2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canim yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta duracak mecalim yok zaten. Sorma iyi doktorlar hep bahali 800 lira gitti bugun. Bir daha ayni doktora gidemem etimiz ne budumuz ne. Bebegim iyi olsun beni birakmasin da giden paramiz olsun canim.

Çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelmene çok sevindim inşallah ek bir tedaviye gerek kalmadan zamanında doğar miniğin

Kızlar benim için dua edermisiniz sonucu yarın 4-5 gibi arayıp haber verecekler kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum ismim derya kızlar
kuzum bnm dualarım senınle Rabbım guzel sonuclar aldırmayı nasıp etsın sende bak internette zıkırler var arastr o kaar faydasu varkı o duaların

Anladım. Peki göğüslerimin tamamını boşalamıyor. Sagsam olur mu
Canım ğögüslerin tamamen boşalmazsa süt üretimi azalır o yüZden bebek emdikten sonra boşalmamışsa sağıp boşaltman lazım ki ona göre meme süt üretsin ...

Canım muayene olmana ve rahatlamana sevindim inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin... bol bol dinlen ve pazartesi inşallah kendi doktorundan da hayırlı haberlerle dön ...

Canım ğögüslerin tamamen boşalmazsa süt üretimi azalır o yüZden bebek emdikten sonra boşalmamışsa sağıp boşaltman lazım ki ona göre meme süt üretsin ...
Hiç boşaltmiyorum. Yarın ilk isim bir pompa almak. Bu klasik el pompalarından olur mu ki

Hiç boşaltmiyorum. Yarın ilk isim bir pompa almak. Bu klasik el pompalarından olur mu ki
Canım elektrikli tavsiye ederim ben ilk bebeğimde philisp avent kullanmıştım elekteikli çok memnundum ameda ve lansinoh da iyi. Birde göğüslerim çok şiş ve sütlü olursa taş gibi veya süt fışkırır tarzda geliyorsada bebeği huzursuz eder öyle durumlarda önden birazcık sağ emmeyi yumuşat öyle emzir canım

Tabi canım meleklerimiz bizimle olsunda gelsinlerde giden para olsun kötü düşünme ve canım iyi düşün iyi olsun

osay3 canım Allah sabır güç versin bizlere inşallah yeni ay da saglilki haberler verelim. Umudunu yitirme
Allah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsak

Testin c tarafı cok silik markası garip geldi inş geç döllenmedir üzülme allahıma dua et bol bol
Test. Benimde cok garibime gitti idrar ilerlerken bile tuhafti. Rengi benimde dikkatimi cekti AMA maleaef dogru gösterdi çünkü akintilar gelmeye başladı koyulasiyor git gide kanama olur yarina kalmaz. Dua hep dua ediyoruz zaten canim en icten.. Sesimizi duyuyordur Rabbim kuşkusuz.

Allah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsak
ya senın reglı gelmedıkı daha yum gununu bılıyrmusun net hayır Allah bılır o yuzdn umudu yıtrme

Evet aynen öyle: (( ondan mi çok ağlıyor garibim :/ süt gelmeye başlayınca. Bu arada manuel olan süt pompaları nasıl. Onlar iyi değil mi

Hmm geliyor regl yani hayırlısı olsun cnm vakti saatini bekliyor nazlı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…