saracoglunun videolarını izledim içime şu serpti resmen Allah ondan da razi olsun.eolsun.e vitamini , L.arginin ve tabiki keciboynuzu öneriyor onları kullanıcaz INSALLAH Rabbim kimseyi boş çevirmez
Açıkçası alındım yazdiklarina biraz ağır olmuş ben sadece ameliyattan sonra düşmesini beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım.ve bugüne kadar da hep Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat istedim ama işte bazen insan kendisine mani olamıyor işler neden yolunda gitmiyor diye hüzünleniyor..vermese de verse de O'nun takdiri.
Ama insan tabiki endişeleniyor acaba ameliyat mi ters tepti acaba yanlış bisi mi uygulandı.buna cevap bulamıyordum esim uzulmesin diye onla konuşamıyordum kimseye aileme bile anlatamadığım şeylerdi.bu yüzden uykum kaciyordu. Paylaşacak kimseyi bulamadigimdan buraya yazdım ama bunlar ağır yazılar ve bundan sonra buraya da yazmıcam.Allaha emanet olunuz..
canım o kişiegul1989 cnm burda bı arkadaş vardı, bu konuda çok iyi olan doktorun mail adresine sonuçları gönderip yorum yapıyordu. Ama bilemedim şimdi kimdi o, kızlar belki bilir?
vallahi seni heveslendimek istemem ama ovulasyon zamanı ölçüm yaptın mı? çünkü normal zamana göre 1 veya yarım derece yumurtlamada artıyor. yumurtlama süresinden sonra düşüp gebelik oluşursa tekrar artıyor. öncesinde ölçüm yaptıysan hastalıkda yoksa gebelik olabilir gibi...Arkadaşlar birşey sorucam benim 3 gündür ateşim 36.9 37 gibi değerlerde çıkıyor bata 9 gün var hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı ?
Ah canım ovu. Zamanı ölçmedim hiç maalesef ama genelde 36.5 36.3 civarlarda olurdu daha önce normal günde ölçtüğüm zamanlar.. 3 gün önce avuç içlerim yanmaya başlayınca birde eşimin de dikkatini çekmişti yanıyosun demişti ve 3 gündür de yanmalarım devam ediyor bende o yüzden ölçtüm kendımde sıcaklık hissedince bi bakayım dedimvallahi seni heveslendimek istemem ama ovulasyon zamanı ölçüm yaptın mı? çünkü normal zamana göre 1 veya yarım derece yumurtlamada artıyor. yumurtlama süresinden sonra düşüp gebelik oluşursa tekrar artıyor. öncesinde ölçüm yaptıysan hastalıkda yoksa gebelik olabilir gibi...
Ah canım ovu. Zamanı ölçmedim hiç maalesef ama genelde 36.5 36.3 civarlarda olurdu daha önce normal günde ölçtüğüm zamanlar.. 3 gün önce avuç içlerim yanmaya başlayınca birde eşimin de dikkatini çekmişti yanıyosun demişti ve 3 gündür de yanmalarım devam ediyor bende o yüzden ölçtüm kendımde sıcaklık hissedince bi bakayım dedim
Canm daha net br resim atsan yardımcı olucak ama tam göremiyorum hc bir sayiyiArkadaslar eşimin testini yorumyalabilirmisiniz @michieZK_ASK yanne B Biravucmutluluk ve etiketleyemediklerim
Kuzum aynı sorunu bizde yaşadı bana eşinin sonuçlarini atarmisn ozelden hem önce hem sonrakiAçıkçası alındım yazdiklarina biraz ağır olmuş ben sadece ameliyattan sonra düşmesini beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım.ve bugüne kadar da hep Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat istedim ama işte bazen insan kendisine mani olamıyor işler neden yolunda gitmiyor diye hüzünleniyor..vermese de verse de O'nun takdiri.
Ama insan tabiki endişeleniyor acaba ameliyat mi ters tepti acaba yanlış bisi mi uygulandı.buna cevap bulamıyordum esim uzulmesin diye onla konuşamıyordum kimseye aileme bile anlatamadığım şeylerdi.bu yüzden uykum kaciyordu. Paylaşacak kimseyi bulamadigimdan buraya yazdım ama bunlar ağır yazılar ve bundan sonra buraya da yazmıcam.Allaha emanet olunuz..
Açıkçası alındım yazdiklarina biraz ağır olmuş ben sadece ameliyattan sonra düşmesini beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım.ve bugüne kadar da hep Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat istedim ama işte bazen insan kendisine mani olamıyor işler neden yolunda gitmiyor diye hüzünleniyor..vermese de verse de O'nun takdiri.
Aynen canım bende umutlanmıyorum zaten sadece dikkatimi çekti öyle bi sorayım dedim. :)canım benimde öyle oldu inşallah umut ettiğin gibi sonuçlanır... Adete 1 hafta kala benimde ateşim yükseldi kısmet hadi canım bekleyelim görelim ...
Çok üzüldüm şimdicanım arkadaşımın seni üzmek istediğini düşünmüyorum. Oda kendince seni sakinlemek stresten uzaklaşman için yazdı bunları.. yoksa hepimiz inançlı tevekkül eden insanlarsız... lütfen bak daha dün kardeşin için hep beraber burada dualar ediyorduk.. baştadaZK_ASK arkadaşım sen bizi merak etimiyorsan biz seni ederiz yine yaz olur mu?
Kız bebişin seninle tabiki göktesin öyle düşünAyyy şükür kavuşturana :) ben bildğn gbi ,yerdemiyim gökte mi bilmiyorum
Evet canim Kaan Aydosla tedavi olduk biz sormak istediginiz varsa cevaplarimcanım o kişifriendlyfriendly arkadaşımızdı bahsettiği doktor yanlış hatırlamıyorsam Kaan Aydos diye biriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?