2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

malesef ben dusuk yaptim canim dun aksam kanamam basladi halen geliyor.. acile gittik dusuk baslamis dediler bhcgde dususe gecmis kimyasal oldu benimki.cokuzgunum.bir sure kk ya ugramayacagim oysaki ne kadar sevinmistik..toparlanmam lazim kizim icin
Ay cnm benim ya cok üzüldüm şimdi kismeti yokmus cnm sağlıksızmıs inş yeniden olur bu sefer saglıklı olur allahım sabır versin iyi olmasın kızın için

Canimmm yaaaa o kadar duygulandım ki... Artık iyice belli bebegin kendini belli etti. Allah bizlere de gostersin insallah. Ahh be ahh bizde görür müyüz ki o günleri...
Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin canim

Canimmm yaaaa o kadar duygulandım ki... Artık iyice belli bebegin kendini belli etti. Allah bizlere de gostersin insallah. Ahh be ahh bizde görür müyüz ki o günleri...
Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin canim
Görürsün tabi canım sürekli dua edicem sana ve Nisaberatim e inş hamilelik haberinizi alırım cok şükür ki belli etti kanda artıyor demekki saglıkla gelir inş allahım sizin tertemiz gönlünüze göre versin yüzünüze gülsün inşallah

Aminn canım amin.bende her namazin arkasindan dua ediyorum hepimize. Rabbim yüzümüze baksın insallah. Canim kan ver artık:)

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Bir şekilde kaçıp kan vermem lazım :) yada eşime diycem beraber vericez kanı
Kutunun içine gebelik testinin koyup sürpriz mi yapsam sonra beraber mi kan versek acaba hastane uzak cünkü aile saglık merkezi 2 günde cıkıyor :) 2 güne kadar çatlarım bir adet daha erken gebelik testim var onu eşim için saklıyorum :) 2 yada 3 gün sonra yapınca daha koyu cıkar

Nasılsınız canlarm
Tecrubeleri hamisler yoruldugumda veya ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor normal mi korkutuyor beni Allah korusun birsey olursa diye
Canim ya cok sevindim ins darisi basimiza.bi ben ve bikac kisi kaldik resmen senin forumda.bizede dua et nolur demirbas gibi yaslaniyrm buralarda

Senin ne kadar zamanda oldu simdi canim ?

Canim ya cok sevindim ins darisi basimiza.bi ben ve bikac kisi kaldik resmen senin forumda.bizede dua et nolur demirbas gibi yaslaniyrm buralarda
Canim benim vakti zamanı var demekki hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun insaAllah üzme kendini Rabbimin bildigi vardir elbet isteyen herkesin kucagini bos birakmaz evelAllah öyle düşünme cok öpüyorum seni canım insaAllah seninde güzel haberlerini aldığımız günleri gorucez

Senin ne kadar zamanda oldu simdi canim ?
29 mayisa girdik bugün 6+2 olduk canım ama bu sata göre bakalim randevum var bugün ultrasonda kac gozukucek

Aynen canim. Babalar gününü beklemek istiyordun supriz olsun diye ama bence zaten ne gun söylersen soyle supriz olacak ve cok sevinecektir. Zaten bi kac gun sonra test yapip hemen doktora git ilaclarini ona göre versin.
Bak o kadar cok yakindin ki pko luyum diye ne kadar umutsuz konuşuyordun hep. Rabbim mutluluğunu nasip etti sonuçta. Allah büyük vesselam

Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

Ins canim cok saol dualarin icin. Kacinci ayinda hamile kaldin peki

Aynen ögle canım benim allahtan ümit kesilmez rabbim okadar büyükki hiç umidim yoktu hiçbişi engel degil geldiyse vakti geliyor testi yaptıgım zaman söylememek için zor tuttum kendimi de 20 gün bekleyemem :) allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu cok şükür ki ben bir kez daha tadıcam

Selam kızlar hamileleri tebrik ediyorum.. zhr çok geçmiş olsun tekrardan rabbim güç şifa versin. Benim kürtaj sonrası korunmadigimz ilk ayimiz takip. Falan etmedim kısmet artık 4 gün var regliye ramazan hürmetine rabbim saglikli ve hayirlisiyla evlat nasip etsin isteyen herkese

cok güzel haber bu ya cok sevindim çok tebrikler canım Allah devamında tüm süreçlerde yardımcın olsun yüzünü hep güldürsün... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Maşallah...

Hay Maşallah canım ya cok sevindim herşeyin yolunda olmasına... Hadi bakalım kısmet cinsiyeti ilerleyen haftalarda daha netleşecek bakalım doğrumu cıkacak.. resmen ağladım ya cok duygusalım cok... cok güzel kocaman MAŞALLAH sana ve bebişine... darısı bizlerin başına..

canım benim şimdi kesin kürtaj olacak mısın? Rabbim yardımcın olsun ama ne olur kendi sağlığını riske sokma... Sonuçta öncelik senin sağlığın canım benim ya... cok üzgünüm ama sen cok güçlüsün Manevi yanın o kadar güçlü ki Allah dağına göre kar veriyor iste... bunuda atlatacağına eminim.. canım arkadaşım dualarımızdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…