2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canimmm artik kesin hamilesin allahin izniyle bunca test yanılıyor olamaz kuzum. Çok sevindim coook. Bize de umut oluyorsunuz böyle ne guzel yaaa rabbim saglikla kavusmak nasip etsin
Amin canım sağol allah raZı olsun darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah evet artık yanılıyor olamazlar :)

Bebegin kalp atımı mı durdu düşük mü gerçekleşiyor cnm ?
3 gün önce özelde radyoloji Dr, u kalp durmuş diye rapor çıkardı ama başka özel Dr kalbinin attığını gösterdi bana. Şuan ne alemde bilmiyorum devlette ne doktoruna ne cihazlarına guven olur ... atmıyor dediler şuncacık bebeği suni sancıyla düşürecekmişim beni psikolojikman mahvedecekler yani. Yok dedim. Kağıt imzalamam lazımmış yatış içinde. Yatışı kabul etmedim yine imzalattırdılar bide yazdırdılar ölüm dahil tüm mesuliyet bana ait diye. Bu bile sinirlerimi bozdu. Pazartesi kurtaj olacağım. Kanama sonrası kahve leke geldi başka yok

Allah allah allahım yardımcın olsun şuan zoraki yatış yapıldı yani ya bebek saglıklı ise ?

Çok geçmiş olsun canım. Haklisin çok yıprandın rabbim imtihana göğüs germeyi nasip etsin canım duam seninle

Eki Görüntüle 2001021
Canım banada kız gibi geldi nubu bak benim 12. Haftadaki resmi göstereyim erkek cinsiyetimiz ve direkt doktorda erkek demişti

Evet cnm oglusunun nub'u belli oluyor:)) Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin. 1temmuz sonraki kontrolum orda kesin olur artık

Bir seyler ters gidiyor Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzucum. Pazartesiye kadar bir sey olmaz insallah. Saglikliysa o bebek kalp atisini da duyarsin devami da gelir, ama sagliksizsa gidecek. Hakkinda hayirlisi olsun seni seviyorum.

Bir seyler ters gidiyor Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzucum. Pazartesiye kadar bir sey olmaz insallah. Saglikliysa o bebek kalp atisini da duyarsin devami da gelir, ama sagliksizsa gidecek. Hakkinda hayirlisi olsun seni seviyorum.

Evet canım sağolasın kahve leke şeklinde devam ediyor bunun biteceği belli zaten niyetim en az zararla atlatmak. Allah bizlere sağlık versin, eşimle aynı fikirdeyiz "yine yaparız" :) Allah razı olsun bende seni seviyorum ♡

Sen nasıl oldun istirahat devam mı? İyisindir inşallahhh

Hayır yatış yaptırmadım. Evdeyim. Pazartesi kürtaj olacağım
Allahım yardımcın olsun cnm inşallah bu sureci kolay atlatırsın zor ama saglıksızsa elinde sonunda gidicek gidene dur diyemiyoruz allahım böyle uygun gördü demek hayırlı hakkında lekenmelerinde varmıs

Kızlar rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıkmıştı ya böyle olan birilerini duydunuz mu hiç, daha doktora gösteremedim.randevu aldım perşembeye.hiç hamile kalamama ihtimalim var mı acaba

Canim ben de rahim filmi cektirdim iki tup yapışıkmis filmle birlikte tek tupum acildi digeri yapışık kaldi haliyle. Ama o ay hamile kalmıştım. Yani mümkün gebelik canım. Ha malesef düşükle sonuclandi. Uzerunden 1 yil geçti bi daha film çekildi bu kez iki tüp acildi canim.

Canım şimdiden çok geçmiş olsun ben devlette olmuştum kürtajımı suni sancı ile Doğumdan hiç bir farkı yoktu bayıltmadan yapmışlardı ben fakültede daha çok ilgilenirler diye olmuştum ama çok zormuş gerçekten

Keyifler nasıl kuzum iyi misin bu ay akışına mı bıraktınız ilaç vs kullanmadın dimi
Yok canım kullanmadım öyle akışına bıraktım adetime 5 gün var hayırlısı artık senin için üzüldüm canım iki defa hem psikolojik hem fiziksel olarak çok acı çektin Allah'ım inş sağsalim hayırlı bir zamanda nasip eder hem sana hem bekleyen herkese canım Cenette bekleyen meleklerin sana şefaatçi olsun inş kesin mi dediler kürtaj için

Eklentiler

• IMG_1576.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Benim lh hcg de pozitif gördüğüm gün bile tek çizgiydi :) hatta ilk lh yapmıştım sabah tek görünce bi an üzülmüştüm olumsuz mudur diye :)
Benim lh koyulaşmaya başladı hcg de artık pozitif allahın izni ile bende hamilelik kervanına katıldım allahım olmayanlara nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…