- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Sagol canım yatıyorum hep insallah evladimi saglikla kucagima alirim ayakta duramiyorum zaten cok agrim var.Şükür kötü haber yok neyseki dinlenmeye devam et sen kontrolden geçmende iyi olmuş Allaha emanet olun o sahibiniz olsun hayırlı haberlerle gel yine ♡
Evet canim yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta duracak mecalim yok zaten. Sorma iyi doktorlar hep bahali 800 lira gitti bugun. Bir daha ayni doktora gidemem etimiz ne budumuz ne. Bebegim iyi olsun beni birakmasin da giden paramiz olsun canim.En azından içini rahatlatmış olmana sevindim canım çok şükür güzel haberlerle geldin o zaman ne yapıyorsun yastıkları koyuyorsun ayağının altına ve birtek wc ye kalkıyorsun kendine ve yeğenimize dikkat ediyorsun
Magnezyum vermesindeki amaç kalçanda bacağında ağrı mı oluyor canım
Ahh bu güZel hizmet veren doktorlar ne kadar pahalıııı benim bu ay yumurta takibi için gittiğim doktorda pahalı 250tl takip ücreti 15 lira Letu yumurta uyarıcı ilaç ücreti 82lira çatlatma iğnesi ücreti 16 lira Duphaston döllenmeye yardım edici ilaç ücreti verdim
Cok sagol canim icim rahatlasin diye gittim. Icim cok kotuydu. Doktorum da dogru teşhis koymus onu da ogrenmis oldum. Hayırlısı Allah'tan.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi olursun dinlen bol bol iyi etmişsin başka doktora gitmekle.
Çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelmene çok sevindim inşallah ek bir tedaviye gerek kalmadan zamanında doğar miniğinMerhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.
Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.
kuzum bnm dualarım senınle Rabbım guzel sonuclar aldırmayı nasıp etsın sende bak internette zıkırler var arastr o kaar faydasu varkı o dualarınKızlar benim için dua edermisiniz sonucu yarın 4-5 gibi arayıp haber verecekler kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum ismim derya kızlar
Canım ğögüslerin tamamen boşalmazsa süt üretimi azalır o yüZden bebek emdikten sonra boşalmamışsa sağıp boşaltman lazım ki ona göre meme süt üretsin ...Anladım. Peki göğüslerimin tamamını boşalamıyor. Sagsam olur mu
Canım muayene olmana ve rahatlamana sevindim inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin... bol bol dinlen ve pazartesi inşallah kendi doktorundan da hayırlı haberlerle dön ...Merhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.
Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.
Sağol canım benim allah razı olsun inşallah güzel şeyler duyarım yarınkuzum bnm dualarım senınle Rabbım guzel sonuclar aldırmayı nasıp etsın sende bak internette zıkırler var arastr o kaar faydasu varkı o duaların
Hiç boşaltmiyorum. Yarın ilk isim bir pompa almak. Bu klasik el pompalarından olur mu kiCanım ğögüslerin tamamen boşalmazsa süt üretimi azalır o yüZden bebek emdikten sonra boşalmamışsa sağıp boşaltman lazım ki ona göre meme süt üretsin ...
haber ver mutlaka neler oluyor sıze kuzum ya hadı hepınz guzel haberlerle gelin banaSağol canım benim allah razı olsun inşallah güzel şeyler duyarım yarın
Canım elektrikli tavsiye ederim ben ilk bebeğimde philisp avent kullanmıştım elekteikli çok memnundum ameda ve lansinoh da iyi. Birde göğüslerim çok şiş ve sütlü olursa taş gibi veya süt fışkırır tarzda geliyorsada bebeği huzursuz eder öyle durumlarda önden birazcık sağ emmeyi yumuşat öyle emzir canımHiç boşaltmiyorum. Yarın ilk isim bir pompa almak. Bu klasik el pompalarından olur mu ki
Tabi canım meleklerimiz bizimle olsunda gelsinlerde giden para olsun kötü düşünme ve canım iyi düşün iyi olsunEvet canim yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta duracak mecalim yok zaten. Sorma iyi doktorlar hep bahali 800 lira gitti bugun. Bir daha ayni doktora gidemem etimiz ne budumuz ne. Bebegim iyi olsun beni birakmasin da giden paramiz olsun canim.
Allah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsakosay3 canım Allah sabır güç versin bizlere inşallah yeni ay da saglilki haberler verelim. Umudunu yitirme
Test. Benimde cok garibime gitti idrar ilerlerken bile tuhafti. Rengi benimde dikkatimi cekti AMA maleaef dogru gösterdi çünkü akintilar gelmeye başladı koyulasiyor git gide kanama olur yarina kalmaz. Dua hep dua ediyoruz zaten canim en icten.. Sesimizi duyuyordur Rabbim kuşkusuz.Testin c tarafı cok silik markası garip geldi inş geç döllenmedir üzülme allahıma dua et bol bol
ya senın reglı gelmedıkı daha yum gununu bılıyrmusun net hayır Allah bılır o yuzdn umudu yıtrmeAllah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsak
Evet aynen öyle: (( ondan mi çok ağlıyor garibim :/ süt gelmeye başlayınca. Bu arada manuel olan süt pompaları nasıl. Onlar iyi değil miCanım elektrikli tavsiye ederim ben ilk bebeğimde philisp avent kullanmıştım elekteikli çok memnundum ameda ve lansinoh da iyi. Birde göğüslerim çok şiş ve sütlü olursa taş gibi veya süt fışkırır tarzda geliyorsada bebeği huzursuz eder öyle durumlarda önden birazcık sağ emmeyi yumuşat öyle emzir canım
Hmm geliyor regl yani hayırlısı olsun cnm vakti saatini bekliyor nazlı bebekTest. Benimde cok garibime gitti idrar ilerlerken bile tuhafti. Rengi benimde dikkatimi cekti AMA maleaef dogru gösterdi çünkü akintilar gelmeye başladı koyulasiyor git gide kanama olur yarina kalmaz. Dua hep dua ediyoruz zaten canim en icten.. Sesimizi duyuyordur Rabbim kuşkusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?