2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar adete 2gün var ovulasyonla bi deneyeyim dedim silik çıktı bu ayda olumsuz gibi

Sağolasın balım hormonlardan dolayı gelgitlerin olması gayet normal sen bunlarıda takıp üzülme eşin anlayışla karşılayacaktır seni hiç kafana takma cancağzım

Adetinin 3.günü canım fsh lh tsh e2 ye bakıyorlar diye hatırlıyorum bide idarara sıkışık gidiyorsun sonuç göstermeye kist olup olmadığına bakıyor

Adete 2gün kaldı ovulasyon testi yaptım oda silik çıktı bu ayda bişey Yok herhalde

Adetinin 3.günü canım fsh lh tsh e2 ye bakıyorlar diye hatırlıyorum bide idarara sıkışık gidiyorsun sonuç göstermeye kist olup olmadığına bakıyor
Mesela bugun sadece leke gorsem kanama olmasa bile adetin 1. Gunumu oluyor p.tesi mi gitmem gerekir bunlari ogreneyim ona gore bir plan yapayim ya bir rahatsizliktan yada denk getirememekten olmuyor bana tavsiyelwrin var mi

Kizlar ramazan geliyor ben dayanamiycam acaba pazartesi gunu doktora gitsem durumu anlatsam gelemedim diye falan hemde kan versem birsey yoksa da ramazanda nasil olacak tedavim bilgi alsam olur mu

Kizlar yeni konu actm ramazan hazirligi ile ilgili. Yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…