Canim bn cekdirirken tokdm cekilince masadan kalmadan kusdm o verilen ilac rahimden karin bosluguna dokuluyomus beni kusdurdu o yuzden ama ac girenler kusmadiAçlık ve toklu önemli tabi başka derdim kalmadı dastresten aklıma böyle şeyler gelio işte
aahh aahh kafamız bulandı artık aslında... normal bi piskoloji ile baksak aslında testi yapar gecersin varsa vardır yoksa emin olursun için içini kemirerek beklicene emin olarak beklersin. ama biz öyle olamıyoruz malesef... hakkında hayırlısı olsun canım.Yarın gelmezse Salı'ya test yapacağım negatifi görmektense kırmızı görmeye razıyım
Benimde başıma geldi 2 kere falan temiz kırmızı açık renkte kan. Bence o tam regl bitmediginden olabilirkızlar sizinle özel bir şey paylaşmak istiyorum. reglim bittiğinden emin olduktan sonra eşimle birlikte olduk. olurken hiç bir şey yoktu hatta gece boyunca bi şey yoktu ama sabah tuvalete gidince kanamam oldu resmen açık kırmızı şeklinde. geliyor gene yani bildiğiniz pedle geziyorum yeniden. geçen ay da aynısı oldu. regl bitti ilişkiden sonra çok kanamam oldu ağrı sancı hiç olmadı ama yine açık ama cok canlı bir kırmızıydı ve 2 gün sürmüştü yine sürecek galiba. böyle bir şey yaşayan biri var mı ? Daha önce hiç başıma gelmedi bitti mi biterdi.. hani biterken kahve lekeye döner iyice koyulaşır sonra sarı akıntıyla biter ya.. anlamadım bu kanlar nerden geri geliyor.doktora gitmemi gerektırcek bı durum mu bu ?
cok geçmiş oldun hay allah canım... sağlıkğına kavusta bebek için yine uğrasırsın.. cok geçmiş olsun..Kizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti
kızlar sizinle özel bir şey paylaşmak istiyorum. reglim bittiğinden emin olduktan sonra eşimle birlikte olduk. olurken hiç bir şey yoktu hatta gece boyunca bi şey yoktu ama sabah tuvalete gidince kanamam oldu resmen açık kırmızı şeklinde. geliyor gene yani bildiğiniz pedle geziyorum yeniden. geçen ay da aynısı oldu. regl bitti ilişkiden sonra çok kanamam oldu ağrı sancı hiç olmadı ama yine açık ama cok canlı bir kırmızıydı ve 2 gün sürmüştü yine sürecek galiba. böyle bir şey yaşayan biri var mı ? Daha önce hiç başıma gelmedi bitti mi biterdi.. hani biterken kahve lekeye döner iyice koyulaşır sonra sarı akıntıyla biter ya.. anlamadım bu kanlar nerden geri geliyor.doktora gitmemi gerektırcek bı durum mu bu ?
Kızlar Allah'ıma şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Merhaba kızlar ne zamandır girmiyordum. 5 gün rapor iş güç koşturma derken unuttum gitti burayı. Progestanı hala kullanıyorum çok şükür kahverengi lekeler 5 güne bitti. Burdaki doktor evham yapmama sebep olmuştu biraz. Bende İstanbula kendi doktoruma gittim. 5 hamileden 1inde lekelenme olduğunu endişelenmem gereken bir şey olmadığını söyledi. Bana kalsa progestan da vermezdim ama madem başlamışsın kalp atışını duyana kadar kullan dedi. Cuma günü farklı bir doktora gideceğim kalp atışları için. Hala bulunduğum ilde doktor arayışım devam ediyor. Doktordan doktora o kadar fark ediyor ki. Lekelenmem olduğu gün gittiğim doktor 5+1 günlük hamilesin demişti şuan sadece kese görünüyor demişti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim 5+6 günlük ve kesen dolu boş değil deyip gayet belirgin bir ultrason görüntüsü verdi elime. Bakalım doğuma kadar içime sinen bir doktor bulacağım inşallah.
yarın mutlaka gidicem canım çok sağol... inş yoktur bişi yaabence adetin de olabilir ama o kadar temizlendikten sonra o denli canlı kırmızı ve uzun süren kanama ciddiye al bence dr. danış. normalde olmaması gerekir çünkü... canım iliski sonrası kanama cok ciddi rahatsızlıkların ön belirtisi olabilyor ama dediğim gibi adetin devamıda olabilir... kafan rahat etmesi için bence dr. git. durumu anlat... inşallah da önemli değildir..
