Iyiyim canim hamile misin sennn hic haberim olmadi niye haber vermedinnnncanım geçen etiketlemişsin beni yazamamıstım
iyiyim sen ne yapıyorsun :)
Iyiyim canim hamile misin sennn hic haberim olmadi niye haber vermedinnnn
Iyiyim canim hamile misin sennn hic haberim olmadi niye haber vermedinnnncanım geçen etiketlemişsin beni yazamamıstım
iyiyim sen ne yapıyorsun :)
Kiz ben bayadir girmiyodum o yuzden gormemisim hani beraber kalcaktikcanım olur mu kac kere geldim yazdım :)
gözden kacırmıs olabilirsin evet hamileyim canım
Kiz ben bayadir girmiyodum o yuzden gormemisim hani beraber kalcaktik
Insallah canim bende doktora gittim bu ay klomen kullanmaya basladim insallah en kisa zamanda sonuc alirimbayagıdır girmiyorum canım ben aylar olmustur o yüzden karsılasamadık sanırım
rabbim sizede versin en kısa zamanda
Sende kazasiz belasiz saglikli sihhatli bebisler dogur insallah canim benim cok sevindim senin adinabayagıdır girmiyorum canım ben aylar olmustur o yüzden karsılasamadık sanırım
rabbim sizede versin en kısa zamanda
Insallah canim bende doktora gittim bu ay klomen kullanmaya basladim insallah en kisa zamanda sonuc alirim
cok sagol canım Allah razı olsun amin inşallah tek duammmSende kazasiz belasiz saglikli sihhatli bebisler dogur insallah canim benim cok sevindim senin adina
Valla canim muayene etti kan tahlili yaptirdi birsey yok dedi ama klomen verdi arastirdim yumurtalari buyutuyormus yani yumurtlama zamanimi kontrol altina aldiinşallah canım klomen neden kullandın ki neden verdi yani
Valla canim muayene etti kan tahlili yaptirdi birsey yok dedi ama klomen verdi arastirdim yumurtalari buyutuyormus yani yumurtlama zamanimi kontrol altina aldi
anladım canım inşallah olur en kısa zamanda
Galiba canım ya o kadar çok daraldım ki eşim yürüyüşe çıkardı biraz sevdiğim şeylerden aldık eve döndük çok şükür şimdi daha iyiyimadetlıykn bıtsede yum. donemı gelsın derım yum. donemı gelır neyse gorevler yapılır sonra adete yakın benı bı telaş bı endişe basar adet gelck korlusundan sendede o var şuan ama gelmez inşallah
O zaman inşaallah değildir canıminsallah oyle degildir tedavi oluyorum cunki ilac kullaniyorum antibiyotik falan
insallah yoktur canim bakalimAdetin 3.günü canım. Ama yinede emin olma sen :) inşallah bi sorun yoktur bebişten gecikiyordur
bi sokylmedi gitti carsamba olmaliydim bugun coook hafif bi leke tek geldi 3.gunu gideyim bari bu yumurta catlayip catlamadigina nasil ve hangi donem bakiyorlarCanım ben tamamen söküldüğüm günü 1.gün kabul ediyorum tabi öncelikle rahatsızlıktan mı yoksa denk getirememekten mi olduğunu öğrenmen lazım ona göre konuşuruz
insallah hayirli haberini aliriz bu ay canimıyıyım cnm aynı bklmedeym karmaşık bı yum. donemı gecrdım beklıcz artık nasıp bklm oldun mu reglı
Sürekli kontrole gidiyorsun canım 3.4. kontrolde falan belli oluyorinsallah yoktur canim bakalim
bi sokylmedi gitti carsamba olmaliydim bugun coook hafif bi leke tek geldi 3.gunu gideyim bari bu yumurta catlayip catlamadigina nasil ve hangi donem bakiyorlar
insallah hayirli haberini aliriz bu ay canim
Nasil yani bi ay icinde mi bir kac defa gidiluyor vajinal ultrasonla mi bakiyorlarSürekli kontrole gidiyorsun canım 3.4. kontrolde falan belli oluyor
Evet canım ben bu ay adetimin 3.günü gittim Letu diye bi ilaç kullandım sonra adetimin 11.günü gittim 2yumurta gelişiyor sesi 14.günü gittim yeterli boyutta çatlatma iğnesi verdi 16.gün çatlayıp çatlamadığını kontrol ettiNasil yani bi ay icinde mi bir kac defa gidiluyor vajinal ultrasonla mi bakiyorlar
Çok özledim çokkk
aynnÇok özledim çokkkkonuşmayınca bi yanım eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?