2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sancı olması çok normal tüm hamilelere sor istersen... Herseyden nem kapmana gerek yok korkularınla onuda tedirgin etme duşunu falan istediin zamn al ayakta çok durma sadece. Baska olmadı dimi kan falan

Merhaba kızlar ne zamandır girmiyordum. 5 gün rapor iş güç koşturma derken unuttum gitti burayı. Progestanı hala kullanıyorum çok şükür kahverengi lekeler 5 güne bitti. Burdaki doktor evham yapmama sebep olmuştu biraz. Bende İstanbula kendi doktoruma gittim. 5 hamileden 1inde lekelenme olduğunu endişelenmem gereken bir şey olmadığını söyledi. Bana kalsa progestan da vermezdim ama madem başlamışsın kalp atışını duyana kadar kullan dedi. Cuma günü farklı bir doktora gideceğim kalp atışları için. Hala bulunduğum ilde doktor arayışım devam ediyor. Doktordan doktora o kadar fark ediyor ki. Lekelenmem olduğu gün gittiğim doktor 5+1 günlük hamilesin demişti şuan sadece kese görünüyor demişti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim 5+6 günlük ve kesen dolu boş değil deyip gayet belirgin bir ultrason görüntüsü verdi elime. Bakalım doğuma kadar içime sinen bir doktor bulacağım inşallah.

Kizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti

Kızlar yumurtlama gününden 1 gün sonra başladı gögüs agrım ve doluluk hissi 5.günüm hala var ne uyutuyor ne gezdiriyor canım cok yanıyor sizde oldu mu

Açlık ve toklu önemli tabi başka derdim kalmadı dastresten aklıma böyle şeyler gelio işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…