Cok geçmiş olsun cnmKizlar kolumukirdim ve iki kererontgen cekildi yarin tekrar cekilecek bu ayki hayallerimde bitti
kızlar sizinle özel bir şey paylaşmak istiyorum. reglim bittiğinden emin olduktan sonra eşimle birlikte olduk. olurken hiç bir şey yoktu hatta gece boyunca bi şey yoktu ama sabah tuvalete gidince kanamam oldu resmen açık kırmızı şeklinde. geliyor gene yani bildiğiniz pedle geziyorum yeniden. geçen ay da aynısı oldu. regl bitti ilişkiden sonra çok kanamam oldu ağrı sancı hiç olmadı ama yine açık ama cok canlı bir kırmızıydı ve 2 gün sürmüştü yine sürecek galiba. böyle bir şey yaşayan biri var mı ? Daha önce hiç başıma gelmedi bitti mi biterdi.. hani biterken kahve lekeye döner iyice koyulaşır sonra sarı akıntıyla biter ya.. anlamadım bu kanlar nerden geri geliyor.doktora gitmemi gerektırcek bı durum mu bu ?
Ohh Cok sukur cnmKızlar Allah'ıma şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Massallah cnm, bence yeni olduğu için öyle duymuştur. Tekrar hayirlii olsunnMerhaba kızlar,
bende ctesi dr. randevuma gittim Bebeğimin Kalp atışlarını duydum ama dr. şuan çok zayıf atıyor kalbi dedi. hay allahım bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz. Kesem aslında adete göre 6+4 olması gerekiyordu. ultrasonda 7+4 göründü. bende zaten 1 hafta önde çıkmasını bekliyordum zaten. Neyse progestan verdi vitamin verdi.. haftaya gene kontrole gel dedi...
Kısmet artık.. takvimi adete göre yaptım artık olmadı değiştiririm..
Canim bol bol dua et.. Allahin izniyle kalp atışı duzene girer. Belki de normaldir bazı aletler herseyi cok da duzgun göstermiyor. Ben teknoloji cok fazla guvenemiyorum. Kul yapısı sonuçta.Merhaba kızlar,
bende ctesi dr. randevuma gittim Bebeğimin Kalp atışlarını duydum ama dr. şuan çok zayıf atıyor kalbi dedi. hay allahım bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz. Kesem aslında adete göre 6+4 olması gerekiyordu. ultrasonda 7+4 göründü. bende zaten 1 hafta önde çıkmasını bekliyordum zaten. Neyse progestan verdi vitamin verdi.. haftaya gene kontrole gel dedi...
Kısmet artık.. takvimi adete göre yaptım artık olmadı değiştiririm..
Canim bol bol dua et.. Allahin izniyle kalp atışı duzene girer. Belki de normaldir bazı aletler herseyi cok da duzgun göstermiyor. Ben teknoloji cok fazla guvenemiyorum. Kul yapısı sonuçta.
Cnm adet olmadim.cumartesi asilamanin 12.gunuydu hcg 0.100 den dusuk yani negatif cikti.jeli de biraktim amann adeti bekliyorumCanim naptn adet oldunmu benim adet sancilarm devam ediyo ama gelen yok bugun belimde agrimaya basladi
Söyledik kendini boş yere üzdün :) hayırlı olsun Rabbim sağlıkla doğduğu günü görmeyi, onunla yaşamayı nasip etsin kötü gününü göstermesin ♡Kızlar Allah'ıma şükürler olsun sonucum temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?