2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu akşamda ilişki oldu inş döllenir :) yatıyorum bende birazdan duşa kalkarım bu arada kendimi kaptırdım ballı sütümü yaptım sabah akşam içiyorum :)

İnşallah canım ama baya erken yumurtladım dün pik bugün baya silikleşmişti lh. Regl 8.günü bugün :) ne zaman test yapsam bilmiyorum acaba tutarmı
Olacağı varsa her türlü tutuyor canım 7 ay boyunca neler yaptım neler ama nafile
En son hamile kaldığım ayda misafirlerim vardı yatılı yumurtlama gününü iki güm kaçırmıştım iki kez ilişki olmuştu sadece o ay oluverdi

Doğru diyorsun canım da işte ben regl oldum 4 gün sürdü ilk kez sonra test siparişi verdim dedim 10.günden itibaren yaparım spnra içimden bir tane deniyim bu marka farklı dedim bir baktım ki yumurtluyorum çizgi baya koyu ertesi gün pic yaptı yani dün bugün silikleşti umarım tutar

Pkoyum 60ı gördügüm regl gecen ay 27.günde geldi sasırdım bu ay neyi beklesem bilmiyorum :) inofolic aldım 2.ayım sanırım düzeliyor pko hafif düzeyde ama ilaçsız olmuyordum
Allah şifa versin canım inşallah bebişin bu ay seninle olsunda 9 ay gelmesin o kırmızılar

12 mayısta oldum en son 17 mayıs ta lh pik oldu 18 mayıs silikleşti cnm test süresi için ne kadar bekliyim

Oncelikle hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…