2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

30 nisan benim adetimin besinci gunuydu ve klomen kullanmaya basladim 4 mayista da bitti sonra haftasonu giriyo diye 5 mayis cuma doktora gittim muayene oldum pazartesi gel dedi. Bizde haftasou esimle kavga ettik ve bir hafta boyunca hic birbirimize yaklasmadik o yuzden bnde doktora falan gitmedim tekrar yani catlatma ignesi olmadi. Tabi kavgali oldugumuz hafta bende cok kasik agrisi oldu tam kasik agrilari biterken biz batistik ve gecen hafta cumartesi pazari degerlendirdik hemde daha iyi oluyor diye sabah degerlendirdik. Gecen hafta hic agrim yoktu ama bu hafta yine agrilarin basladi. Ustelik cok fena kabiz oldum bir oturusta bir kg kayisi kaynatip ictim bana misin demedi. Bu sabahta kalktigimda zor yutkunuyordum bogaz agrim var. Haydi bakalm yorumlari bekliyorum sizce degerlendirdigimiz gunler ise yaramis olabilir mi ?

Canım çatladığı günün üzerine 14 gün koy 14. Gün test yapabilirsin yani 22. Gün
Tamam canım çok sağol :) inş pozitif testimi paylaşmak ve hamile takvimi oluşturmak nasip olur bana da gögüslerim çok agrıyor bu normal mı acaba baya dokunamıyorum

gunaydin kizlar.. doktor duphaston isimli ilac verdu sabah aksam iciyorum adet olmam icin..adet olayim ovulasyon testiyle denemeyi dusunuyorum ..baska turlu olmuycak gibi
Aynı ilacı bana verdi bebek varsa tutunmasına yardım edecek diye bende sabah akşam içiyorum

Canım işe yarayıp yaramadığını adet günün gelince anlayabiliriz biz burada ovulasyon günümü kaçırdım deyip hamile olanları ovulasyondan önce beraber olup hamile kalanları okuduk Rabbim ol dedikten sonra olur biz şimdi ne desek yalan olur kafanı çok takmadan sadece gününü bekle

kalplerasi canım test yaptın mı
Canim yaptim koskoca bi tek cizgi ne yazik ki sabahtan olur olmaz seylere agliyorum ve bagiriyorum suan cocuk dusundugumu annemlere bile soylemedim sormasinlar diye annem bana bakip hamilemisin bu ne bicim ruh hali diyor ama degilim bat carsambaydi normalde adetim cok duzenlidir hala olmadimda duzenim bozuldu sanirim

Mrb kızlar Benim 22 aylık bir oğlum var tüp bebek yöntemiyle kavuştum oğlumaoğlum olduğundan beri hiç korunmadik zaten doğal yollardan olması zor dedi doktorlar ama benim bu ay regl gecikti 15 de olmaması gerekiyordu 5 gün geçti çok heyecanlıyım eşimde istiyor bende çok stresde oldum test yapmak istemiyorumtek çizgiyi görünce hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor pazartesiye kadar beklmeyi düşünüyorum Inşallah hamiledirim

Beklemek cok zorr

Canım bizi bizden başkası anlamıyor umarım 2.meleğin en kısa zamanda aranıza katılır üzülme lütfen en azından sarılıp öpüp koklayacağın bi kızın var

Adetin düzenli miydi canım

Bende 1 hafta kullanmıstım yerleşme kanaması yasarken tedbir amaçlı.. nasılsın cnm varmı bir haber senide merak ettmm
yok henuz canim.ama delu gibi istiyprum ikinciyi.zamani gelmis artik.ilkini istedigim kadar istiyorum heyecanliyimda :) adet olayim klimen kullanacagim.sogan kuru yapiyorum 5gundur bide onu deneyeyim..tedavimde suruyor.bitmesine 3gun kaldi.antibiyotik duphaston bide vaginal fitil kullaniyorum..beklemedeyim henuz.insaallah sendeb guzel haberler aliriz :) bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…