2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canim gelemedi sari bi akinti var sadece gelemedi gitti onada sinir oldum asiri duysusalim agzimi acsam agliyorum

Ooo 3e 1 :)))

Kocanın 3 kızla başı dertte :)) sağlıkla kucağına al inşallah hayırlıca kaç haftalık oldunuz ♡
teşekkür ederim şimdi görüyorum :)
saat 12 yi geçince 29.haftamdan gidiyor olacağım Allahın izniyle :)

gelmez inşallah ta gec dollenmedır kuzum hiç belli olmaz Allah tan umut kesılmez olmazsan pazartesı kan versene
Yok be canim gec dollenme degildir o dedigin gec yumurtlamayla alakaliysa bizde tahmini yumurtlamadan sonra iliski olmadi ki aman erkek olasim geliyo inan ohhhh adet olsan dert olmasan dert

canım çok üzüldüm ama umudunu yitirme İnşallah bu adetin bebeğine vesile olur Sende en kısa zamanda muradına erersin.. Allah yardımcın olsun...
Aminn canim allah razi olsun. Üzülüyoruz ama onun bile sınırı var. Her adet olusumda gene de şükrediyorum olamayanlar var hamd olsun diye. Bu olmasa cocuk nerden olsun diye.

ama dun 19mm yum. var en gec bugun catlar dedı ama yok yanı oldugundan kuruym afedersın ilişki bile zorlar benı zaren istekte yok normalde yum. donemı malum blyn

Bence ilk yumurta döllendi ikinciye gerrek kalmadan ikinci döllense ikiz olur

kizlar bu gece bir ruya gordum.. cok garip.nasil yorumlaniyor acaba..hamileydim daha yeni.6.7 haftalik kadar..kanimda uyusturucumu ne bulunmjs.bebegimi alip kenarda buyureceklermis kuvezde.yaa 7 haftalik bebegi??? cok karisik ruyaydi.etkisindeyim hala

çok düşünüyorsun çokkk hoş bi tek sen değil hepimiz çok düşünüyoruz yaa Allah hayırlara çıkarsın

Gunaydın kızlar
kirgincicekler boyle rüyalar görmen normal, bebek istediğim donemde bende görürdüm arada.. Şimdi gebelikte artk uyumak dahi istemiyorum ruya göreceğim diye, sürekli kabus sürekli içime ne atıyosam karşıma çıkıyo ruyamda hemde gercek gibi. Bugun sabaha karşı rüyaya uyandım oturdum ağladım uyudum bidaha rüya bidaha, bidaha.... Allah hakkında hayırlısını versin seninde. Çok üzme kendini...

sher33 kuzum duphastonu doktorum bana ilk gittiimde vermişti. Pko oldugumu hotmonlarımında bunu desteklediğini gördü. İlacı yazdı. Bende Diane35 neden vermediniz dedm o sökücü evde bike var okadar ki adetlerm duzensizdi. O düşüğe sebep olabilir sen bunu kullan bebek varsa tutunur yoksa adetin gelır dedı. Ekimin 7sinde başladım 20sinde anca adetim geldi oda zor güç... Sende korkma hiç. Hayırlısı olsun canım benim

kalplerasi
benimde psikolojim mahvoldu günlerdir herşey ağır geliyo hersey batıyo eşime dunyayı zehir ettim dun evi terkedecektim nerdeyse. Zehra akıllı ol sakinleş diye kendımı telkin edıyorum yok daha fazla kuduruyorum kocamı üzünce bu sefer onada oturup iki saat ağlıyorum bu hafta hiç iyi değilm psikolojik olarak, anneler günü için olan reklama hüngür hüngür ağladım halbuki evlendiğmden beri öyle anne hasreti çekmezdim. Eşime gayet uyumlu hoşgörülüydüm. Kıyamazdım. Şimdi gene kıyamıyorum ama kıymadan da duramıyorum çok fena gelgitlerim başladı adama bağırıp çağırıyorum ay ne dolmuşum bi kaç gündür giremedimya buraya, dökülesim geldiii :) sen evde yaptığın gebelik testine gore hareket etme bence bi kan ver.... Lütfen :)

POWERHACK
ilaçsız adet olamazken adetin kendiliinden gelmiş çok guzel bu haber çünkü vücudun düzene girip öyle bebeği yaşatacak içinde. Yunurtlamanda erken oldu belli mi olur belkide bu ay bebiş gelir göğüs ağrın falan başladığına gore bence bu iyiye işaret inan umut vermek istemiyorum ama oyle gibi gibiiiii :)) yumurtlamadan 14 gün sonra testini yaparsın çift çizgiyi görürsün inşallah :)

Dualarım hepinizle ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…