canım çok sevindim merak ediyordum seni ohh çok şükür rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Yok canim gelemedi sari bi akinti var sadece gelemedi gitti onada sinir oldum asiri duysusalim agzimi acsam agliyorumkendı vucudumun yum. donemındekı durumlarını ve tepkılerını cok ıyı bılıyrm suanla alakası yok canm o zaman hayırlısı dıcem artık napim senn test cıkmamış ama reglıde gelmedı dımıkalplerasi
teşekkür ederim şimdi görüyorum :)Ooo 3e 1 :)))
Kocanın 3 kızla başı dertte :)) sağlıkla kucağına al inşallah hayırlıca kaç haftalık oldunuz ♡
Yaa ne tatlı Allah kucağınıza almayı nasip etsin normal mi oldu bende ikiz çok istiyorum da
gelmez inşallah ta gec dollenmedır kuzum hiç belli olmaz Allah tan umut kesılmez olmazsan pazartesı kan verseneYok canim gelemedi sari bi akinti var sadece gelemedi gitti onada sinir oldum asiri duysusalim agzimi acsam agliyorum
Yok be canim gec dollenme degildir o dedigin gec yumurtlamayla alakaliysa bizde tahmini yumurtlamadan sonra iliski olmadi kigelmez inşallah ta gec dollenmedır kuzum hiç belli olmaz Allah tan umut kesılmez olmazsan pazartesı kan versene
Amin inşaallah Allah sizin minnoşları size bağışlasıninşallah sizede nasip olur evet normal yolla
zor ama cok güzel bi duygu
Allah razı olsun inşallahhhhAmin inşaallah Allah sizin minnoşları size bağışlasın
Aminn canim allah razi olsun. Üzülüyoruz ama onun bile sınırı var. Her adet olusumda gene de şükrediyorum olamayanlar var hamd olsun diye. Bu olmasa cocuk nerden olsun diye.canım çok üzüldüm ama umudunu yitirme İnşallah bu adetin bebeğine vesile olur Sende en kısa zamanda muradına erersin.. Allah yardımcın olsun...
Yaaa ben bi kac gundur o kadar yogunum ki hic girip bakamadimmmmm..bugün bana geçmek bilmedi ya sizler burda olsaydınız belki vakit geçirirdim walla @yanneZK_ASK osay3 Nisaberatim ne sıkıcı bi gündü yalnızlıktan ağrıma odaklandım aslında işimde çoktu ama hiç bi halt yapamadım
Bende dun bi heyecan yapm7stimki gun gecmek bilmemisti sabah heyecan piffff ucuverdi gittiYaaa ben bi kac gundur o kadar yogunum ki hic girip bakamadimmmmm..
ama dun 19mm yum. var en gec bugun catlar dedı ama yok yanı oldugundan kuruym afedersın ilişki bile zorlar benı zaren istekte yok normalde yum. donemı malum blyn
inşallah inşallah hepimiznkı cnmBence ilk yumurta döllendi ikinciye gerrek kalmadan ikinci döllense ikiz olur
Karamsar olma muhtemelen ilki döllendi ikinci o yuzden belirti vermedi test gününü bekle sabırlai
inşallah inşallah hepimiznkı cnm
adetin yakindir o zaman :) bende hicbirisi yok..9 gun muu deme ya vucudum sis gogsum oyle agriyorki anlatamam kadik agrimda cok duygusallik bi yandan sinir bi yandan 4 mevsimi yasiyorum 9 gun boyle ne ederim ben
çok düşünüyorsun çokkk hoş bi tek sen değil hepimiz çok düşünüyoruz yaa Allah hayırlara çıkarsınkizlar bu gece bir ruya gordum.. cok garip.nasil yorumlaniyor acaba..hamileydim daha yeni.6.7 haftalik kadar..kanimda uyusturucumu ne bulunmjs.bebegimi alip kenarda buyureceklermis kuvezde.yaa 7 haftalik bebegi??? cok karisik ruyaydi.etkisindeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?