2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetin 3.günü canım. Ama yinede emin olma sen :) inşallah bi sorun yoktur bebişten gecikiyordur

Mesela bugun sadece leke gorsem kanama olmasa bile adetin 1. Gunumu oluyor p.tesi mi gitmem gerekir bunlari ogreneyim ona gore bir plan yapayim ya bir rahatsizliktan yada denk getirememekten olmuyor bana tavsiyelwrin var mi
Canım ben tamamen söküldüğüm günü 1.gün kabul ediyorum tabi öncelikle rahatsızlıktan mı yoksa denk getirememekten mi olduğunu öğrenmen lazım ona göre konuşuruz

Oyle dusunme belki hic kirmizilari gormeyecen bu ay cift cizgi haberini verecen allahtan umut kesilmez Bu ay bende alicam o testten hangi markayi alayim laboquick mi ne vardi iyi midir
Ben labaquik kullandım şimdi surelab kullanıyorum ikiside gayet güzel canım sitelere gir bak hangisi işine gelirse onu alırsın

Kızlar o kadar çok yüreğim daralıyor ki anlatamam bu ayda olmadıysa diye sabahtan beri kendimi yiyorum çok daraldım

Kizlar ramazan geliyor ben dayanamiycam acaba pazartesi gunu doktora gitsem durumu anlatsam gelemedim diye falan hemde kan versem birsey yoksa da ramazanda nasil olacak tedavim bilgi alsam olur mu
canım geçen etiketlemişsin beni yazamamıstım
iyiyim sen ne yapıyorsun :)

bu arada göbek deliğiniz nasıl oldu benimki resmen dümdüz oldu
rengide koyulastı hamilelik çizgim olmadı gibi ama damarlarım cok belli

kacıncı gundesın canm bnm kı hiç bişey anlamadımkı ne catlamasından ne başka bişiyden beklıcem işte bı 10. gunu bı 14. gunu baz alcam yum. olarak bakalım inşallah tutmştr yum. itibaren göğüs agrısı olup hamıle olan cok var

ıyıyım cnm aynı bklmedeym karmaşık bı yum. donemı gecrdım beklıcz artık nasıp bklm oldun mu reglı

Kızlar o kadar çok yüreğim daralıyor ki anlatamam bu ayda olmadıysa diye sabahtan beri kendimi yiyorum çok daraldım
adetlıykn bıtsede yum. donemı gelsın derım yum. donemı gelır neyse gorevler yapılır sonra adete yakın benı bı telaş bı endişe basar adet gelck korlusundan sendede o var şuan ama gelmez inşallah

tum kadroya bu sorum şinciikk mesela soldan yumurtladığında bebek yerleşme agrısı soldan
sağdan yumurtladığında o agrı sağdanmı oluyo

Gögüs agrımdan uyuyamıyor gezemiyorum fena oldu ya bugün 4.günüm bitiyor yarın 5..

bu arada göbek deliğiniz nasıl oldu benimki resmen dümdüz oldu
rengide koyulastı hamilelik çizgim olmadı gibi ama damarlarım cok belli
oncelikle bebegin hayirli olsun canim.ikizlere gebesin galiba.dogal yollamioldu yoksa tedaviylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…