2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay allahım rüyasını görmüştün demek sana malum oldu allahım yar ve yardımcısı olsun inş bebege bişi olmaz kaç haftalıkki üzüldüm simdi gözlerim doldu

1. kızlar bu arada bu sabah gittik gördük minoşumu çok sukur ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi
gitigimde acikmaya başlamıştım ve minnoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.

Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi

Ya şafi Rabbim yardımcısı olsun Allah ım dayanma gücü versin çok üzüldüm

Benim çok genizden ve burundan.
Kimi bızuluyor kimi bozulmuyor diyor regl oluncada bozukuyor ha regl ha burun kanaması diyorlar o yzüden tutmadım zaten hamileyim de şimdi
Burun kanamasiyla regl farkli seyler gelen kanlarda ayni degil canim tabiki sen bilirsin ama oruca mani oldugunu sanmiyorum

Ya ne kanaması ben foruma girmeyeli neler oldu böyle . Noluyor nolur yaz canım çok üzüldüm

Canimmm artik kesin hamilesin allahin izniyle bunca test yanılıyor olamaz kuzum. Çok sevindim coook. Bize de umut oluyorsunuz böyle ne guzel yaaa rabbim saglikla kavusmak nasip etsin

Kesinlikleeeee o klomenin yan etkisi piskoloji bozmasi. Kuzum 2ay kullandim dunyam alt ust oldu bi üzüntü bi alinganlik bi depresif haller aboo.. Zaten sirf o yüzden bıraktım klomen tedavisini ben.

Canım banada kız gibi geldi nubu bak benim 12. Haftadaki resmi göstereyim erkek cinsiyetimiz ve direkt doktorda erkek demişti

Ay allahım rüyasını görmüştün demek sana malum oldu allahım yar ve yardımcısı olsun inş bebege bişi olmaz kaç haftalıkki üzüldüm simdi gözlerim doldu
Evet bana da söyledi üç gün önce durumumdan bahsettiğimde söylediğim sözlere kadar rüyasında görmüş bende senin dediğini söylemiştim kalbinin temizliğinden sana malum olmuş diye. Bide üzüldü keşke önceden söyleseydim diye, deli

Bende ZK_ASK nasılsin canım yazacaktım @Nisaberatim hastaneye gidiyor diye yazmış sanırım özelde görüşüyorsunuz canım bilgi alırsan bizimle de paylaş olur mu? Rabbim şifa versin
İyiym canım yine bi macera atlattım hastanede :) kırmızı kanı görünce aklım çıktı ama şuan iyiym Dr um il dışındaymış bende devlette kürtaj olamam suni sancı vereceklermiş dedm Allahım sana emanetim. Pazartesiye yetişirsem özelde operasyon olur biter. Yoruldum... Bebek konusundan tamamen uzaklaştım inanırmısın

Cnm sen nasılsın şimdi merak ettim inş iyisinizdir ?

Bebegin kalp atımı mı durdu düşük mü gerçekleşiyor cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…