- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
beraber beklyelmKaramsar olma muhtemelen ilki döllendi ikinci o yuzden belirti vermedi test gününü bekle sabırla
Nasılsın ben yumurtlamadan sonra fenayım gögüslerim cok agrıyor dün başın felaket agrıdı ve cok sıcak bastı yarı cıplak yattm vallahi gögüslerim yürürken bile agrıyor cok farklı agrıyorberaber beklyelm
Alllah bin sükür sen nasılsın cnmSelam nasilsiz kizlar ?
Aynen canim bende iyiyim iste ne zaman test yapsam diye bekliyorum oyleAlllah bin sükür sen nasılsın cnm
Bende bende kaldı 6 gün kafayı sıyırıcamAynen canim bende iyiyim iste ne zaman test yapsam diye bekliyorum oyle£
Bende bende kaldı 6 gün kafayı sıyırıcam
Benim 9 gunum var oooooBende bende kaldı 6 gün kafayı sıyırıcam
Sağolasın balım hormonlardan dolayı gelgitlerin olması gayet normal sen bunlarıda takıp üzülme eşin anlayışla karşılayacaktır seni hiç kafana takma cancağzımGunaydın kızlar
kirgincicekler boyle rüyalar görmen normal, bebek istediğim donemde bende görürdüm arada.. Şimdi gebelikte artk uyumak dahi istemiyorum ruya göreceğim diye, sürekli kabus sürekli içime ne atıyosam karşıma çıkıyo ruyamda hemde gercek gibi. Bugun sabaha karşı rüyaya uyandım oturdum ağladım uyudum bidaha rüya bidaha, bidaha.... Allah hakkında hayırlısını versin seninde. Çok üzme kendini...
sher33 kuzum duphastonu doktorum bana ilk gittiimde vermişti. Pko oldugumu hotmonlarımında bunu desteklediğini gördü. İlacı yazdı. Bende Diane35 neden vermediniz dedm o sökücü evde bike var okadar ki adetlerm duzensizdi. O düşüğe sebep olabilir sen bunu kullan bebek varsa tutunur yoksa adetin gelır dedı. Ekimin 7sinde başladım 20sinde anca adetim geldi oda zor güç... Sende korkma hiç. Hayırlısı olsun canım benim
kalplerasi
benimde psikolojim mahvoldu günlerdir herşey ağır geliyo hersey batıyo eşime dunyayı zehir ettim dun evi terkedecektim nerdeyse. Zehra akıllı ol sakinleş diye kendımı telkin edıyorum yok daha fazla kuduruyorum kocamı üzünce bu sefer onada oturup iki saat ağlıyorum bu hafta hiç iyi değilm psikolojik olarak, anneler günü için olan reklama hüngür hüngür ağladım halbuki evlendiğmden beri öyle anne hasreti çekmezdim. Eşime gayet uyumlu hoşgörülüydüm. Kıyamazdım. Şimdi gene kıyamıyorum ama kıymadan da duramıyorum çok fena gelgitlerim başladı adama bağırıp çağırıyorum ay ne dolmuşum bi kaç gündür giremedimya buraya, dökülesim geldiii :) sen evde yaptığın gebelik testine gore hareket etme bence bi kan ver.... Lütfen :)
POWERHACK
ilaçsız adet olamazken adetin kendiliinden gelmiş çok guzel bu haber çünkü vücudun düzene girip öyle bebeği yaşatacak içinde. Yunurtlamanda erken oldu belli mi olur belkide bu ay bebiş gelir göğüs ağrın falan başladığına gore bence bu iyiye işaret inan umut vermek istemiyorum ama oyle gibi gibiiiii :)) yumurtlamadan 14 gün sonra testini yaparsın çift çizgiyi görürsün inşallah :)
Dualarım hepinizle ♡
Bebiş olmadığına emin misinkizlar cok kotuyum adet olsam rahatlaycamda yok o da yok
Nolsun canim sanirim bugun regl olcam ama bu gecikme canimi sikti bi rahatsizligim mi var bu adetliyken neye bakiyorlarda 3. Yada 5. Gunu bu ay doktora gideyim diyorum tamam cocuk dusuneli coook olmuyor ama yasim kucuk degil varsa bi problem tedbir alayim kontrol icin en uygun donem hangisi
Adetinin 3.günü canım fsh lh tsh e2 ye bakıyorlar diye hatırlıyorum bide idarara sıkışık gidiyorsun sonuç göstermeye kist olup olmadığına bakıyorNolsun canim sanirim bugun regl olcam ama bu gecikme canimi sikti bi rahatsizligim mi var bu adetliyken neye bakiyorlarda 3. Yada 5. Gunu bu ay doktora gideyim diyorum tamam cocuk dusuneli coook olmuyor ama yasim kucuk degil varsa bi problem tedbir alayim kontrol icin en uygun donem hangisisher33 @Zehra ungrms yanne
Adete 2gün kaldı ovulasyon testi yaptım oda silik çıktı bu ayda bişey Yok herhaldeNisaberatim sen nasilsin dun kafam bi dunyaydi okudugumu bile anlayamiyordum. sher33 senin durumlar ne sahi @Zehra ungrms bende gece gunduz esimle kavga ediyirum 3 gundur simdide kavgaliyiz 11 gibi arabayi bakima goturecem diye gitti daha gelmedi
Mesela bugun sadece leke gorsem kanama olmasa bile adetin 1. Gunumu oluyor p.tesi mi gitmem gerekir bunlari ogreneyim ona gore bir plan yapayim ya bir rahatsizliktan yada denk getirememekten olmuyor bana tavsiyelwrin var miAdetinin 3.günü canım fsh lh tsh e2 ye bakıyorlar diye hatırlıyorum bide idarara sıkışık gidiyorsun sonuç göstermeye kist olup olmadığına bakıyor
Oyle dusunme belki hic kirmizilari gormeyecen bu ay cift cizgi haberini verecen allahtan umut kesilmez Bu ay bende alicam o testten hangi markayi alayim laboquick mi ne vardi iyi midirAdete 2gün kaldı ovulasyon testi yaptım oda silik çıktı bu ayda bişey Yok herhalde
eminim.test negatif ultrasondada ovulasyon olmamis dedilerBebiş olmadığına emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?