Ay allahım rüyasını görmüştün demek sana malum oldu allahım yar ve yardımcısı olsun inş bebege bişi olmaz kaç haftalıkkikızlar zehranın kanaması başlamış hastaneye gıdıyolar ne olur cok dua edın kolay gecsın Allah yardımcısı olsun ne dua bılıyorsanız okuyun ya şafi zıkrı cekın içinizden geldiği kadar lutfen
Degerim azdır artmasını bekliycem haftaiçi bir günde hastaneye gidicemCanım o zaman var yani
Benim de adete 6 gün var ben test yapmıyorum göğüslerim felan hiç ağrımıyor bu ay da olmadı herAldeAmin canım hepimizin duaları kabul olsun rabbim yüzlerinize gülsün inşallah
İnş canoö güzel haberlerini bekliyorumDegerim azdır artmasını bekliycem haftaiçi bir günde hastaneye gidicem
Amin canım inşSağol canım Allah razı olsun ... Darısı başına inşallah tez zaman da
kızlar zehranın kanaması başlamış hastaneye gıdıyolar ne olur cok dua edın kolay gecsın Allah yardımcısı olsun ne dua bılıyorsanız okuyun ya şafi zıkrı cekın içinizden geldiği kadar lutfen
Burun kanamasiyla regl farkli seyler gelen kanlarda ayni degil canim tabiki sen bilirsin ama oruca mani oldugunu sanmiyorumBenim çok genizden ve burundan.
Kimi bızuluyor kimi bozulmuyor diyor regl oluncada bozukuyor ha regl ha burun kanaması diyorlar o yzüden tutmadım zaten hamileyim de şimdi
Ya ne kanaması ben foruma girmeyeli neler oldu böyle . Noluyor nolur yaz canım çok üzüldümkızlar zehranın kanaması başlamış hastaneye gıdıyolar ne olur cok dua edın kolay gecsın Allah yardımcısı olsun ne dua bılıyorsanız okuyun ya şafi zıkrı cekın içinizden geldiği kadar lutfen
Kefaletini ödiycem artık cnm sagol bilgilendirme içinBurun kanamasiyla regl farkli seyler gelen kanlarda ayni degil canim tabiki sen bilirsin ama oruca mani oldugunu sanmiyorum
Herkezde hamilelik farklıdır benim vicudum ilk gögüsleri sisiyiyor belkide var cnm ama erken bekle bakalım en az 3 gün kalaya kadar bekleBenim de adete 6 gün var ben test yapmıyorum göğüslerim felan hiç ağrımıyor bu ay da olmadı herAlde
Canimmm artik kesin hamilesin allahin izniyle bunca test yanılıyor olamaz kuzum. Çok sevindim coook. Bize de umut oluyorsunuz böyle ne guzel yaaa rabbim saglikla kavusmak nasip etsinKızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbiosay3 @Nisaberatim @Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
@kirgincicekler @cennetciim051215
al benı vur duvarlara bnm tas kafam laf anlıyomukı ama bu ay kararlıyım takıp yok adetten sonra hiç bişey yok zaten su elimdekı testlerı bıtırıp ınlarıda tuketmeye calışoyrm gulum hayırlısı dyrm ama içimde burkuluyo amannn klomen puskolojımı altust ettı ya 4 mevsım yaşıyrm bı gunde
Canım banada kız gibi geldi nubu bak benim 12. Haftadaki resmi göstereyim erkek cinsiyetimiz ve direkt doktorda erkek demiştigitigimde acikmaya başlamıştım ve minnoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.
- kızlar bu arada bu sabah gittik gördük minoşumu çok sukur
ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi
Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi
Bekliyorum canım bakalımHerkezde hamilelik farklıdır benim vicudum ilk gögüsleri sisiyiyor belkide var cnm ama erken bekle bakalım en az 3 gün kalaya kadar bekle
Evet bana da söyledi üç gün önce durumumdan bahsettiğimde söylediğim sözlere kadar rüyasında görmüş bende senin dediğini söylemiştim kalbinin temizliğinden sana malum olmuş diye. Bide üzüldü keşke önceden söyleseydim diye, deliAy allahım rüyasını görmüştün demek sana malum oldu allahım yar ve yardımcısı olsun inş bebege bişi olmaz kaç haftalıkkiüzüldüm simdi gözlerim doldu
İyiym canım yine bi macera atlattım hastanede :) kırmızı kanı görünce aklım çıktı ama şuan iyiym Dr um il dışındaymış bende devlette kürtaj olamam suni sancı vereceklermişBendeZK_ASK nasılsin canım yazacaktım @Nisaberatim hastaneye gidiyor diye yazmış sanırım özelde görüşüyorsunuz canım bilgi alırsan bizimle de paylaş olur mu? Rabbim şifa versin
Keyifler nasıl kuzum iyi misin bu ay akışına mı bıraktınız ilaç vs kullanmadın dimiBekliyorum canım bakalım
Cnm sen nasılsın şimdi merak ettim inş iyisinizdir ?Evet bana da söyledi üç gün önce durumumdan bahsettiğimde söylediğim sözlere kadar rüyasında görmüş bende senin dediğini söylemiştim kalbinin temizliğinden sana malum olmuş diye. Bide üzüldü keşke önceden söyleseydim diye, deli
Bebegin kalp atımı mı durdu düşük mü gerçekleşiyor cnm ?İyiym canım yine bi macera atlattım hastanede :) kırmızı kanı görünce aklım çıktı ama şuan iyiym Dr um il dışındaymış bende devlette kürtaj olamam suni sancı vereceklermişdedm Allahım sana emanetim. Pazartesiye yetişirsem özelde operasyon olur biter. Yoruldum... Bebek konusundan tamamen uzaklaştım inanırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?