gitigimde acikmaya başlamıştım ve minnoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.
- kızlar bu arada bu sabah gittik gördük minoşumu çok sukur
ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi
Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi
11haftaliktan sonra bakılıyor cnm, bebeğin popo kısmındaki çıkıntı dikeyse erkek paralelse kiz oluyormuş. Dünkü mesajımda örnek resmini paylasmistim, oradan görebilirsin. Yada Google'a nub teorisi cinsiyet belirleme yaz örnek resimler çıkar karşınaKuzular nub teorisi nasil oluyor kac haftalik hamile iken belli oluyor
Allah gönlündekini nasip etsin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaEvet cnm oglusunun nub'u belli oluyor:)) Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin. 1temmuz sonraki kontrolum orda kesin olur artık
Canım allahım sana hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah ... allah sağlık versin canım .. bundada vardır bir hayır biliyorum anca gaşayan anlar senin hislerini allah sana dayanma gücü versin inşallah... canım benin kız kardeşimde iki düşük yaşadı sonrasında ankarada bir prof a gittiler genetik araştırma yapıldı kız kardeşimde folik asit düzeyi ile ilgili bir problem çıktı birde kanda pıhtılaşma problemş çıktı . Dr gebe kalmadan önce aspirin ve daha farklı dozajda folik asit takviyesi verdi. Sonra gebe kaldı ve doğuma kadar hergün kan sulandırıcı iğne clexane yaptı ve normal doğum ile oğluna kavuştu. Şimdi 2.5 yaşında . İnanıyorum ki bu yaşadıkların son olacak ve allah senada sağlıklı bir bebek nasip edecek inşallah. Lütfen sende kontrollerinş ihmal etme ve genetik tahlillerini yaptır canım.Evet canım sağolasın kahve leke şeklinde devam ediyor bunun biteceği belli zaten niyetim en az zararla atlatmak. Allah bizlere sağlık versin, eşimle aynı fikirdeyiz "yine yaparız" :) Allah razı olsun bende seni seviyorum ♡
Sen nasıl oldun istirahat devam mı? İyisindir inşallahhh
Korkma kuzum benimde ayni agrilarim oluyor normal dedi doktorum. Otururken kalkarken kasik bel agrisi oluyor. Ozellikle regli donemin yaklastiginda oluyorNasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye
Canım selam nasılsın seni merak ediyordum bende yazacaktım sana . Çok şükür 19. Haftaya gelmişsin inşallah 38-40 haftalarıda göreceksin inanıyorum.Bir seyler ters gidiyorRabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzucum. Pazartesiye kadar bir sey olmaz insallah. Saglikliysa o bebek kalp atisini da duyarsin devami da gelir, ama sagliksizsa gidecek. Hakkinda hayirlisi olsun seni seviyorum.
Çok normal canım benim 12. Haftaya kadar olmuştuNasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye
Hayırlı uğurlu olsun canım benimKIzlar erken gebelik testi yaptım gerçekten gebeyim allahım herkeze ver sabah sabah aglıyorum eşim uyuyor haberi yok mutluluktan cıglık atıcam resmen :)
@Nisaberatim @cennetciim051215Whiteandblue @osay3 kirgincicekler @yunus_ciklet
Çok teşekkür ederim canım sende inşallah sağlıkla alırsın kucağınaOyyy ne tatlı bu minik :) Allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıklı
Cok sukur masallah canim Rabbim saglikla kucagina al.ayinasip etsin. Bu testler banadaugurlu geldi. Sanada ayni sekilde.KIzlar erken gebelik testi yaptım gerçekten gebeyim allahım herkeze ver sabah sabah aglıyorum eşim uyuyor haberi yok mutluluktan cıglık atıcam resmen :)
Ya gebelik takvimini gördüm . Canım hamile misin ? Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)Nasılsınız canlarm
Amin canım hepimiz inş sag salim kavuşalım aynen banada ugur getirdi :)Cok sukur masallah canim Rabbim saglikla kucagina al.ayinasip etsin. Bu testler banadaugurlu geldi. Sanada ayni sekilde.
Sağol canım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahHayırlı uğurlu olsun canım benim
Korkma kuzum benimde ayni agrilarim oluyor normal dedi doktorum. Otururken kalkarken kasik bel agrisi oluyor. Ozellikle regli donemin yaklastiginda oluyor
Teşekkür ederm canlarim icim rahatladi insan korkuyor bilmeyince artık ogrenmis oldum sağolunÇok normal canım benim 12. Haftaya kadar olmuştu
Sagol canım benim evet hamd olsun geldi minigim darısı isteyen herkesin başına o kadar bekledim üzüldüm ki zamani varmış demek ki sabretmek gerekmis ama insan anlamıyor o psikolojiyleYa gebelik takvimini gördüm . Canım hamile misin ? Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)
malesef ben dusuk yaptim canim dun aksam kanamam basladi halen geliyor.. acile gittik dusuk baslamis dediler bhcgde dususe gecmis kimyasal oldu benimki.cokuzgunum.bir sure kk ya ugramayacagimKIzlar erken gebelik testi yaptım gerçekten gebeyim allahım herkeze ver sabah sabah aglıyorum eşim uyuyor haberi yok mutluluktan cıglık atıcam resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?