2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar buradan okuyorum benim gebeligimde cok sıkıntılı size tavsiyem hergun elinizi karniniza koyun yasin okuyun ve hergun iki rekat namaz kilin bebegin sagkikli olmasi icin verecdk olan da Alacak olanda rabbim rabbim hepimizin yardimcisi olsun bide bol su için

Kuzular nub teorisi nasil oluyor kac haftalik hamile iken belli oluyor
11haftaliktan sonra bakılıyor cnm, bebeğin popo kısmındaki çıkıntı dikeyse erkek paralelse kiz oluyormuş. Dünkü mesajımda örnek resmini paylasmistim, oradan görebilirsin. Yada Google'a nub teorisi cinsiyet belirleme yaz örnek resimler çıkar karşına

Nasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye

Canım allahım sana hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah ... allah sağlık versin canım .. bundada vardır bir hayır biliyorum anca gaşayan anlar senin hislerini allah sana dayanma gücü versin inşallah... canım benin kız kardeşimde iki düşük yaşadı sonrasında ankarada bir prof a gittiler genetik araştırma yapıldı kız kardeşimde folik asit düzeyi ile ilgili bir problem çıktı birde kanda pıhtılaşma problemş çıktı . Dr gebe kalmadan önce aspirin ve daha farklı dozajda folik asit takviyesi verdi. Sonra gebe kaldı ve doğuma kadar hergün kan sulandırıcı iğne clexane yaptı ve normal doğum ile oğluna kavuştu. Şimdi 2.5 yaşında . İnanıyorum ki bu yaşadıkların son olacak ve allah senada sağlıklı bir bebek nasip edecek inşallah. Lütfen sende kontrollerinş ihmal etme ve genetik tahlillerini yaptır canım.

Nasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye
Korkma kuzum benimde ayni agrilarim oluyor normal dedi doktorum. Otururken kalkarken kasik bel agrisi oluyor. Ozellikle regli donemin yaklastiginda oluyor

Bir seyler ters gidiyor Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzucum. Pazartesiye kadar bir sey olmaz insallah. Saglikliysa o bebek kalp atisini da duyarsin devami da gelir, ama sagliksizsa gidecek. Hakkinda hayirlisi olsun seni seviyorum.
Canım selam nasılsın seni merak ediyordum bende yazacaktım sana . Çok şükür 19. Haftaya gelmişsin inşallah 38-40 haftalarıda göreceksin inanıyorum.

Korkma kuzum benimde ayni agrilarim oluyor normal dedi doktorum. Otururken kalkarken kasik bel agrisi oluyor. Ozellikle regli donemin yaklastiginda oluyor

Çok normal canım benim 12. Haftaya kadar olmuştu
Teşekkür ederm canlarim icim rahatladi insan korkuyor bilmeyince artık ogrenmis oldum sağolun

Ya gebelik takvimini gördüm . Canım hamile misin ? Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)
Sagol canım benim evet hamd olsun geldi minigim darısı isteyen herkesin başına o kadar bekledim üzüldüm ki zamani varmış demek ki sabretmek gerekmis ama insan anlamıyor o psikolojiyle

Merhaba anneler, tüp bebek yaptırıp kabama geçiren var mı ilk kanamam oldu ikiz gebelikti 6. Hafta kanama oldu birinin kalbi durdu ne azık ki cuma günü yine kanamam oldu bebek iyi şükür ama çok korkuyorum diğeri gibi bu da beni bırakır mı bunşekilde kanama geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?

Canlar listemizdekilerden kimler doğum yaptı sileyim bilginiz varbmi ya da hala aramizda olanlar bilgi verebilir mi melegimi kucagima aldım diye

malesef ben dusuk yaptim canim dun aksam kanamam basladi halen geliyor.. acile gittik dusuk baslamis dediler bhcgde dususe gecmis kimyasal oldu benimki.cokuzgunum.bir sure kk ya ugramayacagim oysaki ne kadar sevinmistik..toparlanmam lazim kizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…