Ay cnm benim ya cok üzüldüm şimdimalesef ben dusuk yaptim canim dun aksam kanamam basladi halen geliyor.. acile gittik dusuk baslamis dediler bhcgde dususe gecmis kimyasal oldu benimki.cokuzgunum.bir sure kk ya ugramayacagimoysaki ne kadar sevinmistik..toparlanmam lazim kizim icin
KIzlar erken gebelik testi yaptım gerçekten gebeyim allahım herkeze ver sabah sabah aglıyorum eşim uyuyor haberi yok mutluluktan cıglık atıcam resmen :)
Nisaberatim @cennetciim051215 @Whiteandblue osay3 @kirgincicekler @yunus_ciklet
Görürsün tabi canım sürekli dua edicem sana veCanimmm yaaaa o kadar duygulandım ki... Artık iyice belli bebegin kendini belli etti. Allah bizlere de gostersin insallah. Ahh be ahh bizde görür müyüz ki o günleri...
Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin canim
Görürsün tabi canım sürekli dua edicem sana veNisaberatim e inş hamilelik haberinizi alırım cok şükür ki belli etti kanda artıyor demekki saglıkla gelir inş allahım sizin tertemiz gönlünüze göre versin yüzünüze gülsün inşallah
En yakın zamanda vericem cnm :) allah kabul etsinAminn canım amin.bende her namazin arkasindan dua ediyorum hepimize. Rabbim yüzümüze baksın insallah. Canim kan ver artık:)
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimEn yakın zamanda vericem cnm :) allah kabul etsin
Bir şekilde kaçıp kan vermem lazım :) yada eşime diycem beraber vericez kanıHayirli haberlerini bekliyoruz canim
Canim ya cok sevindim ins darisi basimiza.bi ben ve bikac kisi kaldik resmen senin forumda.bizede dua et nolur demirbas gibi yaslaniyrm buralardaNasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye
Senin ne kadar zamanda oldu simdi canim ?Teşekkür ederm canlarim icim rahatladi insan korkuyor bilmeyince artık ogrenmis oldum sağolun
Sagol canım benim evet hamd olsun geldi minigim darısı isteyen herkesin başına o kadar bekledim üzüldüm ki zamani varmış demek ki sabretmek gerekmis ama insan anlamıyor o psikolojiyle
Canim benim vakti zamanı var demekki hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun insaAllah üzme kendini Rabbimin bildigi vardir elbet isteyen herkesin kucagini bos birakmaz evelAllah öyle düşünme cok öpüyorum seni canım insaAllah seninde güzel haberlerini aldığımız günleri gorucezCanim ya cok sevindim ins darisi basimiza.bi ben ve bikac kisi kaldik resmen senin forumda.bizede dua et nolur demirbas gibi yaslaniyrm buralarda
29 mayisa girdik bugün 6+2 olduk canım ama bu sata göre bakalim randevum var bugün ultrasonda kac gozukucekSenin ne kadar zamanda oldu simdi canim ?
Aynen canim. Babalar gününü beklemek istiyordun supriz olsun diye ama bence zaten ne gun söylersen soyle supriz olacak ve cok sevinecektir. Zaten bi kac gun sonra test yapip hemen doktora git ilaclarini ona göre versin.Bir şekilde kaçıp kan vermem lazım :) yada eşime diycem beraber vericez kanı
Kutunun içine gebelik testinin koyup sürpriz mi yapsam sonra beraber mi kan versek acaba hastane uzak cünkü aile saglık merkezi 2 günde cıkıyor :) 2 güne kadar çatlarım bir adet daha erken gebelik testim var onu eşim için saklıyorum :) 2 yada 3 gün sonra yapınca daha koyu cıkar
Canım çok sevindimCanim benim vakti zamanı var demekki hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun insaAllah üzme kendini Rabbimin bildigi vardir elbet isteyen herkesin kucagini bos birakmaz evelAllah öyle düşünme cok öpüyorum seni canım insaAllah seninde güzel haberlerini aldığımız günleri gorucez
29 mayisa girdik bugün 6+2 olduk canım ama bu sata göre bakalim randevum var bugün ultrasonda kac gozukucek
Ins canim cok saol dualarin icin. Kacinci ayinda hamile kaldin pekiCanim benim vakti zamanı var demekki hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun insaAllah üzme kendini Rabbimin bildigi vardir elbet isteyen herkesin kucagini bos birakmaz evelAllah öyle düşünme cok öpüyorum seni canım insaAllah seninde güzel haberlerini aldığımız günleri gorucez
29 mayisa girdik bugün 6+2 olduk canım ama bu sata göre bakalim randevum var bugün ultrasonda kac gozukucek
Aynen ögle canım benim allahtan ümit kesilmez rabbim okadar büyükki hiç umidim yoktu hiçbişi engel degil geldiyse vakti geliyor testi yaptıgım zaman söylememek için zor tuttum kendimi de 20 gün bekleyemem :) allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu cok şükür ki ben bir kez daha tadıcamAynen canim. Babalar gününü beklemek istiyordun supriz olsun diye ama bence zaten ne gun söylersen soyle supriz olacak ve cok sevinecektir. Zaten bi kac gun sonra test yapip hemen doktora git ilaclarini ona göre versin.
Bak o kadar cok yakindin ki pko luyum diye ne kadar umutsuz konuşuyordun hep. Rabbim mutluluğunu nasip etti sonuçta. Allah büyük vesselam
Canım arkadaşlarım topiğe katılalı 5 ay oldu her geçen gün birer ikişer hamile haberleri aldim ve çok mutlu oldum hergün dua ettim Rabbime sesinizi duymadan yüzünüzü görmeden. Sizinde dualatınızın arasına girdim. Allah Razı olun. Rabbim yüzünüze gülsün.
Bu MÜbarek günde akşamda ve akşam ezanı sırasın da bthgc 43.16 cıktı kan testim o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve tekrar dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım.
S selifor canım seninle öğrenmek varmış kaderim de .
Darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim Sağlıklı Hayrlı Evlatlar nasip etsin.
2017 Ramazan ı Şerif Bereketiye geldi..
gitigimde acikmaya başlamıştım ve minnoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.
- kızlar bu arada bu sabah gittik gördük minoşumu çok sukur
ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi
Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi
canım benim şimdi kesin kürtaj olacak mısın? Rabbim yardımcın olsun ama ne olur kendi sağlığını riske sokma... Sonuçta öncelik senin sağlığın canım benim ya... cok üzgünüm ama sen cok güçlüsün Manevi yanın o kadar güçlü ki Allah dağına göre kar veriyor iste... bunuda atlatacağına eminim.. canım arkadaşım dualarımızdasın...İyiym canım yine bi macera atlattım hastanede :) kırmızı kanı görünce aklım çıktı ama şuan iyiym Dr um il dışındaymış bende devlette kürtaj olamam suni sancı vereceklermişdedm Allahım sana emanetim. Pazartesiye yetişirsem özelde operasyon olur biter. Yoruldum... Bebek konusundan tamamen uzaklaştım inanırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?