2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy gerçekten çok rahatlattın beni ilk defa adet olmak için değilde bebek için kullanan bi seni gördüm Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri
canim ben azerbancandayim eczaneciyim bide..bizim burada doktorlar cogu gebeye yaziyo.tedbir amacli..gebelik varsa tutunmayi sagliyor yoksa adet olunuyor

Canım bizi bizden başkası anlamıyor umarım 2.meleğin en kısa zamanda aranıza katılır üzülme lütfen en azından sarılıp öpüp koklayacağın bi kızın var
hala regl olmadim olsam rahatlayacam resmen neden boyle gecikti anlamiyorum.benim sipa 3.5 yasinda ergen suanda tripi kaprisi bitmiyo bi gorsen opeyim diyorum opturmuyoda gicik

hala regl olmadim olsam rahatlayacam resmen neden boyle gecikti anlamiyorum.benim sipa 3.5 yasinda ergen suanda tripi kaprisi bitmiyo bi gorsen opeyim diyorum opturmuyoda gicik
Sıpa poposunu poposunu ısır annesi stres yaptığın için gecikmiş olabilir birazcık rahatla ikinciye be zaman karar verdiniz

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ben araştırdım birazda düşüğe neden olur diyen bile var korktum o yüzden
hayir oyle bisey yok..kulakdan duyma seylere inanma eczaciyim dogrusu bu :) duphaston kullanibta dusuk yapaninj gormedim.hatta dogumum zor gecince doktorum dupastonun buna neden oldugunu soylemisdj...o kadar etkili

yilda 1.2 kere ovulyasyon olmamasi normaldir..benjm bu ay oyle oldu heray duzenlj olan adetimm gecikdi..9gun oldu gecikeli.

hayir oyle bisey yok..kulakdan duyma seylere inanma eczaciyim dogrusu bu :) duphaston kullanibta dusuk yapaninj gormedim.hatta dogumum zor gecince doktorum dupastonun buna neden oldugunu soylemisdj...o kadar etkili
Anladım canım işte biraz fazla araştırma yapınca iyide yorum yapan var kötüde içimi rahatlattın Allah razı olsun

:) bende bende cok istiyorum 12haziran bat ama erken yumurtladım ben o yüzden 10 gün sonra başlıycam test yapmaya 12 nisanda oldum en son 17 nisanda yumurtladım

kızlar bi sorum var ya
bu klomenı kullanınca mesela yum. catlamayıp kıst oluyor dıyolar ya bunun belirtisi nedır nasıl anlaşılır
ya benım akıntım yok agrım yok goğüslerde tık yok cinsel istek yok bu gun catlar demişti ama hiç bişey yok kı acaba kıstemı dondu bı el atın bana ya 40 yılda biley başladık nıye bole oldukı

Cnm hiç kist olmadı pkoda oldu belirti olmadı aklına kötü seyler getirme lütfen belki döllendi kist olmadı ?

Cnm hiç kist olmadı pkoda oldu belirti olmadı aklına kötü seyler getirme lütfen belki döllendi kist olmadı ?
ama dun 19mm yum. var en gec bugun catlar dedı ama yok yanı oldugundan kuruym afedersın ilişki bile zorlar benı zaren istekte yok normalde yum. donemı malum blyn

yilda 1.2 kere ovulyasyon olmamasi normaldir..benjm bu ay oyle oldu heray duzenlj olan adetimm gecikdi..9gun oldu gecikeli.
9 gun muu deme ya vucudum sis gogsum oyle agriyorki anlatamam kadik agrimda cok duygusallik bi yandan sinir bi yandan 4 mevsimi yasiyorum 9 gun boyle ne ederim ben

Sıpa poposunu poposunu ısır annesi stres yaptığın için gecikmiş olabilir birazcık rahatla ikinciye be zaman karar verdiniz
3 ay once canim ama benim kilo problemim var ve yasta kucuk degil o yuzden korkularim var umutsuzluga kapilabiliyorum bu yasima kadar gecikmeyen adetimde gecikti bedenim benle kafa buluyor

Hic bir bilgim yok be canim bende yumurtlama donemi bile pek istek olmadigindan soru calismadigim yerxen geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…