- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
canim ben azerbancandayim eczaneciyim bide..bizim burada doktorlar cogu gebeye yaziyo.tedbir amacli..gebelik varsa tutunmayi sagliyor yoksa adet olunuyorAyy gerçekten çok rahatlattın beni ilk defa adet olmak için değilde bebek için kullanan bi seni gördüm Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ben araştırdım birazda düşüğe neden olur diyen bile var korktum o yüzdencanim ben azerbancandayim eczaneciyim bide..bizim burada doktorlar cogu gebeye yaziyo.tedbir amacli..gebelik varsa tutunmayi sagliyor yoksa adet olunuyor
hala regl olmadim olsam rahatlayacam resmen neden boyle gecikti anlamiyorum.benim sipa 3.5 yasinda ergen suanda tripi kaprisi bitmiyo bi gorsen opeyim diyorum opturmuyoda gicikCanım bizi bizden başkası anlamıyor umarım 2.meleğin en kısa zamanda aranıza katılır üzülme lütfen en azından sarılıp öpüp koklayacağın bi kızın var
Sıpa poposunu poposunu ısır annesi stres yaptığın için gecikmiş olabilir birazcık rahatla ikinciye be zaman karar verdinizhala regl olmadim olsam rahatlayacam resmen neden boyle gecikti anlamiyorum.benim sipa 3.5 yasinda ergen suanda tripi kaprisi bitmiyo bi gorsen opeyim diyorum opturmuyoda gicik
hayir oyle bisey yok..kulakdan duyma seylere inanma eczaciyim dogrusu bu :) duphaston kullanibta dusuk yapaninj gormedim.hatta dogumum zor gecince doktorum dupastonun buna neden oldugunu soylemisdj...o kadar etkiliÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ben araştırdım birazda düşüğe neden olur diyen bile var korktum o yüzden
yilda 1.2 kere ovulyasyon olmamasi normaldir..benjm bu ay oyle oldu heray duzenlj olan adetimm gecikdi..9gun oldu gecikeli.hala regl olmadim olsam rahatlayacam resmen neden boyle gecikti anlamiyorum.benim sipa 3.5 yasinda ergen suanda tripi kaprisi bitmiyo bi gorsen opeyim diyorum opturmuyoda gicik
Anladım canım işte biraz fazla araştırma yapınca iyide yorum yapan var kötüde içimi rahatlattın Allah razı olsunhayir oyle bisey yok..kulakdan duyma seylere inanma eczaciyim dogrusu bu :) duphaston kullanibta dusuk yapaninj gormedim.hatta dogumum zor gecince doktorum dupastonun buna neden oldugunu soylemisdj...o kadar etkili
yok henuz canim.ama delu gibi istiyprum ikinciyi.zamani gelmis artik.ilkini istedigim kadar istiyorum heyecanliyimda :) adet olayim klimen kullanacagim.sogan kuru yapiyorum 5gundur bide onu deneyeyim..tedavimde suruyor.bitmesine 3gun kaldi.antibiyotik duphaston bide vaginal fitil kullaniyorum..beklemedeyim henuz.insaallah sendeb guzel haberler aliriz :) bat ne zaman
masallah sana :) insallah dollenirde tutunur annesine :) senjn arkanca bizlerde gelirjz bebislerle :):) bende bende cok istiyorum 12haziran bat ama erken yumurtladım ben o yüzden 10 gün sonra başlıycam test yapmaya 12 nisanda oldum en son 17 nisanda yumurtladım
Kız bi bilsem yazcam ama o belirtilerin pek kist belirtisi gibi gelmedi banaya nerdesınız trıp atcam bak şimdi
İnşallah canım benim 3 gün oldu döllenme olmuşsa olmustur ayy keşke beraber beklesek doğumu peş peşe kızlarla :)masallah sana :) insallah dollenirde tutunur annesine :) senjn arkanca bizlerde gelirjz bebislerle :)
Cnm hiç kist olmadı pkoda oldu belirti olmadı aklına kötü seyler getirme lütfen belki döllendi kist olmadı ?kızlar bi sorum var ya
bu klomenı kullanınca mesela yum. catlamayıp kıst oluyor dıyolar ya bunun belirtisi nedır nasıl anlaşılır
ya benım akıntım yok agrım yok goğüslerde tık yok cinsel istek yok bu gun catlar demişti ama hiç bişey yok kı acaba kıstemı dondu bı el atın bana ya40 yılda biley başladık nıye bole oldukı
30u falan amaaan ya hiç anlmdm bnKız bi bilsem yazcam ama o belirtilerin pek kist belirtisi gibi gelmedi bana
Bat Ne zaman kuzum senin
ama dun 19mm yum. var en gec bugun catlar dedı ama yok yanı oldugundan kuruym afedersın ilişki bile zorlar benı zaren istekte yok normalde yum. donemı malum blynCnm hiç kist olmadı pkoda oldu belirti olmadı aklına kötü seyler getirme lütfen belki döllendi kist olmadı ?
9 gun muu deme ya vucudum sis gogsum oyle agriyorki anlatamam kadik agrimda cok duygusallik bi yandan sinir bi yandan 4 mevsimi yasiyorum 9 gun boyle ne ederim benyilda 1.2 kere ovulyasyon olmamasi normaldir..benjm bu ay oyle oldu heray duzenlj olan adetimm gecikdi..9gun oldu gecikeli.
3 ay once canim ama benim kilo problemim var ve yasta kucuk degil o yuzden korkularim var umutsuzluga kapilabiliyorum bu yasima kadar gecikmeyen adetimde gecikti bedenim benle kafa buluyorSıpa poposunu poposunu ısır annesi stres yaptığın için gecikmiş olabilir birazcık rahatla ikinciye be zaman karar verdiniz
Hic bir bilgim yok be canim bende yumurtlama donemi bile pek istek olmadigindan soru calismadigim yerxen geldikızlar bi sorum var ya
bu klomenı kullanınca mesela yum. catlamayıp kıst oluyor dıyolar ya bunun belirtisi nedır nasıl anlaşılır
ya benım akıntım yok agrım yok goğüslerde tık yok cinsel istek yok bu gun catlar demişti ama hiç bişey yok kı acaba kıstemı dondu bı el atın bana ya40 yılda biley başladık nıye bole oldukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?