2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Biliyordummm dedimmm ben sanaaaa bu ayyyy olacak dedimmmmmm hissettim bennn , bakk erken yumurtluyorsun demiştim yappp didimmm çalışınnn didimmm Allahımaa şükürler olsun sanki ben hamileyim gibi sevindimm gerçekten ...

Canlar listemizdekilerden kimler doğum yaptı sileyim bilginiz varbmi ya da hala aramizda olanlar bilgi verebilir mi melegimi kucagima aldım diye
Cnm ara sıra hamislerden uğrayan oluyor ama simdiye kadar ben doğum yaptım diye yazan olmadı yada görmedim. Olsa yazarlar sanırım

Canim beniimm Cok samimi yazdın içime kadar hiissetim valla amin cnm Rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin yavrularimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllah. Vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar

Biliyordummm dedimmm ben sanaaaa bu ayyyy olacak dedimmmmmm hissettim bennn , bakk erken yumurtluyorsun demiştim yappp didimmm çalışınnn didimmm Allahımaa şükürler olsun sanki ben hamileyim gibi sevindimm gerçekten ...
Allah razı olsun birtanem evet dedin iyiki dedin ve dinlemişim seni çok şükür . Allahım seninde hamilelik haberini almayı banada nasip etsin saglıkla gelir kuzum inşallah :) cok sağol canım allahım ne muradın varsa versin yüzüne gülsün

amin canım amin...

yanne bı kaç gün yoktun azda yazacaktım nerdesin koz diyeee:))

@Zehra ungrms canım nasılsın hep aklımdasın duamdasin Rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım aslında ben haftasonları girmiyorum.. malum hafta sonu hem ev işleri hem eşimle vakit geçirmek adına hafta sonları telefonlarımız çalmadığı sürece elimize bile almıyoruz... Bu bizim evlenmeden önceki kararımız tv -pc -cep telefonu minimum seviyede bizde...
Bu nedenle çok merak ettim seni okudum hersey yolunda olunca cvp yazmadım..

Hayırlı olsun canım ayy çok sevindim :)

Canlar listemizdekilerden kimler doğum yaptı sileyim bilginiz varbmi ya da hala aramizda olanlar bilgi verebilir mi melegimi kucagima aldım diye
Canım hayırlı olsun çok sevindim hamile olduğuna :) inş çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın

Çok iyi yapiyonuz cnm en doğrusu bence :))) benim eşimde kizmaya başladı bırak şu kızları diye:))) bende öyle yapsam iyi olcak herhalde

Benim hisler çok sağlam MAŞŞALLAHH hissetmedim mi hissetmem tutmucak derim Ama seninkine inandım tutucak bu kız erken yumurtluyor oyuzden olmadı bu kadar süre dedim kendi kendime Aminnn İnşallahh kuzumm İnşallah Rabbim bana da bu mucizeyi bu güzel duyguyu yaşatır...İnanıyorum yaşatıcak ama zor olacakk... Rabbim evladını sana bağışlasın inşşallahhh.. kan testini ne zman yaptırcan ..

Hafta içi bir zaman kacıcam gülüm kana amin canım allahom herkeze yaşatsın 6.hissin kuvvetli imiş maşallah sana allahım günlünüze göre versin

Ben bu ay da bosum kizlar. Dun kahverengi akintim gelmis bugunde kasik agrim artti sanirim adet olcam

Canım selam nasılsın seni merak ediyordum bende yazacaktım sana . Çok şükür 19. Haftaya gelmişsin inşallah 38-40 haftalarıda göreceksin inanıyorum.
Cok sagol canim insallah. Siki takip altindayim ayaga kalktigim zaman agrilarim devam ettigi icin doktorum surekli rapor veriyor bugun yine 10 gun daha rapor verdi. Carsamba gunu de kardiyoloji doktoruna gorunecegim bayilacak gibi olmamin sebebi belki de kalbimdendir bi eko cekilsin bakalim. Rahim agzi kapali iyi durumda dedi doktor. Mumkun oldugunca kalkmadan yatiyorum. Bugunlerde oglumu hissetmeye basladim insallah zamaninda gelecek :)

canım benim çok geçmiş olsun dinlen dinlen bol bol.. Bu arada bayılacak gibi olduğundan haberim yoktu... cok geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et...inşallah önemli bir sıkıntı değildir, Rutin gebelikle ilgili şeyler çıkar inşallah...
Canım benim ya ... Allah yardımcın olsun...

cok güzel haber bu ya cok sevindim çok tebrikler canım Allah devamında tüm süreçlerde yardımcın olsun yüzünü hep güldürsün... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Maşallah...

sağol Allahrazı olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…