Sancı olması çok normal tüm hamilelere sor istersen... Herseyden nem kapmana gerek yok korkularınla onuda tedirgin etme duşunu falan istediin zamn al ayakta çok durma sadece. Baska olmadı dimi kan falan
canım kesenin yeri değiştiğinide nerden çıkardın dr. mu söyledi siz mi söylüyorsunuz? Canım ultrasonda bi sıkıntı olsa dr. hemen söyler kıvrandırmaz...İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu süreci... sen dinlen güzel güzel bu arada acile gittinizmi?
Geçmiş olsun nasıl kırıldıKizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti
Saol canim yere dustum kolumda altimda kaldi dirsekten kirildiGeçmiş olsun nasıl kırıldı
Canikooo iyiyim ben. Regl bitiyor bugün. Yeni ay yeni umut. Ramazan ayi hurmetine Rabbim gonlumuze gore versin insallah
Aaaa kötü olmuş dikkat et kendine çok geçmiş olsunSaol canim yere dustum kolumda altimda kaldi dirsekten kirildi
İnşaallah canım benimde bat yarın inşaallah gelmezde huzura kavuşurumCanikooo iyiyim ben. Regl bitiyor bugün. Yeni ay yeni umut. Ramazan ayi hurmetine Rabbim gonlumuze gore versin insallah
Saol canim yarin tekrar gitcem doktora acaba kan testi de yaptirsam miAaaa kötü olmuş dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Kizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti
Hadiiii insallah gelmezzzzz yaaaaa.... Gözüm üstünde:)İnşaallah canım benimde bat yarın inşaallah gelmezde huzura kavuşurum
Canim naptn adet oldunmu benim adet sancilarm devam ediyo ama gelen yok bugun belimde agrimaya basladiKullsndigimiz ilaçlar yapiyo cnm adet olcak hissi var bnde de
Saol canim dustum yageçmiş olsun canım nasıl oldu ya
Yaptırmak istiyorsan yaptır canımSaol canim yarin tekrar gitcem doktora acaba kan testi de yaptirsam mi
Yarın gelmezse Salı'ya test yapacağım negatifi görmektense kırmızı görmeye razıyımHadiiii insallah gelmezzzzz yaaaaa.... Gözüm üstünde:)
Canım çöl aç çok ta tok olma arada ol benimki çok güzel ve rahat geçti ama bazılarının işlem esnasında midesi bulanıyormuşKızlar salı günü rahim filmi çektircem, sabah. Aç karınla mı çekiliyor,
Tamam canım saol tavsiyen içinCanım çöl aç çok ta tok olma arada ol benimki çok güzel ve rahat geçti ama bazılarının işlem esnasında midesi bulanıyormuş
Yok canım hatta benim doktorum yumurtan var 4güne belki çatlar ilişki olsun dedi ama biz 2ay yumurta günleri beraber olamadık eşim yoktu bi nevi korundukTamam canım saol tavsiyen içinsher33 Doktorun işlem sonrası korun dedi mi bi de onu merak ediyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?