Adetin 3.günü canım. Ama yinede emin olma sen :) inşallah bi sorun yoktur bebişten gecikiyordurNolsun canim sanirim bugun regl olcam ama bu gecikme canimi sikti bi rahatsizligim mi var bu adetliyken neye bakiyorlarda 3. Yada 5. Gunu bu ay doktora gideyim diyorum tamam cocuk dusuneli coook olmuyor ama yasim kucuk degil varsa bi problem tedbir alayim kontrol icin en uygun donem hangisisher33 ZK_ASK @yanne
Canım ben tamamen söküldüğüm günü 1.gün kabul ediyorum tabi öncelikle rahatsızlıktan mı yoksa denk getirememekten mi olduğunu öğrenmen lazım ona göre konuşuruzMesela bugun sadece leke gorsem kanama olmasa bile adetin 1. Gunumu oluyor p.tesi mi gitmem gerekir bunlari ogreneyim ona gore bir plan yapayim ya bir rahatsizliktan yada denk getirememekten olmuyor bana tavsiyelwrin var mi
Hmm anladım canım o zaman o yüzden gecikiyor belki geç yumurtladın geç döllenmedireminim.test negatif ultrasondada ovulasyon olmamis dediler
Ben labaquik kullandım şimdi surelab kullanıyorum ikiside gayet güzel canım sitelere gir bak hangisi işine gelirse onu alırsınOyle dusunme belki hic kirmizilari gormeyecen bu ay cift cizgi haberini verecen allahtan umut kesilmez Bu ay bende alicam o testten hangi markayi alayim laboquick mi ne vardi iyi midir
canım geçen etiketlemişsin beni yazamamıstımKizlar ramazan geliyor ben dayanamiycam acaba pazartesi gunu doktora gitsem durumu anlatsam gelemedim diye falan hemde kan versem birsey yoksa da ramazanda nasil olacak tedavim bilgi alsam olur mu
kacıncı gundesın canm bnm kı hiç bişey anlamadımkı ne catlamasından ne başka bişiyden beklıcem işte bı 10. gunu bı 14. gunu baz alcam yum. olarak bakalım inşallah tutmştr yum. itibaren göğüs agrısı olup hamıle olan cok varNasılsın ben yumurtlamadan sonra fenayım gögüslerim cok agrıyor dün başın felaket agrıdı ve cok sıcak bastı yarı cıplak yattm vallahi gögüslerim yürürken bile agrıyor cok farklı agrıyor
iyiyim canm bnm aynı karmaşalı bı donemdı ovı test sılıkleşmiştı yanı catlafı yuksek ıhtımalle benım durum 10. gun pozıtıf gordum bıde 14. hun gordum gerisi Allah kerım bklıcz bklm senın ne oldu ne kadar kaldı
ıyıyım cnm aynı bklmedeym karmaşık bı yum. donemı gecrdım beklıcz artık nasıp bklm oldun mu reglıNisaberatim sen nasilsin dun kafam bi dunyaydi okudugumu bile anlayamiyordum. sher33 senin durumlar ne sahi ZK_ASK bende gece gunduz esimle kavga ediyirum 3 gundur simdide kavgaliyiz 11 gibi arabayi bakima goturecem diye gitti daha gelmedi
adetlıykn bıtsede yum. donemı gelsın derım yum. donemı gelır neyse gorevler yapılır sonra adete yakın benı bı telaş bı endişe basar adet gelck korlusundan sendede o var şuan ama gelmez inşallahKızlar o kadar çok yüreğim daralıyor ki anlatamam bu ayda olmadıysa diye sabahtan beri kendimi yiyorum çok daraldım
bu arada göbek deliğiniz nasıl oldu benimki resmen dümdüz oldu
rengide koyulastı hamilelik çizgim olmadı gibi ama damarlarım cok belli
Gögüs agrımdan uyuyamıyor gezemiyorum fena oldu ya bugün 4.günüm bitiyor yarın 5..kacıncı gundesın canm bnm kı hiç bişey anlamadımkı ne catlamasından ne başka bişiyden beklıcem işte bı 10. gunu bı 14. gunu baz alcam yum. olarak bakalım inşallah tutmştr yum. itibaren göğüs agrısı olup hamıle olan cok var
kaldı yarınla 5 gun 9. gun yap test varsa fazladan ay hadı ınsallah vardır ben daha yenı şafak saycam sen bnden once al teskereyıGögüs agrımdan uyuyamıyor gezemiyorum fena oldu ya bugün 4.günüm bitiyor yarın 5..
Ay inş canım evet 9.gün itibaren yapıcam sürekli merak içindeyimkaldı yarınla 5 gun 9. gun yap test varsa fazladan ay hadı ınsallah vardır ben daha yenı şafak saycam sen bnden once al teskereyı
insallah oyle degildir tedavi oluyorum cunki ilac kullaniyorum antibiyotik falanHmm anladım canım o zaman o yüzden gecikiyor belki geç yumurtladın geç döllenmedir
oncelikle bebegin hayirli olsun canim.ikizlere gebesin galiba.dogal yollamioldu yoksa tedaviylemi?bu arada göbek deliğiniz nasıl oldu benimki resmen dümdüz oldu
rengide koyulastı hamilelik çizgim olmadı gibi ama damarlarım cok belli
oncelikle bebegin hayirli olsun canim.ikizlere gebesin galiba.dogal yollamioldu yoksa tedaviylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?