Amiiin canım benim inşallahhadi İnşallah tez zamanda bilgi versinler ve sonuç senin yüzünü güldürecek şekilde olsun canım...
Allah emanet İnşallah bebeğini sağ salim sağlıkla kucağına alacaksın canım...
Balli sut neye iyi geliyor kiBu akşamda ilişki oldu inş döllenir :) yatıyorum bende birazdan duşa kalkarım bu arada kendimi kaptırdım ballı sütümü yaptım sabah akşam içiyorum :)
Balli sut neye iyi geliyor ki
Ayy çok tatlısın yaVitamin canım işte süt ballı felan :) cinsiyetle bebekle ilgisi yok ben kendim içiyorum
Sizde ögle :) topiginize bayıldım çok sıcak kanlı insanlarsınız rabbim tektek hepinizin gönlüne göre versin inşallah :)Ayy çok tatlısın ya
Sağol canım benimSizde ögle :) topiginize bayıldım çok sıcak kanlı insanlarsınız rabbim tektek hepinizin gönlüne göre versin inşallah :)
İnşallah canım ama baya erken yumurtladım dün pik bugün baya silikleşmişti lh. Regl 8.günü bugün :) ne zaman test yapsam bilmiyorum acaba tutarmıSağol canım beniminşallah çok geçmeden senden de güzel haberler alırız
Olacağı varsa her türlü tutuyor canım 7 ay boyunca neler yaptım neler ama nafileİnşallah canım ama baya erken yumurtladım dün pik bugün baya silikleşmişti lh. Regl 8.günü bugün :) ne zaman test yapsam bilmiyorum acaba tutarmı
Olacağı varsa her türlü tutuyor canım 7 ay boyunca neler yaptım neler ama nafile
En son hamile kaldığım ayda misafirlerim vardı yatılı yumurtlama gününü iki güm kaçırmıştım iki kez ilişki olmuştu sadece o ay oluverdi
Pkoyum 60ı gördügüm regl gecen ay 27.günde geldi sasırdım bu ay neyi beklesem bilmiyorum :) inofolic aldım 2.ayım sanırım düzeliyor pko hafif düzeyde ama ilaçsız olmuyordumBat ne zaman erken test yapmaya kalkma yine de bata 3-4 gün kala yapabilirsin
Allah şifa versin canım inşallah bebişin bu ay seninle olsunda 9 ay gelmesin o kırmızılarPkoyum 60ı gördügüm regl gecen ay 27.günde geldi sasırdım bu ay neyi beklesem bilmiyorum :) inofolic aldım 2.ayım sanırım düzeliyor pko hafif düzeyde ama ilaçsız olmuyordum
Amin cnm kızım abla olur inş cinsiyet önemli degil :)Allah şifa versin canım inşallah bebişin bu ay seninle olsunda 9 ay gelmesin o kırmızılar
Amin canım inşallah allah gönlüne göre versin cuma gecesindeyiz birbirimiz için dua edelimAmin cnm kızım abla olur inş cinsiyet önemli degil :)
Ögle canım inş sağlıkla kavus bebegine ve rabbim biz isteyenlere nasip etsin :)Amin canım inşallah allah gönlüne göre versin cuma gecesindeyiz birbirimiz için dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?