2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yarın gelmezse Salı'ya test yapacağım negatifi görmektense kırmızı görmeye razıyım
aahh aahh kafamız bulandı artık aslında... normal bi piskoloji ile baksak aslında testi yapar gecersin varsa vardır yoksa emin olursun için içini kemirerek beklicene emin olarak beklersin. ama biz öyle olamıyoruz malesef... hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlar sizinle özel bir şey paylaşmak istiyorum. reglim bittiğinden emin olduktan sonra eşimle birlikte olduk. olurken hiç bir şey yoktu hatta gece boyunca bi şey yoktu ama sabah tuvalete gidince kanamam oldu resmen açık kırmızı şeklinde. geliyor gene yani bildiğiniz pedle geziyorum yeniden. geçen ay da aynısı oldu. regl bitti ilişkiden sonra çok kanamam oldu ağrı sancı hiç olmadı ama yine açık ama cok canlı bir kırmızıydı ve 2 gün sürmüştü yine sürecek galiba. böyle bir şey yaşayan biri var mı ? Daha önce hiç başıma gelmedi bitti mi biterdi.. hani biterken kahve lekeye döner iyice koyulaşır sonra sarı akıntıyla biter ya.. anlamadım bu kanlar nerden geri geliyor. doktora gitmemi gerektırcek bı durum mu bu ?

Benimde başıma geldi 2 kere falan temiz kırmızı açık renkte kan. Bence o tam regl bitmediginden olabilir

bence adetin de olabilir ama o kadar temizlendikten sonra o denli canlı kırmızı ve uzun süren kanama ciddiye al bence dr. danış. normalde olmaması gerekir çünkü... canım iliski sonrası kanama cok ciddi rahatsızlıkların ön belirtisi olabilyor ama dediğim gibi adetin devamıda olabilir... kafan rahat etmesi için bence dr. git. durumu anlat... inşallah da önemli değildir..

Allaha şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Maalesef Dr. çok önemli ve güvendiğin iyi dr. bulman dileğimle... içini ferah tut diğer süreçlerinde allah yardımcın olsun sıkıntısız geçsin..sağlıcakla kal bebeğin ve sen...

Merhaba kızlar,

bende ctesi dr. randevuma gittim Bebeğimin Kalp atışlarını duydum ama dr. şuan çok zayıf atıyor kalbi dedi. hay allahım bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz. Kesem aslında adete göre 6+4 olması gerekiyordu. ultrasonda 7+4 göründü. bende zaten 1 hafta önde çıkmasını bekliyordum zaten. Neyse progestan verdi vitamin verdi.. haftaya gene kontrole gel dedi...
Kısmet artık.. takvimi adete göre yaptım artık olmadı değiştiririm..

yarın mutlaka gidicem canım çok sağol... inş yoktur bişi yaa

Merhaba canlar bı kaç gün yoktum mesajlar almış başını gitmiş:))))

Kizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti
Cok geçmiş olsun cnm

Cnm büyük ihtimal adetin devamıdır, çok nadir bendede olmuştu. Bitti sanıp sonra devam etmesi. Ama sen gene yanne bin dediği gibi bı doktoruna danış

Kızlar Allah'ıma şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Ohh Cok sukur cnm ikili testin ne kadar sağlıksız olduğunu tekrar kanitladin.

Massallah cnm, bence yeni olduğu için öyle duymuştur. Tekrar hayirlii olsunn

Kızlar düz yatıp elimi karnimin alt kısmında gezdirince sanki sol tarafı daha dolgun geliyor elime, olabilirmiki?

Canim bol bol dua et.. Allahin izniyle kalp atışı duzene girer. Belki de normaldir bazı aletler herseyi cok da duzgun göstermiyor. Ben teknoloji cok fazla guvenemiyorum. Kul yapısı sonuçta.

Canim bol bol dua et.. Allahin izniyle kalp atışı duzene girer. Belki de normaldir bazı aletler herseyi cok da duzgun göstermiyor. Ben teknoloji cok fazla guvenemiyorum. Kul yapısı sonuçta.

Sağol canım benim ,inşallah bekliyoruz dua ile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…