2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bayagıdır girmiyorum canım ben aylar olmustur o yüzden karsılasamadık sanırım
rabbim sizede versin en kısa zamanda
Insallah canim bende doktora gittim bu ay klomen kullanmaya basladim insallah en kisa zamanda sonuc alirim

bayagıdır girmiyorum canım ben aylar olmustur o yüzden karsılasamadık sanırım
rabbim sizede versin en kısa zamanda
Sende kazasiz belasiz saglikli sihhatli bebisler dogur insallah canim benim cok sevindim senin adina

inşallah canım klomen neden kullandın ki neden verdi yani
Valla canim muayene etti kan tahlili yaptirdi birsey yok dedi ama klomen verdi arastirdim yumurtalari buyutuyormus yani yumurtlama zamanimi kontrol altina aldi

adetlıykn bıtsede yum. donemı gelsın derım yum. donemı gelır neyse gorevler yapılır sonra adete yakın benı bı telaş bı endişe basar adet gelck korlusundan sendede o var şuan ama gelmez inşallah
Galiba canım ya o kadar çok daraldım ki eşim yürüyüşe çıkardı biraz sevdiğim şeylerden aldık eve döndük çok şükür şimdi daha iyiyim

Adetin 3.günü canım. Ama yinede emin olma sen :) inşallah bi sorun yoktur bebişten gecikiyordur
insallah yoktur canim bakalim

Canım ben tamamen söküldüğüm günü 1.gün kabul ediyorum tabi öncelikle rahatsızlıktan mı yoksa denk getirememekten mi olduğunu öğrenmen lazım ona göre konuşuruz
bi sokylmedi gitti carsamba olmaliydim bugun coook hafif bi leke tek geldi 3.gunu gideyim bari bu yumurta catlayip catlamadigina nasil ve hangi donem bakiyorlar

ıyıyım cnm aynı bklmedeym karmaşık bı yum. donemı gecrdım beklıcz artık nasıp bklm oldun mu reglı
insallah hayirli haberini aliriz bu ay canim

insallah yoktur canim bakalim

bi sokylmedi gitti carsamba olmaliydim bugun coook hafif bi leke tek geldi 3.gunu gideyim bari bu yumurta catlayip catlamadigina nasil ve hangi donem bakiyorlar

insallah hayirli haberini aliriz bu ay canim
Sürekli kontrole gidiyorsun canım 3.4. kontrolde falan belli oluyor

Nasil yani bi ay icinde mi bir kac defa gidiluyor vajinal ultrasonla mi bakiyorlar
Evet canım ben bu ay adetimin 3.günü gittim Letu diye bi ilaç kullandım sonra adetimin 11.günü gittim 2yumurta gelişiyor sesi 14.günü gittim yeterli boyutta çatlatma iğnesi verdi 16.gün çatlayıp çatlamadığını kontrol etti
Doktordan doktora değişiyor kimisi vajinal bakıyor kimisi karından benim doktorum vajinal bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…